Şapka Haberleri

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Amazon'un moda, elektronik, kişisel bakım ve ev ve yaşam kategorisindeki çok satanlar listesinde yer alan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. En popüler ve güvenilir ürünleri bir araya getirdiğimiz listemizde çantadan sinyal güçlendiriciye, termostan deodoranta kadar her ihtiyacınızı karşılayacak, konforunuzu artıracak ve hayatlarınızı kolaylaştıracak pek çok ürüne yer verdik. Binlerce insanın değerlendirdiği ve beğenisini kazandığı ürünlerden oluşan listemizi gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 04-04-2024 03:15

Napolyon'un şapkası 1,9 milyon euroya alıcı buldu! Sahibi henüz bilinmiyor

Eski Fransa İmparatoru Napolyon Bonapart'ın şapkası, açık arttırmada 1,9 milyon euroya alıcı buldu. Şapkanın yeni sahibinin kimliği henüz bilinmiyor.

Haber 19-11-2023 20:15

Yüzme simidinden deniz ayakkabısına tatilde çocuğunuzun güvenliğini sağlayacak ürünler

Yaz sezonunda hemen herkesin aklında aynı şey var: Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak! Tabii bu keyfi daha konforlu hâle getirmek için tatil hazırlıklarını eksiksiz şekilde tamamlamak gerekir. Çocuğu ya da bebeği olanlar içinse bu hazırlık süreci çok daha önemli. Şimdilerde deniz tatili planı yapıyorsanız tatil boyunca çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenmesi için gerekli olan ürünlere ihtiyacınız var. Onları incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-08-2023 16:37

İşte Az, çoktur! sözünün doğruluğunu kanıtlayacak parçalar! Erkekler için kapsül gardırop nasıl hazırlanır?

Gardırobunuzda bir dolu eşya olmasına rağmen giyecek kıyafet bulamıyor veya dönüp dolaşıp aynı kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Alışveriş yapmaya zaman ve bütçe ayırmakta zorlanıyor olmanız da mümkün. Tüm bunların yanında artık belirli bir stiline sahip olabilirsiniz ve kıyafet seçimleriniz de bu stil kalıplarının dışına çıkmıyor olabilir. O hâlde bir kapsül dolap oluşturmanızın vakti gelmiş demektir! Peki kapsül dolap nedir, içinde neler vardır?

Haber 08-08-2023 17:05

Diğer Haber Etiketleri

Şapka

Şapka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şapka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Şapkasız bir yaz düşünülemez! Puma'nın indirimdeki şapka modellerini sizin için seçtik

Spor giyimin sevilen markası Puma'nın şapkaları, hem spor hem de günlük tarzınıza sofistike bir dokunuş katmak için mükemmel bir tercih. Ve işte size muhteşem bir haber: Puma şapkalarda kısa süreli bir indirim başladı! İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. Gelin, keşfedelim.

Haber 24-07-2023 12:38

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Fiyatı 473 TL'ye düştü! Hem spor hem klasik Tommy Hilfiger şapkada indirim

Güncel moda trendlerine uygun, şıklığı ve stilinizi tamamlayacak bir aksesuar arıyorsanız, Tommy Hilfiger Tommy Jeans Signature CAP Şapka tam size göre! İster klasik ister spor tarzda giyinmek isteyin, bu şapka tam istediğiniz görünümü tamamlamak için mükemmel bir seçenek. Kısa süreliğine indirimde olan bu şapkaya bir şans vermek isterseniz, gelin detaylara geçelim!

Haber 03-07-2023 10:26

Fiyatı 192 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen şapka modelinde indirim

Şapkalar yazın olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alıyor. Her beğeniye ve tarza uygun binlerce şapka modeli arasından seçim yapmak zor olsa da bazı klasik modeller herkesin gardırobunda olmalı. Puma'nın klasik şapka modeli de onlardan biri. Şimdi kısa süreliğine indirimde olan bu modele bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 16-06-2023 15:30

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

63 yaşındaki kadın genç görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı

Kadınlar çok eski yıllardan itibaren daha genç görünmenin yollarını arıyorlar. Zaman içerisinde ortaya çıkan beyaz saçlar ve ciltteki kırışıklıklar yaşımızı ele verebiliyor. Ancak yaşlanma karşıtı bakımlar ile çok daha genç görünmek mümkün. Yaşlılığa meydan okuyan 63 yaşındaki Dawn, genç görünmenin altında yatan güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 12:00

Queen Elizabeth boşuna şapka takmıyormuş: Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz şapkalar

Şapkalar, moda meraklılarının kıyafet kombinlerindeki kilit aksesuarlardandır. Bu aksesuarlar moda dünyasında pek çok çeşidiyle karşımıza çıkar. Hasır, fötr, kovboy derken farklı modeldeki şapkalarla rahatlıkla dinamik ve zarif kombinler oluşturulabilir. Siz de klasik ya da spor kombinlerinizi hoş bir şapkayla tamamlamak isterseniz harika ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-04-2023 17:05

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli erkek aksesuarları

Aksesuarlar, stil sahibi beylerin kıyafet kombinlerinin olmazsa olmaz tamamlayıcıları arasında yer alır. Şapkadan kemere, cüzdandan çantaya kadar birçok aksesuar, Bahar Fırsatları kampanyasında sizi indirimli fiyatlarla karşılıyor. Tüm aksesuar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu fırsat dolu günleri kaçırmayın!

Haber 05-04-2023 16:37

Isıtmasız bir evde yaşayan kadın ısınma yöntemlerini paylaştı! Ellerinin ve ayaklarının donmasını önlemek için...

Kış aylarının soğuklarından korunmak için kalorifer, elektrikli ısıtıcı gibi birçok ısıtma yöntemi kullanılıyor. Ancak bazı evler ne yapılırsa yapılsın soğuk oluyor. TikTok'ta paylaşım yapan Megan isimli bir kadın ısıtmasız olan evinde ısınmak için kullandığı hileleri paylaştı.

Kadin 20-12-2022 11:41

Giyimde özgürlüğe önem verenlerin tercihi en kullanışlı ve özgür hissettiren parçalar

Giyim ürünleri söz konusu olduğunda özgürlüğüne önem verenlerden misiniz? Öyleyse kesinlikle doğru yerdesiniz! Günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz birbirinden şık ve işlevsel modelleri bir araya getirdik. Şapkadan elbiseye, tulumdan kot pantolona kadar özgürlüğü sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak modellere bayılacaksınız!

Kadin 15-11-2022 08:10

Kombinlerinize eşlik edecek ve şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak kışlık şapka modelleri

Kış kombinlerinin en çarpıcı aksesuarları olan şapkalar bu kış da tahtını korumaya kararlı. Bazen oldukça sade bir kombine bile tarz bir görünüm katan modeller, zahmetsiz şıklığın anahtar parçası! Bu kışın trendleri arasında bulunan ve fark yaratan birbirinden şık şapka modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte kombinlerinizi taçlandıracak, gören herkesin beğenisini kazanacak şapkalar!

Haber 14-11-2022 17:41

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek istiyorsanız bu parçalardan uzak durun

Kadınlar daha zarif bir görünüm için kombin fikirleri arıyor. Zarif parçaların temeli düz ama kaliteli duran parçalardan geçiyor. Tiktok üzerinden paylaşım yapan bir kullanıcı zarif görünmek için asla giymemeniz gereken parçaları gösterdi.

Kadin 29-08-2022 11:42

Her yazın modası en güzel ve uzun ömürlü hasır şapka modelleri

Yaz aylarında günlük streslerden biraz olsun uzaklaşarak tatil yapmak elbette ki herkesin hayali. Bu doğrultuda güzel bir tatil planı yaptıysanız gittiğiniz yerde zamanınızı dolu dolu yaşamak istersiniz. Bol bol denize girmek, merak ettiğiniz yerleri gezmek ve eğlenmek gibi. Fakat güneş ve sıcaklar bazen keyfinizi kaçırabilir. Bu yüzden tatilin tadını çıkarmak için yanınıza hem sizi güneşten koruyacak hem şık görünümüyle herkesi büyüleyecek bir hasır şapka almayı unutmayın!

Kadin 19-08-2022 15:30

Moda ikonu ünlülerin yaz paylaşımlarında yer alan kıyafetlere alternatif öneriler

Instagram'da milyonlarca kişinin yakından takip ettiği, tüm paylaşımları ses getiren moda ikonu ünlülerin son paylaşımlarında giydikleri kıyafetleri merceğe aldık ve çok beğenilen o ürünlere alternatif olabilecek ürünleri sizin için bulduk! Gelin, seçtiklerimizi daha yakından inceleyelim!

Kadin 31-07-2022 23:06

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz Amazon ürünleri

Kimi zaman giymeye, kullanmaya kıyamadığınız eşyaların raflarda vadelerini doldurmasına göz yumarsınız. Bazense defalarca giyilmiş, kullanılmış olmasına rağmen her seferinde eliniz belirli eşyalara gider. Peki kısa sürede gönüllerinizi çelecek, göz bebeğiniz hâline gelecek yeni favori ürünlerinizle Amazon sayesinde tanışmaya ne dersiniz? Amazon'un geniş yelpazeli kategorileri ile yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünleri sizler için derledik.

Haber 29-07-2022 13:40

Sizi güneşten korumakla kalmayıp modaya da uyduracak en uygun şapka çeşitleri

Kombinleri tamamlayan özel parçaların başında gelen şapkalar, farklı işlevleri ile günlük yaşantının önemli bir parçası halini aldı. Şapka seçiminde yüz yapısı, rahatlık ve güneş koruması gibi noktalar ise önemli detaylar arasında. Modaya yön veren, hem görünümü hem kalitesi ile memnun kalacağınız şapkalar arıyorsanız bu yazımız tam size göre!

Haber 15-07-2022 12:37

Sahilde, plajda ya da günlük hayatta kullanabileceğiniz hem spor hem şık şapka modelleri

Her mevsim kullansak da bunaltıcı yaz mevsiminde şapkasız dolaşmak oldukça zor. Hâl böyle olunca yaz mevsiminin gelmesiyle başımızı güneşten korumak için kullanılan şapkalar da raflardan indi ve birçok kombinde yerini almaya başladı. Siz de bunaltıcı sıcaklarda şapkanın konforuna sığınanlardansanız doğru yerdesiniz. Sahilde, plajda ya da şehir hayatında günlük olarak kullanabileceğiniz hem spor hem şık şapka modellerini bir araya getirdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 05-07-2022 19:24

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-2022 20:21

Migren hastaları dikkat! Hastalığınız tetiklenebilir

Migren hastaların gündelik hayatını etkileyen oldukça olumsuz sonuçlara yol açabilen hastalıklar arasında bulunuyor. Çeşitli nedenlere bağlı olarak migren atakları yaşanabiliyor. Uzmanlar migren hastalarının yaz aylarında korunmaları için uyarılarda bulundu.

Haber 28-06-2022 16:27

Sahilde taktığınızda tüm gözleri size çevirecek en güzel hasır şapka modelleri

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan, hem şık hem fazla ısıdan koruyan ürünlerden biri: hasır şapkalar! 2022 yılının plaj ve şehir modasını konuşmaya hasır şapkalardan başlayabiliriz. Sizler için klasik modelden kasket şeklindeki şapkalara kadar bulabileceğiniz birçok hasır şapka modelini listeledik. Fotoğraflarınıza estetik bir duruş katmasının yanı sıra güneşin ve sahilin tadını çıkarmanızı sağlayan hasır şapkaları incelemeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-2022 15:59

Plajda ya da yolda yürürken yakıcı güneşten korunmanızı sağlayacak şapka modelleri

Yaz kış demeden güneşin az da olsa yüzünü gösterdiği zamanlarda şapkasız dışarıya çıkmayanlardan mısınız? Kış aylarında belki tempolu bir sahil yürüyüşünde size eşlik eden şapkalar, yaz günlerinde ayrılmaz bir parçanız hâline geliyor olabilir. Siz de şapkalarla hem şıklığınızı tamamlamak hem güneşin zararlı etkilerinden korunmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte "İyi ki almışım." dedirtecek birbirinden kaliteli modeller!

Kadin 21-06-2022 10:59

Kapsamlı bir şapka rehberi: Şapka çeşitlerinin isimleri, kombin ve ürün önerileri

Aksesuarlar kombinleri tamamlayan ve bir üst seviyeye taşıyan önemli parçalar. Kombinleri vurgulamak için kemer, takı ve çanta gibi aksesuarlar daha sık tercih edilse de şapkaların da ayrı bir yeri var. Siz de tarzınızı şapkalarla yansıtmak istiyor fakat şapka modelleri arasında kayboluyorsanız doğru yerdesiniz! Hem şapka çeşitlerine hem kombin önerilerine yer verdiğimiz yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 26-01-2022 10:38

Stil sahibi erkeklerin mutlaka göz atması gereken kasket şapka, atkı ve eldiven kombinleri

Soğuk havaların vazgeçilmez aksesuarları kuşkusuz kasket şapka, atkı ve eldiven takımları. Soğuktan koruyan bu aksesuarlar kıyafetlere uygun seçildiğinde kombini de tamamlar. Modayı takip eden erkekler bu sezonun kışlık aksesuarlarını merak ediyor. Eğer siz de içinizi ısıtacak kışlık aksesuar kombinlerine sahip olmak istiyorsanız hazırladığımız kasket şapka, eldiven ve atkı kombinlerini mutlaka incelemelisiniz.

Haber 07-01-2022 16:09

Bugünlerin havasına uygun hem sportif hem de şık cap şapka modelleri

Aksesuarlar, kombinlerin en önemli tamamlayıcıları ve şapka, bu aksesuarların en havalı olanı! Hem spor hem şık kombinler yaratabileceğiniz en ideal seçenek ise cap şapkalar. Cap şapkalar, genellikle yaz aylarında tercih edilse de pelüş ve deri modeller, bu algıyı değiştiriyor. Artık yılın her döneminde kombinlerinize şık bir dokunuş yapacak birçok cap şapka modeli var. İşte, karşınızda bu sezonun en trend cap şapka modelleri!

Haber 01-11-2021 15:42

Herkese yakışan bir şapka vardır! Yüz şekline göre şapka seçmenin yolları

Başkalarında görüp beğendiğiniz şapka sizde neden güzel durmuyor? Size yakışan bir şapka yok mu? "Zorlamaya gerek yok, herkese şapka yakışmaz" mı diyorsunuz? O kadar karamsar olmayın. Sadece yanlış seçim yapıyor olabilirsiniz. Şapkanızı yüz şeklinizi dikkate alarak seçerseniz ne kadar yakıştığını göreceksiniz. İşte yüz şeklinize göre şapka seçmenin yolları...

Haber 27-10-2021 12:38

Sonbahara damga vuracak aşırı güzel ve havalı şapka modelleri

Sonbahar denince akla kasvetli hava, yağmur ve kahve kadar şık aksesuarlar da geliyor. O aksesuarlardan serin sonbahar havasında en çok ihtiyaç duyulanı ise şüphesiz şapkalar. Stil sahibi kadınların seveceği hoş ve şık şapka modellerini sizler için didik didik ettik.

Kadin 08-10-2021 10:18