Kapatıcı Önerisi Haberleri

Dövmelerinizden alın yazınıza kadar her şeyi kapatabilme özelliğine sahip fondötenler

Mükemmel bir ten makyajı için makyaj çantanızın olmazsa olmazı ürünlerinden biri, fondötenler. Bu ürünler cildinizdeki akne, sivilce izi, leke, göz altı morlukları ve gözenek görünümlerini kusursuz bir şekilde kapatmanıza yardımcı olurken aynı zamanda aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüm de sağlar. Eğer siz de kaliteli fondöten ya da concealer arayışındaysanız en çok tercih edilen markaların ürünlerine yer verdiğimiz listeyi birlikte inceleyelim!

Kadin 23-03-2023 15:24

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

Kadin 12-12-2022 17:55

Cilt tipinize göre en çok ihtiyacınız olan kapatıcı önerileri

Göz altı morlukları, lekeler, renk eşitsizlikleri gibi baş etmesi ve kapatması bir hayli zahmet isteyen cilt kusurları için doğru ürünü tercih etmelisiniz. Eğer hangi kapatıcıyı kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız sizi harika ürünlerle tanıştırmanın tam vakti! Aynı çeşit kapatıcıdan her zaman istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bu nedenle farklı formlarda ve her cilt problemini anında kapatan ürün önerilerimiz var. Hazırsanız listemizi birlikte inceleyelim.

Kadin 19-08-2022 16:02

Kapatıcı Önerisi

Kapatıcı Önerisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kapatıcı Önerisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-2022 16:05

Hem kullanışlı hem uygun fiyatlı en iyi kapatıcı pudralar

Cildinizdeki kusurları anında kapatacak bir ürüne ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Hem makyaj sabitleme hem kapatma görevini gören pudralarla bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem yüksek kapatıcı etkili pudra arıyorsanız listemizdeki en etkili ürünleri inceleyebilirsiniz. ''En iyi kapatıcı pudra hangisi?'' sorunuzu yanıtlayacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-07-2022 14:25