Güneş Kremi Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-2023 12:50

TikTok'u ele geçiren bu trende aman dikkat! Uzmanlar 'Doğru değil' diyerek uyardı

TikTok, son günlerde yeni bir trend ile çalkalanıyor. Influencerlar arasında hızla viral olan bu akıma karşı uzmanlardan da uyarılar gecikmedi. Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan SPF kokteyli trendi güneş kreminin geride bıraktığı beyaz görünüme karşı bir çözüm gibi görünüyor. Ancak cilt bakım uzmanları bunun iyi bir yöntem olmadığını söylüyor. Peki, SPF kokteyli nedir, sağlığa zararı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Kadin 05-09-2023 15:31

Plajlarda özel eşyalarınızı korumak için kullanabileceğiniz yararlı ve yaratıcı ürünler

Yaz aylarının bitmesine günler kalsa da hala herkesin aklında deniz ve havuzda geçireceği güzel zamanlar var. Tatil çantanızı hazırlayıp deniz kenarında birkaç gün geçirmek için gün sayıyor olabilirsiniz. Peki denize girerken eşyalarınızın güvende olmasını sağlayacak ürünlere de sahip misiniz? Size eşyalarınızı güvende tutabileceğiniz bazı önerilerimiz var. Bu ürünleri birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Diğer Haber Etiketleri

beslenme Doktor Güzellik uzmanı Şarkıcı Tasarımcı hindistan cevizi yağı alkol aloe vera bebek yağı c vitamini e vitamini karbonat kuşburnu pilates spor vazelin yeşil çay yoğurt şeker bebek bezi Gerard Pique retinol Sebze buz şampuan Güneş yanığı kafein meyve su 14 14 uyku nemlendirici Deodorant şapka beslenme çantası yüz temizleme jeli yaşlanma karşıtı krem el kremi Güneş saç bakımı Göz Danla Bilic Eda Taşpınar Jennifer Garner Jennifer Lopez Julia Roberts Khloe Kardashian Serenay Sarıkaya Shakira botoks cilt bakımı sigara Madonna kahve diş macunu fondöten D vitamini kemik kış yaz temizlik sivilce Asya Hollywood plaj masaj makyaj kozmetik peeling sağlıklı beslenme Saç boyası güneş gözlüğü diş beyazlatma tuz tiktok kanser stres yaşlılık Güney Kore Kolombiya alara d vitamini eksikligi çok su içmek deniz ayakkabısı cilt dermoskin dermoskin güneş kremi b12 vitamini bakım bioderma bioderma güneş kremi c vitamin c vitamini serumu en iyi güneş kremi güneş yanığa ne iyi gelir güneş yanığına ne iyi gelir güneş yanıkları güneş yanıkları nasıl geçer güzel güzellik gözenekler genç havlu hyaluronik asit hücre ilik iltihap iğne hile anne ayak avene güneş kremi elektrikli diş fırçası dudak dyson airwrap dyson airwrap complete isim ışın jang nara japon ipucu yeşil yöntem yaş yaşam yaşlı yemek nemlendirici krem missha güneş kremi mustela güneş kremi köpük martha stewart la roche güneş kremi la roche posay la roche posay güneş kremi maya maybelline kapatıcı maybelline lash sensational maybelline lash sensational maskara rutin sabah peter pan pretty woman procsin güneş kremi rimel sinoz güneş kremi siyah saklama kabı serum sebamed sebamed güneş kremi salisilik asit solante solante güneş kremi kadın kişisel bakım ürünleri kolajen kolluk nivea güneş kremi ürün uzman tıraş tonik mineral filtreli güneş kremi su bazlı güneş kremi doktorların önerdiği en iyi güneş kremi 50 faktör güneş kremi güneş kremi kaç faktör olmalı kardashian tüyo yüz masaj aleti yüz yıkama yüz yogası vichy yağ the purest solutions eo yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin akne nasıl geçer güneş kremi ne işe yarar hücreler ense güneş kremi faydaları sağlıklı yiyecek güneş kreminin faydaları vf spektrum 5 yaş ayaklar dermal posa cilt bakımı faydaları sosyal medya

Güneş Kremi

Güneş Kremi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güneş Kremi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzme simidinden deniz ayakkabısına tatilde çocuğunuzun güvenliğini sağlayacak ürünler

Yaz sezonunda hemen herkesin aklında aynı şey var: Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak! Tabii bu keyfi daha konforlu hâle getirmek için tatil hazırlıklarını eksiksiz şekilde tamamlamak gerekir. Çocuğu ya da bebeği olanlar içinse bu hazırlık süreci çok daha önemli. Şimdilerde deniz tatili planı yapıyorsanız tatil boyunca çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenmesi için gerekli olan ürünlere ihtiyacınız var. Onları incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-08-2023 16:37

Eda Taşpınar olmak istemiyorum! diyenlerin sahilde güneşten korunmak için kullanabileceği ürünler

Yazın keyfini çıkarırken yanmaktan korkmayın! Yoğun şekilde bronzlaşmış bir ten istemeyenler, doğru ürünler kullanarak güneşten korunabilir. Güneş koruyucu kremler, şık şapka ve şemsiyeler, gözlükler güneşten korunmanızı sağlayacak temel ürünler arasında. Sağlıklı, güvenli ve hatta şık bir yaz tatili geçirmek için ihtiyacınız; güneşin zararlı etkilerinden korunmak. Haydi, güneşin keyfini çıkarırken kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun!

Kadin 25-07-2023 16:46

Tatili resmen kabusa döndü! Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyince hastanelik oldu

Yenidoğan hemşiresi Charlotte Oliver, geçen ay ailesiyle birlikte İspanya’da yaptığı tatilde ikinci ve üçüncü derece güneş yanığı geçirdi. Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyi unuttuğunu dile getiren Oliver, “Kendimi hasta hissettim ve doktora başvurmak zorunda kaldım” dedi.

Trend 14-07-2023 15:19

Sıcak yaz aylarında yüzünüzü korumanız için birebir en iyi yüz için güneş kremleri

Herkesin bildiği gibi yaz kış demeden her mevsimde güneş kremi kullanmak gerekiyor. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak olası birçok problemin önüne geçebilirsiniz. Pek çok farklı çeşidi bulunan güneş kremleri arasında kafanız karışıyorsa ve ''En iyi yüz için güneş kremi hangisi?'' sorusunun cevabını merak ediyorsanız sizin için birbirinden kaliteli ürünleri derledik.

Kadin 07-07-2023 10:14

Güneş kreminden rimele: Bu sezonun favorileri arasına girmeye aday 10 cilt bakım ve kozmetik ürünü

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinin çeşitliliği arasında kaybolduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Sizin için son zamanların en dikkat çeken kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Bakımını ve güzelliğini önemseyen herkesin ihtiyacı olan ürünlere gelin birlikte göz atalım.

Kadin 27-06-2023 17:08

Sakın bu şekilde kullanmayın! Yaşlanmanıza neden olarak kırışıklıkları artırıyor

Cilde uygulanan yanlış ürünler ve işlemler geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Genç yaşta yaşlanma izlerine sebep olan cilt bakımı hatalarından uzak durmak için bilinçli olmak gerekiyor. Uzmanlar yanlış uygulanan güneş kremleri hakkında uyarıyor.

Kadin 20-06-2023 11:37

Yaz aylarında en büyük kurtarıcılarınızdan Sebamed güneş kremi kullananlar ve yorumları

Yaz aylarında yakıcı güneşle başa çıkmanın en kolay yolu, güneş kremi kullanmak. Tabii her güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yetmez. Bu yaz güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak Sebamed Sun Care Güneş Koruyucu Krem incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-06-2023 16:57

Yaz aylarının sıcak günlerine girerken mutlaka çantanızda bulunması gerekenler 2023

Uzun bir kışın ardından yazın gelmesini hepimiz dört gözle bekledik değil mi? Rahatlık ve enerji hissettiren sıcak havalar, beraberinde maalesef terleme gibi sorunları da getiriyor. Yaz aylarında mutlaka her kadının çantasında olması gereken ürünleri sizin için özel olarak derledik. Yaz mevsimini daha güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:56

Bu yaz bronz teninizle göz kamaştırmanızı sağlayacak en iyi bronzlaştırıcı krem ve yağlar

Yazın başlaması demek; deniz, kum ve güneş demek! En sevilen ve tüm yıl boyunca heyecanla beklenen yaz tatili zamanı geldiğinde bronzlaştırıcı ürünlere olan ihtiyaç da hâliyle artar. Hayalinizdeki bronz tene ulaşabilmenizi kolaylaştıracak, sağlıklı ve doğal içerikli bronzlaştırıcı ürünlerin hangileri olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden başarılı bronzlaştırıcılar!

Kadin 12-06-2023 16:44

Güneş yanığını 30 dakikada iyileştiren yöntemini paylaştı! Yoğurt kullanmak yerine...

Bir yıl boyunca bronzlaşmanın hayalini kursak da yanlış bronzlaşma aşamaları güneş yanıklarına neden olabiliyor. Dayanılmaz acılar ve kızarıklar yaratan güneş yanıklarının etkisini azaltmak için uygun yöntemler aranıyor. TikTok'ta kendi güneş yanığı tedavisini paylaşan biri bu yöntemin mucizevi olduğunu belirtti.

Kadin 12-06-2023 12:05

Her kadının sahip olması gereken temel malzeme! İnce çizgileri ve kırışıklıkları geçiriyor

Cildimiz dışarıdan gelen zararlı etkiler nedeniyle kolayca yıpranabiliyor. Güzellik uzmanı ciltte meydana gelen hasarların görünümlerini en aza indirmek ve sağlıklı, parlayan bir cilde sahip olmak için bakım rutininize eklemeniz gereken temel malzemeleri sıraladı.

Kadin 09-06-2023 14:29

31 yaşındaki kadın yaşlanmayı durduran kolajen bombası tavsiyelerini paylaştı! Görenler gerçek yaşına inanamıyor

Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların cilt bakımların hangi uygulamaları yaptığı ve hangi malzemeleri kullandığı merak ediliyor. Daha genç görünmek ve yaşlanmaya dur demek isteyen kadınlar bu konu hakkında uygun yollar arıyor. TikTok'ta 31 yaşındaki bir kadın genç gözükmesini sağlayan sırlarını açıkladı.

Kadin 31-05-2023 10:13

Cilt uzmanı yüz yıkarken en sık yapılan yanlışı açıkladı! Bu hata sivilceye sebep oluyor

Cilt bakımı yaparken gözden kaçan ufak hatalar cilt problemlerine sebep olabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkarken yapılan en büyük hatayı açıklayarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı. İşte en sık yapılan o hata...

Kadin 26-05-2023 15:56

Güzellik tanrıçası olarak bilinen 42 yaşındaki Jang Nara'nın en az 20 yaş genç görünmesini sağlayan ipuçları

Güzellik tanrıçası olarak tanınan 42 yaşındaki şarkıcı ve aktris Jang Nara, yaşına rağmen oldukça genç görünümüyle dikkat çekiyor. Güney Kore'de yaşlanmayan güzeller arasında yer alan Jang Nara'nın genç görünümün sırrı merak ediliyor. İşte Jang Nara'nın yaşlanma karşıtı bakım sırları...

Kadin 25-05-2023 09:57

Işıl ışıl parlayan cildinin sırrını bulduk: Danla Bilic'in kullandığı güneş kremine alternatif öneriler

Danla Bilic, önerdiği kaliteli ürünlerle takipçilerinin radarında olmayı başaran bir influencer. Bioderma Photoderm Spot Güneş Kremi de severek kullandığı ve önerdiği ürünler arasında yer alıyor. Eğer siz de Danla Bilic'in önerdiği güneş kremini ve ona alternatif ürünleri arıyorsanız çok şanslısınız çünkü size şahane bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Magazin 19-05-2023 01:42

Khloé Kardashian kırışıklıkları için kullandığı ucuz ve kolay yöntemi paylaştı! Her gece uyguluyorum

Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. 38 yaşındaki Khloé Kardashian'ın verdiği kilolara rağmen gergin cilde sahip olduğu görülüyor. Khloé Kardashian, güzelliği için uyguladığı ucuz bakım sırlarını paylaştı. Kırışıklarını geçirmek için kullandığı ürün hayranlarını şaşırttı.

Kadin 18-05-2023 19:11

BB, CC kremlere elveda! İşte en iyi renkli güneş kremleri

Cildini korumayı seven ve bakımına önem verenler burada mı? Öyleyse güneş kreminizi kullanarak güneşin zararlı etkilerinden korunmayı ihmal etmiyorsunuz, değil mi? Dahası var! Dört mevsim kullanabileceğiniz renkli güneş kremleri sayesinde eşit bir cilt tonu elde edebilirsiniz. Güneşten korunurken makyajınızın yıldızı olacak birbirinden kaliteli ürünleri sizler için listeledik. En iyi renkli güneş kremleri için okumaya devam edin!

Haber 15-05-2023 18:37

60 yaşında yıllara savaş açan tüyosunu paylaştı! Annesinden öğrendikleriyle en az 20 yaş genç gözüküyor

Genç görünmek için uygulanan işlemlerin yanı sıra yaşam alışkanlıklarını da değiştirmek gerekiyor. Yaşına göre çok daha genç görünen kadınların güzellik sırları merak ediliyor. 60'lı yaşların sonunda olan bir kadın yıllara meydan okuyan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı.

Kadin 15-05-2023 09:10

15 yaş genç gözükmesini sağlayan gizli formülünü açıkladı! Yıllara meydan okuyor

Genç gözükmenin genetikle ilgili olduğu düşünülse de bu eksik bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Doğru cilt bakımı, beslenme ve ufak müdahalelerle yıllara savaş açmak mümkün olabiliyor. TikTok'ta 49 yaşındaki bir kadın 15 yaş genç gözükmesini sağlayan yaşlanma karşıtı gizli formülünü açıkladı.

Kadin 10-05-2023 13:54

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in zarif yaşlanmak için uyguladığı 4 güzellik adımı! Bugüne kadar botoks yaptırmadım

Jennifer Lopez, başarılı şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken şarkıcılardan. 53 yaşındaki başarılı şarkıcı özellikle kadın ünlülere dayatılan genç gözükme algısına karşı çıkarak botoks yaptırmadığını ancak genç gözükmesini sağlayan 4 güzellik adımını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 15:37

20 yıldır yaşlanmadığını söyleyen kadın basit gençlik sırrını açıkladı! Arkadaşlarım bana Peter Pan diyor

Yaşına göre daha genç gösteren kişiler cilt bakım ve yaşam rutini sırlarını açıklıyor. Genç görünmek için illa botoks yaptırmaya gerek olmadığını paylaşan kadınların doğal yaşlanma karşıtı bakım sırları merak ediliyor. 59 yaşındaki Janey Kirk, genç yüzünün anahtarının kimyasallardan kaçınırken basit bir güzellik rejimi izlemek olduğunu iddia ediyor.

Kadin 01-05-2023 13:21

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Hangi cilt tipi hangi güneş kremini kullanmalı? 2023'ün en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-2023 16:43

63 yaşındaki kadın genç görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı

Kadınlar çok eski yıllardan itibaren daha genç görünmenin yollarını arıyorlar. Zaman içerisinde ortaya çıkan beyaz saçlar ve ciltteki kırışıklıklar yaşımızı ele verebiliyor. Ancak yaşlanma karşıtı bakımlar ile çok daha genç görünmek mümkün. Yaşlılığa meydan okuyan 63 yaşındaki Dawn, genç görünmenin altında yatan güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 12:00

73 yaşındaki Vera Wang yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Kırışıklık olmaması için...

Yaşıtlarına göre daha genç gözüken ve kırışıksız cilde sahip olan kadınların güzellik rutinleri oldukça merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakımlar farklılık gösteriyor. 73 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı Wang, cildi için uyguladığı basit yaşlanma karşıtı güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 11:22

Güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı yağı açıkladı! Botoks etkisi yaratan yağ 10 yaş gençleştiriyor

Yaşlanmayı önlemek mümkün olmasa da yaşlılık etkileri doğru yöntemler ile azaltılabiliyor. Yüzdeki kırışıkları gidermek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak güzellik uzmanları evde uygulanan doğal bir yağın da düzenli kullanımda botoks etkisi yarattığını paylaştı.

Kadin 14-04-2023 14:55

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için güneş kremi önerileri 2023

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 10:45

50 yaşındaki Jennifer Garner genç görünümünün sırrını paylaştı! Cep dostu yaşlanma karşıtı tüyosu

50 yaşındaki Jennifer Garner, özel hayatı ve romantik komedi filmlerindeki güzelliği ile tanındı. Jennifer'ın yaşına rağmen oldukça sıkı ve genç görünen cildi için uyguladığı bakımlar merak ediliyordu. Jennifer Garner, genç görünüm sağlayan cildi için yaptığı basit güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 03-03-2023 11:52

Genç ve kırışıksız bir cildin sırrını paylaştı: Botoksa veda edebilirsiniz! Bebek ürünü alarak...

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek ve daha genç görünmek için çeşitli bakım uygulamaları yapılıyor. Yaşına rağmen genç görünen kadınların ciltlerinin ve saçlarının bakım sırları merak ediliyor. Sosyal medyada cilt bakım sırlarını paylaşan bir büyükanne yapmanız gereken en basit güzellik tüyosunu açıkladı.

Kadin 20-02-2023 14:22

20 yaş daha genç gösteriyor! 72 yaşındaki kadın gençlik sırrını paylaştı! Soğuk suyla...

Her kadın daha genç gözüken kırışıksız ve gergin bir cilde sahip olmak istiyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların bakım sırları merak ediliyor. Özellikle Japonların bakım teknikleri tüm dünya tarafından uygulanıyor. 72 yaşındaki bir kadın TikTok üzerinden en az 20 yaş genç görünmesini sağlayan cilt bakım sırlarını paylaştı.

Kadin 19-02-2023 10:40

81 yaşındaki Martha Stewart botokssuz cilt bakım tüyolarını paylaştı! Genç görünümünün sırrı...

Ünlülerin cilt bakım sırları oldukça merak ediliyor. Yaşlarına göre daha sıkı ve parlak gözüken ciltlerine ne kullandıkları merak ediliyor. Birçok ünlü cildinin daha gergin olması için botoks yaptırsa 81 yaşındaki Martha Stewart, yaşına çok daha genç gözükmesini sağlayan bakım uygulamalarının tamamen doğal olduğunu paylaştı.

Kadin 03-02-2023 14:45

45 yaşındaki Shakira'nın genç görünüm yaratan güzellik sırları! Tüm dünya onları konuşuyor...

Güzel ve başarılı şarkıcı Shakira, kariyerinin ilk günlerinden itibaren güçlü sesi ve kıvrak dansları ile tüm dünyayı etkisi altına aldı. Futbolcu Gerard Piqué ile olan ilişkisiyle doğru aşkı arayan kadınların ilhamı olan Shakira, son zamanlarda aldatılma hikayesiyle tüm kadınların desteğini görüyor. Aldatılmanın güzellikle alakalı olmadığını kanıtlayan Shakira'nın yaşına ve yaşadıklarına rağmen gencecik görünümü merak ediliyor. İşte Shakira'nın gençlik sırları...

Kadin 15-01-2023 14:06

Kış aylarında güneş koruyucu kullanılması gerekir mi? Neden kışın da güneş kremi kullanmalıyız?

Güneş kremlerini yaz aylarında raflarda görmeye alışığız. Yaz demek güneş, deniz ve yakıcı sıcaklar demek. Sıcak yaz aylarında güneş kremi sürmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz ve nedenini düşünmüyoruz bile. Peki ya kış aylarında güneş niçin güneş kremi kullanmak gerekiyor? Puslu, bulutlu kış aylarında güneş çok etkili olmamasına rağmen güneş kremi kullanmalı mıyız? İşte detaylar!

Kadin 12-01-2023 18:12

Gençliğimden daha iyi görünüyorum En az 20 yaş genç gösterecek yaşlılık izlerini silen tüyolarını paylaştı

Yaşlılık hayatımızın en doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaş aldıkça gelen olgunlukla beraber görüntümüz de değişim yaşıyor. Kadınlar yaşlılık izlerini ortadan silecek ve daha genç görünmeyi sağlayacak yöntemler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gençliğinden çok daha iyi göründüğünü belirterek güzellik sırlarını paylaştı.

Kadin 06-01-2023 12:01

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-2022 10:31

53 yaşındaki Jennifer Lopez “Bugüne kadar botoks yaptırmadım” diyerek gençlik sırrını paylaştı

Cildimiz ve saçlarımız tıpkı sağlığımız gibi yaşlandıkça değişime uğruyor. Vücudun kolajen üretimini azaltması cildin gerginliğini kaybedip kolayca sarkmasına ve kırışmasına neden oluyor. Bu sorundan kurtulmanın tek yolunun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak 53 yaşındaki Jennifer Lopez, güzelliğini botoks müdahalesi olmadan doğal yollarla sağladığını paylaştı.

Kadin 16-12-2022 14:26

Amazon'un kasım ayı indirimlerinden mutlaka almanız gereken kişisel bakım ürünleri

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları son hızla sürerken siz de kişisel bakım ürünlerinizi yenilemek istiyor olabilirsiniz. Deodorantlardan şampuanlara, diş macunlarından yüz maskelerine ve krem seçeneklerine kadar bir araya getirdiğimiz bakım ürünlerini inceleyerek siz de Amazon'un kasım indirimlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Haber 17-11-2022 01:26

Cildinizin kuru sonbahar rüzgârlarına dayanmasını sağlayacak cilt bakım ürünleri

Rüzgârlar yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başladı. Yağlı, normal, kuru, hassas hangi tip olursa olsun; herkesin cilt bakımına daha fazla özen göstermesi gereken bir döneme giriyoruz. Peki, soğukların ve ansızın esmeye başlayan rüzgârların cildinizde yaratacağı hassasiyetin çaresi yok mu? Var tabii! Gelin, cildinizi kuru sonbahar rüzgârlarına karşı koruyacak cilt bakım ürünleri hangileriymiş bakalım.

Haber 13-11-2022 22:31

Eksikliği kemik erimelerine yol açıyor! Kanserden koruyucu özelliği var

Vitaminler vücudumuz için büyük önem taşıyor. Eksikliğinde çeşitli problemler meydana geliyor. Sağlığımız için en etkili vitaminlerden olan D vitaminine özellikle kış aylarında dikkat edilmesi gerekiyor. D vitamini kansere, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlıyor. Uzmanlar D vitamini hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 04-11-2022 12:09

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan güzelliğinize güzellik katacak cilt bakım ürünleri

Cildinizin daha aydınlık, daha canlı, daha genç görünmesini ister misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse doğru yerdesiniz. Sizin için kullananlardan tam not almış, şu anda indirimde olan cilt bakım ürünlerini seçtik. Hem cildinize iyi gelecek hem de hâlihazırda indirimde olduğu için cebinizi yakmayacak o ürünlere gelin birlikte bakalım.

Kadin 03-11-2022 15:24

Mynet Kadın takipçilerinin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri

Takipçilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bu yüzden Mynet Kadın Instagram sayfamızdaki kullanıcılarımıza severek kullandıkları kişisel bakım ürünlerini sorduk. Gelen yanıtları teker teker inceledik, her kategori için en sevilen ürünleri belirledik ve öneriler doğrultusunda bir seçki oluşturduk! İşte Mynet Kadın takipçilerimizin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri...

Kadin 24-10-2022 23:16

Sonbaharda cildinize canlılık katacak en etkili cilt bakım ürünleri

Sonbaharın bir gün güneşli, bir gün yağmurlu havası hayatınızın her alanını etkilediği gibi cildinizi de etkileyebilir. Kuruluk, güneş lekeleri gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde cildiniz her zamankinden daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyabilir. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz birkaç ürünle cildinizi canlandırabilir, sonbaharın etkilerinden korunabilirsiniz. Cildiniz için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin 24-10-2022 16:24

Güzelliği ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya'nın doğal malzemelerle yaptığı güzellik sırları

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya oyunculuk kariyerine başladığı andan beri düzgün fiziği, pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla ilgi çekiyor. Birçok kişi Serenay Sarıkaya'yı ekran karşısında hayranlıkla izliyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırları oldukça merak ediliyor. Uyguladığı bakımlar oldukça doğal ve kolay bir şekilde yapılıyor.

Kadin 07-10-2022 12:20

Herkes kullanıyor ama yanlış yapıyor! Doğru sıralamayla sürmezseniz hiçbir etkisi yok

Cilt bakımı uzmanları, güneş koruyucunuzu nemlendiriciden önce mi sonra mı uygulamanız gerektiğini ve nedenini açıklıyor. Düzenli olarak güneş koruyucu kullanıyorsanız, cildinizin onu emmesi için nemlendiriciden önce uygulayın. Mineral güneş kremi, nemlendiriciden sonra sürülmeli. Çünkü onu korumak için cildinizin üstüne oturması gerekir. Yüz için güneş kremi seçerken, cildinizi yeterince korumak için SPF 30 veya daha yüksek olanı tercih edin.

Haber 24-09-2022 23:17