Katar Haberleri Ve Son Dakika Katar Haberleri

Katar Haberleri Ve Son Dakika Katar Haberleri

Katar (resmi adı ile Kadar devleti), Arap Yarımadası’nda bulunan bir ülkedir. Basra körfezi kıyısındaki ülkenin tek kara sınırı komşusu Suudi Arabistan’dır. Petrol ve doğalgaz rezervleri ile zengin olan ülke, 2020 verilerine göre kişi başına düşen gelir griterlerine öre dünyanın en zengin ülkesidir. Resmi dili Arapça olan ülkenin yönetim biçimi mutlak monarşidir. 2020 tahmini verilerine göre nüfusu 2 milyon 795 bin olan üllkenin para birimi Katar Riyali’dir ve kısaltması QAR’dir. Tarihte Osmanlı İmpartaorluğu egemenliği altında da olan Katar bağımsızlığını 1915 yılında elde etmiştir.

Katar Haberleri

Katar LNG üretim kapasitesini 142 milyon tona çıkaracak

Katar Enerji Bakanı ve QatarEnergy Üst Yöneticisi Saad bin Şeride el-Kabi, Katar'ın LNG üretim kapasitesini 2030'a kadar 142 milyon tona çıkaracağını açıkladı.

Finans 25-02-2024 15:46

Hamas ile İsrail arasında yeni anlaşma! İlk açıklama Katar’dan geldi…

İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü saldırıları devam ederken önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Katar, İsrail ile Hamas arasında Gazze'deki esirlere ilaç teslimi karşılığında, bölgedeki sivillere ilaç ve insani yardım girişini içeren bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ofisi ise Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlere ilaç dağıtımının bugünden itibaren başlayacağını açıkladı.

Haber 17-01-2024 07:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' mesajı! 'Garantörlüğe hazırız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili olarak "17 bin Filistinlinin hayatını kaybetmesi savaş suçudur. Önceliğimiz derhal kalıcı ateşkesin ilan edilmesidir. Türkiye olarak garantörlüğe hazırız" dedi.

Haber 05-12-2023 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü! 12 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan ve Al Thani, baş başa gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına katıldı. Erdoğan, Al Sani ile görüşmesinde Gazze'ye insani yardımların yeterli derecede ulaştırılması için Türkiye'nin çabalarının artarak devam ettiğini belirtti. İki ülke arasında 12 işbirliği anlaşması da imzalandı.

Haber 04-12-2023 20:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a gitti. Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'nin Dönem Başkanı olduğu Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi'ne de resmi ziyaret kapsamında iştirak edecek.

Haber 04-12-2023 13:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği! Sıcak mesajlar sonrası iki başkentte önemli temaslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta yoğun bir diplomasi trafiğine giriyor. Erdoğan önce Katar'ı, ardından Yunanistan'ı ziyaret edecek.

Haber 04-12-2023 09:47

Katar Emiri ile Almanya Cumhurbaşkanı bir araya geldi! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti... Dakikalarca öylece bekledi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri ele almak için bir araya geldi. İkilinin görüşmesinin başlangıcında ilginç anlar yaşandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti. Almanya Cumhurbaşkanı kendisini karşılayacak bir kişinin gelişini uçağın kapısının önünde dakikalarca bekledi.

Trend 30-11-2023 09:22

Bakan Şimşek Körfez ziyareti sonrası duyurdu! Suudi Arabistan'la mutabakat imzalandı: Mali politikalar, iş birliği ve yatırım fırsatları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez bölgesine düzenlediği ziyaretlerinin son durağı Riyad'da Suudi Arabistan Maliye Bakanı Mohammed Al-Jadaan, Yatırım Bakanı Halid El-Falih ve yatırımcılarla bir araya geldi. Bakan Şimşek görüşme sonrasında Türkiye ile Suudi Arabistan arasında "Mali Alanda İş Birliği Mutabakat Zaptı"nın imzalandığını açıkladı.

Finans 25-10-2023 18:18

Galatasaray'a reddedilmesi zor teklif Katar'dan geldi! Yıldız oyuncunun kararı bu transferde belirleyici olacak

Katar ekibi Al Sadd, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sergio Oliveira için gemileri yaktı. Sarı-kırmızılıların kapısını çalan Al Sadd, reddedilmesi güç bir teklif yaptı ve şimdilik beklemeye koyuldu.

Spor 23-08-2023 08:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani'ye Togg hediye etti! Messi detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, körfez ülkelerine ziyaretinin ikinci ayağı olan Katar'da resmi törenle karşılandı. Görüşmeler başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti. Katar Emiri Al Thani de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası Finali’nde Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin imzaladığı topu gösterdi.

Haber 18-07-2023 20:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'daki temaslarını tamamlamasının ardından özel uçak "TC-TRK" ile Körfez turunun ikinci durağı Katar'a hareket etti.

Haber 18-07-2023 15:05

Erdoğan’ın Körfez ülkeleri ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı! Kilit nokta Ovaköy olacak…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ülkelerini ziyareti bugün başlarken ziyarete ilişkin de önemli detaylar ortaya çıktı. Türkiye’nin Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ticari ilişkilerini üst düzeye taşıması beklenen kritik ziyaretlerin gündeminde ‘Kalkınma Yolu Projesi’ olduğu öğrenildi. Körfez ülkeleri Avrupa’ya Türkiye’deki Ovaköy Sınır Kapısı üzerinden mi ulaşacak? İşte Erdoğan’ın Körfez ziyaretinin perde arkası…

Haber 17-07-2023 07:50

Otomobil fiyatlarını artırmıştı! Teklif Katar'dan: Türkiye'de atılacak yeni adımı Bakan Kacır duyurdu! Çip krizi için 'ortak yatırım' planı

Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde Körfez turuna çıkacak. Günler öncesinde ise Bakan Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Katar'a ön ziyaret gerçekleştirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Katar ile Türkiye'de ortak yatırım projesi planlandığını duyurdu. Kacır'ın açıklamasına göre teklif Katar'dan geldi. Vize sorunu konusunda sanayicilere "Gönülleri ferah olsun" diye seslenen Kacır ayrıca deprem bölgesindeki KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman sağlayacağını açıkladı.

Finans 14-07-2023 09:38

Erdoğan'ın ziyaretinden günler önce 'Katar' teması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek, Al Thani ile görüştü: 'Özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkeleri turundan günler önce Katar'a çalışma ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile görüştü. Cevdet Yılmaz'dan görüşmeyle ilgili açıklama geldi. Buna göre; ekonomik iş birliği imkanlarının ele alındığı görüşmede özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında iş birliğinin derinleştirilmesi hedefi vurgulandı.

Haber 09-07-2023 13:15

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekleştirecek. Yılmaz ve Şimşek'in Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmesi planlanıyor.

Haber 08-07-2023 12:44

Trabzon ile Katar'ın başkenti Doha arasında ilk uçak seferi gerçekleştirildi

Katar Hava Yolları, Trabzon ile Katar'ın başkenti Doha arasında karşılıklı uçak seferlerine başladı.

Yurthaber 16-06-2023 14:44

Erdoğan'ın seçim zaferini benzeri görülmemiş olarak değerlendiler: İlk kutlayan liderle yeni döneme vurgu! Ekonomik ilişkiler...

14 Mayıs'ta milletvekili seçimlerini 28 Mayıs'ta da cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Erdoğan şu sıralar dünya basınının bir numaralı analiz konusu. Son olarak İngiliz Al Jazeera, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası oluşacak senaryoları değerlendirdi.

Haber 06-06-2023 16:57

Muğla'da turşusu yapılan Datça çağla bademi yurt dışına ihraç ediliyor

Datça Sındı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından hazırlanan 2 ton çağla turşusu, yurt dışına ihraç edildi.

Yurthaber 18-04-2023 14:50

Dünya Kupası’nın en seksi hayranı seçilmişti! Unvanının hakkını vererek tanga bikinisiyle plajda futbol oynadı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ülkesi Hırvatistan bayraklarının desenlerinden oluşan cesur kıyafetlerle yerini alan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll yine rahat durmadı. Fenomen isim bu kez plajda bikini takımıyla futbol oynadığı anlarda çekilen karelerini paylaşarak hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 15-04-2023 10:28

Katar'dan gönderilen konteynerler, Adıyamanlı depremzedeler için kuruluyor

Kahramanmaraş merkezli 6 depremlerden etkilenen Adıyaman'da geçici barınma merkezlerinin kurulumu devam ediyor.

Yurthaber 23-03-2023 10:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye gelen Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi kabul etti. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’yi ziyaret eden ilk lider oldu.

Haber 12-02-2023 15:00

SON DAKİKA |Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Erdoğan'la görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberi: Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye’ye geliyor.

Haber 12-02-2023 11:18

Dünya Kupası finalindeki görüntülerin ardından Nusret'e büyük şok! O kupanın finaline gidemeyecek... Men edildi

2022 Dünya Kupası finalinin en çok konuşulanlarından bir tanesi de Nusret'in tavırları olmuştu. Arjantin'in Dünya Kupası'nı almasının ardından sahaya giren Nusret, Messi'yle fotoğraf çektirmek için uğraşmış, adeta Messi'yi rahat bırakmamış, Dünya Kupası'na vurmuş, Di Maria'da da büyük şaşkınlık yaratmıştı. Kameralara yansıyan o anlar nedeniyle Nusret ve FIFA Başkanı Infantino eleştirilerin hedefi olmuştu. Gündem yaratan bu olaydan sonra Nusret'e ABD'nin en eski futbol turnuvası için yasak geldi.

Spor 21-12-2022 17:11

Dünya Kupası, Katar'a ekonomik ve kültürel alanda önemli kazanımlar sağladı

Katar 12 yıl boyunca hazırlandığı Dünya Kupası organizasyonuyla ülkeyi ileride olumlu yönde etkileyecek bir dizi kazanımlar elde etti. Bu kazanımların ülkenin ekonomisini ve turizm ile ticaret merkezi olma hedefini ileriye taşıması bekleniyor.

Spor 19-12-2022 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-CAN" ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katılmak üzere Doha'ya geldi.

Haber 18-12-2022 17:43

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası kapanış töreni için Katar'a gidecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak.

Haber 17-12-2022 16:47

Katar'daki o görüntü dünyayı şaşkına çevirdi! Sahaya develerle çıktılar

Bu yıl Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle tüm gözler burada. Final mücadelesinin oynanacağı 18 Aralık tarihi öncesi organizasyonlar sürerken, Katar'da "2022 Dünya Kupası ve Deve" etkinlikleri çerçevesinde, dünyada ilk kez develer üzerinde iki hentbol maçı oynandı. İşte detaylar...

Spor 16-12-2022 11:15

Son dakika: Hayranları şaşkına döndü! Lionel Messi bırakıyor! Dünya Kupası finalinde son maçına çıkacak...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda sona yaklaşılırken, heyecan da günden güne artarak devam ediyor. Yarı finalde Hırvatistan ile karşı karşıya gelen Arjantin, rakibini 3-0'lık skorla mağlup ederek Dünya Kupası'nın ilk finalisti olmuştu. Müsabakada 1 gol - 1 asist ile oynayan Lionel Messi'den hayranlarını çok şaşırtan bir açıklama geldi. Messi, Dünya Kupası'ndaki son maçına çıkacağını duyurdu.

Spor 14-12-2022 19:55

“Zaman yolcusuyum” dedi! Dünya Kupası’nın kazananını açıklayınca sosyal medyada gündem oldu... Yetmedi bir de fotoğraf paylaştı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası maçlarında sıra yarı final mücadelelerine geldi. Tüm dünyanın takip ettiği organizasyonun finaline geri sayım başlamışken zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcısı Fas’ın kupanın sahibi olacağını söyledi. Zaman yolcusu sosyal medya hesabından Fas taraftarının kutlamalarını gösteren bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Trend 13-12-2022 12:02

Son dakika: Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye yine engel oluyor! Galatasaray'ın da istediği Memphis Depay için dev yarış...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'de lider olarak giren Fenerbahçe, peş peşe gelen sakatlık haberleriyle sarsılmıştı. Sarı - lacivertlilerde Joao Pedro'nun en az 3 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, Ekvador Milli Takımı ile katıldığı Dünya Kupası'nda sakatlanan Enner Valencia'nın da Trabzonspor maçına yetişmesinin zor olduğu ifade edilmişti. Sarı - lacivertliler, Memphis Depay'ı gündemine aldı ancak Jose Mourinho engeliyle karşılaştı.

Spor 12-12-2022 11:26

Son dakika: Dünya Kupası'nda büyük sürpriz ve hüsran: Fas, Portekiz'i eledi! Cristiano Ronaldo şoke oldu...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla sürerken, sürprizler de yaşanmaya devam ediyor. Fas ile Portekiz, çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Son 16 turunda İspanya'yı saf dışı bırakan Fas, Youssef En Nesyri'nin golüyle müsabakadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı ve Portekiz'i turnuvadan eleyerek yarı finale yükseldi. Afrika temsilcisi, tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda yarı finale çıktı. İşte maçtan detaylar...

Spor 10-12-2022 19:56

Fas'ın Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselmesinin ardından Esenyurt'ta büyük coşku yaşandı!

Fas Milli Takımı'nın, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda İspanya’yı penaltılarda 3-0 yenerek çeyrek finale yükselmesi, Esenyurt'taki Faslılar tarafından coşkuyla kutlandı.

Spor 06-12-2022 23:04

Dünya Kupası final maçı ne zaman? Dünya Kupası finali hangi tarihte oynanacak?

Dünya Kupası 2022 sezonu hız kesmeden devam ediyor. Bu sene Katar ev sahipliğinde oynanan ve FIFA tarafından düzenlenen Dünya Kupası 20 Kasım tarihinde başlamıştı. Aralık ayının sonlarına doğru bitecek olan Dünya Kupası final maçı futbol severler tarafından merak ediliyor. Peki, Dünya Kupası final maçı ne zaman? Dünya Kupası finali hangi tarihte oynanacak? İşte yanıtı...

Spor 02-12-2022 23:54

''18 Aralık 2022 tarihinden geliyorum'' diyerek Dünya Kupası'nı kimin kazanacağını açıkladı! Maçtan fotoğraf bile paylaştı...

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın grup maçlarında son mücadelelere girildi. Sosyal medyada bir kullanıcı yaptığı paylaşımla ortalığı birbirine kattı. Zaman yolculuğu yaptığını iddia eden bir adam, 18 Aralık 2022 tarihinden geldiğini ve Dünya Kupası finalinin Brezilya ile Fransa arasında oynanacağını söyledi. Final maçından bir fotoğraf da paylaşan sosyal medya kullanıcısı binlerce yorum alarak gündeme oturdu.

Spor 29-11-2022 10:30

İsrailli gazetecinin Katar’da zor anları! Taksi şoförü yolun ortasında indirdi... “Kardeşlerimizi öldürdünüz”

Dünya Kupası’nı takip etmek için Katar’a giden İsrailli gazeteci Dror Hoffman, taksi şoförünün kendisini yolun ortasında bıraktığını anlattı. Taksi şoförünün tavrının sonrasında bir restoranın önünde çekim yaptıklarını dile getiren Hoffman, restoran sahibinin İsrailli olduğunu öğrendiğinde kendisini kovduğunu iddia etti.

Trend 29-11-2022 08:46

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll Dünya Kupası’nın sınırlarını zorlamaya devam ediyor! Kıyafeti “saygısızlık” olarak değerlendirilmişti ama açıldıkça açıldı

Eski Hırvatistan Güzeli Ivana Knöll, 2022 Dünya Kupası’na damga vurmaya devam ediyor. Katar sokaklarında üzerinde kendi ülkesinin bayrağının desenleri bulunan bir tanga mayoyla boy gösteren Knöll, son olarak cesur elbisesiyle sınırları zorladı.

Trend 28-11-2022 11:55

Fas'ın Belçika'yı 2-0'la geçmesi, Katar'da coşkuyla kutlandı

FIFA Dünya Kupası F Grubu ikinci maçında Fas ile Belçika karşı karşıya geldi. Müsabaka, Fas'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından Faslı taraftarlar, turnuvanın düzenlendiği Katar'da büyük büyük bir sevinç yaşadı.

Spor 27-11-2022 18:45

Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir!

Hırvatistan'ın ünlü mankenlerinden Ivana Knoll'un Dünya Kupası'nda giydiği kıyafetler ve verdiği pozlar Katar'da gündem oldu. Düzenlenecek Dünya Kupası öncesi bir dizi yasak getiren Katar hükümeti, kadınların stadyumlarda açık giyinmesini yasaklamıştı. Ivana Knoll'un verdiği pozlardan sonra Katarlılar harekete geçti.

Spor 27-11-2022 11:55

Ronaldo'ya öyle bir takım servet önerdi ki, reddetmek yürek ister!

İngiltere'de Manchester United ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olacağı henüz netlik kazanmadı. Dünya Kupası'nda Suarez ile birlikte iki boşta oyuncudan biri olan Ronaldo, kupa dönüşü yeni takımını açıklayarak kariyerinde yeni bir sayfa açacak. Ronaldo'nun boşta olması özellikle Arap takımların iştahını kabartmış durumda.

Spor 27-11-2022 09:59

Katar'da 45 dakika sahnede kalan Zeynep Bastık para bastı! Dakika başına...

Zeynep Bastık, önceki akşam Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında Katar'da 45 bin kişiye konser verdi. 250 bin dolar aldığı konserde sahnede 45 dakika kalan genç popçu, dakikada 76 bin TL kazanmış oldu.

Magazin 26-11-2022 14:27

Deve gribi nedir, tehlikeli mi? Deve gribi belirtileri neler? DSÖ'den uyarı!

Katar'da son on senede onlarca insan Orta Doğu Solunum Sendromu'na (MERS) diğer adıyla deve gribine yakalandı. FIFA 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da görülen bu hastalık nadir fakat ölümcül bir solunum yolu hastalığı olarak tanımlanıyor. Enfekte ettiği her 100 kişiden 35’ini öldürüyor. Peki deve gribi nedir, tehlikeli mi? Deve gribi belirtileri neler? İşte detaylar...

Haber 26-11-2022 00:28

Dünya Kupası'nın ev sahibi Katar için yolun sonu! Alanyasporlu Diedhiou fişi çekti

2022 Dünya Kupası'nın ev sahibi Katar, Ekvador maçında aldığı mağlubiyetin ardından bugün 2. karşılaşmalarına çıktı. Senegal ile karşı karşıya gelen Katar, bu maçtan da boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar silik bir oyun ortaya koyan Katar, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu skorun ardından Katar, Dünya Kupası'na veda eden ilk takım oldu.

Spor 25-11-2022 17:41

KATAR SENEGAL MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Katar ile Senegal 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Katar'ın Doha kentindeki 44 bin 400 seyirci kapasiteli Al Thumama Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken birçok kişi "Katar Senegal maçı canlı izle ekranı" için internette araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçı yayın saati ve kanalı...

Spor 25-11-2022 13:31

Kazanacağı para gündem olmuştu! Zeynep Bastık, Dünya Kupası için Katar'da konser verdi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser verdi. Konseri izleyen Türk vatandaşları da Türk bayraklarıyla Bastık'a destek verdi. Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'ndaki sahnesi için 250 bin dolar kazanacağı iddia edilmişti.

Magazin 24-11-2022 23:27

Arjantinli gazetecinin zor anları! FIFA Dünya Kupası muhabiri Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu... Şaşkınlığını gizleyemedi

Merakla beklenen FIFA Dünya Kupası 20 Kasım'da başladı. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, ev sahibi Katar'ın açılış maçında Ekvador'a karşı mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Dünya Kupası heyecanını paylaşan Arjantinli muhabir Dominique Metzger’in canlı yayın sırasında cüzdanı çalındı. Olayın şokunu yaşayan muhabir TikTok’tan yaşadıklarını anlattı.

Trend 21-11-2022 16:55

2022 Dünya Kupası açılış maçı tarihe geçti! Tarihin en az izlenen maçı oldu

2022 Dünya Kupası Katar’da beklenenden az ilgi gördü. Dün gerçekleşen açılış maçında Enner Valencia’nın 2 golüyle Katar’ı mağlup eden Ekvador ilk galibiyetini alırken, oynanan açılış maçı ise ilginç bir rekora ortak oldu. Karşılaşma bugüne kadar en az izlenen Dünya Kupası açılış maçı unvanının sahibi oldu.

Spor 21-11-2022 12:34

'Lionel Messi'li Arjantin, 2022 Dünya Kupası'nda sahne alıyor!

Arjantin, Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında salı günü Suudi Arabistan ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'te başlayacak olan mücadelede tüm gözler, Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi'de olacak.

Spor 21-11-2022 09:42

Son dakika: Enner Valencia'dan tek kişilik resital! Dünya Kupası'nın ilk maçında Ekvador, Katar'ı 2 golle geçti...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası A Grubu ilk maçında ev sahibi Katar ile Ekvador karşı karşıya geldi. Aynı zamanda Dünya Kupası'nın açılış karşılaşması değerini de taşıyan müsabakada kazanan taraf Ekvador oldu. Görkemli bir açılış töreniyle başlayan turnuvanın ilk maçına Ekvador Milli Takımı'nın formasını giyen Enner Valencia, attığı 2 golle damgasını vurdu. İşte dünyadaki futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği karşılaşmadan detaylar...

Spor 20-11-2022 20:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve diğer Arap liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası'nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Katar'ın başkenti Doha'da liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'nin de aralarında bulunduğu liderlerle ayaküstü sohbet etti.

Haber 20-11-2022 18:48