Güzellik Haberleri

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin

Prime Day'in son gününde kaçırmamanız gereken 500 TL altı kişisel bakım ürünleri

Prime Day, alışveriş severlere sadece uygun fiyatlar sunmakla kalmıyor aynı zamanda kaliteli ve popüler markaların ürünlerine de ulaşmayı mümkün kılıyor. Cilt bakımından saç bakımına, makyajdan vücut bakımına kadar geniş bir yelpazedeki indirimli ürünlerle güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Sizin için Prime Day'in son gününe yaraşır, çok satan indirimdeki kişisel bakım ürünlerinden bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin

Doğduğun gün karakterini etkiliyor! İşte günlere göre karakter analizi...

Astrolojiye göre, doğduğunuz gün karakteriniz ve kişilik özellikleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahip. Her günün kendine özgü enerjileri ve etkileri var. Bu da insanların doğdukları günün özelliklerini taşımalarına neden olur. Haftanın günlerine göre karakter analizine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin

Cildinizdeki kararmalarla vedalaşın! İşte en popüler kararma karşıtı ürünler

Yaz geldi, deniz, kum, güneş derken cildinizde oluşan kararmalar canınızı mı sıkıyor? Özellikle dirsekler, dizler, koltuk altı ve boyun gibi bölgelerdeki renk değişiklikleri, çoğumuz için büyük bir problem haline gelse de merak etmeyin, bu sorunu çözmek sandığınızdan çok daha kolay! Cildinizdeki kararmalarla vedalaşmak, daha pürüzsüz ve eşit tonlu bir ciltle tanışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırsanız, cildinizin en iyi haline kavuşmasını sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin

Güzellik

Güzellik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güzellik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baba mesleğini devraldılar! Usta olduğunu öğrenen müşteriler inanamıyor: 'Elimdeki alet çantasını gören şaşırıyor'

Kahramanmaraş'ta yıllarca yanında çıraklık yaptıkları çilingir babalarından 30 yıllık işletmeyi devralan kız kardeşler, depremde yıkılan dükkanlarının yerine konteyner çarşıda açtıkları işletmeyle çalışma hayatlarını sürdürüyor.

Kadin

Çillerinden kurtulmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Çiller, cildinizde doğal bir güzellik yaratabilir ama bazen onların görünümünü azaltmak isteyebilirsiniz. Eğer çillerinizden kurtulmak istiyorsanız basit ama etkili bu 3 yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin

Beden pozitifliği savunucusu Nelly London vücut tipini eleştirenlere karşı kıvrımlarını sergiledi

Beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Nelly London, sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteriyor. Kadınların kendi bedenleri içinde mutlu olması gerektiğini savunan London, Instagram hesabında 580 bini aşkın takipçisine beden pozitifliği paylaşımları yapıyor. Son olarak vücudunun bazı kıyafetlere uygun olmadığını söyleyen kişilere karşı paylaşım yaptı.

Kadin

Danla Biliç'in açıklamaları korkuya neden oldu! Uzmanı konuştu: Popo büyütme işlemi sonrası ileri derecede doku enfeksiyonları, ağır şekilsel bozukluklar…

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yaptırdığı popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı sağlık sorunları sonrasında yaptığı açıklamaların korkuya neden olduğunu ifade ederek, güvenilir malzemelerin kullanımında bir sakınca olmadığını söyledi.

Kadin

Ruhuna iyi gelecek 10 rota

Herkesin zaman zaman ruhunu dinlendirmeye, yenilenmeye ve huzur bulmaya ihtiyacı vardır. Listemizdeki rotalar size aradığınız huzur ve mutluluğu verebilecek rotalar.

Kadin

Uzakdoğu’dan sushi tadında 10 iyi yaşam felsefesi

Uzakdoğu'nun zengin kültürel mirası, yalnızca lezzetli yemekleriyle değil, aynı zamanda derin yaşam felsefeleriyle de bilinir. Bu kadim öğretiler, hayatın her alanında daha dengeli, huzurlu ve anlamlı bir yaşam sürdürmemize yardımcı olabilir. İşte Japonya'dan ilham alabileceğiniz ve günlük yaşamınıza uygulayabileceğiniz 10 iyi yaşam felsefesi. Bu felsefeler, hayata bakış açınızı değiştirebilir ve size daha tatmin edici bir yaşam sunabilir.

Kadin

Güzellik yastığı nedir, güzellik yastığı ne işe yarar? Güzellik yastığı nasıl kullanılır?

Neredeyse herkes sabah uyandığında yüzündeki kırışıklıkları fark etmiştir. Bu kırışıklıklar gün içerisinde geçse bile yaş aldıkça ve cilt elastikiyetini kaybettikçe kalıcı hâle gelirler. Son dönemde ise yüzdeki çizgi ve kırışıkları engellediğine inanılan ve araştırılan ‘güzellik yastığı’ ise oldukça popüler hâle gelmiştir. Peki, güzellik yastığı nedir?

Kadin

Pirinç maskesi nedir, nasıl yapılır? Pirinç maskesi ne işe yarar?

Kadınların doğal cilt bakım rutinlerinde sıkça tercih ettikleri pirinç maskesi, cilt lekelerine, parlaklık kaybına ve cilt tonu eşitsizliklerine hızlı çözüm sunar. Bu maske, son yıllarda popüler hâle gelmiştir. Peki, pirinç maskesi nasıl yapılır?

Kadin

Balyaj nedir, nasıl yapılır? Balyaj çeşitleri ve balyaj modelleri

Balyaj, son yıllarda popüler hâle gelen saç modelleri arasında yer alan bir uygulamadır. Balyajın ne olduğu ve nasıl uygulandığıyla ilgili ise pek çok soru işareti bulunur. Peki, balyaj nedir?

Kadin

Lip balm nedir, ne işe yarar? Lip balm nasıl kullanılır? Lip balm çeşitleri

Birçok kişi bakım ve makyaj ürünlerini oldukça sever ve tercih eder. Söz konusu dudaklar olduğunda ise bu konuda sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri lip balm’dır. Peki, kozmetik dünyasının trend ürünlerinden olan lip balm nedir?

Kadin

Nail art nedir? Nail art nasıl yapılır?

Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören kozmetik ürünleri, özellikle güzellik ve bakım rutinlerinin önemli bir parçası hâline gelmiştir. Bu ürünler arasında özellikle ojeler, tırnakların estetik görünümünü sağlamak için tercih edilmektedir. Geniş bir renk skalasına sahip olan ojeler, tırnakların dikkat çekici ve bakımlı olmasını sağlar. Bu kapsamda araştırılan nail art nedir?

Kadin

Makyaj bazı nedir, ne işe yarar? Makyaj bazı nasıl kullanılır ve uygulanır?

Güzellik, her yaş grubundaki bireyler için değerli bir kavramdır. Doğru makyaj teknikleri kullanılarak güzellik potansiyelini maksimum seviyeye çıkarmak mümkündür. Peki, makyaj bazı nedir ve ne işe yarar?

Kadin

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'dan beden pozitifliği paylaşımı: 'Vücutlarımız mükemmel değil'

Ariella Nyssa, vücuduyla ilgili pozitif paylaşımları sayesinde Instagram'da büyük bir takipçi topladı. Genç model, tüm vücutların güzel olduğunu göstermek amacıyla 700 bini aşkın takipçiye sahip hesabından paylaşım yaptı.

Kadin

Beden pozitifliği savunucusu Nelly London gerçekçi yaz vücudunu paylaştı

Beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Nelly London, sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteriyor. Kadınların kendi bedenleri içinde mutlu olması gerektiğini savunan London, gerçekçi vücutlarıyla nasıl göründüklerini düşünürlerse düşünsünler insanları plaja gitmeye ve eğlenmeye çağırıyor.

Kadin

Düğün sezonu açıldı! özel davetlerde giyebileceğiniz payetli elbise modelleri

Özel davetlerde fark yaratmak isteyenler için payetli elbiseler mükemmel bir seçenek. Sade bir saç ve makyajla bile mükemmel uyum sağlayan payetli elbiseler, abartıya kaçmadan göz alıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. O zaman düğün sezonu açıldığına göre özel davetlerdeki şıklık yarışına katılmak isteyenleri buraya alalım! Sizler için birbirinde şık birbirinden rahat farklı kesim ve tasarımlardaki payetli elbise modellerini bir araya getirdik. Devamı için sizi içeriğe alalım.

Kadin

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin

Hydrafacial nedir, nasıl yapılır? Hydrafacial ne işe yarar?

Sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak herkesin isteyebileceği bir durumdur. Hem daha iyi hissetmek hem daha sağlıklı ve güzel görünmek için cildi korumak ve bu amaçla çeşitli cilt bakımlarını düzenli olarak yapmak önemlidir. Alanında uzman kişilere danışarak bu amaçla üretilen çeşitli ürünler ve uygulamalar da kullanılabilir. Hydrafacial da bu uygulamalardan biridir.

Kadin

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin

Fondöten kullanmadan da mükemmel cilde kavuşmanızı sağlayacak 10 ürün

Son zamanlarda cilt bakımında oldukça popüler olan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler günlük bakım ve makyaj rutininin vazgeçilmezi oldular. Cildi nemlendirirken aynı zamanda hafif bir renk katmanıyla mükemmel bir görünüm sunan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler gün içinde yoğun bir kapatıcılık aramayanlar için ideal. Siz de pratik ve etkili bir renkli nemlendirici arıyorsanız gelin, cilt bakım rutininizi kolaylaştıracak renkli kremlerden oluşan seçkimize bir göz atalım!

Kadin

Doğada olmanın insana iyi gelen 10 yanı

Yoğun iş temposu, trafik karmaşası, teknolojinin sürekli bombardımanı... Günümüzün getirdiği stres ve gerginliklerle başa çıkmak, zaman zaman oldukça zorlayıcı olabilir. Ancak iç huzurun ve mutluluğun anahtarının aslında çok yakınımızda. Hadi, doğada olmanın insana iyi gelen 10 yanına birlikte bakalım!

Kadin

En yaşlı Miss Universe yarışmacısı! Yaşını duyan şoke oluyor 'İnsanlar yaşımı asla tahmin edemez'

Alejandra Rodriquez isimli bir kadın yakın zamanda Buenos Aires Kainat Güzeli unvanını aldı. Güzellik yarışmasını kazanan Rodriquez şimdi gözlerini daha büyük hedeflere dikmiş durumda. Miss Universe yarışmasına katılarak şimdiye kadarki en yaşlı Kainat Güzeli olmayı uman kadının yaşını duyanlar ise çok şaşırıyor.

Kadin

Ofiste zen: stresi azaltmak için 10 masada meditasyon tekniği

Günün yoğun temposu içinde, ofis masasında huzur bulmak bir lüks gibi görünebilir. Ancak endişelenmeyin, çünkü sakinlik ve dinginlik sadece bir meditasyon uzaklığında!

Kadin

Her gün yaparak zihinsel esnekliğinizi artırabileceğiniz 10 egzersiz

Zihinsel esneklik dediğimiz şey, her gün karşımıza çıkan değişikliklere ve karmaşalara nasıl adapte olduğumuzla ilgili bir şey. Yani, diyelim ki hayat bize limonlar attı, biz de onlardan limonata yapıyoruz! Neyse ki, zihinsel esnekliği artırmanın yolları var ve bunlar çok da karmaşık değil.

Kadin

Güne başlarken pozitif enerjiyle dolmanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu

Güne pozitif enerjiyle başlamanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu önerisiyle geldik! Bu farklı meditasyon türleri ile güne başlarken içsel huzurunuzu ve pozitif enerjinizi artırmanıza yardımcı olabilirsiniz.

Kadin

İçsel gücünü artırmak için yapman gereken 10 şey

İçsel gücünü artırmak için uygulayabileceğiniz 10 maddeyi sizler için listeledik. Bu aktiviteleri deneyerek içsel gücünü artırabilir, daha dengeli ve mutlu bir yaşam sürebilirsin! Unutma, içsel gücünü artırmak bir günün işi değil, sürekli bir çaba gerektirir. Kendine zaman ayır, kendini keşfet ve hayatın tadını çıkar!

Kadin

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin

Dünyanın en yaşlı süper modeli: Yaşını duyan inanamıyor! Güzelliğiyle göz kamaştrıyor

Carmen Dell'Orefice adlı model dünyanın en yaşlı süper modeli olarak biliniyor. Zarif tarzı ve zamansız güzelliğiyle dikkat çeken modelin yaşını duyan kulaklarına inanamıyor.

Kadin

Yaşlanmaya dur de! Yaş aldıkça güzelleşmeni sağlayacak öneriler…

Yaş almak aslında sandığımız kadar korkutucu değil. Yaş aldıkça olgunluğun getirdiği güzelliği yansıtmanız için günlük hayatınızda uygulamanız gereken önerileri biliyor musunuz?

Kadin

Koreli kadınların güzellik sırları neler? Mermer gibi bir cilt için buraya!

Koreli kadınların güzellikleri biliyorsunuz ki herkesin dilinde. Onlar gibi bir cilde kavuşmak için onların bakım rutinini takip etmek gerekli. Peki, Koreli kadınlar bakım yaparken hangi ürünleri kullanıyor, merak ediyor musunuz? Gelin öğrenelim, işte detaylar!

Kadin

Retinol nedir? Ölü derilerden arınmada gücünü ve onarım mucizesini keşfedin

Genç ve canlı bir cilde sahip olmak isteyenler buraya! Bir kez denedikten sonra cilt bakım rutininin ayrılmaz bir parçası haline gelecek retinol içerikli cilt bakım ürünleriyle hem cildinizi ölü derilerden arındırabilir hem de kırışıklıklara elveda edebilirsiniz! Retinol kuvvetli bir bileşen olduğu için retinol içerikli bir cilt bakım ürünü kullanırken kaliteli markaların ürünlerine yönelmek son derece önemli. Sizin için retinol mucizesini cildinizle buluşturacak ürünleri seçtik. İşte detaylar!

Kadin

Her adımı olay olan kadınlar buraya! Bunlar size çok tanıdık gelecek...

Kimi kadınlar vardır ki bir adım bile atsalar olay olur, hiçbir şey yapmalarına gerek kalmaz! O kadınlardan biriyseniz çok iyi bildiğiniz bazı şeylerden bahsedeceğiz...

Kadin

Yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesini istiyoruz?

Dove Gerçek Güzellik kampanyasının 20. yılında kadınlar ve genç kızların güzelliği nasıl deneyimledikleri incelenen bir rapor yayınladı. Buna göre her 5 kadından 1'i ideal güzellik tanımına ulaşabilmek için hayatının 5 yılından vazgeçebileceğini belirtiyor. Araştırma güzelliğin gerçek dışı temsilinde yapay zekaya dikkat çekti ve yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesi istenildiği sorgulanıyor. Birce Akalay "Yapay zekaya gerçek ve çeşitli güzellik tanımlarının öğretilmesi gerek" dedi.

Kadin

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin

Düzgün eyeliner çekebilmek için göz kapağı ameliyatına harcadığı para dudak uçuklattı

Bir güzellik uzmanı, göz kalemini düzgün bir şekilde uygulayabilmek için üst göz kapaklarının kısmen alınması ameliyatına tonlarca para harcadı. 39 yaşındaki Gemma Gilfoyle, üst göz kapağını kaplayan fazla deriden nefret ediyordu. 19 yıldır makyaj sektöründe çalışan Gemma, kendini makyaj yaptığı kadınlarla kıyaslamaktan kendini alamadı.

Kadin

Pürüzsüz bir cilt için en iyi yatırım! İşte 2000 TL altı epilasyon cihazları

Pürüzsüz bir cilt hayal değil! Uygun fiyatlı ve konforlu epilasyon cihazlarıyla istenmeyen tüylerle savaşmak artık oldukça kolay ve ekonomik. Güzelliğinizi korumanın yüksek maliyetli olmasına gerek olmadığını gösteren epilasyon cihazlarını sizin için bir araya getirdik. Hem cebinizi hem de cildinizi düşünerek hazırladığımız bu listede 2000 TL'nin altında bulabileceğiniz, etkili ve güvenilir epilasyon cihazları yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin

'51 yaşındayım ama kimse inanmıyor' İşte genç görünmek için 3 önemli sır

51 yaşındaki kadın yaşça genç görünüyor. Yaşını duyanların şaşırdığı kadın, "Zarif bir şekilde yaşlanmak harika ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bazen biraz tazelenmeyi seviyorum" dedi.

Kadin

Makyaj yapmanızı daha da kolay hale getirecek en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri

Makyaj süngerleri, makyaj yapımını çok daha kolay bir hâle getiren makyaj malzemeleri arasında yer alır. Pratik ve konforlu yapılarıyla fırçaların yerini kolaylıkla alan süngerler, ürünlerin ciltte iz bırakmadan homojen olarak yayılmasını sağlıyor. Eğer makyajınızı zahmetsiz ve keyifli bir şekilde tamamlamak istiyorsanız sizler için hazırladığımız en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri listemize göz atabilirsiniz!

Kadin

1 damlası altın kadar değerli! Doğal botoks etkisi yaratıyor! 7 gün bekletildiğinde mucizevi fayda sağlıyor

Doğal güzellik ürünleri arasında son zamanlarda popülerlik kazanan avokado çekirdeği yağı, cilt bakımında doğal bir botoks etkisi yaratmasıyla dikkat çekiyor. Avokado çekirdeği yağı, içerdiği antioksidanlar ve nemlendirici özellikleriyle cildi besler, gençleştirir ve kırışıklıkları azaltır. Doğal güzellik için alternatif arayanlar için bu yağ, gerçek bir hazine.

Kadin

EYYO elbise modellerinde zarafeti ve şıklığı yansıtıyor

Kadınların büyük bir çoğunluğu gerek gündelik hayatında gerekse özel günlerde elbise giymeyi tercih ediyor. Çünkü elbiseler, çok daha zarif ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Farklı zamanlarda, farklı tarzlara hitap eden elbiseler kadınların gönüllerini çelmeyi başarıyor.

Kadin

Çiçeklerin anlamları: Popüler çiçek çeşitleri ve söyledikleri

Çiçekler, insanlık tarihinde derin anlamlar taşıyan doğal güzelliklerdir. Yüzyıllardır, çiçekler duyguları ifade etmenin, sevgiyi göstermenin ve iletişim kurmanın önemli bir yolu olmuştur. Tabii ki her çiçeğin kendine özgü bir anlamı da vardır. Bu makalemizde, Çiçeksepeti'nde hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden ve anlamlarından kısaca bahsettik.

Kadin

Vücut spreyi nedir, nasıl ve ne zaman kullanılır? Vücut spreyi kalıcı mı?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıdadır ve güzel özellikleri vardır. Vücut spreyleri genel olarak içerdikleri parfüm ve doğal esanslar ile cilde ferahlık sağlar. Peki, vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılır?

Kadin

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Bir insanın güzelliği, sadece dış görünüşünden çok daha fazlasını kapsar. Bu testte seçtiğiniz en güzel kız aslında iç dünyanız hakkında da bir şeyler söylüyor. Arkası dönük 5 kızdan oluşan bu teste göre döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin

Dönüşüme hazır olun! Mart ayının en şanslı burçları açıklandı

Astroloji meraklılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Mart ayının gelişiyle birlikte, bu ayın en şanslı burçları da belli oldu. Dönüşüm ve fırsatlarla dolu bu ayda, hangi burçların öne çıkacağını merak ediyor musunuz? İşte, 2024 mart ayının en şanslı burçları...

Kadin