Jenna Ortega Haberleri

Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın seks sahnesi yaş farkı yüzünden eleştirildi! İğrenç yorumlarına açıklama geldi

Jenna Ortega'nın yeni filminde kendisinden 31 yaş küçük Martin Freeman ile seks sahnesi tepkilere neden oldu. Filmin mahremiyet koordinatörü, Jenna Ortega'ya dair eleştirilere yanıt vermek zorunda kaldı.

Magazin 08-02-2024 15:55

Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon yayınlanma tarihi belli mi?

Wednesday 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Netflix platformunda yayınlanan Wednesday ilk sezonuyla yoğun ilgi görmüştü. Yönetmenleri arasında Tim Burton’ın da bulunduğu dizi ocak ayında ikinci sezon onayını almıştı. Jenna Ortega'nın başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonunu seyredenler 2. sezonun yayın tarihini araştırmaya koyuldu. Peki, Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon yayınlanma tarihi belli mi?

Magazin 15-07-2023 13:01

35 yıl sonra yeniden seyircisiyle bulaşacak! Beterböcek 2 (Beetlejuice) filminin kadrosuna Willem Dafoe kadrosuna dahil oldu

1988 yılında gösterime giren ve fantastik film türünün ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Beterböcek (Beetlejuice) filminin 35 yıl sonra devamı için kollar sıvandı. Kült filmin ikinci halkasında Monica Bellucci’nin ardından Willem Dafoe’nin dahil olduğu açıklandı.

Trend 16-05-2023 15:49

Wednesday yıldızı Jenna Ortega gecelikli pozuyla beğeni butonunu çökertti

Wednesday dizisiyle sarsılmaz bir ün yakalayan Jenna Ortega, Instagram hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu. ABD'li güzel ev haline ''Melek yüzüm ve ben'' notunu düştü.

Magazin 30-01-2023 12:40

Jenna Ortega

Jenna Ortega Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jenna Ortega Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Wednesday'le yıldızı parlayan Jenna Ortega dekoltesiyle gündeme oturdu

Tim Burton'ın kaleminden çıkan efsane dizi Wednesday ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ABD'li oyuncu Jenna Ortega, Golden Globes Ödül Töreni'ne iddialı tarzıyla damga vurdu.

Magazin 11-01-2023 18:52

Wednesday'in yıldızı Emma Myers'in çıplak pozları ortaya çıktı! Hayranları şokta

Netflix'te izlenme rekorları kıran Wednesday dizisinde fırtınalar estiren Emma Myers'ın çıplak pozları magazin camiasını şaşkına çevirdi.

Magazin 11-01-2023 10:39

Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak, var mı? Netflix Wednesday 2. sezon yayınlanacak mı?

Wednesday 2. sezonu ilk sezonu bitiren kişilerce araştırılmaya başlandı. Sekiz bölümlük ilk sezonuyla seyircinin beğenisine sunulan internet dizisi Wednesday milyonların gündemine oturmuş durumda. Wednesday, Addams Ailesi filminden Wednesday Addams karakterine dayanıyor. Son zamanların popüler dizisi haline gelen Wednesday'ın sevenleri ikinci sezonunun çıkıp çıkmayacağını merak ediyorlar. Peki, Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Wednesday 2. sezon var mı?

Magazin 05-01-2023 12:29

Wednesday’in yıldızı Jenna Ortega o repliği söylemeyi reddetmiş! Senaryodan çıkartıldı

Yayınladığı dijital platformda İngilizce dilinde en çok izlenen yapımlar arasında yerini alan ve kısa sürede 1 milyar saat izlenmeye ulaşan “Wednesday” dizisinin senaryosunda değişikliği yapıldığı iddia edildi. Dizinin yıldızı Jenna Ortega senaryodaki bir repliği söylemeyi reddettiğini itiraf etti.

Trend 31-12-2022 16:00

1990'ların Wednesday'i Christina Ricci, Jenna Ortega'nın karakterine dair konuştu

Christina Ricci, Jenna Ortega'nın başrolünü oynadığı Netflix dizisi Wednesday hakkında konuştu.

Magazin 28-12-2022 15:22

Wednesday'ın yıldızı Jenna Ortega transparan elbisesiyle nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Wednesday ile yıldızı parlayan genç yıldız Jenna Ortega, transparan elbisesiyle takipçilerini büyüledi. Jenna Ortega'nın cesur stiline kısa sürede 10 milyonun üzerinde beğeni geldi.

Magazin 17-12-2022 20:41

Wednesday'ın yıldızı Jenna Ortega'nın seksi pozlarına yorum yağdı

Daha ilk sezonuyla izlenme rekorları kıran Wednesday dizisinin yıldızı Jenna Ortega, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. 20 yaşındaki yıldızın cesur pozlarına takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 13-12-2022 10:18

Addams ailesi geri döndü! Tim Burton imzalı Wednesday konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Tim Burton imzalı Wednesday dizisi Netflix'te yayınlandı. Oldukça ikonik olan korku- komedi dizisi "Addams Ailesi"nin devamı gibi görülen Wednesday dizisi Addams Ailesi hayranlarını heyecanlandırdı. Peki Wednesday konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Magazin 27-11-2022 22:08