Hile Haberleri

Memurlarla ilgili çok önemli gelişme! Devlet fazla verdiği parayı memurdan geri alacak…

Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme daha hayata geçiyor. Kamu görevlilerine yapılan fazla ve yersiz ödemelere ilişkin takip ve tahsis işlemlerine ilişkin esaslar düzenlendi. Son yapılan düzenleme ile gerçek dışı beyan, hile ve hata şartı kaldırıldı. Artık yapılan yanlış ödemeler memurlardan faiziyle geri alınacak.

Finans 28-11-2023 15:13

Botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın yolunu paylaştı! Uyurken işe yarıyor

Botoks kırışıklıklardan kurtulmak için en etkili yöntem olarak görülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamalarının doğal güzelliği bitirdiğini düşünenler bu işlem yerine farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta bütçe dostu botoks etkili yöntemini paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu.

Kadin 09-05-2023 13:58

Güzellik uzmanı rimel kullanmadan kirpik liftingi etkisi yaratan ipucunu açıkladı! Kirpikleri ok gibi uzatıyor

Kirpiklerin uzun ve gür görünmesi daha anlamlı bakışlara sahip olmamızı sağlıyor. Kirpiklerini uzun göstermek ama rimel, takma kirpik, ipek kirpik gibi yapay uygulamalardan uzak durmak isteyenler farklı güzellik hilelerine başvuruyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı kirpiklerini kirpik lifting yaptırmış gibi uzun göstermek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 23-04-2023 10:53

Su lekelerini anında yok ediyor! TikTok'ta viral olan pratik temizleme yöntemi sihir etkisi yaratıyor

Aynalarda ve cam yüzeylerde kalan su lekeleri bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Su lekelerini geçirmek için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bu sorunun çözümü oldukça basit bir yoldan geçiyor. TikTok'ta viral olan temizleme hilesi ile su lekelerinden anında kurtulabilirsiniz.

Kadin 27-03-2023 10:11

Diğer Haber Etiketleri

bant balıkçı yaka kazak beyaz gömlek beyaz Güzellik uzmanı Kasap Memur Terzi Pazarlama aspirin beyaz sirke brokoli karbonat limon mastürbasyon portakal sirke vazelin zeytinyağı cinsel ilişki ayakkabı buzdolabı gömlek küf Telefon kılıfı kabartma tozu yatak koltuk yumuşatıcı dudak kalemi kurutma makinesi kaş sabitleyici halı Sebze buz şampuan Alüminyum Ütü çamaşır makinesi meyve su hastalık uyku elbise mutfak aksesuar saç spreyi saç kurutma makinesi deterjan ruj aseton süveter pantolon kemer saç kremi fırın pişirme kağıdı ağız kokusu Bakteri Kate Moss saç bakımı Meme‎ Bella Hadid Çay Orta botoks tereyağ Gümüş cilt bakımı doğal gaz oje kahve diş macunu fondöten banyo para mücevher alışveriş temizlik Doğal gaz faturası tava güneş kremi bebek pudrası sivilce influencer ereksiyon asma sabun tuvalet moda bulaşık makinesi çamaşır suyu makyaj sütyen kirpik meme büyütme kırmızı et dudak dolgunlaştırma pudra resmi gazete seks mülakat dolandırıcılık tiktok orgazm yaşlılık Güney Kore alüminyum folyo amonyak alara arkadaş dar çengelli iğne çok su içmek cilt dekolte ayna bakım bol bütçe buhar banyosu cam çamaşırhane camdaki su lekesi nasıl çıkarılır fatura fayans estetik ev temizliği evde saç bakımı enerji enerji tasarrufu gardırop gargara gazete gür güzellik göğüs genç hata içecekler iğne hijyenik elma sirkesi dondurucu dudak dudak dolgunlaştırıcı dudak dolgusu duşakabin duvar ekonomik kapatıcı iş başvurusu işe alım isim izi ipek kirpik ipucu kalite kalıntı yöntem yaşlı yemek kazak mobilya misafir mikrop müşteri köpük leke giderici lavabo lavabo acma mağaza saç problem rimel şarj satış pratik bilgiler stil sünger temizlemek tasarruf tazyikli su soru sorun takma kirpik taktik kadın kirpik kıvırıcı kirpik lifting kullanıcı kıyafet koku kolay partner oksijenli su ödeme ürün trend usta uzman tıraş toka toz ucuz sağlıklı sebzeler bulaşık makinesi tableti nereye konur lavabo açmak için evde tıkalı lavabo nasıl açılır pratik aşlama seksolog yağ lekesini ne çıkarır tıkalı lavabo nasıl açılır tıkalı lavabo açma yağ lekesi nasıl geçer yağ lekesi nasıl çıkar tuvalet fırçası tüyo yüz yogası viral yağ eo kirpik uzatma yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde kirpik uzatma yöntemleri ense vazelin kirpik uzatır mı sırt sütyensiz sosyal medya

Hile

Hile Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hile Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadece saniyeler içinde 20 yaş gençleşti! Botoks kullanmadan yaptığı ilginç gençleştirme yöntemini paylaştı

Cildimiz yaşımız ilerledikçe değişim yaşıyor. Yaşlılık sıkı cildin esnekliğini kaybetmesine neden olarak ciltte sarkmalara ve kırışıklıklara yol açıyor. Kırışıklık karşıtı ürünler ve botoks uygulamaları ciltteki yaşlılık izlerinin azalmasını sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta kendi kolay yöntemini paylaşan bir kadın saniyeler içerisinde gençleştiğini göstererek görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 24-02-2023 16:27

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-2023 15:13

Makyaj izinin kıyafete geçmemesi için yapılması gereken çok basitmiş! Bugüne kadar bilmiyorduk...

Makyajda kullanılan fondöten, rimel, allık, ruj gibi makyaj malzemeleri kıyafetlerimizde leke oluşmasına sebep olabiliyor. Özellikle açık renk kıyafetleri giyerken oldukça probleme neden olan bu durumu aşmak için uygulanması gereken çok basit bir yöntem bulunuyor.

Kadin 21-02-2023 14:34

Düz göğüslerini anında büyüten tüyoyu paylaştı! Ameliyatsız meme büyütmek için...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Göğüsleri dikleştirmek ve büyütmek için estetik ameliyatlar bulunsa da bu ameliyatlara gerek kalmadığını gösteren bir TikTok kullanıcısı göğüslerine evde bir anda büyüttü. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kadin 13-01-2023 13:58

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Tuvaleti tamamen yanlış temizliyormuşuz! Bu kolay ve hijyenik temizleme tüyosu tuvaletleri tertemiz yapacak

Tuvalet temizliği birçok kişinin en tiksindiği şeyler arasında yer alıyor. Özellikle eve gelen misafirlerden sonra tuvalet temizlemek tam bir işkence olarak görülüyor. İnternette temizlik hileleri paylaşan bir kişi tuvaletleri bugüne kadar yanlış temizlediğimizi paylaştı. İşte en hijyenik ve kolay tuvalet temizleme yöntemi...

Kadin 29-12-2022 11:14

Bugüne kadar yanlış yapmışız! En pratik brokoli haşlama tüyosu

Brokoli kış aylarının en sağlıklı sebzeleri arasında yer alıyor. Bol sarımsaklı yoğurt veya zeytinyağı ile tüketilen brokoli haşlama hem pratik hem de lezzetli akşam yemeği seçeneklerinden. Brokoliyi haşlarken daha da pratik yapacak bir yöntem bulunuyor. TikTok'ta yayınlanan videoda pratik brokoli haşlama tüyosu paylaşıldı.

Yemek 22-12-2022 16:14

En ekonomik temizlik yöntemi! Tek sabunla bütün evi temizleyebilirsiniz

Temizlik malzemelerine gelen zamlar gün geçtikçe artıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı olmak için temiz bir evde yaşamak şartken her alanda farklı temizlik malzemesi kullanmak bütçeyi zorlayabiliyor. Ancak TikTok hesabında ekonomik temizlik hilesini paylaşan bir kullanıcı tek malzemeyle tüm evi temizleyebileceğinizi belirtti.

Kadin 21-12-2022 15:43

Tesisatçıya gitmeye son! TikTok'ta tıkalı lavaboyu açma hilesi viral oldu

Mutfak ve banyo lavabolarında zaman zaman tıkanmalar meydana gelebiliyor. Bu tıkanmalar hem kötü bir görünüme hem de istenmeyen durumlara yol açıyor. Tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçıyı arıyor veya çok zararlı olan kimyasal ürünleri kullanıyorsanız hata yapıyorsunuz. TikTok'ta yayınlanan bir videoda tıkalı lavaboyu anında açacak yöntem paylaşıldı.

Kadin 19-12-2022 10:57

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-2022 09:37

Korelilerin trend güzellik sırrı: Jamsu makyajını Bella Hadid'de öneriyor!

Makyaj yapmak çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmemizi sağlayabiliyor. En ufak teknikler bile ruh halimizi daha iyi hale getirebiliyor. Makyaj yaparken kullanılan birçok hile bulunuyor. Güney Korelilerin güzellik sırlarından olan Jamsu makyajı tüm dünyada uygulanıyor. Bella Hadid'in de tavsiye ettiği Jamsu makyajı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Kadin 07-12-2022 15:11

Orgazma ulaşmanızı ve seks sürenizi artıracak tüyo! Alacağınız zevki doruklara taşıyacak

Orgazm olmak cinsellik için oldukça önemli bir yere sahipken her seferinde orgazma ulaşmak zorlayıcı olabiliyor. Özellikle kadınların orgazm olmasının çok daha zor olduğu biliniyor. Bu durumda partnerlerinin üstüne düşen sorumluluğun büyük olduğu düşünülüyor. Ancak yapılacak basit seks hilesi ile hem tek başınıza hem de partnerinizle yaptığınız cinsel ilişkiden aldığınız zevki artırarak orgazma kolayca ulaşmanızı sağlayabilir.

Haber 03-12-2022 18:58

İş görüşmesinde sorduğu tek soruyla anında işe alındı! İşte iş bulmada yüzde yüz başarı oranına sahip olmanın sırrı

İş görüşmeleri her bakımdan stresli ve gergin bir süreç olarak görülüyor. Birçok insan iş bakımından oldukça yeterli olsa bile mülakatlarda stres yaparak kendini doğru şekilde tanıtamayabiliyor. TikTok'ta iş görüşmesi hilesini paylaşan bir kadın sorduğu tek soruyla tüm işleri kaptığını belirtti.

Kadin 02-12-2022 11:21

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Evinizi ısıtmanın sırrını paylaştı! Bu taktik doğal gaz faturanızı düşürebilir

Kışın soğuklarının bastırmasıyla birlikte doğal gaz faturaları gelmeye başladı. Birçok vatandaş doğal gazı fazla yakmadan ısınmanın yolunu arıyor. Doğal gaz faturasından tasarruf yapmak ve doğal gazı fazla açmamak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bir sosyal medya kullanıcısı The Cosy Club, TikTok hesabı üzerinden etkili ısınma yöntemini paylaştı.

Kadin 29-11-2022 15:55

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 13:07

Yemek yaparken kullandığı yöntem görenlerin içini kaldırdı! Evinde asla yemek yemem

Yemek yaparken herkesin uyguladığı yöntem farklılık gösteriyor. Bazıları yemeğin içerisine kattığı her malzeme için farklı mutfak malzemesi kullansa da bazıları aynı aletlerle çok çeşitli yiyecekler yapabiliyor. Dışarıda yemeklerin hangi koşullarda yapıldığı içimize kuşku düşürüyor. TikTok'ta yemek yaparken kullandığı yöntemi paylaşan bir kadın görenleri şoka uğrattı.

Kadin 16-11-2022 15:03

Uzmanlar paylaştı! Dondurucu kullanıyorsanız enerji tasarrufu hilesini mutlaka deneyin

Elektrik faturalarına yansıyan birçok ev aleti bulunuyor. Dondurucu hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletlerden olsa da elektrik faturasının oldukça yüklü gelmesine neden olabiliyor. Birçok kişi sırf bu sebeple evine dondurucu almak istemiyor. Uzmanlar enerji tasarrufu için dondurucunuzda kullanmanız gereken hileyi paylaştı.

Kadin 09-11-2022 09:21

Bu kadarı da olmaz dedirtti! Tuvalet fırçasını temizlemek için bulduğu yol mide bulandırdı

Temizlik her alanda önemli olsa da özellikle mutfak ve banyo için hayati önem taşıyor. Hastalıklardan uzak durmak için mutfakta ve banyoda kullanılan eşyaların temizliğine ekstra dikkat etmek gerekiyor. Sosyal medyada tuvalet fırçasını temizleme yöntemini paylaşan kadın büyük tepkiler aldı.

Kadin 06-11-2022 09:23

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

En inatçı kirleri bile siler atar! Fırın temizliği için ihtiyacınız olan tek malzeme

Mutfakta yer alan ürünlerin sık sık temizlenmesi gerekiyor. Temizliğin aksatılması kirlerin dirençli hale gelmesine neden oluyor. Özellikle fırın camı biz fark etmesek bile zamanla yağlanıyor. Bu yağların birikmesi hem hijyen hem de görsellik açısından istenmeyen durumlar yaratıyor. Ancak her evde bulunan tek malzeme ile en inatçı fırın kirlerini bile çıkarabilirsiniz.

Kadin 31-10-2022 15:08

Eti o renkte görüyorsanız sakın almayın! Kilosu 160 TL'yi aştı, içine su katarak insanları böyle kandırıyorlar

Kırmızı et ile ilgili ortaya atılan bir iddia gündem yarattı. Etin gramajını arttırmak için tazyikli su sıkıldığı öne sürülürken bu şekilde satılan etlerin renginin de değiştiği belirtildi. Çelik "Ete su sıkıldığı zaman suyu içine çeker. Bu da gramajı artırmak için yapılıyor olabilir" diyerek bu durumda satılan etlerinde renk değiştirerek pembeleştiğini iddia etti. İşte kırmızı et hakkında çok konuşulacak o iddiaya ilişkin detaylar…

Finans 31-10-2022 07:46

Her kadını anında şık gösterecek 6 ufak detay! Hemen deneyin

Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. En kötü gününüzde bile bakımlı görünmek istiyorsanız birkaç moda hilesine ihtiyacınız var. Uygulanan ufak detaylar anında şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte ilham alabileceğiniz kıyafet hileleri...

Kadin 25-10-2022 10:43

Buzdolabına koyacağınız bulaşık süngerinin etkilerine şaşıracaksınız! Cebinizi kurtaracak

Bulaşık süngeri bulaşıkları ve belirli alanları temizlemek için etkili sonuçlar sağlıyor. Her mutfakta bulunan bulaşık süngeri temizlikte hayatımızı kolaylaştırsa da tek etkisi temizlik ile bitmiyor. Buzdolabına bir adet bulaşık süngeri şaşırtıcı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kadin 23-10-2022 09:18

Tavalarınızdaki yağı hiç ovalamanıza gerek kalmayacak! Bir anda tertemiz olacaklar

Yemek yapmak ne kadar zevkli olsa da ardında kalan mutfak ürünlerini temizlemek bir o kadar can sıkıcı oluyor. Özellikle tavalarda kalan yağları ve kirleri çıkarmak çok zorlu olabiliyor. Tavadaki kiri çıkartırken tavaya zarar vermekten korkuyorsanız tüm kiri tek hamlede çıkaracak temizlik hilesini deneyebilirsiniz.

Kadin 21-10-2022 14:44

Profesyonellerin bilmenizi istemediği temizlik hileleri! Hayatınızı çok kolaylaştıracak

Temizlik birçok açıdan zorlu olabiliyor. Özellikle yoğun iş temposundan sonra evde temizlik yapma fikri bile can sıkıcı geliyor. Ancak temizlik yaparken uygulanan bazı hileler bu işi oldukça pratik bir hale getirebiliyor. İşte uzmanların bilmenizi istemediği temizlik hileleri...

Kadin 20-10-2022 07:46

Kirpikleri anında ok gibi uzatıyor! TikTok 'ta paylaşın kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı gözükmesini sağlıyor. Her kadın kirpiklerinin uzun ve kıvrık görünmesini istiyor. Kirpikleri uzatmak için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak ipek kirpik gibi yöntemler göze ve kirpiğe zarar verebiliyor. TikTok'ta paylaşılan evde yapılan kirpik uzatma hilesi oldukça dikkat çekti. Bu yöntemi uygulayanlar kirpiklerinin daha uzun süre uzun kaldığını belirtti.

Kadin 09-10-2022 13:51

Uzun süre toz alma derdinden kurtulacaksınız! Bu yöntem sayesinde günlerce toz almayabilirsiniz

Herkes temiz, hijyenik bir evde yaşamak istiyor. Evin içerisinde biriken tozlar ve kirler hem sağlığımızı hem de ruh halimizi etkiliyor. Çok kısa süre içerisinde tozlanan eşyaların tozunu sürekli olarak almak yorucu olabiliyor. Birçok kişi daha uzun süre toz almamak için temizlik hilesi arıyor. Aşağıdaki yöntemle bu sorununuza çözüm oluyor. Aklınıza gelmeyecek tek malzeme ile uzun süre toz almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 06-10-2022 09:11

Sararmış çamaşırlara anında çözüm! Sakın atmayın eskisinden de beyaz olması mümkün

Beyaz kıyafetler üzerimizde ne kadar güzel dursa da temizliği diğer renklere göre çok daha zor oluyor. En ufak lekeyi bile belli eden beyaz çamaşırlar doğru yıkanmadığı takdirde zamanla sararabiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde uygulayacağınız basit çözümler ile çamaşırlarınızı yeni almış gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-09-2022 09:23

Neden daha önce denememişim diyeceksiniz: Tertemiz ve deliksiz uykunun yolu buradan geçiyor! Yataklarınıza hemen uygulayın

Çarşafları değiştirdikten sonra temiz yatağa yatmak en haz veren anlar arasında bulunuyor. Adeta terapi gibi olan bu durumun etkisini uzun süre devam ettirecek temizlik hilesi TikTok üzerinden paylaşıldı. Bu yöntem ile çok uzun süre temiz ve deliksiz bir uyku yaşayabilirsiniz.

Kadin 21-09-2022 15:26

İnatçı fayans aralarını tertemiz yapacak yöntem! Sadece 10 dakikada yeniliyor

Evi temizlerken bazı alanları temizlemek oldukça zorlu olabiliyor. Bu alanları temizlerken ekstra çaba sarf etmenize rağmen istediğiniz sonuçları alamıyorsanız temizlik hilelerine başvurabilirsiniz. Kirlenmiş fayans aralarının nasıl temizleneceği en çok aranan temizlik yollarından oluyor. İşte fayans arası derzleri anında tertemiz yapacak yöntem...

Kadin 21-09-2022 07:07

TikTok'ta paylaştı: Çok ucuz fiyata kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri

Zaman geçtikçe hem yaşınız artması hem de modanın değişmesiyle birlikte tarzlarınızda değişimler yaşamış olabilirsiniz. Bazen eski kıyafetlerimize baktığımızda bunu nasıl giymiş diyerek şok olabiliyoruz. TikTok'ta bu tarz durumlardan kaçınmak için kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri paylaşıldı.

Kadin 20-09-2022 11:01

En az 20 yaş genç göstereceksiniz: 52 yaşında genç kız gibi görünen kadın güzellik hilesini paylaştı!

Yaşlanmak hayatın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlandıkça sağlıkta ve görünüşte çeşitli değişimler yaşanıyor. Özellikle kadınlar ciltlerinde ve saçlarında yaşanan değişimlerden oldukça rahatsız oluyor. Daha genç görünmek için çeşitli güzellik ve bakım hileleri aranıyor. 52 yaşındaki Ella, TikTok hesabında nasıl daha genç görünmeyi başardığını anlattı.

Kadin 18-09-2022 08:57

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-2022 14:57

Çay lekesine hemen müdahale edin! En inatçı lekeleri çıkarmak için bunu uygulayın

Çay ülkemizde en sevilen içecekler arasında üst sırada yer alıyor. Sevilerek tüketilen çayın dökülmesi durumunda dökülen yerde istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Çay lekesi zor çıkan lekeler arasında bulunuyor. Ancak inatçı çay lekelerini çıkarmak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Kadin 15-09-2022 15:16

Tek bir hamleyle Kate Moss'un elmacık kemiklerine sahip olmanız mümkün

Kadınlar yüzlerinin daha biçimli ve kemikli görünmesi için çeşitli yöntemler deniyorlar. Yüzü şekillendiren birçok makyaj malzemesi bulunuyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle Kate Moss'un elmacık kemiklerine sahip olmanız mümkün.

Kadin 12-09-2022 11:38

TikTok'ta paylaştı: Makyajla bile kapanmayan büyük sivilceleri anında silecek yöntem! Sivilceler nasıl kapatılır?

Sivilceler, sinek ısırıkları aniden çıkan cilt kusurları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle özel günlerden önce çıkan bu istenmeyen kusurları kapatmak için çeşitli yollar aranıyor. Ancak makyajla bile istenilen sonuç elde edilemiyor. TikTok'ta paylaşılan makyaj hilesiyle sivilceleri çok kolay bir şekilde kapatmak mümkün.

Kadin 08-09-2022 14:27

Terziye gitmeye son! Elbisenizi daraltmak için daha kolay bir yol yok

Elbiseniz ne kadar güzel olursa olsun bol göründüğünde istenmeyen bir duruşa sebep oluyor. Bu nedenle sıklıkla terziye gidiyor olabilirsiniz. Ancak elbisenizi terziye gitmeden çok kolay bir şekilde daraltmanız mümkün. TikTok'ta paylaşılan bu kıyafet hilesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 08-09-2022 11:20

Fark etmiyorsunuz ama küf oluşuyor! Çamaşır makinenizi temizlemek için tek ihtiyacınız olan...

Çamaşır makinesinin sürekli deterjan ve su ile yıkandığını düşünerek temiz olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Çamaşır makinesin de sizin görmediğiniz oldukça fazla kir, toz, küf, deterjan birikimi oluyor. Bunların temizlenmemesi sağlığınızı tehlikeye atıyor. Çamaşır makinesini temizlemek aşağıda bulunan temizlik hilesini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2022 15:26

Gür ve parlak saçların yolu buradan geçiyormuş! Hemen mutfağa koşun

Gür saçlar her zaman daha bakımlı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Özellikle kadınlar saçlarının daha gür olması için çeşitli yöntemler deniyorlar. Bu yöntemlerin birçoğu istenilen etkiyi yaratmıyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan saç hilesine göre gür saçların sırrı kahveden geçiyormuş.

Kadin 07-09-2022 10:39

TikTok'ta paylaşıldı: Sırtı açık elbiseden görünen sütyenin çözümü basit

Kadınların birçoğu sırtı açık elbiselerde, bluzlarda hangi sütyeni kullanması gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyor. Sırt dekoltesinden görünen sütyenler istenmeyen bir görünüme sebep oluyor. TikTok'ta yayınlanan giyim hilesinde kıyafetlerden görünen sütyeni nasıl gizleyebileceğiniz paylaşıldı.

Kadin 06-09-2022 15:05

Her gün toz almaya son! Temizlik uzmanı uzun süre toz almamanızı sağlayacak yöntemi paylaştı

Tozlu ev hem sağlık açısından solunumu rahatsız ederek alerjik reaksiyonlara sebep oluyor hem de kötü bir görünüme sebep oluyor. Ancak her gün tozlanan eşyaların tozunu almak oldukça sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz toz alırken uygulayacağınız temizlik hilesi ile uzun süre toz almadan oturabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 15:16

Çamaşırhane uzmanı paylaştı: Her evde bulunan malzeme ile çamaşırları ütülemenize gerek kalmayacak

Çamaşırların kırışık görüntüsü bakımsız ve hoş olmayan biri görüntüye sebep oluyor. Ancak günlük koşuşturmanın içerisinde saatlerce çamaşır ütülemek de oldukça can sıkıcı olabiliyor. Çamaşırlarınızın kırışıklıklarını azaltacak onları yeni gibi gösterecek yöntemler arıyorsanız bu hileleri deneyebilirsiniz.

Kadin 31-08-2022 15:08

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 11:52

TikTok tüyosunu deneyin! Saçı hacimli göstermek için pahalı ürünlere gerek yok

Saç tüm görünüşü etkiliyor. Bu nedenle saçların her zaman temiz ve bakımlı olması gerekiyor. Birçok kadın saçlarının basık görünmesinden şikayetçi. Saçların daha hacimli görünmesi için çeşitli bakım ürünleri ve yöntemler deneniyor. TikTok’ta paylaşım yapan bir kullanıcı tüm bu ürünlere gerek kalmadan saçınızı hacimlendirecek hileyi paylaştı.

Kadin 22-08-2022 11:45