Kaan Boşnak Haberleri

Kaan Boşnak iddialardan sonra mahkemeye koştu! Yayın yasağı kararı

2020 yılında evlenen Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak ve Başak Ceylan Boşnak’ın boşanma davasına ilişkin yayın yasağı getirildi. Kaan Boşnak hakkında şiddet iddiaları vardı.

Magazin 19-09-2022 13:14

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun'un avukatından şoke eden açıklama! Uyuşturucu madde kullanımı ve yoksunluğa bağlı sinir krizleri...

Başak Ceylan Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Kaan Boşnak’tan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. Paylaşımların ardından Başak Ceylan Torun’un avukatı Feyza Altun ve Kaan Boşnak’ın avukatı Ayşegül Mermer karşılıklı açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-09-2022 17:34

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'ın mesajları ifşa oldu! Beyaz sütyeninle seni hamile bırakayım

Şarkıcı Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun, ünlü şarkıcının kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Bu olayların ardından büyük tepki gören Boşnak'ın daha önceki mesajları da yeniden paylaşıldı. Söz konusu mesajlarda, Boşnak'ın bir kadına "Seni beyaz sütyeninle hamile bırakayım" gibi ifadeler kullandığı iddia ediliyor. Boşnak, avukatı aracılığı ile yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları yalanladı.

Magazin 14-09-2022 15:53

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'ın eşi paylaştı! Oğlum ve ben şiddet görüyoruz

Başak Ceylan Torun bir süredir evli olduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'tan şiddet gördüğünü sosyal medyada paylaştı. Genç kadın çocuğuyla birlikte şiddet gördüğünü söyleyerek "Demek ki kadınlar böyle öldürülüyormuş" dedi. Boşnak'ın evlendikten kısa süre sonra çirkin mesajları ifşa olmuştu.

Magazin 12-09-2022 11:26

Diğer Haber Etiketleri

Kaan Boşnak

Kaan Boşnak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaan Boşnak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.