Köşe Yazarı Haberleri

Son dakika: Galatasaraylı futbolcu için flaş sözler: Sıfır katkı, yürüyecek hali yok!

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Spor yazarları, Torrent'in kadro tercihini eleştirirken Felipe Melo ve Didier Drogba hakkındaki ifadeler de dikkat çekti. Galatasaray'ın yıldız ismi gecenin tartışmalı isimlerinden oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 18-03-2022 09:33

Spor yazarlarından Başakşehir - Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, bu sezon hiç puan alamayan Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Bu beklenmeyen mağlubiyeti spor yazarları köşelerinde değerlendirdi.

Spor 20-09-2021 09:36

Malezyalı medya yöneticileri Kaşıkçı soruşturmasından memnun değil

Sinar Harian gazetesi köşe yazarı Prof. Taceddin Rasdi: - "Donald Trump’ın İran’ı köşeye sıkıştırmak için Suudi Arabistan’a ihtiyacı var. Prens Muhammed bin Selman’ın Çin’e yaptığı ziyaretler de ABD hükümetini endişelendiriyor. Bu yüzden ABD, Kaşıkçı olayının üzerine gitmemeyi tercih ediyor" - Malaysia World News Editörü Ziini As: - "Taraflar bu konuda karşılıklı suçlamalar yapmak yerine soruşturmaya odaklanmalı ve bu soruşturma bağımsız, tarafsız birim ve kişilerce yapılmalı" - Free Malaysia Today sitesi Genel Yayın Yönetmeni Abdar Rahman Koya: - "Kanıtlar oldukça açık ve net olmasına rağmen yapıcı hiçbir yasal girişimde bulunulmadı. Bu suçun sorumlusunun kim olduğunu ve nerede bulunduğunu aslında bütün dünya biliyor"

Haber 02-10-2019 16:57

Deniz Seki köşe yazarı oluyor! Hangi gazetede yazacak?

Ünlü şarkıcı, daha önce de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı.

Magazin 25-10-2017 14:58

Köşe yazarı Suudi Kralı Selman'ı Allah'la bir tuttu! İşten atıldı

Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Jazirah gazetesi yazarlarından El Anzi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'i Allah'la ilişkilendirilen sıfatlarla anınca infial yarattı. Gazete köşe yazısıyla ilgili özür yazısı yayınladı, yazarın işine de son verildiği iddia edildi. Gazete daha sonra yazıyla ilgili özür yayınladı: "Yazarın, İki Kutsal Caminin Hizmetkârı'ının kişiliğiyle ilgili olarak kullandığı ifadeler kabul edilemez."

Haber 03-07-2017 16:15

Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Hasan Karakaya hayatını kaybetti

Gazeteci Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 31-12-2015 01:54

CHP'den 'anket parası' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, bir gazetede köşe yazısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, anketin ücretinin Kılıçdaroğlu'nun imzasıyla ödendiği iddiasını yalanladı.

Haber 22-04-2013 13:33

Milliyet'le Hasan Cemal'in yolları ayrıldı

Gazeteci-yazar Hasan Cemal'in Milliyet Gazetesi'nden ayrıldığı açıklandı.

Haber 18-03-2013 19:56

Başbakan davalarını geri çekti!..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasetçi ve köşe yazarlarına açtığı davaları geri çekti.

Haber 16-06-2011 10:35