Kireç Temizleyici Haberleri

Kireci bir saat içinde söküp atıyor! Duş başlıklarını yeni gibi yapan temizlik tüyosu

Duş başlıklarında, musluklarda biriken kireçler bakımsız görünümlere sebep oluyor. Bu kireçler ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın hiç temizlik yapılmamış gibi gösteriyor. Kireçleri temizlemek için kireç sökücü temizlik tüyoları arıyorsanız mutfakta bulunan bir malzemeyle tüm kireçlerden kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-05-2023 11:51

Musluktaki inatçı kireci söküp atıyor! Kireçlenmiş musluklar ayna gibi parlayacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler bakımsız, pis bir görünüme neden olabiliyor. Muslukları ne kadar temizlersem temizleyeyim inatçı kireçlerden kurtulamıyorum diyorsanız bunun için etkili çözümler bulunuyor. Her evde bulunan malzemelerle kireci söküp atabilirsiniz.

Kadin 06-04-2023 15:47

Çaydanlığınızı tertemiz yapacak: Kireci söker atar! Pırıl pırıl çaydanlık için...

Çay ülkemizde en sık kullanılan içecek olarak görülüyor. Ocaktan eksik olmayan çaydanlık zaman içerisinde kireçlenebiliyor. Kireçlenen çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de sağlığı riske atıyor. Kireci çözmek için çeşitli kimyasallar kullanılıyor. Ancak bu ürünler etkili sonuçlar sağlayamıyor. Evde doğal yöntemlerle kireçleri kökten çözebilirsiniz. Çaydanlıklarınızın tertemiz olması için yapmanız gereken çok basit!

Kadin 27-12-2022 16:39

Mutfağınızı tertemiz hale getirmeniz için gereken yardımcı ürünler

"İnatçı yağ ve kireç lekeleri onları iyice ovalamadan çıkmıyor. Fırın, ocak ve davlumbaz derken temizlik bitmek bilmiyor." diyorsanız artık endişe etmenize gerek yok. Bazı yardımcı ürünlerle mutfağınızı hızlı ve kolay bir şekilde pırıl pırıl yapabilirsiniz. "Bu ürünleri nereden bulabilirim?" diye merak ediyorsanız okumaya devam etmeniz yeterli.

Haber 28-11-2022 16:50

Kireç Temizleyici

Kireç Temizleyici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kireç Temizleyici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem ütünüzü hem de çamaşırlarınızı mahvediyor! Ütü kireci nasıl temizlenir?

Kıyafetlerimizin üzerimizde jilet gibi görünmesini istediğimiz için sıklıkla ütü kullanıyoruz. Ütüyü temel ihtiyacı olarak gören, çoraplarını bile ütüsüz giyemeyen kişiler bulunuyor. Ütü hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken sıklıkla kireçlenmesi can sıkıcı oluyor. Birçok ev hanımı ütü kireci nasıl temizlenir? Sorusunu aratıyor. İşte ütü kirecini temizlemek için püf noktaları...

Kadin 24-11-2022 10:02

Her türlü yüzeyi temizlemenize yardımcı olacak en iyi yüzey temizleyici çeşitleri

Evinizdeki her yüzey ve zemin için ayrı ayrı temizleyiciler kullanmaktan ve her birine ayrı ücret ödemekten sıkıldınız mı? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel kokan, kaliteli ve oldukça etkili yüzey temizleyiciler arasından ihtiyacınıza en uygun olanı bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 21-11-2022 18:12

Temizlik ve düzen aşıklarına özel süper etkili ve uygun fiyatlı ev ürünü önerileri

Temizlik yapmanın insanı iyi hissettiren bir yanı olsa da temizlik bazen çok yorucu bir hâl alabiliyor. Hele bir de tüm evi temizlemeye karar verdiyseniz vay hâlinize! Neyse ki temizliği çok daha kolay hâle getiren ürünleri kullanarak hem daha az yorulabilir hem zamandan tasarruf edebilirsiniz. Peki, en pratik ve uygun fiyatlı ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 10-11-2022 11:50

Farklı zeminlerde oluşan su lekelerini çıkartmanıza yarayacak ürün önerileri

Herkesin temizlik anlayışı birbirinden farklıdır. Bu, kullanılan malzemelerden evi temizleme şeklinize kadar farklılık gösterir. Çalışan biriyseniz ve yoğun bir hafta geçirdikten sonra hafta sonunuzu temizliğe ayırıyor ama duş kabininizdeki ya da halılarınızdaki lekelerle baş etmek zorunda kalıyorsanız doğru yerdesiniz. Bir süre sonra baş belası olan bu lekelerden kurtulmanıza yardımcı olacak ürünleri sizin için sıraladık!

Haber 12-08-2022 14:09