KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Cildinizin kusursuz görünmesini istiyor ama bunu ağır makyaj ürünleriyle yapmak istemiyorsanız sizin için harika bir fikrimiz var. BB kremler bu konuda en iyi yardımcınız olabilir. Nemlendirici ve kapatıcı özelliklerini bir arada sunan BB kremler, cildi güzelleştirirken ağırlık hissi vermiyor ve yapay durmuyor. En iyi BB krem 2022 yılında da kullanıcıların yorumlarıyla öne çıkıyor. Gelin yılın en iyi ürünlerine daha yakından bakalım.

    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    İçindekiler

    • 1. Alanında en iyisi: Ni̇vea Face Cream BB Krem Açık Ton Tüp
    • 2. Güneşin zararlı etkilerinden onunla korunun: Nivea Sun SPF 50+ Cilt Tonu Eşitleyici BB Krem UV Güneş Yüz Kremi
    • 3. Doğal içeriği ile cilt bakımınızı sağlayın: Farmasi BB Krem
    • 4. Uzmanların tercihi: La Roche Posay Hydreane BB Cream
    • 5. Kusursuz bir cilt artık mümkün: Note BB Cream
    • 6. Güzelliğinizi onunla ortaya çıkarın: Golden Rose BB Cream Beauty Balm BB Krem
    • 7. Hem nemlendirin hem güzelleştirin: Diadermine Essential Care BB Güzellik Kremi
    • 8. Pürüzsüz bir cilt için: Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı
    • 9. Cildinizi şımartın: Pure Beauty BB Cream Spf50 Pa+++ Ivory
    • 10. Çok yönlü bakım arayanlara: Dermoskin 5'i 1 Arada BB Krem 50 Spf
    • 11. En beğenilenler arasında: Avon Nutra Effects Matte BB Krem
    • 12. Ağır bir his bırakmadan cildinizi güzelleştirin: Flormar BB Cream 001
    • 13. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildiniz ışıl ışıl olacak: Gabrini BB Cream Foundation Light

    Günümüzde artık her ihtiyaca yönelik makyaj ve bakım ürünü bulunuyor. Bunlardan biri de çok yönlü bakım sağlayan BB kremler. Hafif yapıda olmaları, yapay durmamaları ve en önemlisi hızlı uygulanabilir olmaları BB kremlerin çokça tercih edilmesini sağlıyor. Güzelliğinize güzellik katacak, bu özel içerikli renklendirici özelliğe sahip kremleri yakından tanıma zamanı!

    1. Alanında en iyisi: Ni̇vea Face Cream BB Krem Açık Ton Tüp


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Hem nemlendiriciyi hem fondöteni bir arada sunan BB kremler kozmetik dünyasının en çok kullanılan ürünlerinden biri hâline geldi. En iyi BB krem markaları arasında yer alan Nivea Face Cream BB Krem Açık Ton Tüp de bu ürünlerden biri. Kusursuz ve doğal bir cilt görünümünü destekleyen ürün, aynı zamanda cildin yirmi dört saate kadar nemli kalmasını sağlıyor. Ürün jojoba yağı ve mineral pigmentler içeriyor. Cildinizin bakımını sağlarken kusursuz bir cilt güzelliği de isterseniz ürüne şans verebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    2. Güneşin zararlı etkilerinden onunla korunun: Nivea Sun SPF 50+ Cilt Tonu Eşitleyici BB Krem UV Güneş Yüz Kremi


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

    Nemlendirici, fondöten ve güneş koruyucusunun bir arada olduğu Nivea Sun SPF 50+ Cilt Tonu Eşitleyici BB Krem, hem kullanım kolaylığı hem zaman tasarrufu sağlaması sebebiyle "En iyi BB krem hangisi?" sorusunun cevabı niteliğinde bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Üç özelliği bir arada sunan BB krem, 50+ güneş koruma faktörü ile cildi, güneşin zararlı etkilerinden de korumuş oluyor. Krem, yüzde yağlı bir his bırakmadan nemlendirme ve güneş koruyucu etkisini gösteriyor. Ürünü makyaj yapmadan önce yüzünüze uygulayabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    3. Doğal içeriği ile cilt bakımınızı sağlayın: Farmasi BB Krem


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve doğal içerikli bir BB krem arayışında olanlar Farmasi BB Krem’i tercih edebilirler. Açık tona sahip olan ürünün diğer cilt tonları için farklı seçenekler sunduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Ürün paraben, triklosan, fitalat, formaldehit, fosfat ve ağır metaller içermediği için sağlığa olumsuz bir etkisi bulunmuyor. Ayrıca SPF 25 etkisi ile cildi, güneşten gelen zararı ışınlara karşı da koruyor. Yüzde ağır bir his bırakmadan, gözenekleri tıkamadan cilt sorunlarını gözle görülür bir biçimde azaltan ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz. Farmasi BB Krem, hafif ve ince yapılı bir BB krem arayışında olanlar için en çok önerilen ürünlerden biri!

    Ürünü İncele

    4. Uzmanların tercihi: La Roche Posay Hydreane BB Cream


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Hassas bir cilde sahip olanların da kullanabildiği La Roche Posay Hydreane BB Cream, dermatologlar tarafından önerilen cilt bakım ürünleri arasında yer alıyor. Ürünün nemlendirici ve kapatıcı özelliği, makyaj bazı olarak kullanılabilme fonksiyonunu da beraberinde getiriyor. Hassas cilde sahip olanların da sorunlarına çözüm getiren ürün "En iyi BB krem markası hangisi?” sorusuna verilebilecek cevaplardan biri olabilir. Ürünün açık ve orta olarak iki ayrı tonu bulunuyor. Siz de iki ton arasından teninize en uygun olanı seçerek kusursuz cilde sahip olabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    5. Kusursuz bir cilt artık mümkün: Note BB Cream


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    BB kremler, fondötenlerin aksine daha hafif yapıda olurlar. Fondötenler tam kapatıcılık sağlarken BB kremler hafif kapatıcılık özelliği gösterir. Bu da doğal bir cilt görünümüne yardımcı olur. Kızarıklıklar, renk eşitsizlikleri, sivilce izleri ve benzeri gibi cilt problemlerinizin görünümünü hafifletmek ve daha doğal görünmek isterseniz tercihiniz kesinlikle BB kremlerden yana olmalı. Note BB Cream de doğal görünüme yardımcı olan ürünler arasında yer alıyor. Ürün içerisinde toksik özellik taşıyan paraben bulunmuyor. Kremin buğday özü yağından gelen kokusu ise kendine hayran bıraktırıyor.

    Ürünü İncele

    6. Güzelliğinizi onunla ortaya çıkarın: Golden Rose BB Cream Beauty Balm BB Krem


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Gülden gelen kokusu ile cildinizi hem nemlendiren hem güzelleştiren Golden Rose BB Cream Beauty Balm BB Krem’i denediniz mi? BB kremler, kullanım kolaylığı ile oldukça popüler ürünler arasında yer alıyor. Canınız makyaj yapmak istemediğinde bile ürünü hızlıca uygulayarak cilt güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İnce çizgiler, kızarıklıklar, renk farklılıkları, akne izleri gibi pek çok cilt sorununa çözüm olan BB kremler, hafif yapılı olması sebebiyle makyaj bazı olarak da kullanıma uygun. Cildinize değer veren bir bakım ürününe ihtiyacınız varsa söz konusu BB kremini denemenizi öneririz.

    Ürünü İncele

    7. Hem nemlendirin hem güzelleştirin: Diadermine Essential Care BB Güzellik Kremi


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    BB kremler, kolay uygulanan pratik ürünler olmaları sebebiyle yaygın bir kullanıma sahip. İster yoğun makyajla ister makyajsız bir şekilde kullanılabilen bu bakım ürünleri, cilt tonunu eşitleyerek güzel bir ten görünümü yaratıyor. Üstelik hızlı bir şekilde uygulanabildiği için de zamandan tasarruf sağlıyor. Nemlendirici ve kapatıcılar ile ayrı ayrı uğraşmak yerine hepsini bir arada sunan Diadermine Essential Care BB Güzellik Kremi tercih edilebilir. Hafif dokusuyla yüzde ağır ve yağlı bir his bırakmıyor. Böylece yapay bir görünümden uzak, doğallık sunan ürün ile güzel bir cilde sahip olabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    8. Pürüzsüz bir cilt için: Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Kullanıcılarının memnun kaldığı ve en iyi BB krem yorumlarını toplayan, en trend ürünlerden bir tanesi de Garnier BB Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı. Normal cilt tipine sahip kişiler için uygun olan ürün, nemlendirmesinin yanında ciltteki renk orantısızlığını da gideriyor. İçeriğindeki C vitamini sayesinde cildin parlak ve ışıltılı görünmesini destekliyor. Pürüzsüz bir cilt için ihtiyacınız olan bakımı sağlayan ürünü, gündelik yaşamınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz. Hızlıca uygulanabilir özelliği ile cildinizin her zaman bakımlı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    9. Cildinizi şımartın: Pure Beauty BB Cream Spf50 Pa+++ Ivory


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Doğal özlerden oluşan içeriğiyle Pure Beauty BB Cream Spf50 Pa+++ Ivory ile kusursuz bir cilt görünümü yakalamak mümkün. İçeriğindeki Lespedeza Capitata özü sayesinde cildi; telefon, televizyon ya da bilgisayardan gelen mavi ışığın zararlı etkilerinden korumaya yardımcı oluyor. Ayrıca SPF 50 koruma faktörü ile güneşten gelen zararlı ışınların zararlı etkilerini azaltıyor. İçerisindeki Camellia Japonica Çiçeği, cilde nem kazandırıyor. Pek çok doğal özden oluşan, temiz içerikli bir BB krem arıyorsanız ürünü deneyebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    10. Çok yönlü bakım arayanlara: Dermoskin 5'i 1 Arada BB Krem 50 Spf


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Güneş koruyucu etkisi bulunan Dermoskin 5'i 1 Arada BB Krem, toplamda beş ayrı özellik sunuyor. Kremin en belirgin etkileri nemlendirme, kapatıcılık, leke oluşumunu engelleme ve kolajen sentezini arttırarak yaşlanma belirtilerini azaltma. Cilt görünümünü güzelleştirmesinin yanında rutin cilt bakımını da desteklemesi, ürünün önemli özellikleri arasında. Kremi, makyajdan önce baz olarak da kullanabilmek mümkün. Eğer çok yönlü ve hızlı uygulanabilen bir bakım ürünü arayışındaysanız söz konusu BB kremi deneyebilirsiniz. Cildinize doğal bir güzellik kazandırırken kremin diğer özelliklerinden de faydalanmış olursunuz.

    Ürünü İncele

    11. En beğenilenler arasında: Avon Nutra Effects Matte BB Krem


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    "Hangi BB kremi önerirsiniz?" sorusuna gelebilecek cevaplardan bir diğeri de Avon Nutra Effects Matte BB Krem. Hem uygun fiyatıyla hem etkili içeriğiyle pek çok kişi tarafından tercih edilen bu ürün, parlamaya karşı etkili yapısı sayesinde karma ve yağlı cilt tiplerine uygun olarak üretiliyor. İhtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulundurabileceğiniz bu bb kremle her an her yerde güzel bir cilde sahip olacaksınız. BB kremi hızlıca uygulayıp mat ve sağlıklı bir cilt görünümü elde edilebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    12. Ağır bir his bırakmadan cildinizi güzelleştirin: Flormar BB Cream 001


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Parmak uçlarınızla ya da bir fondöten fırçasıyla dairesel hareketlerle uygulayabileceğiniz Flormar BB Cream 001, cildinizde kadifemsi bir bitiş sağlamanıza yardımcı olur. Cilt kusurlarını olabildiğince kapatan bu özel ürün, ağır ve yapay bir görüntüye de sebep olmaz. Hafif ve ince yapısı sayesinde ciltle bütünlük sağlar ve yokmuş gibi bir his bırakır. Cilt gözeneklerini tıkamadan renk tonunu eşitleyen formülle genç ve canlı bir görünüme ulaşmak mümkün. Ürünü tek başına kullanarak güzelliğinizi ortaya çıkarabileceğiniz gibi, makyaj bazı olarak da tercih edebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    13. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildiniz ışıl ışıl olacak: Gabrini BB Cream Foundation Light


    2022 yılının en çok kullanılan ve en etkili bb kremleri ve markaları

    Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

    Kullananlar tarafından etkili bulunan bir diğer ürün de Gabrini BB Cream Foundation Light. SPF 15 özelliğiyle cildi zararlı UV ışınlarından koruyan ürün, 24 saate varan kalıcılığı sayesinde kusursuz cilt görünümünü gün boyunca sürdürebilmenizi mümkün kılıyor. Krem, E vitamini ve amino asitler içerdiği için cildin genç görünmesini destekliyor ve ona bakım sağlıyor. Gabrini BB Cream Foundation, farklı renk seçenekleri sayesinde her cilt tonuna uyum sağlamayı başarıyor. Siz de kendi ten renginize en uygun ürünü tercih edebilirsiniz.

    Ürünü İncele
    Vitrin

    Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

    En Çok Aranan Haberler