Kurallarına Haberleri

Kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Kalıcı makyaj zararlı mı?

Kadınların makyaj alanında uygulattıkları birçok farklı işlem vardır. Bu işlemlerden biri son zamanlarda da çok sık tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarıdır. Kalıcı makyaj, isminden de anlaşılabileceği gibi belli bir süre çıkmayan ve uygulatan kişiyi her daim bakımlı gösteren bir işlemdir. Özellikle sık sık makyaj yapanlar için kurtarıcı özelliğe sahip olan kalıcı makyaj işleminin bazı durumlarda zararı olabilir. Peki, kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Zararları nelerdir?

Kadin 22-01-2024 18:51

Yüz temizleme süngeri ne işe yarar? Cilt temizleme süngeri nasıl kullanılır?

Günümüzde sağlıklı cilt bakımının ayrılmaz bir parçası haline gelen yüz temizleme süngeri cilt temizliği ve bakımında devrim niteliğinde bir araç olarak kabul edilmektedir. Bu kompakt ve etkili araç ciltteki kir, yağ ve makyajın nazikçe temizlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda cildi tazeler ve canlandırır. Yüz temizleme süngerleri cilt bakım rutinlerindeki temel unsurlardan biri haline gelmiştir. Ancak bu harika aracın en iyi sonuçları vermesi için doğru kullanılması önemlidir.

Kadin 30-09-2023 23:29

Hayatı zindan ediyorlar! En toksik ve kıskanç burçlar

Astroloji, insanların karakter özellikleri ve burçları ile ilgili pek çok bilgi sağlar. Birçok insan, burçlarına göre birçok konuda kararlar verir, hayat tarzı belirler ve ilişkilerine yön verir. Bazı burç kişileri kıskançlıkları ve toksikliğiyle baş edilemez olabiliyor. İşte en toksik burçlar...

Kadin 10-09-2023 12:21

Bebeklerde göz çapaklanması nasıl geçer, göz çapağı nasıl temizlenir? Bebeklerde göz iltihabına ne iyi gelir?

Bebeklerde göz çapaklanması çok sık rastlanan bir durumdur. Bebekler çok hassas bir yapıya sahip oldukları için gözlerde çapaklanma durumu yaygın yaşanır. Ayrıca bebeklerin göz kanalları çok küçüktür. Bu durumda göz çapaklanmasının oluşmasında etkilidir. Peki, bebeklerde göz çapaklanması nasıl geçer, çay pansumanı yapmak doğru mu?

Kadin 24-03-2023 16:54

6 aylık bebek beslenme tablosu nasıldır, neler yiyebilir? 6 aylık bebek beslenmesi nasıl olmalı, kaç saatte bir beslenmelidir?

6 aylık bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için doğru beslenmeye ihtiyaçları vardır. İlk aylarda sadece anne sütü ya da mamalarla beslenen bebekler, 6 aylık olduklarında katı gıdaları da yavaş yavaş almaya başlarlar. Bu aşamada anne babaların, bebeklerinin ihtiyaç duydukları besinleri sağlamak için doğru bilgiye sahip olmaları önemlidir. Peki, 6 aylık bebek beslenme tablosu nasıl olmalıdır, 6 aylık bebek ne yiyebilir?

Kadin 17-03-2023 16:52

Farkında olmadan çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlık! İnsanları anında uzaklaştırıyor

Mutlu, bakımlı hissetmek ve karşımızdaki kişiyi etkilemek için görünüşümüze oldukça dikkat ediyoruz. Ancak dış görünüşümüze ne kadar dikkat edersek edelim farkında olmadan yaptığımız bazı davranışlar anında çirkinleşmemize neden oluyor. Uzmanlar çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlığı paylaştı.

Kadin 01-03-2023 13:53

Çiçeği burnunda annelere özel rehber: Yenidoğanın altı nasıl değiştirilir, nelere dikkat edilmelidir?

Bebek bezi değiştirmek, birçok annenin bebek sahibi olmadan önce endişelendiği konulardan biri. Eğer siz de çiçeği burnunda bir anne ya da anne adayıysanız ve daha önce bir bebeğin altını değiştirmediyseniz merak etmenize hiç gerek yok. Rehber niteliğindeki yazımızla bebeğinizi kirli bezlerinden kurtarmayı kolayca öğrenebilirsiniz.

Kadin 24-02-2023 16:19

Günlük burç yorumları: 26 Aralık Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 26 Aralık Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 26-12-2022 09:44