Yüzyüzeyken Konuşuruz Haberleri

Şiddet iddialarıyla gündemdeydi! Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu ünlü oyuncunun oğlu çıktı

Yüzyüzeyken Konuşuruz müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme geldi. Hakkında hakaret ve basit yaralama suçlarından soruşturma başlatılan Can Tunaboylu iddiaları yalanlayarak gruptan ayrıldığını açıkladı. Can Tunaboylu'nun usta oyuncunun oğlu olduğu ortaya çıktı. Meğer annesini herkes tanıyormuş...

Magazin 17-10-2023 17:32

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemde! Soruşturma açıldı

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun gitaristi olan Can Tunaboylu, sevgilisi Aybike Çelik ile şiddet iddiasıyla gündeme geldi. Aybike Çelik'in Instagram hesabı üzerinden paylaştığı darp görüntüleri sonrası gitariste soruşturma açıldı.

Magazin 16-10-2023 15:38

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu'nun sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası ortalığı karıştırdı!

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz gruplarının gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi. Kız arkadaşı olduğu öğrenilen Aybike Çelik'in açıklamaları ve paylaşımları olay oldu.

Magazin 15-10-2023 22:57

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun'un avukatından şoke eden açıklama! Uyuşturucu madde kullanımı ve yoksunluğa bağlı sinir krizleri...

Başak Ceylan Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Kaan Boşnak’tan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. Paylaşımların ardından Başak Ceylan Torun’un avukatı Feyza Altun ve Kaan Boşnak’ın avukatı Ayşegül Mermer karşılıklı açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-09-2022 17:34

Yüzyüzeyken Konuşuruz

Yüzyüzeyken Konuşuruz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüzyüzeyken Konuşuruz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.