Levrek Tarifi Haberleri

Özel sosuyla fırında levrek tarifi! Lokum gibi yumuşacık levrek nasıl yapılır?

Balık kış aylarının vazgeçilmez yemeği olarak görülüyor. Bol salata ile enfes bir lezzet sağlayan balıkların doğru pişirilmesi oldukça önem taşıyor. Fırında levrek tarifi hem pratik hem de lezzetli bir yemek yemenizi sağlıyor. Fırında levrek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 17-02-2023 17:27

Airfryer limonlu levrek tarifi: Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Balık menülerinin en sık tercih edilen balıklarından biri de levrektir. Airfryer ile levrek pişirmek son derece kolay bir işlemdir. Kısa süre içinde Airfryer’de pişireceğiniz levrek diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha lezzetli ve daha az yağlı olacaktır. Verilen malzemeler ve tarif adımları ile kolayca hazırlayabileceğiniz limonlu levrek tarifini şık yemek davetlerinizde ya da öğünlerde servis edebilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 01:25

Şef Yağız İzgül'den fava levrek tarifi nasıl yapılır? Parmaklarınızı yedirecek fava levrek tarifinin püf noktaları

Sıcak havaların vazgeçilmez besini balığın olmazsa olmazı levrek tarifini evde yapmaya ne dersiniz? Levrek fileto tarifi ile birlikte fava yapılışını sizler için anlatan Şef Yağız İzgül, adım adım tüm aşamaları ve fava levrek yapılışının püf noktalarını paylaştı. İşte daha lezzetli sonuç almanızı sağlayacak pişirme taktikleri ile fava nasıl yapılır ve levrek fileto nasıl yapılır sorularını yanıtlayan Şef Yağız İzgül'den yaz günlerinde severek tüketeceğiniz pratik ana yemek menüsü...

Yemek 22-06-2021 14:15

Levrek külbastı tarifi nasıl yapılır? Krema ile balığın en lezzetli buluşması

Deniz ürünlerinin en sevilenlerinden levreği külbastı halinde yemeye ne dersiniz? Deri ve kılçığından ayrılan levreğin pamuk gibi piştiği, krema ve sebze sosu ile eşsiz bir lezzete dönüştüğü levrek külbastı tarifi, farklı lezzet arayanların keyifle yiyeceği bir öğün olacak. Deniz ürünlerini masasından eksik etmeyenlerin keyifle hazırlayacağı levrek külbastı nasıl yapılır?

Yemek 01-02-2021 16:57

Fırında Levrek Tarifi: Mükemmel Bir Davet Yemeği

Balık deyince hemen hemen herkesin aklına gelen levrek; akşam yemeği sofraların en leziz alternatiflerinden. Evde pişirdiğiniz an kendiniz özel hissetmeye başlayacağınızı söyleyebiliriz!

Yemek 18-08-2020 10:35

Levrek külbastı nasıl yapılır?

Levrek Külbastı nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? İşte videolu anlatımıyla levrek külbastı yapımı...

Yemek 26-10-2015 08:15