Ayaklar Haberleri

Eşi vefat edince işi devraldı! Şükran Usta 15 yıldır saat tamirciliği yapıyor

Kahramanmaraş'ta bir kadın tamirci 15 yıldır hem saat satışı yapıyor hem de tamirciliğini yapıyor.

Kadin

Aşırı terleme artık dert değil! Şıpır şıpır terlemeye son veren 3 doğal yöntem

Aşırı terleme birçok kişinin muzdarip olduğu problemlerden biri. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durum için doğal çözümler var. Daha önce duymadığınız bu 3 yöntem ile terleme sorununa veda edebilirsiniz.

Kadin

Yazın hamileliği rahat geçirmek için 7 altın öneri

Sıcakların yükselmesi nedeniyle anne adaylarının serin, rahat ve güvenli kalma konusunda bilinçli olmaları gerektiğine değinen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nigar Allahverdiyeva, “Susuz kalmak kabızlık, halsizlik, erken kasılmalar, baş dönmesi ve hatta erken doğum gibi bir takım sorunlara yol açabilir. Günde 10-12 bardak su içmeyi hedefleyin” dedi.

Kadin

Optik illüzyon testi: Yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki gizli hayvanı 5 saniyede bulabiliyor

Optik illüzyonlar gözlem ve dikkat yeteneğini geliştirirken, problem çözme yeteneklerini geliştirmeye de yardımcı oluyor. Çok sık optik illüzyon testleri çözen kişilerin bile zorlandığı bu resimdeki gizli hayvanı bulabilmek için yüksek IQ'ya sahip olmanın yanı sıra dikkati iyice toplamayı da gerektiriyor. Optik illüzyon resminde saklı hayvanı sadece süper zekaya sahip kişiler tespit edebiliyor. Bu test için verilen süreniz tam 5 saniye. İşte zorlu test ve cevabı...

Kadin

Ayaklar

Ayaklar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ayaklar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uzmanından şezlong uyarısı: Bunu yapmadan sakın kullanmayın

Yaz tatilinde vakit geçirilen alanlar olan havuz ve denizler çeşitli sağlık risklerine de yol açabiliyor. Deniz, havuz ve plajların yoğun ortak kullanım alanı olmaları sebebiyle enfeksiyon bulaşma riski taşıdığını belirten Uzm. Dr. Derya Tunç, “Özellikle iyi temizlenmeyen, uygun şartlarda klorlanmayan ve sirkülasyonu fazla olmayan durgun havuzlarda birçok hastalık tehlikesi bulunur.” dedi. Tunç, şezlongların da enfeksiyon riski taşıdığını belirterek kullanımıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kadin

Uzman isim açıkladı: Aşırı terliyorsanız dikkat! Sebebi bu olabilir

Dermatoloji Uzmanı Dr. Caner Demircan, “Toplumun yüzde 3’ünde görüldüğü düşünülen aşırı terleme koltuk altı, el ve ayak gibi bölgesel olabileceği gibi vücudun tümünde de görülebilir. Ailesel yatkınlık ile ilişkili aşırı terleme daha sık görülmektedir. Ancak stres, anksiyete, baharatlı yiyecekler, nörolojik hastalıklar, menopoz, tiroit hastalıkları, alkol tüketimi ve bazı ilaçlarla ilişkili olarak da aşırı terleme karşımıza çıkabilir” dedi.

Kadin

Kızının ölmeden önce söylediği söz onu tekrar ayağa kaldırdı! Depremden sadece 3 gün önce söylemişti

Asrın felaketinde eşi ile 3 çocuğunu kaybeden ve bacaklarının üzerine kolon düşmesi sonucu felç kalan Özlem Kara, kızının depremden 3 gün önce söylediği, "Anne ne olursa olsun ayaklarının üzerinde dur" sözüyle motive olarak tekrar yürümeye başladı.

Kadin

Daha pozitif bir yaşam için denemen gereken 10 zihin jimnastiği

Evet, hayat bazen bize limonlar fırlatır ama biz de onlardan limonata yaparız, değil mi? Günün stresi, sorumluluklar, beklemediğiniz sürprizler derken pozitif kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama endişelenme, çünkü biz buradayız ve daha pozitif bir yaşam için birkaç sıradışı zihin jimnastiğiyle seni bekliyoruz!

Kadin

Daha sakin ve huzurlu bir yaşam için 10 meditasyon yöntemi

Meditasyon ile birlikte içsel karmaşayı düzene sokar ve fiziksel olarak rahatlamaya başlarız. Meditasyonu rutin hale getirdiğiniz zaman stresinizi kontrol altına alabildiğinizi, verimli vakitler geçirebildiğinizi ve işlerinize odaklanabildiğinizi görürsünüz. Hayatı daha dengeli yaşamak sizin elinizde... İçinize yönelip sizi sakinleştirecek ve huzurlu hissettirecek bir sürü meditasyon stili var. Gelin birlikte farklı meditasyon yöntemlerine bakalım!

Kadin

Nasır bandı nedir, nasıl kullanılır? Nasır bandı işe yarar mı?

Nasır, günlük yaşamı olumsuz bir şekilde etkileyen son derece rahatsız edici bir cilt sorunudur. Bu sorunun giderilmesi için çoğunlukla nasır bandı kullanımı önerilmektedir. Peki, nasır bandı nedir, nasıl kullanılır?

Kadin

Peeling nedir, çeşitleri nelerdir? Peeling nasıl uygulanır? Peeling faydaları ve zararları

Her insan daha temiz ve daha güzel bir cilde sahip olmak ister. İstenilen bu cilde sahip olabilmek için ilk olarak sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerekirken, bazen de bazı cilt bakım işlemleri ile cildin yenilenmesi mümkündür. Bu bakım türlerinden birisi de 'peeling'dir. Peki, peeling nedir?

Kadin

Bir hevesle başladı, kendi atölyesini kurdu! Hiç boş durmuyor, ev ekonomisine destek oluyor

Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.

Kadin

Parvovirüs B19 tehlikesi! Çocuklarda yayılmıştı, yetişkinleri de etkiliyor: Yoğun eklem ağrısıyla kendini gösteriyor

Özellikle çocuklarda yaygın olarak görülen ve beşinci hastalık olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Tıbbi Mirobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya’nın verdiği bilgiye göre, yetişkinlerde şiddetli eklem ağrısı ve şişlikle seyreden bu durum farklı hastalıklarla da karıştırılabiliyor. Parvovirüs B19’un kronik bir hastalığı olmayan çocuk ve yetişkinlerde hafif seyirli olduğunu hatırlatan Topkaya önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin

Eşi işe girince o devraldı! 17 yıldır yapıyor... 'Eşim emekli oldu ama düşük maaş alıyor, ben ekmeğimizi kazanıyorum'

Konya’da eşi işe girince simit tezgahının başına geçen ve müşterilerinin ’Simitçi Teyzesi’ olan Elife Öztürk, 17 yıldır her gün sabah erken saatlerde tezgahında simit satarak evinin geçimine katkı sağlıyor. Öztürk "Eşim emekli oldu ama düşük maaştan alıyor. Ben ömrüm yettiğince ekmeğimizi nasıl olsa kazanıyorum" dedi.

Kadin

El ve ayak kuruluğuna ne iyi gelir? Kuruluğa son…

El ve ayak kuruluğu, özellikle hava değişiklikleri, suyla çok fazla temas ve cilt bakım ürünlerinin yetersiz kullanımı gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Kuruluk, çatlamalara ve rahatsızlığa neden olabilir, bu yüzden düzenli bakım önemlidir. İyi bir cilt bakım rutini ve doğru ürünler, ellerinizin ve ayaklarınızın sağlıklı ve nemli kalmasını sağlar.

Kadin

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan çok daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini sizin için derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin

Vücudunuzdaki ölü derileri temizleyecek bu ürünler vazgeçilmeziniz olacak

Cildinizin mat ve cansız görünmesine yol açan ölü derilerden kurtulmanın zamanı geldi. Cilt bakım rutininin temel adımlarından biri olan peeling uygulaması, cildinize taze ve sağlıklı bir görünüm kazandırma konusunda oldukça etkili. Baştan aşağıya parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak peeling ürünlerinden oluşan listemizle cildinizin ihtiyacına uygun peeling ürünlerini hemen keşfetmeye ne dersiniz? İşte detaylar...

Kadin

Bu mevsimlerde artış gösteriyor! Çocuklarda o hastalığa dikkat

Çocuklarda ishalin en sık nedeninin virüsler olduğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nazlı Karakullukçu Çebi, geçiş mevsimlerinde daha fazla dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin

Yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesini istiyoruz?

Dove Gerçek Güzellik kampanyasının 20. yılında kadınlar ve genç kızların güzelliği nasıl deneyimledikleri incelenen bir rapor yayınladı. Buna göre her 5 kadından 1'i ideal güzellik tanımına ulaşabilmek için hayatının 5 yılından vazgeçebileceğini belirtiyor. Araştırma güzelliğin gerçek dışı temsilinde yapay zekaya dikkat çekti ve yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesi istenildiği sorgulanıyor. Birce Akalay "Yapay zekaya gerçek ve çeşitli güzellik tanımlarının öğretilmesi gerek" dedi.

Kadin

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar!

Kadin

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin

Son zamanların en çok satan ayakkabısı! Skechers D'Lites indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız indirimdeki bu modele bir şans verebilirsiniz.

Kadin

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin

Sonunda bu da oldu! İlk bakışta çanta sansanız da... Çanta görünümlü topuklu ayakkabı sosyal medyanın dilinde

Her yeni gün karşımıza birbirinden ilginç tasarımlı ayakkabı, çanta ve kıyafet tasarımları çıkıyor. Bu kez sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan ayakkabı ise ilk bakışta bir el çantası görünümüne sahip. Ancak çanta açıldığında içinden ayakların yerleştirileceği bir bölüm çıkıyor ve çanta bir anda topuklu ayakkabıya dönüşüyor. Bir anda sosyal medyanın diline düşen o ayakkabı çok konuşuldu.

Kadin

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin

Geçmeyen ayak mantarına son! Bu yöntemler kaşıntı ve kokudan eser bırakmıyor

Ayak mantarı, sıkça karşılaşılan ve rahatsız edici bir sorundur. Bu sorunu çözmek için etkili ve doğal yöntemler bulunuyor. Kaşıntı, kokma ve nasır gibi rahatsız edici belirtilerle seyreden ayak mantarı, bazı yöntemlerle kontrol altına alınabilir. Bu yöntemlerin kremlerden daha etkili olduğu ve kaşıntı ve kokudan eser bırakmayacak kadar etkili olduğu söyleniyor. Geçmeyen ayak mantarına son vermek için doğal yöntemler haberimizde.

Kadin

Bu belirtileri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir! Vakit kaybetmeden önlem alın

Vücudumuzda D vitamini eksikliği birçok sağlık sorununa yol açıyor. Pek çok kişide eksikliği görülen D vitamini, kemik sağlığından bağışıklık sistemine kadar birçok önemli fonksiyonda rol oynar. Belirtileri doğru bir şekilde tanımak ve zamanında önlem almak bu nedenle oldukça önemlidir. Eğer halsizlik, kemik ağrıları, sürekli yorgunluk veya düşük enerji seviyeleri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir. Vücudunuzun size verdiği bu sinyalleri göz ardı etmeden önlem almanızda fayda var.

Kadin

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Bu şekilde tüketenler 10 yaş gençleşiyor

Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olup genç görüneceğini vurgulayan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay çarpıcı bir açıklamada bulundu. Göz çevresinde beliren kaz ayakları da dahil olmak üzere kırışıklık görünümünü engelleyen bir besinden bahseden uzman isim, onun sağlıklı hücre sayısında artış sağlayabileceğini vurguladı. İşte, Prof. Dr. Canan Karatay'ın söz ettiği 10 yaş gençleştiren o formül....

Kadin

Sezona damgasını vuran birbirinden havalı UGG modellerini sizin için bir araya getirdik

Trendlerini takip etmeyi seviyor, kombinlerinizi sezon modasına uygun biçimde şekillendirmeyi seviyorsanız birbirinden havalı UGG modelleri tam da size göre! Gelin rahatlığı, konforu ve tarzı bir araya getiren UGG modellerini inceleyelim.

Kadin

Yaklaşan yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak çizme modelleri

Kışı iyiden iyiye hissettiğimiz bu dönemde yağışlı havalar da yüzünü göstermeye başladı. Çok yağışlı günlerde hastalanmamanız için ayaklarınızı ıslatmaktan ve üşütmekten korumanız oldukça önemli. Yağmurlu havalarda ayaklarınızı korumak için hangi ayakkabıyı giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç merak etmeyin. Sizin için sezonda kalitesiyle öne çıkan çizme modellerini derledik.

Kadin

Yüz losyonu nedir, ne zaman kullanılır? Cilt losyonu nasıl kullanılır?

Cilt bakımı sağlıklı ve genç bir cilt görünümü elde etmek isteyen birçok insan için vazgeçilmez bir güzellik rutinidir. Bu rutinin önemli bir bileşeni, yüz losyonlarının kullanımıdır. Yüz losyonları cildi nemlendirmek, beslemek ve korumak için kullanılan hafif, nemlendirici ürünlerdir. Yüz losyonları cilt bakımının ayrılmaz bir parçasıdır.

Kadin

21. yüzyılın Leyla ile Mecnun'u olacaksınız! Bu burçlarla aşk yaşamak gerçek bir ayrıcalık

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslıyken birçok kişi de aradığı aşkı bulamayabilir. Astrologlar gerçek aşkı arayanlar için 4 burca dikkat çekti. O burçlar, kelimenin tam anlamıyla ayakları yerden kesiyor.

Kadin

Ayak sağlığına dikkat edenler için en uzun ömürlü ve kullanışlı topuk rendeleri

Çok yürümekten veya kullandığınız ayakkabılardan dolayı topuklarınız sertleşiyorsa ve buna bir çözüm bulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Topuk rendesi kullanımı ile ayağınızda oluşan sertleşmelerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Gelin, ayak bakımında imdadınıza yetişecek topuk rendesi seçeneklerini birlikte inceleyelim. İşte en iyi topuk rendesi önerileri!

Kadin

Likit cilt temizleyici nedir? Likit cilt temizleyici nasıl kullanılır?

Likit cilt temizleyiciler cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş modern cilt temizliği için mükemmel bir seçenek sunan önemli ürünlerdir. Bu özel temizleyiciler cildi etkili bir şekilde temizlemek ve tüm gün boyunca biriken kir, makyaj ve yağdan arındırmak için kullanılırlar. Likit cilt temizleyiciler, makyaj temizliği ve cilt bakımının başlangıç ​​adımı olarak kullanıldığında, cilt bakım rutininizin temel bir parçası olurlar.

Kadin

Ayakkabı kokusu nasıl geçer? Ayakkabı kokusunu önleyen 4 etkili çözüm!

Ayakkabı kokusu pek çok insanı rahatsız ediyor. Özellikle yaz aylarında daha çok maruz kalınan ayakkabı kokusunun nasıl önlenebileceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayakkabılardaki kötü kokunun da çözümleri mevcut. Ayakkabı kokusunu önleyebileceğiniz etkili çözümleri haberimizin devamında derledik.

Kadin

Resimde seçeceğiniz hayvan ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor!

Bu psikolojik test, sizin ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. İsamu Saito tarafından geliştirilmiş test, sizin için ideal olan ve olmayan eş hakkında bilgi verir. Kesinlik içermez.

Kadin

Vücutta birikmiş su ve ödemden kurtulun! Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Geçmek bilmeyen şişkinlik problemleri oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kür tarifi hem karaciğeri tertemiz yapıyor hem de vücutta biriken su ve ödemi atarak karnı dümdüz yapıyor.

Kadin

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin

Hem lezzetli hem faydalı! 2 malzeme ile ödem atıcı dondurma tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Vücudunuzda geçmek şişkinlik problemleri yaşıyorsanız yaz aylarını ödemsiz geçirmek için sadece 2 malzeme ile yapılan dondurma tam size göre. İşte tarifin detayları...

Kadin

Böyle ilişki olmaz! Sevildikleri zaman resmen süründürüyorlar! İşte en kalpsiz burçlar...

Huzur, aşk, sevgi ve saygı çerçevesinde süren birliktelikler birçok kişinin ayaklarını yerden keser. Sorunsuz bir ilişki herkesin hayalidir. Ruha iyi gelir. Fakat astrologlara göre bazı burçlar sevildiklerini anladıklarında deyim yerindeyse değişiyor. İşte sevilmelerine rağmen zaman sizi bin pişman eden burçlar...

Kadin

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin