Trend Haberleri

2023 yılında en çok ne aldık, alışveriş trendleri açıklandı

Hepsiburada, 2023 yılında platformu üzerinden verilen siparişleri inceledi. En yoğun alışveriş Pazartesi ve Salı günleri gerçekleşirken, tüketiciler alışverişlerini özellikle akşam saatlerinde, 21:00 ile 22:00 arasında yapmayı tercih etti .

Finans 31-12-2023 16:43

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-2023 16:24

Tişörtünü görenler ne olduğunu anlayamadı! Göğüs kıvrımlarını gösterince sosyal medyadan gündem yarattı

Sosyal medyanın yeni modası kullanıcıları şaşkına çevirmeye devam ediyor. Optik illüzyonlardan oluşan tişört ve elbiseler sosyal medya kullanıcılarının favorisi konumuna geldi. Sosyal medyada paylaşılan üst bedeni çıplakmış gibi gösteren bir tişört şimdiden trendin en çok konuşulan parçası olmayı başardı.

Trend 25-11-2023 11:36

Sezon trendlerini yakalayın! İşte çizgili modasının en havalı parçaları

Moda dünyası içinde klasikleşen bir trend olarak karşımıza çıkan çizgili modası, tekrar yükselişte! Eğer siz de modayı ve sezon trendlerini yakından takip ediyorsanız birkaç parça çizgili giyim ürününü gardırobunuza eklemek isteyebilirsiniz. İşte en havalı parçalar!

Haber 23-11-2023 17:18

Diğer Haber Etiketleri

bant bikini modelleri beyaz Doktor Gözlükçü Güzellik uzmanı Jinekolog Kuaför Model Stilist Pazarlama Teori biberiye mastürbasyon muz salatalık turşu saç dökülmesi yıldız galaksi bebek meditasyon gömlek ceket mayo Cameron Diaz Doja Cat dudak kalemi Lindsay Lohan Kilo vermek abd şampuan saç ekimi ağlamak elbise aksesuar Deodorant ruj eyeliner hırka pantolon borsa Twitter Güneş saç bakımı Vajina Göz Bella Hadid Jennifer Lopez Jessica Biel Kendall Jenner Kylie Jenner Kına Ağrı Orta Taylor Swift botoks mantar cilt bakımı oje fondöten su faturası inci ameliyat kaşar peyniri alışveriş Aşk fenomen sivilce tanga külot iç çamaşırı leopar moda makyaj kirpik Florence Pugh vajinal akıntı ağda kaş dudak dolgunlaştırma etek kombin Playboy pudra tırnak tırnak bakımı salata tarifi tarifi seks Çin maske bikini akıllı saat tiktok alerji alerjik reaksiyon depresyon stres travma uyku apnesi Brezilya Güney Kore alara ağız ağlama cilt çirkin çıkma teklifi cımbız destek değişim dekolte ayna bakım boğulma borsa analiz burun fayda enerji erkek far güzel güzellik görünüm göz altı morlukları gözenekler girl göğüs genç gençleşme yöntemleri hailey bieber hata içecekler hücre ilik iltifat iltihap hile hisse analiz ayak allık direnç dökülen saç geri çıkar mı dudak dudak dolgunlaştırıcı dudak dolgusu dünyanın en güzel kadını isim ipek kirpik kahkül yükselen yılbaşı süsleri yöntem yaş yaşlı kazak mon müşteri kot likit malzemeler mağaza püf noktası saat saç saç şekillendirici retro siyah salata çeşitleri salata tarifleri serum satış saydam stil tehlike teknik analiz temel analiz tarif taktik küçük ev aletleri kadın külotlu çorap kırmızı kırmızı oje kıvırcık koku kaşar ombre ürün uzman tıraş topuz vücut saç boyası ile kaş boyama yemek tarifi püf noktaları desenler tüyo zarar zebra vazektomi nedir video viral hisse analizi genital bölge eo yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin göğüs sivilceleri hücreler ense 1 mil kazayağı sırt 5 yaş şişlik nasıl geçer sosyal medya

Trend

Trend Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trend Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Oksijen maskesi! Öğle tatillerinde kahve içmek yerine oksijen alıyorlar...

Çin'de yeni bir sosyal medya akımı oluşmaya başladı. Özellikle öğrenciler arasında popüler olan uygulamada gençler kahve içmek yerine oksijen maskesi kullanmaya başladı. Oksijen satın alan gençleri uzmanlar söz konusu uygulamanın akciğerlere zarar verebileceğini söyleyerek uyardı.

Trend 16-09-2023 15:30

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Yüz tüylerinizi almadan önce tekrar düşünün! TikTok trendi cildini mahvetti

Yüz tüylerini alma trendi giderek yayılıyor. Kadın yüz tüylerini almak zararlı mı, yüz tüylerini almak tüylerin sert çıkmasına neden olur mu gibi soruları aratıyor. Uzmanlar ve yüz tıraşını deneyimleyenler bu konuda ikiye ayrılıyor. Gana'da yüzünü tıraş ettikten sonra cilt problemleri yaşayan bir kişi herkesi uyardı.

Kadin 02-06-2023 10:46

Borsa analizi nasıl yapılır? Teknik analiz nedir, nasıl yapılır?

Borsa analizi ve teknik analiz yatırımcıların finansal piyasalardaki hareketleri anlamalarına ve gelecekteki fiyat eğilimlerini tahmin etmelerine yardımcı olan önemli araçlardır. Borsa analizi hisse senetleri, emtialar, dövizler ve diğer finansal enstrümanlar gibi varlık sınıflarının performansını değerlendirirken kullanılan bir dizi yöntemi içerir. Bu analizler yatırımcılara daha bilinçli kararlar verme ve riskleri yönetme imkânı sunar. Peki, borsa analizi nasıl yapılır?

Finans 31-05-2023 22:17

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-2023 10:22

Sosyal medyanın yeni bikini trendi akın akın yayılıyor! Denim bikiniler tartışma yarattı

Yaz aylarına sayılı zaman kalmışken tüm dünyada bikini trendlerini de yavaş yavaş belirleniyor. Özellikle son dönemde popüler olan denim (kot) bikini modellerini sosyal medya fenomenleri tarafından tanıtılmaya başlandı. Magdalene Keskic ve Andera Garcia gibi fenomen isimlerin tercih ettiği kot bikini takımları bu yazın favorisi olmaya aday. Ancak moda uzmanları trendle ilgili olarak bir soruna değindi.

Trend 13-05-2023 15:09

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-2023 11:10

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-2023 09:40

Düzenli kullanınca göz altı morluklarını ve şişliklerini yok ediyor! TikTok'ta trend olan tek malzemeli göz altı maskesi tarifi

Göz altı morlukları ve şişlikleri yorgun, çökük görünüme sebep oluyor. Göz altı morluklarını geçirmek için etkili yöntemler aranıyor. Uykumu alsam bile göz altı problemlerimi geçiremiyorum diyorsanız TikTok'ta trend olan göz altı maskesine şans verebilirsiniz. Tek malzeme ile hazırlanan doğal göz altı maskesi morluklar ve şişlikler için mucizeler yaratıyor.

Kadin 22-04-2023 16:14

Model 2023 trendi göğüs altı dekolteli bikinisiyle göz kamaştırdı! Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını!

Bikini trendleri her sene değişim gösteriyor. Kadınlar modaya ve vücut proporsiyonuna uygun bikini modellerine bakıyor. 2023 yılı bikini trendleri arasında yer alan göğüs altı dekolteli bikinisi oldukça dikkat çekiyor. Model Valerie C, bu yılın trendi leopar desenli göğüs altı dekolteli bikinisini giyerek vücudunu sergiledi.

Kadin 17-04-2023 10:34

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-2023 15:51

Görünüşünü değiştirmek isteyenler için denenmesi gereken 2023 güzellik trendleri

Güzellik trendleri her sene değişim gösteriyor. Kaşlardan, saç renklerine, makyaj stillerine kadar değişim gösteren bu trendler görünüşü tamamen değiştirebiliyor. 2023 güzellik trendleri arasında günlük hayatta sıklıkla kullanılan uygulamalar olduğu gibi oldukça şaşırtıcı görünüşler de bulunuyor.

Kadin 10-04-2023 15:28

Uzman asla yapılmaması gereken 3 makyaj trendini açıkladı! Görüntüler dehşete düşürdü

Gözlerin daha çekici görünmesi için yaptırılan ipek kirpikler veya sürülen göz kalemleri özel gün makyajlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En kısa ve az kirpikli kişilerde bile anında Türkan Şoray bakışları etkisi yaratan bu makyaj trendlerinin ve daha fazlasının göz sağlığı için zararlı olduğu öğrenildi. Bir gözlükçü asla yapmamanız gereken 3 güzellik trendini açıkladı.

Kadin 30-03-2023 13:57

Galaksi tırnak trendi giderek yayılıyor! Parlak tırnaklara sahip olmanın yolunu adım adım gösterdi

Tırnak trendleri her sene değişim gösteriyor. 2022 yılında viral olan inci ışıltılı Hailey Bieber tırnaklarının ardından ışıltılı tırnaklar popülerliğini korumaya devam ediyor. Instagram sayfasında galaksi tırnak yapımını paylaşan bir hesap kısa süre içerisinde oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 28-03-2023 19:20

TikTok'ta trend oldu! Milyonlarca kişinin denediği TikTok salatası tarifi

TikTok'ta cilt bakımları, püf noktaları gibi videoların yanı sıra trend yemek tarifleri de oldukça etkileşim alıyor. Giderek artan tarif videoları ilgi çekici yemekleri milyonlarca sosyal medya kullanıcısının denemesini sağlıyor. TikTok'ta trend olan salata tarifi de aylardır en çok denenen videolar arasında yer alıyor.

Yemek 15-03-2023 11:00

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin 14-03-2023 09:38

TikTok trendi “BORG”, öğrencileri hastanelik etti... Olay yerine 28 ambulans geldi

ABD'de TikTok trendi “BORG” öğrencileri hastanelik etti. Massachusetts Üniversitesi'nde düzenlenen bir partide, sosyal medya platformu "TikTok"ta trend olan bir alkol karışımını tüketen öğrenciler, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen 28 ambulans aşırı alkolden zehirlenen öğrencileri hastaneye sevk etti. Polisin ise reşit olmadan alkol tüketen 2 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Haber 06-03-2023 13:03

Yaşlanmayan kadınların gizli maske tarifi! Etkisi bir gecede bile görülüyor

Yaşlanmayan kadınların ortak özelliklerine baktığımızda cilt bakımına verdikleri önem görülüyor. Sağlıklı bir cilt bakımı için pahalı ürünlere para verilmesi gerektiği düşünülse de bu yanlış bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Her evde yer alan doğal malzemeler ile de cildinize uyacak maske tarifini bulmak mümkün. Kırışıklık karşıtı maske tarifi arıyorsanız aşağıdaki tarife göz atabilirsiniz.

Kadin 01-03-2023 15:15

Stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı! Kullanımı giderek artıyor...

Her sene ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da kolayca benimsenip uygulanmaya başlanıyor. Bazı trendler görünümdense işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran bazı ürünler kötü görünümlere sebep olabiliyor. Bir stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı.

Kadin 26-02-2023 13:34

Milyonlarca kişi denedi! Kaşar ve turşu trendinin püf noktaları

TikTok'ta ortaya çıkan yemek trendleri kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşıyor. En son akım haline gelen kaşar ve turşu videoları dünyada birçok kişi tarafından denendi. Bu trendi deneyen sosyal medya kullanıcılar ortaya çıkan lezzet karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yemek 24-02-2023 16:22

Tek malzeme ile dökülen yerlerden saç fışkırtıyor! Saç ektirme etkisi yaratıyor

Saç dökülmesi ve az saça sahip olmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüm görünümü etkileyen saçların daha dolgun görünmesi için gür olması gerekiyor. TikTok'ta giderek artan bir trend dökülen saçların yerinden saç fışkırmasını sağlıyor. Adeta saç ekimi etkisi yaratan bu uygulamanın sonuçları şaşırtıyor.

Kadin 24-02-2023 14:42

TikTok'ta viral oldu! Bu fondöten hilesi pürüzsüz bir cilt sağlıyor

Cildimizde meydana gelen kusurları kapatmak ve tek renk görünümü elde etmek için kullandığımız fondötenler her zaman istenilen sonuçları vermeyebiliyor. TikTok'ta viral haline gelen şaşırtıcı bir fondöten hilesinin pürüzsüz sonuçlar sağladığı belirtiliyor.

Kadin 05-02-2023 16:28

En tehlikeli TikTok trendi! Daha güzel görünmek için kirpiklerini kesiyorlar

TikTok trendleri işimize yarasa da oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Son zamanlarda giderek yayılan kirpik akımı korkunç etkileriyle göz korkutuyor. Kadınlar daha çarpıcı ve güzel bakışlara sahip olmak için kirpiklerini acımasızca kesiyor.

Kadin 16-01-2023 11:38

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Tehlikeli trend giderek yayılıyor! Mastürbasyon hakkında uyarı verildi

Her sene ilgi çekici trendler birçok kişinin hayatının riske girmesine sebep oluyor. Eğlenceli olarak görülen bu trendler sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan yılbaşı süsleriyle mastürbasyon yapma trendi hakkında uyarıyor. Bu süslerle yapılan mastürbasyon çok ciddi problemlere neden olabiliyor.

Haber 22-12-2022 10:43

'Pantolonsuz' trendi giderek yayılıyor! Soğuk havayı umursamadan iç çamaşırlarıyla geziyorlar

Moda her sene farklı farklı değişimlere uğruyor. Ünlü modeller ve oyuncular ilginç trendlerin yayılmasında öncü oluyor. Son zamanlarda artış gösteren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak trendi görenleri hayrete düşürse de birçok ünlü tarafından uygulanıyor. İşte dışarıda iç çamaşırını cesurca sergileyen ünlüler...

Kadin 15-12-2022 11:35

Saç ekimi süreci görenleri şok etti: 'İğrenç' olduğunu söylediler

Saç ekimi yaptıran kişilerin sayısı giderek artıyor. Saç ektirmek genellikle erkeklerin yaptığı popüler uygulamalar arasında yer alsa da son zamanlarda saç ektiren kadın sayısında da artış görülüyor. Ancak saç ektirirken çok dikkatli olmak gerekiyor. Yanlış uygulamalar hüsranla sonuçlanabiliyor. Tiegan Handsley isimli genç kadın saç ektirdikten sonra başına gelenleri paylaştı.

Kadin 08-12-2022 15:41

Korelilerin trend güzellik sırrı: Jamsu makyajını Bella Hadid'de öneriyor!

Makyaj yapmak çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmemizi sağlayabiliyor. En ufak teknikler bile ruh halimizi daha iyi hale getirebiliyor. Makyaj yaparken kullanılan birçok hile bulunuyor. Güney Korelilerin güzellik sırlarından olan Jamsu makyajı tüm dünyada uygulanıyor. Bella Hadid'in de tavsiye ettiği Jamsu makyajı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Kadin 07-12-2022 15:11

Bunu da yaptılar: Kilo vermek ve daha iyi uyumak için yapılan TikTok trendi boğulmaya neden olabilir!

TikTok'ta trend haline gelen uygulamaların birçoğu faydalı ve eğlenceli olsa da bazıları akıllara durgunluk veriyor. Tehlikeli TikTok trendleri ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doktorlar son zamanlarda kullanılan ağız bantları hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 02-12-2022 14:15

TikTok'ta trend oldu! 'Ağlayan makyajla kendimi çok güzel hissediyorum'

Makyaj yapmak çok daha sağlıklı ve bakımlı görünmemizi sağlıyor. Tüm ruh halimizi değiştirerek daha mutlu hissetmemizi sağlayan makyaj trendleri sıklıkla değişiyor. TikTok'ta büyük etkileşim alan 'Ağlayan makyaj' trendini deneyen kadınlar kendilerini çok daha güzel hissettiklerini belirttiler.

Kadin 02-12-2022 11:17

TikTok trendleri şaşırtmaya devam ediyor! Sivilceleri geçirmek için yüze şampuan kullanmak faydalı mı?

Sivilceler genellikle ergenlik döneminde başlayarak uzun süreli olarak can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Sivilceleri geçirmek için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı sivilcelerini geçirmek için kepek şampuanı kullandığını belirtti. Birçok kişi bu viral tüyoyu denedi. Peki kepek şampuanı sivilceleri geçirir mi?

Kadin 30-11-2022 10:50

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Hayatını değiştiren meditasyon yöntemini paylaştı! Lindsay Lohan gibi ben de duşta meditasyon yapıyorum

Meditasyon gün içerisinde yaşadığımız stresi, gerginliği azaltarak rahatlamamızı sağlayabiliyor. İnsanların rahatlamalarını sağlayan meditasyon yöntemleri değişiklik gösteriyor. TikTok'ta #ShowerMeditation hashtag'i ile trend olan duşta meditasyon yöntemini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı bu yöntemin hayatını değiştirdiğini belirtti.

Kadin 28-11-2022 17:25

Bu basit yöntem erkekleri baştan çıkarıyor! Hiç bu kadar çıkma teklifi almamıştım

Erkekleri tavlamanın kolay olduğu düşünülse de birçok kadın bu konuda problem yaşıyor. Beğenilen erkekleri kendine aşık etmenin zor olduğu düşünülüyor. Evet! Aşık etmek için biraz çaba gerekiyor. Ancak TikTok'ta trend olan tırnak hilesiyle erkekleri baştan çıkartmanız oldukça kolay.

Kadin 16-11-2022 11:45

TikTok’ta gören yaptırıyor! Akım hızla ilerliyor... Doğum kontrolü için sperm kanallarını bağlatıyorlar

TikTok’ta son dönemde popüler olan bir trend kullanıcıları şaşkına çevirdi. Hayat şartlarının olumsuzluğu ve zorunlu ebeveynlikleri engellemek için özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde erkekler vazektomi ameliyatına yöneldi. TikTok’ta “vazektomi” ve “snipsniphooray” etiketiyle milyonlarca paylaşım yapıldı.

Trend 14-11-2022 16:31

Tiktok’un çılgın trendi! Botoksu unutun... “Genç kalmak için her gece yüzümü bantlıyorum”

Kanada’da yaşayan 25 yaşındaki Valerie isimli bir kadın genç kalmanın sırrını yüzünü bantlamak olarak gösterdi. Yapışkan bant parçalarıyla makyaksız yüzünü uyumadan önce bantladığını dile getiren Valerie yaşlanmaya meydan okuduğunu söyledi. Valerie’nin paylaşımı kısa sürede 2.4 milyon izlenmeye ve 266 bin beğeniye ulaştı.

Trend 14-11-2022 14:07

Ellerden sonra şimdi de dudaklarda! TikTok’ta dudaklara kına sürme akımı hızla yayılıyor... Uzmanlar uyardı

Sosyal medyanın gündelik hayatının her alanında kendisine yer bulmasıyla beraber kullanıcı sayısında artış yaşadı. Dünyanın pek çok noktasından kullanıcıların aktif olduğu sosyal medyada her gün bir yeni akıma ev sahipliği yapıyor. TikTok’un son akımı ise dudakları kına ile renklendirmek oldu. Ancak uzmanlar tehlikeli olduğunu dile getirerek akım konusunda kullanıcıları uyardı.

Trend 12-11-2022 09:03

Bu trend riskli! Hailey Bieber'ın saç stilini denediği için saçı tutam tutam döküldü

Ünlülerin görünümleri birçok kadın için ilham oluyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan ve her yaptığı trend haline gelen Hailey Bieber'ın saç toplama stili kadınların beğenisini topluyor. Oldukça kaliteli bir görünüm sunan bu topuz saçsız kalmanıza neden olabiliyor. Bir TikTok kullanıcısı Hailey Bieber'ın saç stilini denedikten sonra başına gelenleri paylaştı.

Kadin 28-10-2022 09:34

Tiktok trendi: Saçınızı maşa kullanmadan kıvırcık yapmanız çok kolay

Sosyal medya platformları sıklıkla kullanılıyor. Bu platformlar oldukça bilgi verici olabiliyor. Özellikle Tiktok uygulamasında sık sık yeni trendler ortaya çıkıyor. Son trendlere göre saçlarınızı maşa kullanmadan kıvırcık hale getirmenin yolu bulundu. Oldukça basit bir şekilde yapılan bu yöntem birçok kullanıcının ilgisini çekti.

Kadin 02-09-2022 15:13

Güzelleşmek için yaptı ama sonuçları çok ağır oldu! Kaşını boyatacakları uyardı

Kaşların renginin saç rengine uyum sağlaması isteniyor. Saçlarla uyumlu olan kaşlar çok daha bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ancak kaş boyama yöntemleri kötü sonuçlanabiliyor. Kaşlarını boyayan Jennifer Grajeda yüzünde gelişen alerjik reaksiyonları paylaştı. Kaşını boyamak isteyenlerin ekstra dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Kadin 01-09-2022 15:24

Bu yazın favorisi! Hailey Bieber’ın tırnaklarının yapımı

Ünlü model Hailey Bieber hem kariyeri hem de özel yaşamıyla oldukça konuşuluyor. Minimal bir tarza sahip olan Hailey, birçok kadına stil konusunda ilham veriyor. Hailey Bieber’ın son günlerde inci tanesi olarak adlandırılan ojeleri trend haline geldi. Hailey Bieber’ı ojelerini evde yapmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 26-08-2022 11:17

Yeni trend! ‘Clean girl’ makyajı nasıl yapılır? Doğru adımlar ile tertemiz bir görüntü

Makyaj çok daha canlı ve bakımlı bir görünüşe sahip olmamızı sağlıyor. Ancak yapılan ağır makyajlar özellikle sıcak yaz günlerinde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Makyaj uygulamalarınızda yapacağınız ufak birkaç adımla TikTok’ta oldukça trend olan ‘Clean girl’ makyajınızı elde edebilirsiniz. Bu makyaj ile çok daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşacaksınız.

Kadin 25-08-2022 08:40

TikTok’ta paylaştı: Fondötenin daha kalıcı olması için...

Her yıl farklı makyaj trendleri ortaya çıkıyor. Bu sene sosyal medyada sıklıkla yeni makyaj uygulamaları deneniyor. TikTok’ta viral olan fondöten hilesi de bu trendler arasında yer alıyor. Fondötenin daha kalıcı olması için uygulanan yöntem şaşırtıyor.

Kadin 19-08-2022 15:03

Makyaj uzmanı paylaştı! Bu hatalar yaşlı görünmenize neden oluyor

Makyaj çok daha canlı ve güzel bir görünüm sağlıyor. Ancak makyaj yaparken yapılan bazı hatalar var ki daha iyi bir görünüm yerine yaşlı görünmeye sebep oluyor. Makyaj sanatçısı Nadira V Persaud yapılan yanlış makyaj uygulamaları hakkında uyarıyor.

Kadin 18-08-2022 16:11