Kolluk Haberleri

Yüzme simidinden deniz ayakkabısına tatilde çocuğunuzun güvenliğini sağlayacak ürünler

Yaz sezonunda hemen herkesin aklında aynı şey var: Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak! Tabii bu keyfi daha konforlu hâle getirmek için tatil hazırlıklarını eksiksiz şekilde tamamlamak gerekir. Çocuğu ya da bebeği olanlar içinse bu hazırlık süreci çok daha önemli. Şimdilerde deniz tatili planı yapıyorsanız tatil boyunca çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenmesi için gerekli olan ürünlere ihtiyacınız var. Onları incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-08-2023 16:37

Çocuklarınızın hem havuzda hem denizde kullanıp güvende kalacağı en iyi kolluk modelleri

Yaz döneminde sık sık havuzda veya denizde vakit geçiren bir yaşını geçmiş çocuğunuz için kaliteli bir kolluk arıyorsanız doğru yerdesiniz. Çocukların suda eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan yüzmeye yardımcı kolluklar, onları yüzeyde tutarak güvende olmalarını sağlıyor. Gelin, en iyi seçenekleri birlikte inceleyelim.

Haber 14-08-2023 16:39

Kolluktan şişme yeleğe çocukların güvenliğini sağlayacak ve onlara yüzmeyi sevdirecek ürünler

Yaz aylarında çocukların en büyük eğlencelerinden biri, denize veya havuza girmek. Aileler de sıcak yaz günlerinde çocuklarının güvenle yüzmesi için çeşitli ürün arayışına giriyor. Siz de hem çocukların suyun tadını çıkarmalarını sağlayacak hem gönlünüzü ferah tutacak ürünlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Öyleyse gelin, çocuğunuza yüzmeyi sevdirecek ve yüzerken güvende olmasını sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 31-07-2023 17:26

Kolluk

Kolluk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kolluk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.