Kalıcı Oje Haberleri

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 22-03-2024 16:10

Kalıcı oje nasıl çıkar? Aseton ile çıkar mı, çıkarırken tırnağa zarar verir mi?

Kalıcı ojeler son zamanlarda kadınların arzu ettiği uzun ve bakımlı tırnaklara daha kısa sürede ulaşmanın en pratik yollarından biridir. Bu yöntemdeki oje yaklaşık olarak 3-5 hafta kalıcılığa sahiptir. Oje uygulamasından sonra geçen sürede uzayan tırnaklar boşluk oluşturduğundan çıkarılması ve yenilenmesi gerekir. Genelde güzellik salonlarında çıkarılması uygun olan kalıcı ojelerin evde de çıkarılması mümkündür. Peki, kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Kadin 22-02-2024 18:53

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-2024 18:52

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-2024 11:32

Kalıcı Oje

Kalıcı Oje Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalıcı Oje Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaptırmadan önce bir kere daha düşünün! DNA'yı bozuyor kansere neden oluyor

Kadınlar içni tırnaklarının görünümü oldukça önem taşıyor. Daha bakımlı bir görünüm için özellikle son yıllarda artan kalıcı oje uygulamaları pratik olarak görülüyor. Ancak kalıcı ojeler sağlığı büyük ölçüde tehlikeye atıyor. Uzmanlar kalıcı ojeler hakkında çarpıcı uyarılarda bulunuyor.

Haber 31-01-2023 14:25

Tırnaklarını aylardır kesmeyen kadın sosyal medyada gündem oldu

El ve ayak tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi ve bakımlarının aksatılmaması hem görünüm hem de sağlık açısından önem taşıyor. Son zamanlarda giderek artan protez tırnaklar nedeniyle gerçek tırnakların kesilmesi aksatılabiliyor. Bir tırnak teknisyeni TikTok hesabında müşterisinin tırnaklarını göstererek gündem yarattı.

Kadin 25-01-2023 16:53

Evde yapacağınız en kolay nail art! Herkes nerede yaptırdığınızı soracak

Kadınlar için ellerinin ve tırnaklarının görünümü oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle son yıllarda artan kalıcı ve protez ojeler farklı nail art görünümleri sunuyor. Ancak bu uygulamalara para vermeden evde kolayca nail art yapabilirsiniz. Tırnağınızda gökkuşağı görünümünü kolayca elde edeceğiniz bu yöntemde istediğiniz renkleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 15-01-2023 11:42

Zarar vermeyin! Evde kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Ojeli tırnaklar çok daha bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ellerin daha güzel görünmesi adına birçok tırnak uygulaması bulunuyor. Kalıcı oje de hayatı kolaylaştıran bakım yöntemleri arasında bulunuyor. Tırnaklarınızı daha uzun süre ojeli kullanmanızı sağlayan kalıcı ojeyi nasıl çıkaracağınızı düşünüyorsanız doğru yöntemleri denemelisiniz. Bu sayede kalıcı oje tırnaklarınızdan en az hasarla çıkacaktır.

Kadin 23-08-2022 15:57