Kartel Haberleri

Kartelin en gaddar infazcısı yakalandı! Kan donduran yöntemler: Kurbanların kalplerini söküp...

Meksika'da bulunan uyuşturucu kartelleri insanlık dışı cinayet ve işkence yöntemleriyle tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Son olarak ABD'de yakalanan 'La Chely' lakaplı Michelle Angelica Pineda'nın yaptıkları ise duyanların adeta kanını dondurdu. Pineda'nın evinde yapılan aramada 2 insan kalbi, 1 pala ve 13 bıçak bulundu. Tüyler ürpertici olayın ardındaki sır perdesi böylelikle aralanmaya başladı...

Trend 25-02-2024 10:23

Meksikalı kartelin mermisi saatlerce tükenmedi: Tetikçinin oğlu tutuklanınca polise ateş yağdırdılar

Uyuşturucu kaçakçılığından kara para aklamaya birçok suçta uluslararası düzeyde ün sahibi Meksikalı Sinaloa karteli, tetikçilerinin oğlu tutuklanınca harekete geçti. Kartele bağlı Los Cazadores çetesi, çöllerle kaplı Sonora eyaletinde polise ateş açtı. Kurtarma girişimiyle başlayıp saatlerce süren çatışmanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 22-01-2024 11:36

Son dakika | Kartelin elebaşı İstanbul'da çıktı! Kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Sammy Ali böyle yakalandı

Son dakika haberi: Dünyanın dört bir yanında aranan uyuşturucu kartelinin elebaşlarından Sammy Ali İstanbul'da yakalandı.

Haber 16-01-2024 08:12

Gardiyanları rehin alıp tek tek astılar... Fito ayaklanması! Çete üyeleri Ekvator'u kan gölüne çevirdi, olaylar Peru'ya sıçradı

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da "Fito" lakaplı çete elebaşı Adolfo Macias Salazar'ın cezaevinden kaçmasının ardından ülke adeta savaş alanına döndü. Kartel üyeleri ülke genelinde ayaklanırken, bir televizyon kanalını bastı. Sunucunun cebine patlayıcı koyan çete üyeleri bir yandan da üniversite ve hapishanelere saldırdı. İsyancılar, rehin aldıkları gardiyanları tek tek asarken ordu sokağa indi. Ekvador'un komşusu Peru da artan şiddet olayları sonrası alarma geçti, kuzey sınırında OHAL ilan etti.

Haber 10-01-2024 14:07

Kartel

Kartel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kartel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika | İstanbul'da 'Kartel-3' operasyonu: Yöneticilerden Christijan Palic Beşiktaş'ta yakalandı! Avrupa'dan Güney Amerika'ya zehir ticareti...

Son dakika haberi: Avrupa'daki kartellerle iş birliği yapıyor, Güney Amerika'daki suç örgütleriyle bağlantı kurup uyuşturucu satıyordu! Interpol tarafından mavi bülten ile aranan uyuşturucu kartelinin "Batı Balkan Kanadı" yöneticilerinden Christijan PALIČ, İstanbul'da yakalandı. "Kartel-3" operasyonunun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Haber 19-11-2023 08:27

Başına 10 milyon dolar ödül konmuştu! ABD'de en çok arananlar arasındaydı... Meksika’da Jalisco Yeni Nesil Karteli liderinin kardeşi yakalandı

Meksika’nın en büyük suç örgütü olarak kabul edilen Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) lideri El Mencho’nun kardeşi Tony Montana lakaplı Antonio Oseguera Cervantes'in yakalandığı duyuruldu. ABD'de en çok arananlar listesinde olan Cervantes'in başına 10 milyon dolar ödül konmuştu.

Haber 20-12-2022 23:49

Meksika’da korkutan anlar! Kartel çatışmasının ortasında kalan ilkokul öğrencileri kabusu yaşadı... Sıraların altına saklandılar

Meksika’nın Sonora kentinde sokak ortasında iki farklı uyuşturucu karteli arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ortasında kalan Mario Silva Cortés İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerin sınıftaki korku dolu anları sosyal medyada gündem oldu. Öğrencilerin çatışma seslerinin ortasında sıralarının altına saklanarak kendilerini korumaya çalıştıkları anlar tepki çekti.

Trend 24-10-2022 10:50

Meksika'nın en korkulan karteli başkanlık konvoyuna saldırdı! Cumhurbaşkanı o sırada...

Adı sık sık uyuşturucu ve çete savaşlarıyla gündeme gelen Meksika'da karteller dehşet saçmaya devam ediyor. Ülkenin elini en çok kana bulayan ve en korkulan kartellerinden olduğu belirtilen Jalisco Yeni Nesil Karteli'nin (CJNG) hedefinde bu kez cumhurbaşkanlığı konvoyu vardı. Kartelin cumhurbaşkanlığı konvoyunu hedef aldığı silahlı saldırısında kan döküldü.

Haber 02-08-2022 16:17

Rekabet ‘kartel’i affetmedi! Uzlaşma talepleri reddedildi…

Zincir marketlere yönelik yürütülen ikinci soruşturma hakkında Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Kartel soruşturmasında nihai kararın sonbahar aylarında verileceğini ifade eden Başkan Küle, 3 marketin uzlaşmak istediğini ancak taleplerinin reddedildiğini dile getirdi.

Finans 01-08-2022 13:16

Narcos: Mexico dizisine konu olan Meksikalı uyuşturucu baronu Rafael Caro Quintero yakalandı

Dünyanın en büyük uyuşturucu kartellerinden birinin kurucusu olan ve 1985 yılında ABD’li gizli ajan Enrique ‘Kiki’ Camarena’yı işkence edip öldürmekle suçlanan Rafael Caro-Quintero, Meksika’da dün Max adlı özel eğitimli bir köpek tarafından çalıların içinde yakalandı. ‘En çok Arananlar’ listesinde ilk 10’na giren Caro-Quintero için FBI, tarihindeki en büyük ödüllerinden biri olan 20 milyon dolar ödül koymuştu.

Trend 16-07-2022 16:50

Rekabet Kurumu Başkanı açıkladı! Zincir marketler ifşa olacak

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, zincir marketlere kesilen 2 milyar 700 milyon liralık idari para cezasının gerekçeli kararına ilişkin haftaya açıklama yapılacağını duyurdu. Ayrıca metinde zincir marketler arasındaki yazışmaların da olacağı ifade edildi.

Finans 11-01-2022 12:18

Meksika'da dehşet! 9'u üst geçide asılı, 10 ceset bulundu

Meksika'nın Zacatecas eyaletinde 9'u üst geçitten sallandırılmış halde olmak üzere, 10 ceset bulundu. Yerel basınındaki haberlere göre, pazartesi günü de Zacatecas'ta 3 ceset köprüye asılı bulunmuştu.

Haber 19-11-2021 11:05

Zincir marketler için istenen cezanın sebebi belli oldu: Fiyat belirlerken...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, zincir marketlerin fiyatlar belirlenirken yaptığı anlaşmayla ilgili "Elde edilen belgelerde 'artırılan fiyatların rakiplerle eş zamanlı raflara yansıtılacağı' yönünde pek çok ifade bulunduğu görülmüştür" dedi.

Finans 05-11-2021 14:17

Rekabet Kurumundan A101, BİM, Carrefoursa, Migros ve Şok'a 'ağırlaştırılmış kartel' cezası talebi

Rekabet Kurumu, koronavirüs salgını sürecinde fiyat davranışlarının incelenmesine yönelik haklarında soruşturma başlatılan zincir marketler ile tedarikçi firmaların temsilcilerinden sözlü savunma aldı. Rekabet Kurumu sözlü savunmanın ardından 5 zincir market, 2 tedarikçi firma hakkında ağırlaştırılmış 'kartel' idari para cezası uygulanmasını talep etti.

Finans 27-10-2021 14:16

Tutuklu kartel lideri Salazar: Hastalıklı kişilerin ilgisini çekmek için yapılan diziler

Yaklaşık 26 yıldır tutuklu olan Sinaloa Karteli’nin kurucu ortağı Jesus Hector Palma Salazar kendisi ile ilk defa yapılan röportajda, günümüzde yapılan kartel konulu dizilere değinerek, “Tamamen yazarın hayal ürünü ve hastalıklı kişilerin ilgisini çekmek için yapılan diziler. Benimle hiçbir ilgisi yok” dedi.

Haber 03-06-2021 02:42

Meksika’da 2006'dan bu yana 85 binden fazla kişi ortadan kayboldu

Meksika’da uyuşturucu kartelleri arasındaki savaşın başladığı 2006’dan itibaren 85 binin üzerinde kişinin ortadan kaybolduğu bildirildi.

Haber 09-04-2021 10:50

Kendi kartelini kuran kaçakçı üzerinde notlarla ölü bulundu

Meksika'daki Jalisco kartelinin ayrılmadan önce önde gelen isimlerinden biri olan Carlos "El Cholo" Enrique Sanchez'in cesedi bir parktaki bankta siyah poşete sarılı biçimde bulundu.

Haber 23-03-2021 17:29