Kırtasiye Haberleri

Kalemlikten çantaya! Okulların açılmasıyla birlikte edinmeniz gereken en önemli okul ihtiyaçları

Okullar açıldığına göre öğrencilerin ihtiyaç duyacağı birçok malzemeyi eksiksiz tamamlamak oldukça önemli. Öğrencilerin hem okulda hem evde ders çalışırken kullanabilecekleri kullanışlı ve kaliteli pek çok okul ekipmanı sayesinde okul süreci, öğrenciler için daha verimli ve keyifli bir hâl alıyor. Gelin, her öğrenciye lazım olacak malzemelere birlikte göz atalım.

Haber 19-09-2023 16:04

Kırtasiye malzemesi ihtiyacı olanlar için olmazsa olmaz ürünler

Kırtasiye malzemeleri, hem eğitim hem iş hayatında hem de günlük yaşamda vazgeçilmez araçlar arasında yer alır. Özellikle okulların açılma dönemlerinde yoğunlaşan kırtasiye alışverişi, yıl boyunca öğrencilerin ve ebeveynlerin sürekli gündeminde olabilir. Biz de sizin için ihtiyaç duyabileceğin kırtasiye ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İsterseniz bizim seçtiğimiz temel ürünleri inceleyerek ihtiyaç listenizi tamamlayabilirsiniz.

Haber 28-08-2023 17:50

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

Okula dönüş zamanı yaklaşıyor! Çocuklarınızın heyecanla okula dönmesine destek olacak okul alışverişi listesi

Yaz tatilinin sonuna gelinen bu günlerde yavaş yavaş okul hazırlıkları başlıyor. Çocuklarını yeni eğitim döneminde okula göndermeye hazırlanan ebeveynler, şimdiden eksik malzemeleri listelemeye başladılar bile! Her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesi ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkan, birbirinden güzel okul malzemeleri arasından siz de en iyi seçenekleri bulmayı hedefliyorsanız 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatları'nı keşfedebilir, listemize göz atabilirsiniz.

Haber 23-08-2023 14:36

Okullar daha açılmadı ama zam çok fena geldi! Kırtasiye masrafları yüzde 100’den fazla arttı, detaylar şaşkına çevirdi…

Okulların açılmasına az bir süre kala milyonlarca veli artan masrafları nasıl karşılayacağını düşünmeye başladı. Geçen sene ile kıyaslandığında bu yıl sadece kırtasiye fiyatlarında yaşanan artış bile yüzde 105’i buldu. Geçen yıl kırtasiye masraflarına yapılan ortalama 3 bin 296 liralık bir harcamanın bu yıl 6 bin 755 TL’ye kadar yükseldiği belirtiliyor. İşte okullar açılınca velileri bekleyen o masrafların detayları…

Finans 19-08-2023 07:58

Kırtasiyede kız çocuğuna taciz! İğrenç olayla ilgili yeni gelişme

Fatih'te kırtasiye çalışanı A.S., kırtasiye dükkanına giren 14 yaşındaki kız öğrenciyi taciz etti. Kameralara yansıyan taciz görüntüleri sonrası gözaltına alınan A.S., mahkeme tarafından ev hapsi kararı verilerek serbest bırakıldı. Savcılığın karara itirazı üzerine, A.S. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Şüpheli A.S. yeniden gözaltına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 03-01-2023 10:22

Kırtasiyede 14 yaşındaki kızı 45 dakika taciz etmişti! Bu olayı iki, üç defa yapmış diyerek anlattılar: Tacizciden herkes rahatsızmış!

Fatih'te okuldan çıkıp kırtasiyeye uğrayan 14 yaşındaki kızı 45 dakika boyunca taciz eden A. S. (58) mahalleliden de büyük tepki gördü. Kırtasiyedeki iğrenç anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansımış, şüpheli A. S. serbest bırakılmıştı. A. S.'nin ilk vukuatının bu olay olmadığı ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gün arbede yaşandığını anlatan bir vatandaş, "İlk yaptığı olay da değil. İki, üç defa yapmış bu olayı. Kimse şikâyet etmemiş. Bizim vatandaşımız tiyatroyu seviyor" diye konuştu.

Haber 01-01-2023 16:43

Hiç tanımadığı kızı 45 dakika taciz etti! Kırtasiyede mide bulandıran olay: Görüntüleri inkar etti

Okuldan çıktıktan sonra eve gitmeden önce kırtasiyeye uğrayan 14 yaşındaki kızı kırtasiye çalışanı A. S. taciz etti. 45 dakika süren taciz, dükkana müşterinin girmesiyle son bulurken A. S.'nin pişkin tavırları dikkat çekti. Genç kız durumu ailesine anlatınca şüpheli A. S. hakkında harekete geçildi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayı önce inkar eden A. S. daha sonra tacizini itiraf etti. A. S. serbest bırakıldı.

Haber 01-01-2023 08:23

14 yaşındaki kıza kırtasiyede iğrenç taciz! O anlar kamerada...

İğrenç olay İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana geldi. 14 yaşındaki kız öğrenci, kırtasiye çalışanı tarafından tacize uğradı. Genç kız, evine giderek durumu ailesine anlattı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken taciz anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 31-12-2022 23:24

Kırtasiye malzemelerindeki gizli tehlikelere dikkat

Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr. Öğr. Üyesi Gökmen Alpaslan Taşkın: - "Kırtasiye malzemesi tercih ederken fonksiyonel olmasını değil, kanserojen ve alerjen madde barındırmamasına dikkat edin"

Yurthaber 12-10-2022 10:57

Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Kırtasiye yardımı ne kadar, kaç TL? Ödemeler başladı!

Kırtasiye yardımı ödemeleri başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan kırtasiye yardımı ödemelerinin başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Bununla birlikte detaylar da merak konusu oldu. Peki kırtasiye yardımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Kırtasiye yardımı ne kadar, kaç TL? İşte merak edilenler...

Finans 09-10-2022 16:05

Yıldırım Belediyesinden atık kağıt getirenlere kırtasiye desteği

Kampanya kapsamında 1 haftada toplanan 50 ton atık karşılığında 250 bin liralık hediye çeki verildi

Yurthaber 14-09-2022 14:19

Gaziantep'te ilkokula başlayan 75 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Gaziantep'te ilkokula başlayan 75 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Yurthaber 06-09-2022 16:42

Sivas Belediyesinden ilk kez okul heyecanı yaşayan 6 bin çocuğa kırtasiye desteği

Sivas Belediyesinden ilk kez okul heyecanı yaşayan 6 bin çocuğa kırtasiye desteği

Yurthaber 06-09-2022 15:07

Göz alıcı kırtasiye ürünleri yanıltmasın! Çocukları bekleyen kanser riski

Okulların başlamasına çok az bir zaman kala aileleri okul alışverişi telaşı sardı. Kırtasiye ürünlerindeki fahiş fiyatlar ebeveynleri ekonomik ürünler almaya yöneltiyor. Rengarenk kırtasiye malzemeleri çocukların gönlünün çalsa da içeriğindeki kimyasallar sağlıklarını tehdit ediyor. Uzmanlar, renkli, kokulu, yönetmeliğe uymayan şekilde üretilen ürünlerin kansere kadar birçok soruna yol açabileceği konusunda uyardı.

Haber 03-09-2022 10:56

Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Şahin'den okul alışverişi uyarısı:

"CE işaretiyle birlikte ürünlerin öngörülen güvenlik şartlarına, performans ve kalite kriterlerine uygunluğunu da belgeleyen TSE markasına dikkat edilmelidir"

Yurthaber 02-09-2022 14:05

Okulların açılmasına sayılı günler kala aileleri telaş sardı! Fiyatlar el yakıyor...

Okulların başlamasına sayılı günler kala aileleri alışveriş telaşı sardı. Yüksek enflasyon ve fiyat artışlarının kırtasiye, ve okul kıyafeti gibi ürünlere de yansıdığı görülürken anasını öğrencisinin toplam gideri 2 bin liraya, ilkokul ve ortaokul öğrencisininki ise 3 bin lira kadar yükseldi. Öte yandan sektör temsilcileri ise fiyatların kalite ve semte göre değiştiğini ifade ederek her bütçeye uygun ürün bulunabileceğini söyledi.

Finans 31-08-2022 07:58

Bakanlık harekete geçti! Bin 300 lira verilecek! Başvurular e-Devlet’ten

Hayat pahalılığı hızla artarken, hemen hemen her ürünün fiyatı da değişmeye başladı. Okulların açılmasına kısa süre kala veliler, yükselen fiyatlar karşısında kara kara düşünmeye başlarken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlık ihtiyacı olan ailelere defter, kitap ve kırtasiye masrafları için karşılıksız olarak bin 300 TL yardım yapacak. Peki kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Finans 30-08-2022 14:56

İlk kez okula adım atacak çocuklarınız için okulu sevdirecek kırtasiye malzemeleri

Hem ebeveynlerin hem çocukların heyecanla beklediği yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az kaldı! Okulların açılması yaklaşınca kırtasiye ürünlerine olan ilgi arttı. Yapılan kırtasiye alışverişinin hem işlevsel hem çocukların hoşuna gidecek şekilde olması, çocukların okulu sevmesini kolaylaştırabiliyor. Okula ilk kez gidecek çocuklar için okulu sevdirecek birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-08-2022 15:58

Kırtasiye ürünlerinde dikkat çeken artış! Yüzde 100 zamlandı

Enflasyon ve hayat pahalılığı hızla artarken, hemen hemen her ürünün fiyatı da artmaya başladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye ürünlerinde fiyatlar dikkat çekmeye başladı. Geçen yıl 400 liraya dolan okul çantası bu yıl ortalama bin liraya doluyor.

Finans 24-08-2022 09:12

Öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun kırtasiye ürünleri

Okul söz konusu olduğunda kalem, defter, kalemtıraş, silgi ve kalemlik gibi kırtasiye ürünlerine ihtiyaç duyuluyor. Gelin, öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi kırtasiye ürünlerine hep birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 23-08-2022 14:52

Okul dönemi boyunca çocuklarınızın çantasından eksik etmemeniz gerekenler

Ağustos ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okul sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı. Şimdiden hem öğrencileri hem ebeveynleri okul eşyalarını hazırlama telaşı sardı. Okula yeni başlayacak bir çocuğunuz varsa ve neler almanız gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorsanız üzülmeyin. Okula başlayan öğrenciler için çantasında mutlaka bulunması gerekenleri bir araya getirdik. İşte hayat kurtaran ürünler!

Haber 23-08-2022 14:52

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kırtasiye ürünlerindeki fiyat artışı şoke etti...

Okulların açılmasına kısa bir süre kala velileri kırtasiye masrafının korkusu sardı. Kalem, silgi, boya gibi ürünlerde artış oranı yüzde 100'ü aşarken özellikle defter fiyatlarındaki artış dikkat çekti. Defter fiyatları 4 kat pahalanarak 4-5 TL seviyesindeki 80 sayfalık defterler 19.90 TL'ye satışa çıktı. Defterdeki fiyat artışı yüzde 300'ü buldu. İşte okullar açılmadan önce tüm velilerin merak ettiği o fiyatlar…

Finans 18-08-2022 08:05

Çanta, notebook ve dahası... Okula dönüş heyecanı başladı!

Her öğrencinin okul hayatında ihtiyaç duyacağı bazı ürünler var; sırt çantası, bilgisayar, sunum dosyası, renkli kalemler gibi... Bu ürünler olmadan okulda verimi yakalamak şu zamanlarda oldukça zor desek yanılmayız herhalde. Hazır Amazon'un Okula Dönüş Fırsatları kapsamında büyük indirimi başlamışken her öğrencinin ihtiyacı olabilecek o ürünleri sizin için listeledik. İşte detaylar!

Haber 17-08-2022 13:45

Gaziantep'te ilkokula başlayacak 75 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye desteği

Gaziantep'te ilkokula başlayacak 75 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye desteği

Yurthaber 06-08-2022 17:12

Gaziantep'te okula başlayan 75 bin öğrenciye kırtasiye desteği

Gaziantep'te okula başlayan 75 bin öğrenciye kırtasiye desteği

Yurthaber 04-08-2022 13:00

Birbirlerine sokak ortasında kurşun yağdırmışlardı! Kırtasiyecilerin çatışmasının ardından 'delgeç' çıktı

Adana'da geçen ay kırtasiyeciler arasında silahlı çatışma çıkmış, olayda 4 kişi yaralanmıştı. Dehşete düşüren olayın nedeninin 'delgeç' olduğu ortaya çıktı. Kavgada silah kullanıp kaçan Sedat Tiken (32), polis uygulamasında yakalandı. Tilken ifadesinde, “Komşu kırtasiyeden gelen bir kişi delgeç istedi. Vermek istemediğim için aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce küfürleşme oldu, durum bu noktaya geldi" dedi.

Haber 26-07-2022 11:20

İHH'den Suriye'deki 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

İHH'den Suriye'deki 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Yurthaber 28-12-2021 13:50

Bugüne özel indirimlerle birbirinden güzel puzzle, oyuncak çeşitleri ve kırtasiye ürünleri

Hobi ve kırtasiye ürünleri sayesinde odanızı süsleyebilir, okul malzemelerinizi temin edebilir ve boş zamanlarınızı daha eğlenceli bir hale getirecek aktiviteler bulabilirsiniz. Eğlenceli ve eğitici oyuncaklarla ise çocuğunuzun daha keyifli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız listeyi inceleyerek hem kendiniz hem sevdikleriniz için birbirinden güzel puzzleları, oyuncakları ve kırtasiye ürünlerini güvenle satın alabilirsiniz.

Kadin 25-11-2021 17:26