Istanbul Finans Merkezi Haberleri

Bakan Kurum 'Hepsi ile bire bir görüştüm' diyerek ilk kez açıkladı: Yazın bunu 15 Mayıs sabahı bütün fonlar kapınızda

Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde ve Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı koordinasyonunda tamamlanan İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Bakan Murat Kurum, "Ülkemiz adına çok önemli bir adım attık" dedi. Deprem bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgi veren Kurum, seçimlerle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. "15 Mayıs sabahı bütün fonlar sizin kapınızdadır. Yazın bunu. Çünkü yatırımcı güven, istikrar ister" dedi.

Finans 19-04-2023 14:38

Bakan Kurum: Finansımızın kalbi İstanbul'da atacak

İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) Bankalar Etabı’nın açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum; "Tarihimizin, geleneklerimizin tüm desenleriyle bezenmiş bu mekânda inşallah finansımızın kalbi atacak" dedi. 14 Mayıs'ta da milletin yeniden 'eser siyaseti' diyeceğine inandığını belirten Kurum "Daha nice dev eserlerimizi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kadim İstanbul'umuza kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Finans 17-04-2023 16:28

İstanbul Finans Merkezi nerede, hangi ilçede yer alıyor? İstanbul Finans Merkezi açılıyor!

İstanbul Finans Merkezi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kapılarını açıyor. Tamamlanan finans merkezinin bankalar etabı açılışına iş ve finans dünyasından tanınmış kişiler katıldı. Son dakika olarak geçilen haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, İstanbul Finans Merkezi nerede? İstanbul Finans Merkezi hangi ilçede yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 17-04-2023 14:47

SON DAKİKA: İstanbul Finans Merkezi kapılarını açtı! Yapımına 11 yıl önce başlanmıştı: Yatırım değeri tam 65 milyar lira…

Son dakika: Son teknolojiyle donatılmış ofisleri, sahip olduğu imkânlar ve bünyesinde yer alacak dev finans kuruluşları ile adını dünyanın önde gelen finans merkezleri arasına yazdıracak olan İstanbul Finans Merkezi’nin yapımındaki ilk kurdele kesildi. Bankalar etabı hizmete açılan merkez için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi finans alanında bir üst lige çıkaracak" diye konuştu.

Finans 17-04-2023 14:35

Istanbul Finans Merkezi

İstanbul Finans Merkezi Hakkındaki Haberler Mynet'te. İstanbul Finans Merkezi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yapımına 11 yıl önce başlanmıştı! İstanbul Finans Merkezi 17 Nisan’da resmen açılıyor: Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank…

2012 yılında ilk adımın atıldığı ve İstanbul Ataşehir'de bulunan İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindi. Bu kapsamda İFM’nin bankalar etabı 17 Nisan Pazartesi günü faaliyete geçecek. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı finans merkezinde, ilk etapta Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’ın birimlerinin faaliyet geçeceği öğrenildi. Merkez 100 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Finans 15-04-2023 10:26

İstanbul Finans Merkezi için tarih belli oldu! Bakan Kurum duyurdu

Son dakika haberi: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yapımı devam eden İstanbul Finans Merkezi'yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kuru, yaptığı açıklamada nisan ayına kadar İstanbul Finans Merkezi'ni bitireceklerini söyledi.

Finans 24-01-2023 12:15