Güzellik Uzmanı Haberleri

Güzellik uzmanı olgun kadınların pürüzsüz ve genç gözüken cilt için yapmaları gereken bakımı paylaştı

Herkes pürüzsüz ve sıkı görünen cildin hayalini kuruyor. Bu cilde sahip olmak için yaşam alışkanlıklarına ve cilt bakımına dikkat etmek gerekiyor. Güzellik uzmanı özellikle olgun kadınların cilt bakımında uygulaması gereken doğru cilt bakımı yöntemini paylaştı.

Kadin 15-06-2023 14:13

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

Güzellik uzmanının kırışıklıkları silip süpüren yaşlanma karşıtı bakımı! Bu doğal yağ botoks etkisi yaratıyor

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için en etkili çözümün botoks olduğu düşünülüyor. Botoksa olan ilgi arttıkça botoks etkisi yaratan doğal çözümler için yapılan araştırmalar da artıyor. Bir güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı güzellik bakımını anlatarak botoks etkisi yaratan ve en pahalı kremlerden bile daha iyi sonuç sağlayan yağı açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:50

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-2023 14:03

Korelilerin trend güzellik sırrı: Jamsu makyajını Bella Hadid'de öneriyor!

Makyaj yapmak çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmemizi sağlayabiliyor. En ufak teknikler bile ruh halimizi daha iyi hale getirebiliyor. Makyaj yaparken kullanılan birçok hile bulunuyor. Güney Korelilerin güzellik sırlarından olan Jamsu makyajı tüm dünyada uygulanıyor. Bella Hadid'in de tavsiye ettiği Jamsu makyajı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Kadin 07-12-2022 15:11

Gwyneth Paltrow'un mide bulandıran cilt bakım sırrı: Yüze sperm sürmek gerçekten faydalı mı?

Ünlülerin cilt bakımlarında kullandıkları yöntemler oldukça merak ediliyor. Cildinin daha sağlıklı ve parlak görünmesi için çok ilginç yöntemler kullanan ünlülerden olan Gwyneth Paltrow'un cildine sperm sürdüğü öğrenildi. Cilde sürülen spermin gerçekten faydalı olup olmadığı merak konusu oldu. İşte cilde sürülen spermin faydaları hakkında yapılan açıklamalar...

Kadin 21-11-2022 11:29

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20

İğnesiz dolgu nasıl yapılır? İğnesiz dolgu nerede satılır, fiyatı ne kadar?

Son zamanların popüler işlemleri arasında yer alan dudak dolgusu dünya çapında birçok kadın tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Dudak dolgusu, güzellik uzmanları veya doktorlar tarafından iğne ile yapılıyor. Öte yandan bu işlem iğnesiz olarak da gerçekleştirilebiliyor. İşte merak edilenler...

Haber 20-10-2021 21:53

Güzel bir makyaj için hangi fırçalar tercih edilmeli?

Renk renk rujlar, ışıltılı farlar, fondötenler, allıklar... Kozmetik dünyası birçok kadının ilgisini çekiyor. Her bir makyaj malzemesi için üretilen çeşit çeşit fırçalar ise kafa karışıklığına sebebiyet verebiliyor. Doğru malzeme seçimiyle güzelleşmek mümkün. Peki nasıl?

Kadin 02-09-2021 12:26

Cildinizi tazeleyecek yüz maskeleri ve cilt bakım ürünleri

Doğal bir güzellik sağlayacak birbirinden farklı cilt maskelerini sizler için bir araya getirdik...

Kadin 30-06-2021 12:24

Exilis ile selülit tedavisi ve sarkma nasıl geçer sorusu kabus olmaktan çıkıyor!

Exilis, dünyada mevcut olan 3 adet zayıflama sisteminden birisidir. Radyofrekans bazlı sistemler, ultrason bazlı sistemler ve soğutma bazlı sistemler mevcuttur. Dünyada bu üç sistemi aynı makinede tek başlık altında toplayan tek sistem Exilis sistemidir. Konuyla ilgili bilgi veren Medikal Estetik Hekimi Dr. Emre Çiçek, exilis ile zayıflamanın nasıl sağlandığını, hangi bölgelere ve kimlere uygulandığını anlattı. İşte exilis ile zayıflamanın detayları...

Kadin 22-06-2021 11:21

Son dönemlerin trend uygulaması kaş ekimi nasıl yapılır?

Kaş ekimi görünüşünün kusursuz olmasını isteyenler için olmazsa olmazlar arasında yer alır. Kaş ekimi yaptıranlar seyrek, dökülmüş kaş görünümünden kurtularak istedikleri kaşlara sahip olabilirler. Peki son zamanların trend uygulamaları arasında yer alan kaş ekimi nasıl yapılır? Öncesi ve sonrasıyla kaş ekimi yaptıranlarda nasıl bir fark yaratır? Medikal Estetik Hekimi Dr. Emre Çiçek anlattı.

Kadin 07-06-2021 09:24

Anti aging nedir? Anti aging terapisi ile yaşlanmayı da hastalıkları da durdurun

Anti aging, yaşlanma karşıtı bir tıp dalı olduğunu söyleyen Jinekolog ve Antiaging Uzmanı Dr. Ali Fuat Aytekin, Anti aging açılımının; önleyici, koruyucu ve yineleyici hekimlik olduğunu söyledi. Türkiye'de koruyucu hekimlik söz konusu olmadığını söyleyen Aytekin, koruyucu hekimliğin, bütün hekimlik dallarından önde gelen bir dal olduğuna dikkat çekti. "Koruyucu hekimlik iyi yapılabiliyorsa, bir çok hastalığın erken teşhisi sağlanır ve önlenebilir" diyen Aytekin konu hakkında bilgi verdi.

Kadin 01-06-2021 11:16

Güzellik uzmanı dehşete düştü! Takma kirpik gözünde kirpik bırakmadı

Güzellik uzmanı ve Tiktok kullanıcısı Maddy Warr, sosyal medyasında bir müşterisinin başına gelen kabus dolu anları paylaşarak, ''Lütfen daha ucuz diye bilmediğiniz salonlara gitmeyin'' çağrısında bulundu.

Haber 10-04-2021 08:13

Sıra dışı bir güzellik anlayışı! Kedi kumunu maske, meme jelini krem olarak kullanıyor

''Güzellik ürünlerine para harcamaktan nefret ediyorum. Kedi kumunu yüz maskesi, hayvan şampuanını saç bakımı, krem için de inek memesi jeli kullanıyorum.'' Akıllara durgunluk veren bu sözler Gürcistan'da yaşayan ve güzellik merkezi işletmeciliği yapan Pelin Mathis'e ait.

Haber 30-03-2021 14:36

Güzellik algısı baştan yazılıyor! Kimsenin popüler olmasını beklemediği 9 güzellik trendi

Victoriya döneminde soluk ve porselen bir cilt ile ince bilekler popülerdi. Ancak gelişen teknoloji ve zaman içerisinde güzellik trendlerinde de değişiklik oldu. 2021 yılı içerisinde özellikle sosyal medyada yeni güzellik trendleri açığa çıktı.

Trend 10-03-2021 15:16

'Cildin bebek gibi olacak' sözlerine kandı, güzellik merkezinde kabusu yaşadı

Kahramanmaraş’ta gittiği bir güzellik merkezinde yüzüne ‘Flexcr Lazer’ tedavisi uygulanan kadının yüzü yandı, gözünden kan geldi. Genç kadın kendisini bu hale getiren güzellik merkezinden şikayetçi oldu.

Haber 01-03-2021 13:45

Ankara'da korkunç olay! Güzellik uzmanı, Rus eşini öldüresiye dövdü

Ankara'da güzellik uzmanı Rus Vera Chikareva (35) kendisine şiddet uyguladığı için evi terk edip, boşanmaya karar verdiği eşi Salih G. (41) tarafından uzaklaştırma tedbirine rağmen öldüresiye dövüldü. Köprücük kemiği kırılan ve hastanede 1 haftaya yakın tedavi gören Chikareva, daha önce de 3 kez kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü eşinin cezalandırılmasını istedi.

Haber 03-11-2020 13:54

Güzellik uzmanının şampuan deneyi sosyal medyada viral oldu

Saçlarınızı boyatmak veya kestirmek için harcanan paraların ardından, bakım ürünlerine küçük bir servet harcama fikri, acı verebilir.

Haber 13-10-2020 15:35

Estetik kurbanı olmayın! İşte yanlış güzellik uzmanı seçtiğinizin 6 işareti

Güzellik kliniklerinden bazıları gerçekçi olmayan sonuçlar, cazip indirimler ve özel fırsatlar vaat eden müşterileri kendilerine çekmekte oldukça ustadırlar. Ruh halinizi bozmamak ve cebinizdeki paranızı boşa harcamamak için, artıları ve eksileri tartmak çok önemlidir. Gereksiz prosedürlerin farkına varmak ve başka bir uzmana görünüp görünmeyeceğinizi anlamanız için bazı ipuçlarını bir araya getirdik. İşte bir güzellik uzmanından randevu alırken göz önünde bulundurmanız gereken 6 ana nokta.

Kadin 24-12-2018 15:14

Alın çizgileri kırışıklığı nasıl giderilir?

Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğu herkes tarafından kabul edilen bir algıdır. Ancak ‘güzel ve sağlıklı yaşlanmak’ aslında yaş alan herkesin en büyük hedeflerinden biridir. Yaşla birlikte oluşan kırışıklıkların önüne geçilemez ancak alındaki ince çizgilerin görünümünü azaltabilirsiniz. Üstelik tamamen doğal yöntemlerle! Peki, alın kırışıklığı için masaj nasıl yapılır? Alındaki çizgiler yok edilir mi?

Kadin 10-03-2015 08:16

Yüz nakli beklerken aşık oldu...

Dilek Sürgün güzellik uzmanıydı. 8 yıl önce trafik kazasında yüzünü kaybetti. Yüz nakli için beklerken internette Hüseyin Ünlü ile tanıştı.

Haber 22-07-2012 09:17