Jamsu Teknigi Haberleri

Korelilerin trend güzellik sırrı: Jamsu makyajını Bella Hadid'de öneriyor!

Makyaj yapmak çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmemizi sağlayabiliyor. En ufak teknikler bile ruh halimizi daha iyi hale getirebiliyor. Makyaj yaparken kullanılan birçok hile bulunuyor. Güney Korelilerin güzellik sırlarından olan Jamsu makyajı tüm dünyada uygulanıyor. Bella Hadid'in de tavsiye ettiği Jamsu makyajı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Kadin 2022-12-07 15:11:03

Güney Koreli kadınların güzellik sırrı sosyal medyada trend oldu! Jamsu tekniği nedir, nasıl yapılır?

Makyaj kadınların günlük rutinleri arasında geniş bir yer tutar. Özellikle çalışan kadınlar yoğun iş temposu içinde makyajlarını bir an olsun aksatmazlar. Kadınlar güzellik uğruna birçok yeni yöntem denerler. Bu durum ise makyaj trendlerine her gün yenilerinin eklenmesine neden oluyor.

Kadin 2021-06-21 17:00:27

Ünlü model de Jamsu yöntemini kullanıyor! Makyajdan sonra uyguladığınızda...

Cildinizi pürüzsüzleştirmenin ve makyajınızı mükemmelleştirmenin kolay bir yolunu mu arıyorsunuz? Cevap Jamsu olabilir. Jamsu, Güney Kore'li kadınların vazgeçilmez güzellik yöntemi. Sosyal medyada gündem olan tekniği dünyaca ünlü model Bella Hadid de kullanıyor.

Kadin 2020-09-14 12:17:32

Makyajda yüzü suda bekletme trendi: Jamsu

Makyaj kadınların özellikle de çalışan kadınların vazgeçilmezi ve günlük rutinleri arasındadır. Kadınlar güzellik uğruna birçok yeni yöntem denerler. Bu nedenledir ki, makyajla ilgili her gün yeni bir trend ortaya çıkıyor.

Kadin 2017-12-06 10:35:43