Pudra Haberleri

Ayakkabı kokusu nasıl geçer? Ayakkabı kokusunu önleyen 4 etkili çözüm!

Ayakkabı kokusu pek çok insanı rahatsız ediyor. Özellikle yaz aylarında daha çok maruz kalınan ayakkabı kokusunun nasıl önlenebileceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayakkabılardaki kötü kokunun da çözümleri mevcut. Ayakkabı kokusunu önleyebileceğiniz etkili çözümleri haberimizin devamında derledik.

Kadin 10-09-2023 16:36

Yeni doğmuş bebeklerin kurtarıcısı olacak en iyi bebek pudraları

En kıymetli varlığınız olan bebeğinizin pişik olmasını istemezsiniz, değil mi? Pişiğin önüne geçmek için en iyi yardımcınız bebek pudraları! Peki, bebek pudrası ne işe yarar? Bebek pudraları, bebeklerin ciltlerinin kuru kalmasına yardımcı olarak pişiği engeller. Siz de hassas ciltli bebeğiniz için sağlıklı ve etkili bir bebek pudrası arıyorsanız doğru yerdesiniz! En sağlıklı bebek pudrası önerilerini sizin için hazırladık.

Kadin 22-06-2023 18:01

Karıncalardan kurtulmanın en basit yolu! Tek malzemeyle evdeki karıncaları yok edebilirsiniz

Karıncalar havaların ısınmasıyla birlikte giderek artmaya başlıyor. Evde artış görülen karıncalardan kurtulmak için etkili yöntemler aranıyor. Karıncaları uzaklaştırmanın sadece kimyasal karınca kovucu ürünlerle olduğunu düşünenler yanılıyor. Her evde bulunan doğal malzemelerle karınca istilalarından kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-06-2023 11:22

52 yaşındaki kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuyor! Bu trend en az 20 yaş gençleştiriyor

Yapılan makyajlarla çok daha genç ve dinamik görünmek mümkün olabiliyor. Doğru makyaj adımları bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte anında gençleştiren makyaj tüyosu...

Kadin 25-05-2023 13:03

Pudra

Pudra Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pudra Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde karıncaları anında yok eden tek malzeme! Karıncaların bir daha gelmemesini sağlayan doğal çözüm

Karıncalar bahar ve yaz aylarında artış gösteriyor. Karıncalara zarar vermeden onlardan kurtulmak için çeşitli yollar aranıyor. Evdeki karıncaları kovucu ürünler zararlı kimyasallar içerebiliyor. Oysaki her evde bulunan zararsız bir malzeme ile karıncalardan kurtulmak mümkün olabiliyor.

Kadin 16-05-2023 11:19

Güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi gösterecek tüyoyu paylaştı! Maskara kullanmadan önce...

Kirpikleri uzun ve kıvrık göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpikleri uzun göstermenin en basit ve hızlı yolunun rimel olduğu biliniyor ama dümdüz rimel sürmek istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Bir güzellik uzmanı kirpiklerinizi ok gibi uzun gösterecek ipucunu paylaştı.

Kadin 02-04-2023 16:09

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-2023 10:21

Bu hatayı sakın yapmayın: Yaşınıza yıllar katıyor! 10 yaş büyük gözükmenize neden oluyor

Yaşlılık yaşamın doğal süreçleri arasında bulunuyor. Yaşlılığı önlemek mümkün olmasa da yaşlı görünmeyi önlemek mümkün. Fark etmeden yaptığımız bazı hatalar yaşımıza yıllar katıyor. Olduğunuzdan daha büyük görünmek istemiyorsanız aşağıda yer alan hatalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kadin 17-01-2023 14:47

TikTok'ta tüm püf noktalarıyla yaptığı ağdayı paylaştı! İstenmeyen tüylerin 2 ay çıkmamasını sağlıyor

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmak için jiletten çok daha uzun süreli etki sağlayan bir yöntem olarak görülüyor. Ağda yaptırmanın acısı olsa da uzun süreli pürüzsüzlük sağlaması bu acıyı çekmeye değer kılıyor. Dışarıda ağda yaptırırken para vermek istemeyen bir tikTok kullanıcısı evde yaptığı ağdayı tüm püf noktaları ve detaylarıyla paylaştı.

Kadin 21-12-2022 10:02

Görenler hayran kalıyor! Yüzüne yaptığı bakımları tek tek paylaşıyor

Cilt ve saç bakımı hem daha güzel hem de daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ancak bu bakımları yapmak günlük koşuşturmaların içerisinde oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle erkekler bakım uygulamalarının boş zaman olduğunu düşünüyor. Ancak bazı erkekler var ki yaptıkları bakımlarla görenleri hayran bırakıyor. TikTok hesabında yaptığı bakımları paylaşan Davide, milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 16-12-2022 10:54

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin 07-12-2022 17:22

Bu kışın trendi olacağı şimdiden belli olan makyaj ürünleri

Her sezon makyaj trendleri değişiklik gösterebiliyor. Bu kışın trendleri de belli olmaya başladı. Hem doğal hem keskin renkleri bir arada görebileceğiniz bir kış sezonu sizleri bekliyor. Kusursuz görünümlü tenler, taşlı göz makyajları, doğal bitişli dudaklar… Bu kışın trend makyaj ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 16:16

Yeni telefon almanıza gerek yok! Telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? Tüm çizikleri silip süpürüyor

Telefon fiyatları her geçen gün artıyor. Bu nedenle elimizdeki telefonların bakımına ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Ancak telefon ekranlarının oldukça hassas olmaları kolayca çizilmelerine neden oluyor. Bu durumdan şikayet eden kişiler telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? diye araştırmalar yapıyor. İşte telefon çiziklerini geçirecek etkili yöntemler...

Kadin 01-11-2022 17:49

Tüylerim alındıktan sonra anında çıkıyor diyorsanız sebebi bu hata olabilir! Ağda işleminde dikkat edilmesi gerekenler

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüyleri almak için birçok yöntem bulunuyor. Lazer epilasyonlara göre daha uygun fiyatta olan yöntemler arasında jilet ve ağda bulunuyor. Ağda tüylerin daha geç çıkmasını sağlasa da bazı kadınlar ağda yaptırdıktan sonra da tüylerinin hızlı uzadığını iddia ediyor. Ağdadan sonra tüylerinizin erken çıkmasının nedeni bu yaygın hata olabilir.

Kadin 19-10-2022 10:16

Neden daha önce denememişim diyeceksiniz: Tertemiz ve deliksiz uykunun yolu buradan geçiyor! Yataklarınıza hemen uygulayın

Çarşafları değiştirdikten sonra temiz yatağa yatmak en haz veren anlar arasında bulunuyor. Adeta terapi gibi olan bu durumun etkisini uzun süre devam ettirecek temizlik hilesi TikTok üzerinden paylaşıldı. Bu yöntem ile çok uzun süre temiz ve deliksiz bir uyku yaşayabilirsiniz.

Kadin 21-09-2022 15:26

İhmal etmeyin, hepsi gerekli! Doğum çantasına koyulacaklar

Gebelik süresince doğum düşünülüyor. Doğum anında ve ardından hastanede kalma süresinde oldukça heyecanlı olunuyor. Bu sebeple doğum çantasının önceden hazırlanması gerekiyor. Doğum çantasına ne koyacağınızı bilmiyorsanız aşağıda bulunan malzemeleri kullanabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 16:46

Utanmayın herkes yaşıyor! Ayakkabı kokusunu geçirmek için doğal yöntemler

Bazı ayakkabılar kullanılan malzemeler nedeniyle oldukça rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kokuların geçmesi çok uzun zaman alabiliyor. Bu süreçte ayakkabı kokusu ayağınıza geçerek daha kötü kokulara sebep oluyor. Ayakkabı kokusu nasıl geçer? diye merak ediyorsanız aşağıda bulunan yöntemleri denemelisiniz.

Kadin 30-08-2022 14:18

Yeni trend! ‘Clean girl’ makyajı nasıl yapılır? Doğru adımlar ile tertemiz bir görüntü

Makyaj çok daha canlı ve bakımlı bir görünüşe sahip olmamızı sağlıyor. Ancak yapılan ağır makyajlar özellikle sıcak yaz günlerinde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Makyaj uygulamalarınızda yapacağınız ufak birkaç adımla TikTok’ta oldukça trend olan ‘Clean girl’ makyajınızı elde edebilirsiniz. Bu makyaj ile çok daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşacaksınız.

Kadin 25-08-2022 08:40

Hiç aklımıza gelmemişti! Güneş gözlüklerine bulaşan makyajı önlemek mümkün

Güneş ışınlarına bakmak gözü oldukça rahatsız ediyor. Bu sebeple kullanılan güneş gözlükleri hem güneşten koruyor hem de kombinleri tamamlayan bir aksesuar haline geliyor. Ancak yapılan makyajların güneş gözlüğüne bulaşması istenmeyen durumlara yol açabiliyor. TikTok kullanıcısı bir kadın makyajınızın güneş gözlüğüne bulaşmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı.

Kadin 21-08-2022 11:00

Hem kullanışlı hem uygun fiyatlı en iyi kapatıcı pudralar

Cildinizdeki kusurları anında kapatacak bir ürüne ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Hem makyaj sabitleme hem kapatma görevini gören pudralarla bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem yüksek kapatıcı etkili pudra arıyorsanız listemizdeki en etkili ürünleri inceleyebilirsiniz. ''En iyi kapatıcı pudra hangisi?'' sorunuzu yanıtlayacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-07-2022 14:25

TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan göz altı kapatma teknikleri

Göz altlarındaki koyu renkli halkalar ve kızarıklar, yüzün cansız ve soluk görünmesine neden oluyor. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için en sık başvurulan yöntem ise tabii ki makyaj. Farklı göz altı kapatma tekniklerini denemeyi seviyorsanız sizin için TikTok'ta keşfedilen ve akılları baştan alan taktiği, ayrıca uygularken kullanmanız gereken tüm ürünleri açığa kavuşturduk. Haydi, detaylara!

Kadin 29-06-2022 15:09

TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran verdiğiniz paraya değecek güzellik ürünü önerileri

TikTok, artık yeni çıkan ürünleri ilk öğrendiğimiz platformlardan biri. Bu mecradaki dijital içerik üreticileri, alınmaya değer ürünleri yorumlayarak onları popüler hâle getiriyor. Influencer'ların takipçileri de bu ürünleri kapış kapış götürüyor. Öyleyse TikTok alemini yerinden oynatan güzellik ürünlerini beraber keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 15:39

Gerçekten işe yaradığını kanıtlanmış TikTok'ta viral olan ürünler

TikTok, popüler kültür meraklılarının ve sosyal medya severlerin favorisi. Son yıllarda pek çok kişinin katılımcısı olduğu bu platform, sayısız insanı bir araya getiriyor. Paylaşım yapan kişiler sayesinde yeni keşifler de sunan platform, binlerce işe yarar ürünü kullanıcılarla buluşturuyor. Eğer TikTok dünyasına tanıtılan ve gerçekten işe yarayan ürünleri merak ediyorsanız yazımız tam size göre!

Haber 27-06-2022 14:21

Makyajınızın uzun süre kalıcı olması için bu aşamaları atlamayın

Makyaj daha bakımlı ve canlı bir görünüm sağlıyor. Yanlış makyaj uygulamaları çok kötü bir görünüme sebep olabiliyor. Bu sebeple makyaj yaparken kullanılan malzemelere ve tekniklere dikkat etmek gerekiyor. Özellikle yaz aylarında ekstra yağlanan ve terleyen cilt makyajın bozulmasına yol açıyor. Makyajınızın uzun süre kalması için aşağıdaki aşamalara dikkat edebilirsiniz.

Kadin 23-06-2022 12:16

Güzellik uzmanı paylaştı: Sadece 5 yöntem ile çok daha genç görünmek mümkün

Yaşlılık herkesin yaşadığı doğal bir süreç. Yaşlandıkça sağlığımızda ve cildimizde farklılıklar yaşanabiliyor. Bu farklılıklar özellikle kadınları oldukça rahatsız edebiliyor. Güzellik uzmanı Lora Croftcheck sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda çok daha genç görünmek için işe yarayacak 5 öneri verdi.

Kadin 16-06-2022 14:43

Pürüzsüz bir cilt görünümü için en iyi pudra tavsiyeleri

Pürüzsüz cilt görünümü kusursuz ve doğal makyajın olmazsa olmazı. Yağlanma ve parlama gibi problemler ise bu görünümün önündeki en sık karşılaşılan engeller arasında yer alıyor. Siz de pürüzsüz cilt görünümüne kavuşmak, makyajınızın kusursuz olmasını istiyorsanız pudralardan yardım alabilirsiniz. Mermer gibi cilt görüntüsü elde etmek isteyenler için en iyi pudra çeşitlerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 20-04-2022 15:57

Makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken en iyi transparan pudralar

Pürüzsüz ve güzel bir cilt, öne çıkan, kusursuz ten, göz ve dudak makyajı için olmazsa olmaz. Yağlanma ve parlama gibi problemler ise güzel duran cilt makyajının önündeki en önemli engellerden biri. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz mutlaka transparan pudra kullanmalısınız. "Transparan pudra nedir?" ve "En iyi transparan pudra hangisi?" gibi sorular kafanızı karıştırıyorsa haydi detaylara bir bakalım!

Kadin 23-02-2022 10:43

Güney Koreli kadınların güzellik sırrı sosyal medyada trend oldu! Jamsu tekniği nedir, nasıl yapılır?

Makyaj kadınların günlük rutinleri arasında geniş bir yer tutar. Özellikle çalışan kadınlar yoğun iş temposu içinde makyajlarını bir an olsun aksatmazlar. Kadınlar güzellik uğruna birçok yeni yöntem denerler. Bu durum ise makyaj trendlerine her gün yenilerinin eklenmesine neden oluyor.

Kadin 21-06-2021 17:00

Pürüzsüz cildin anahtarı: Pudra sürerken sünger yerine fırça kullanın!

'Pudra kullanmam şart mı?' diye soranlardansanız öncelikle pudranın makyajınızı nasıl etkileyeceğini bilmek gerek. Günlük makyaj rutinlerinde sıklıkla atlanan ancak kullanıldığında makyajı makyaj yapan kozmetik ürünlerden biri olan pudra doğru kullanıldığında makyajınızın gün boyunca kusursuz görünmesini sağlayabilir.

Kadin 24-02-2021 16:47