Leke Dizisi Haberleri

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin 22-03-2024 16:00

Kanal D Leke dizisi hakkında flaş gelişme! Apar topar final kararı verilmişti ama...

Reytinglerde hayal kırıklığına uğratan Leke dizisi için final kararı alan Kanal D, diziye son bir şans daha vererek final kararını iptal etti.

Trend 17-06-2019 09:45

Leke dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı! Leke bitiyor mu?

Kanal D'de yayınlanan Leke dizisinin akıbeti belli oldu. Daha önce erken final yaparak ekrana veda edeceği açıklanan Leke için flaş bir karar alındı. Dizinin final yerine sezon finali yapmasına karar verildi.

Magazin 17-06-2019 02:18

Leke dizisi bitiyor mu? Kanal D'den flaş karar!

Kanal D ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Leke dizisi için final kararı alındı. Peki Leke dizisi final bölümü ne zaman? İşte Leke 9. ve final bölüm fragmanı.

Magazin 13-06-2019 21:09

Leke dizisinde Cem ve Yasemin'i yıkan olay! Leke 8. son bölüm izle!

Kanal D'nin sevilen dizisi Leke, 8. son bölümüyle ekrana geldi. Leke'nin son bölümünde Birkan ve ablası Serpil arasında büyük bir hesaplaşma yaşandı. Birkan, Yasemin için ablası Serpil'i karşısına aldı. Cem ve Yasemin birbirlerine sırlarını anlattıkları sırada ise Arda'nın gelmesi ortalığı karıştırdı. Cem'in kardeşi Arda, Yasemin'le ilgili bilgileri ortaya çıkarınca Cem büyük bir şok yaşadı. İşte Leke dizisi 8. son bölümde yaşananlar ve final sahnesi.

Magazin 12-06-2019 02:46

Leke dizisinde Cem ve Yasemin evlenecek mi? 9. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Leke dizisi 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leke dizisinin yeni bölümünde Cem ve Birkan yüzleşiyor, gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Şirin ve Yasemin tüm olayları polise anlatır. Serpil'in ismini vererek aracı kişinin o olduğunu söyleyince işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelir. Yasemin ve Şirin, Serpil'in gönderdiği adamların elinden kurtulacak mı? Cem ise Yasemin'i kurtarmak için evlilik teklif ediyor. Cem ve Yasemin aşkına ne olacak? İşte Leke 8. bölüm fragmanı.

Magazin 10-06-2019 02:43

Leke dizisinde Sezen Aksu sürprizi! Leke 6. yeni bölüm fragmanı izle!

Leke dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Leke'nin yeni bölümüne Cem ve Yasemin'in romantik gecesi damga vuracak. Leke'de Cem karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Burak Sevinç, Sezen Aksu'nun “Çocuklar Gibi” şarkısını çaldığı gitar eşliğinde seslendirecek. İşte Leke dizisi 6. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 20-05-2019 02:54

Leke dizisinde sürpriz değişiklik!

Kanal D'nin sevilen dizisi Leke'de sürpriz bir değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu görevini yeni bir isme devredecek.

Magazin 14-05-2019 02:42

Leke dizisinde Kolpa grubu sürprizi!

Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı dizisi “Leke”, yeni bölümünde sevilen müzik grubu ‘Kolpa’yı ağırladı.

Magazin 07-05-2019 22:06

Leke dizisinde Cem ve Yasemin'in romantik anları! Leke 4. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Leke dizisinin 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leke'nin yeni bölümünde Cem, Yasemin'i kaybetmekten korkuyor. Cem, Yasemin'e olan aşkını doyasıya yaşamak istiyor. Yasemin ise kendisini adeta rüyada gibi hissediyor. Ancak ikili olacaklardan habersiz birbirlerine iyice bağlanıyor.Birkan'ın Serpil'den Yasemin'e benzeyen bir kız bulmasını istemesi, Birkan'ın neler yapacağına dair Serpil'i oldukça endişelendirir. İşte Leke dizisi 4. yeni bölüm 2. fragmanı ve yaşanacak

Magazin 04-05-2019 03:04

Leke dizisinde Mehmet'ten Yasemin'e büyük tuzak! Leke 4. yeni bölüm fragmanı izle!

Leke dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelen Leke'nin yeni bölümünde, Yasemin, kendisini büyük bir oyunun içinde buluyor. Cem ve Yasemin yeni bir ilişkinin heyecanıyla aşk yaşıyor. Mehmet'in kurduğu tuzaktan haberi olmayan Yasemin, bu defa nasıl kurtulacak? Yasemin'in peşini bırakmayan Birkan ise Yasemin'in evinde yakalanacak mı? İşte Leke dizisi 4. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 03-05-2019 02:15

Leke 2. bölümünün 2 fragmanı birden yayınlandı! Leke 1. bölümde neler oldu?

Leke dizisinin birinci bölümü yayınlandı. Sonrasında ekrana gelen ikinci bölüm fragmanlarında ise Yasemin’i zor bir durumun beklediği görülüyor. Leke’nin 2. Bölümünde neler olacak?

Trend 19-04-2019 09:08

Burak Sevinç Leke dizisindeki Cem rolüyle dikkat çekecek! İşte Leke 1. bölüm fragmanı ve konusu

Kanal D'nin iddialı dizisi Leke ekrana gelmek için gün sayıyor. Leke dizisinin başrol oyuncularından Burak Sevinç, dizide canlandırdığı Cem karakteriyle dikkat çekecek. Peki Leke dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Leke yayın tarihi ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 13-04-2019 01:49

Yeni aşk dizisi Leke'nin çekimleri başladı! Leke dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D’nin Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi "Leke" çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Leke dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Kalbi kırık ve yaralı iki ruhun eşsiz aşk hikayesini anlatan Leke'nin yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve konusu da belli oldu. İşte Leke 1. bölüm fragmanı.

Magazin 07-04-2019 22:21