Güzellik Haberleri

Vücut spreyi nedir, nasıl ve ne zaman kullanılır? Vücut spreyi kalıcı mı?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıdadır ve güzel özellikleri vardır. Vücut spreyleri genel olarak içerdikleri parfüm ve doğal esanslar ile cilde ferahlık sağlar. Peki, vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-2024 02:32

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-2024 14:50

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Bir insanın güzelliği, sadece dış görünüşünden çok daha fazlasını kapsar. Bu testte seçtiğiniz en güzel kız aslında iç dünyanız hakkında da bir şeyler söylüyor. Arkası dönük 5 kızdan oluşan bu teste göre döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin 09-03-2024 08:39

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-2024 14:54

Diğer Haber Etiketleri

beyazlatıcı krem bilek bepanthol cilt bakım kremi Astrolog Model Psikolog L'Oréal Lancôme philips hindistan cevizi yağı arı sütü aspir yağı badem yağı biberiye c vitamini ceviz elma yumurta Hindistan cevizi hint yağı keten tohumu kivi lahana nar Akrep burcu Aslan burcu Balık burcu Boğa burcu Oğlak burcu Terazi burcu Yay burcu Yengeç burcu Sevgililer Günü Canan Karatay Avokado vücut spreyi kokina (yılbaşı çiçeği) tüy dökücü nemlendirici BB krem cilt lekesi ruj yüz temizleme jeli cc krem Pirinç Afrodit hindi Güneş saç bakımı Göz botoks highlighter (aydınlatıcı) cilt bakımı oje Astroloji Aşk kudret narı güzellik merkezi sivilce makyaj parfüm Ramazan peeling tırnak seçim kişilik testi maske alara arı sütü faydaları aspir aspir yağı faydaları cilt cilt beyazlatma cilt lekeleri cilt lekeleri tedavisi ciltte kızarıklık çiçek çiftler badem yağı faydaları bağışıklık bioderma bioderma atoderm bioderma krem bun nedir burç burçlar evde lazer epilasyon evde saç bakımı gül suyu gül yağı göz makyajı genç foreo hoşgörü hücre hangi burç ilik iltihap hindistan cevizi yağı faydaları ayak elle macpherson en güzel dış görünüş kapatıcı karakter testi kalıcı oje yılbaşı çiçeği mon mor nemlendirici krem leke kremi loreal paris lancome idole lancome la vie est belle maybelline kapatıcı philips epilasyon philips epilasyon aleti philips lazer epilasyon aleti philips lumea protez tırnak romantik sağlıklı sağlıklı yaşam sevgi sevgililer gunu hediyeleri sevgiliyle gidilecek yerler istanbul sünger the body shop kudret narı faydaları istanbul da sevgiliyle gezilecek yerler kuşburnu faydaları kız kokina uzman üzüm çekirdeği yağı faydaları üzüm çekirdeği yağının faydaları tonik tonik nedir hindistan cevizi yağı nasıl kullanılır tüy dökücü krem eo hindistan cevizi yağı ne işe yarar sant ciltteki kızarıklık yüz yanması cinsi hücreler ense elma yağı faydaları elma yağının faydaları papatya yağı peeling nasıl yapılır vf tüy dökücü krem zararları papatya yağı faydaları sırt ayaklar posa 4 mart kahve peelingi sosyal medya

Güzellik

Güzellik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güzellik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dönüşüme hazır olun! Mart ayının en şanslı burçları açıklandı

Astroloji meraklılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Mart ayının gelişiyle birlikte, bu ayın en şanslı burçları da belli oldu. Dönüşüm ve fırsatlarla dolu bu ayda, hangi burçların öne çıkacağını merak ediyor musunuz? İşte, 2024 mart ayının en şanslı burçları...

Kadin 01-03-2024 09:00

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 19:01

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:59

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:55

Kalıcı oje nasıl çıkar? Aseton ile çıkar mı, çıkarırken tırnağa zarar verir mi?

Kalıcı ojeler son zamanlarda kadınların arzu ettiği uzun ve bakımlı tırnaklara daha kısa sürede ulaşmanın en pratik yollarından biridir. Bu yöntemdeki oje yaklaşık olarak 3-5 hafta kalıcılığa sahiptir. Oje uygulamasından sonra geçen sürede uzayan tırnaklar boşluk oluşturduğundan çıkarılması ve yenilenmesi gerekir. Genelde güzellik salonlarında çıkarılması uygun olan kalıcı ojelerin evde de çıkarılması mümkündür. Peki, kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Kadin 22-02-2024 18:53

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-2024 18:52

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 16-02-2024 13:55

Eski Türklerin saç uzatan etkili karışımı! Saçı besleyerek güçlendirir, parlak bir görünüm sağlar

Güzellik ve sağlık, insanlık tarihi boyunca önemli birer kavram olmuştur. Doğanın sunduğu çözümler ise her zaman ilgi çekmiştir. İşte bu noktada, eski Türklerin saç uzatan etkili karışımı dikkat çekiyor. Bu karışım saçı besleyerek güçlendiriyor ve parlak bir görünüm sağlıyor.

Kadin 14-02-2024 09:10

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-2024 19:00

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-2024 18:50

Boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine dikkat: Basit bir leke olmayabilir! Uzman isim Geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir diyerek uyardı

Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 12-02-2024 11:17

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 05-02-2024 17:57

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-2024 11:32

Videoları sosyal medyayı salladı: 1 saat içinde bambaşka birine dönüşüyor! Günlük hayatta hiç makyaj yapmıyor ama yaptığında...

Makyajın görünümü bir hayli değiştirdiği çok açık ancak bazıları şaşırtıcı görünümler de yaratabiliyor. Bunlardan bir tanesi de Kanada'daki sosyal medya fenomeni Sarah Andres. 36 yaşındaki güzellik fenomeni, yaptığı makyajın özelliklerine bağlı olarak 1-2 saat içinde sosyal medyayı sallayan görünümler ortaya koyarak takipçilerinin ilgi odağı oldu. Bisiklet kazasında üst ön dişlerini kaybeden fenomen, yaptığı makyajların kendisini her zaman güzel hissetmeyen kadınların güçlendirmesini istiyor.

Kadin 24-01-2024 17:02

Gençleştirdiği bilinmeyen 7 mucizevi besin! Neredeyse her evde bulunuyor

Genç ve sağlıklı bir görünüm elde etmek için pahalı kozmetik ürünlere veya cerrahi müdahalelere başvurmak zorunda değilsiniz. Gençleşmenin sırları, doğada gizli olan mucizevi besinlerde saklı olabilir. İşte, gençleştirdiği bilinmeyen 7 mucizevi besin...

Kadin 23-01-2024 11:46

Daha önce hiç duymadınız! Birbirinden etkili 10 cilt bakım önerisi

Cilt bakımı, güzellik ve sağlığımız için önemli bir adımdır. Bu konuda bazen sıradan öneriler yerine farklı ve etkili çözümlere ihtiyaç duyulabiliyor. İşte daha önce belki de hiç duymadığınız 10 muhteşem cilt bakım önerisi...

Kadin 22-01-2024 14:23

59 yaşındaki ünlü model Elle Macpherson, genç kalmasının ve kusursuz fiziğinin sırrını açıkladı! 'Yaşam tarzımın bir parçası'

1980'ler ve 90'larda modellik yaparken kusursuz vücuduyla nam salan 59 yaşındaki ünlü model Elle Macpherson, genç kalmasının ve hala koruduğu kusursuz fiziğinin sırrını anlattı. Bunu; 'sevgi, kahkaha, su ve güneş ışığı'na bağlayan Macpherson, hayatını sağlıklı yaşam çerçevesinde şekillendirdiğini de söyledi. Sağlık vizyonunun zaman içinde değiştiğini ve daha doğal bir hale geldiğini belirten ünlü isim, bunun yaşam tarzının bir parçası haline geldiğini de ekledi.

Kadin 22-01-2024 10:01

'Parmağım şişmeye başladı' Kadınlar dikkat! Güzelleşmek isterken sağlığından oldu '300 liraya görüyorsanız...' Protez tırnak için o uyarıyı yaptı

Kadınlar her geçen gün bir yenisi çıkan güzellik uygulamalarına büyük ilgi gösteriyor. Kadınların, yaptırdığı işlemlerden bir tanesi de protez tırnak. Tırnaklarının daha uzun ve bakımlı görünmesini isteyen kadınlar bu işleme ilgi gösterirken uzmanlar ise kadınların sağlıklarından olmaması için uyarılarda bulunuyor. Aksi halde ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalınabilir. İnternetten bulduğu uygun fiyatlı güzellik merkezine giden bir genç kadın da hiç beklemediği sorunlarla karşılaştı...

Kadin 08-01-2024 10:00

Yılbaşı çiçeği nedir? Yılbaşı çiçeğine ne ad verilir?

Yılbaşının vazgeçilmez objelerinden, aralık ayında tezgahlarda görülen ve "yılbaşı çiçeği" olarak da bilinen kokina çiçeğine yılın son günlerinde ilgi artar. Yılbaşı ruhuna en çok yakışan çiçekler arasında olan kokina, 31 Aralık gecesine kadar evleri süslemeye devam eder. Peki yılbaşı çiçeği nedir?

Kadin 29-12-2023 00:45

BB krem ve CC kremin farkı nedir? Kim, hangisini kullanmalı?

Günümüzde hem cilt bakımında hem de makyaj alanında çeşitli birçok ürün kullanılır. Bu ürünlerin kimisi cildi nemlendirmeye yararken kimisi ise kapatıcılığı ile öne çıkar. Pek çok kişinin kullandığı ürünler arasında BB krem ve CC kremde bulunmaktadır. Bu kremlerin çok sayıda özelliği vardır. Ancak iki ürün cilt yüzeyinde aynı etkiye sahip değildir. Benzer özellikler taşısa da sağladığı yararlar birbirinden farklıdır. Peki, BB krem ve CC kremin farkı nedir, kim, hangisini kullanmalı?

Kadin 20-12-2023 18:28

Yeni yılda kendinizi şımartın! Yıl sonu indirimlerinden almanız gereken bakım ürünleri

Cilt, saç, vücut bakımı için en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak ister misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren bakım ürünlerini sizin için seçtik. Foreo'dan Bioderma'ya The Body Shop'tan Maybelline'e onlarca markadaki en sevilen ürünleri keşfetmek için acele edin.

Kadin 13-12-2023 17:52

Göz altı kapatıcıları nasıl kullanılır? Göz altı kapatıcıları nasıl sürülmeli?

Güzellik ve makyaj dünyası her geçen gün kendini yenileyen ve milyonlarca kişinin yaratıcılığını ifade ettiği bir sahnedir. Makyaj, sadece dış görünümü iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda özgüveni artırır ve bireyin kendini ifade etme şekillerinden biridir. Bu renkli dünyanın önemli bir parçası olan makyajın temel unsurlarından biri de göz altı kapatıcıdır. Göz altı kapatıcı uykusuz gecelerin izlerini silerken gözleri daha canlı ve genç gösteren sihirli bir dokunuştur.

Kadin 25-11-2023 23:02

Elma yağı ciltte ne işe yarar? Elma yağı ciltte nasıl kullanılır?

Elma yağı ya da acı elma yağı, adı dolayısıyla elmadan yapıldığı düşünülse de aslında elma yağı ada çayının üzerindeki tohumlarından yapılır. Ada çayı tohumlarının elmaya benzemesinden dolayı bu yağ "elma yağı" ya da "acı elma yağı" olarak ifade edilir. 2 farklı türe sahip olan elma yağı tam bir şifa deposudur ve özellikle de cilt sağlığına faydalarıyla bilinir. Aktarlardan kolayca temin edilebilen acı elma yağı ciltte nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-2023 19:34

Cilt bakımında tonik nasıl kullanılır? Tonik her gün kullanılmalı mı?

Cilt bakımında tonikler güzellik rutinlerinin vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir. Tonikler cildin temizlenmiş ve tazelenmiş hissetmesine yardımcı olmanın ötesinde birçok ek fayda sunarak cilt bakımının önemli bir parçası haline gelmiştir. Peki, cilt bakımında tonikler nasıl kullanılmalıdır?

Kadin 25-11-2023 18:23

Arı sütü nedir, ciltte ne işe yarar? Arı sütü cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımı doğanın sunduğu zengin içeriklere yönelme eğilimiyle giderek daha doğal ve organik yöntemlere kayıyor. Bu bağlamda arı sütü, tarih boyunca sağlık ve güzellik için kullanılan doğal bir mucize olarak öne çıkıyor. Cilt bakımında arı sütü kullanımı içeriğindeki benzersiz bileşenler sayesinde cildi besleme, yenileme ve koruma konularında popülerlik kazanmıştır. Peki, arı sütü cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-2023 17:38

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-2023 17:11

Cilt beyazlatıcı sabun nedir, ne işe yarar? Cilt beyazlatıcı sabun nasıl kullanılır?

Güzellik algısı zaman içinde kültürel etkenlere bağlı olarak değişiklik göstermiştir. Farklı coğrafyalarda ve kültürlerde güzellik ideali çeşitlilik gösterir ve bu idealler zaman içinde evrim geçirir. Günümüzde birçok kültürde cilt rengi, güzellik standartlarını şekillendiren unsurlardan biridir. Özellikle bazı toplumlarda beyaz bir cilt tonu geleneksel güzellik anlayışının bir yansıması olarak kabul edilir.

Kadin 25-11-2023 16:09

Üzüm çekirdeği yağı ciltte ne işe yarar? Üzüm çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımında doğal ürünlerin kullanımı gün geçtikçe popülerliğini arttırmakta ve birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu doğal ürünler arasında öne çıkanlardan biri de üzüm çekirdeği yağıdır. Üzüm çekirdeği yağı, üzümün çekirdeklerinden soğuk presleme yöntemiyle elde edilen hafif, hızla emilen bir yağdır. Cilt bakımında sunduğu birçok avantajla dikkat çeker. Peki, üzüm çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-2023 15:46

Tüy dökücü krem nedir? Tüy dökücü krem ciltte nasıl kullanılır?

Günümüzde tüy ve kıl algısı güzellik standartlarının çeşitlenmesi ve bireylerin kişisel tercihlerine daha fazla vurgu yapılmasıyla birlikte evrilmekte ve değişmektedir. Tüyler ve kıllar her bireyin benzersiz güzellik anlayışının bir parçası olarak giderek daha fazla kabul görülse de günümüzde hâlâ kıl ve tüylere karşı olumsuz bir bakış vardır. Bu durum, tüy dökücü kremlerin kullanımını da etkileyerek cilt bakım rutinlerinde önemli bir yer edinmelerine neden olmuştur.

Kadin 25-11-2023 15:30

Papatya yağı ne işe yarar? Papatya yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğanın hediyesi olarak kabul edilen doğal yağlar yıllardır cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Kimyasal içeriklere alternatif olarak tercih edilen bu doğal yağlar cildin ihtiyaç duyduğu besinleri sağlama konusunda etkili bir seçenek sunar. Bu doğal yağlardan biri olan papatya yağı özellikle cilt bakımında sergilediği özel özelliklerle dikkat çeker.

Kadin 25-11-2023 13:23

Nar çekirdeği yağı nedir, ne işe yarar? Nar çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğal yağlar yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Geleneksel tıbbın yanı sıra modern kozmetik dünyasında da önemli bir yer edinen doğal yağlar, cildin sağlığını desteklemek ve korumak için kullanılmaktadır. Bu doğal yağlardan biri olan nar çekirdeği yağı özellikle cilt bakımında sunduğu faydalar ile dikkat çekmektedir.

Kadin 25-11-2023 13:12

Dolu dizgin aşk yaşıyorlar: En romantik ve eşine sadık burçlar!

Astroloji, insanların kişilikleri ve davranışları üzerinde derin bir etkiye sahiptir ve bu etki flört ve ilişkiler dünyasında da görülür. Bazı burçlar, romantiklik ve eşine sadık olma konusunda önde geliyor. Astrolojiye göre bu altı romantik burç ve özellikleri haberimizde.

Kadin 11-11-2023 12:12

Afrodit'i bile kıskandıracak zariflikteler! Dünyanın en güzel kızları bu burçlardan çıkıyor

Güzel görünmek herkes için önemli. Sağlıklı bir yaşam ve genç görünüm için düzenli beslenmek kadar spor yapmak da önemli. Öte yandan güzellik herkese göre değişen göreceli bir kavram olsa da astroloji bu duruma farklı bir bakış açısı getirdi. Gözü, dudağı, saçı ve tavırlarıyla ön plana çıkan burçlar belli oldu. Dünyanın en güzel kızları bu burçlardan çıkıyor.

Kadin 01-11-2023 10:11

Gül suyu yüze her gün sürülür mü? Gül suyu cilt için nasıl kullanılır?

Gül suyu yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuş doğal bir mucizedir. Zarif ve taze gül çiçeklerinin buhar damıtma yöntemi ile işlenmesiyle elde edilen gül suyu cilt bakımında ve güzellik bakımında geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Bu eşsiz doğal ürün kokusu ve faydalarıyla sadece bir güzellik sırrı değil aynı zamanda tarihin ve kültürlerin de bir parçasıdır.

Kadin 31-10-2023 09:54

Cilt arındırıcı peeling ne işe yarar? Cilt arındırıcı peeling nasıl kullanılır?

Cilt arındırıcı peelingler güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Cilt bakımının temel adımlarından biri olan peeling, cildin genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özel bakım ürünleri, cilt yüzeyinde birikmiş ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve cildi yeniden canlandırır. Peki, cilt arındırıcı peelingler nasıl kullanılır?

Kadin 31-10-2023 09:36

Yüz losyonu nedir, ne zaman kullanılır? Cilt losyonu nasıl kullanılır?

Cilt bakımı sağlıklı ve genç bir cilt görünümü elde etmek isteyen birçok insan için vazgeçilmez bir güzellik rutinidir. Bu rutinin önemli bir bileşeni, yüz losyonlarının kullanımıdır. Yüz losyonları cildi nemlendirmek, beslemek ve korumak için kullanılan hafif, nemlendirici ürünlerdir. Yüz losyonları cilt bakımının ayrılmaz bir parçasıdır.

Kadin 30-10-2023 15:31

Dünyaca ünlü kozmetik markaları L'Oreal Paris ve Lancome'da indirim zamanı

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markaları L'Oreal Paris ve Lancome indirimlerini keşfetmeye ne dersiniz? Güzellik rutininize en sevilen ürünleri indirimli fiyatlarla eklemek için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 30-10-2023 11:06

Kuşburnu yağı cildi sıkılaştırır mı? Kuşburnu yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımı söz konusu olduğunda doğal yağlar son yıllarda büyük bir popülerlik kazanmıştır ve bu doğal güzellik sırları eski geleneklerden modern güzellik rutinlerine kadar her yerde karşımıza çıkmaktadır. Bu doğal yağlardan biri de kuşburnu yağıdır ve cilt bakımındaki yeri oldukça özel bir konuma sahiptir. Peki, kuşburnu yağı cilde ne gibi faydalar sunar?

Kadin 29-10-2023 19:06

Kudret narı ciltte nasıl kullanılır? Kudret narı yağı lekelere iyi gelir mi?

Kudret narı kabakgiller familyasından bir bitkidir. Tropikal ve subtropikal iklimlerde yetişen kudret narı Türkiye'de de Akdeniz ve Ege bölgelerinde yetiştirilir. Bağışıklık sisteminin güçlendirmesinden sindirim sistemini düzenlemesine kadar pek çok sağlık yararı olan kudret narı cilt için de kullanılabilir ve cilde de oldukça fazla fayda sağlayabilir. Peki, kudret narı ciltte ne işe yarar?

Kadin 29-10-2023 17:06

Hindistan cevizi yağı yüze direk sürülür mü? Hindistan cevizi yağı cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımında doğal yağlar doğanın bizlere sunduğu en değerli ve etkili güzellik ürünlerinden biridir. Kimyasal içeriklerden arınmış, saf ve organik doğal yağlar cildi nemlendirmek, beslemek, yeniden yapılandırmak ve korumak için kullanılan güçlü doğal maddelerdir. Bu doğal yağlar arasında, günümüzde oldukça popülerleşen Hindistan cevizi yağı da bulunur. Peki, Hindistan cevizi yağı cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 29-10-2023 16:17

Yüze gül yağı sürmek ne işe yarar? Gül yağı ciltte nasıl kullanılır?

Güzellik ve sağlık tarih boyunca insanoğlunun ilgisini çeken önemli konular arasında yer almıştır. Bu konuda doğal ve organik ürünlerin kullanımı son yıllarda büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bu doğal ürünler arasında yer alan gül yağı özellikle cilt bakımı için tercih edilen mucizevi bir doğal yağdır. Gül yağı binlerce yıldır kullanılan ve cilt sağlığını destekleyen bir formül olarak bilinir.

Kadin 29-10-2023 15:41

Prof. Dr. Canan Karatay'dan süper besin: Bunu yiyen 10 yaş geriye gidiyor C vitamini deposu!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez bir öneride bulunan Karatay süper besini açıkladı. Cildin yaşlanma belirtilerinin pek çok kişide endişe verici olduğunu söyleyen Canan Karatay, önerdiği besini tüketen kişilerin 10 yaş gençleşeceğini söyledi. İşte C vitamini deposu o besin...

Haber 28-10-2023 08:54

Aspir yağı yüze kullanılır mı? Aspir yağının cilde faydaları nelerdir?

Cilt bakımı güzellik ve sağlık arayışında olanların vazgeçilmez bir parçasıdır. Sağlıklı ve parlak bir cilt, sadece güzellik standartlarını yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda öz güveni artırır. Doğal yağlar cilt bakım rutinlerinin önemli bir bileşenini oluşturur ve son yıllarda büyük bir ilgi görmektedir. Doğal yağların cilt bakımında kullanımı binlerce yıl öncesine dayanan geleneksel uygulamalardan günümüze kadar gelmiştir. Aspir yağı da bu bağlamda kullanılan bir yağdır.

Kadin 27-10-2023 12:18

Cilt bakım kremi nedir? Cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt bakımı, genel sağlığımızı yansıtan ve öz güvenimizi artıran önemli bir güzellik ritüelidir. Cilt dış etkenlere karşı sürekli bir siper görevi üstlenen vücudumuzun en büyük organıdır. Cilt bakımı, cilt sağlığını koruma, genç ve canlı bir görünüm elde etme ve çeşitli cilt sorunlarını ele alma amacıyla kullanılır. Bu bağlamda cilt bakım kremleri güzellik endüstrisinin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Kadin 27-10-2023 11:17

Badem yağı yüze direkt uygulanır mı? Badem yağı yüz için nasıl kullanılır?

Badem yağı yüzyıllardır cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuş ve geleneksel güzellikte kullanılmıştır. Bu doğal mucize cilt bakımı alanında ilgi çekici bir yer edinmiştir. Badem yağı içerdiği zengin E vitamini, yağ asitleri ve antioksidanlar sayesinde cilt sağlığını desteklemek için ideal bir seçenektir. Bu çok yönlü yağ cilt bakım rutininizin önemli bir bileşeni olabilir. Peki, badem yağı yüz için nasıl kullanılır?

Kadin 27-10-2023 10:58