Mafya Haberleri

Karanlık yaşamı dillere pelesenk olmuştu! 'Son Godfather' lakaplı mafya babası Matteo Messina Denaro öldü

Bulaştığı onca suçun ardından 30 yıl boyunca firar etmiş, 2023'ün başlarında yakalanarak İtalya'da parmaklıkların ardını boylamıştı... "Son Godfather" lakaplı ünlü mafya lideri Matteo Messina Denaro öldü. L'Aquila Belediye Başkanı Pierluigi Biondi, Denaro'nun ölümüyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle dikkat çekti.

Trend 25-09-2023 11:51

Silahlı suç örgütü lideri Zafer Koçak yakalandı! Operasyon anları kamerada…

Antalya’nın Alanya ilçesinde 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan ve hakkında 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Zafer Koçak gizlendiği ikamette kıskıvrak yakalandı. Operasyon anları polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Haber 20-09-2023 11:01

Azerbaycanlı mafya babasının yeğeni de araçtaydı! Beylikdüzü'nde kanlı gece: Takip edip kurşun yağmuruna tuttular

Azerbaycan uyruklu mafya babası Nadir Salifov'un yeğeni Magamet Kurbanovi, 2 polis memuru ve Gürcistan uyruklu İsrafil Orujov'un bulunduğu araç İstanbul'da kurşun yağmuruna tutuldu. Beylikdüzü'nde meydana gelen kanlı infazda emekli polis memuru yaşamını yitirdi. 'Lotu Quli' mafyasının liderliğini yaparken öldürülen Salifov'un yeğeniyle diğer 2 kişi yaralandı.

Haber 20-09-2023 10:25

İçişleri Bakanı Yerlikaya vali ve emniyet müdürlerine bu talimatı verdi: ‘Orkinosları yakalayın!’

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve gelmesinden itibaren yaşanan gelişmeler dikkat çekmeye devam ediyor. Yerlikaya, önümüzdeki dönemde izlenecek stratejinin ipuçlarını açıkladı. Yerlikaya, vali ve emniyet müdürlerine, “Hamsi değil, orkinoslarla uğraşın” dedi ve operasyonlara ilişkin önemli ipuçları verdi. İşte detaylar…

Haber 19-08-2023 10:20

Mafyaların fidye gerilimi mezarlığa sıçradı! Cansız bedenini mezardan çıkarttılar... Asansör arızası engel oldu

Avustralya’da yeraltı dünyasının önde gelen isimleri arasında yaşanan gerilim mezarlığa sıçradı. Ülkenin mafya liderlerinden George Marrogi’nin kız kardeşi Meshlin Marrogi’nin mezarı rakip çetenin hedefi oldu. Çetelerin arasındaki gerilimin tırmanması üzerine Meshlin’in mezarı cansız bedeninin kaçırılıp fidye istenmesi için açıldı. Ancak çete asansör çalışmadığı için cansız bedeni mezara geri bırakıp kaçtı.

Trend 04-08-2023 14:12

İtalya'da mafya örgütü Ndrangheta'ya baskın! Dünyanın en büyük suç ağlarından biri kabul ediliyor

İtalyan polisi, dünyanın en büyük suç ağlarından bir olarak kabul edilen mafya örgütü Ndrangheta'ya baskın düzenledi. Polisin operasyonunda 30'dan fazla kişi tutuklandı. İtalya'nın en tanınmış mafya karşıtlarında Catanzaro Savcısı Nicola Gratteri, bölge siyasetçilerine ve kamu yöneticilerine 2014-2020 döneminde mafya üyeleri tarafından "boyun eğdirildiğini" açıkladı.

Haber 27-06-2023 21:25

Mafya, Lionel Messi'nin peşinde! Eşinin ailesinin dükkanına ateş açtılar! Bırakılan not korkuttu...

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanan ve FIFA The Best ödülünün sahibi olan Lionel Messi, ülkesinden büyük bir tehdit aldı. Arjantin basını, Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen Messi'nin eşi Antonella Roccuzzo'nun ailesine ait olan markete 14 el ateş edildiğini ve bir not bırakıldığını yazdı.

Spor 02-03-2023 19:30

'Çok tehlikeli' diye 16 yıldır aranan mafya üyesi, pizza şefi olarak çalışıyormuş

16 yıldır uluslararası polis gücü Interpol tarafından aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco gözaltına alındı. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun, bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.

Haber 03-02-2023 14:57

30 yıldır aranıyordu! Mafya elebaşı Matteo Messina Denaro, İtalya'da yakalandı

İtalya'da uzun yıllardır aranan organize suç örgütü elebaşı Matteo Messina Denaro'nun İtalyan güvenlik güçlerince Palermo kentinde yakalandığı bildirildi. İtalyan basını "Babaların Babası" olarak tanımladığı Denaro’nun yakalanmasını "son dakika" gelişmesi olarak duyurdu.

Haber 16-01-2023 23:48

İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 'Babaların Babası' Matteo Messina Denaro 30 yıl sonra yakalandı

İtalya’nın en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro 30 yıllık kaçak hayatının ardından yakalandı.

Haber 16-01-2023 15:19

İstanbul'da akılalmaz dolandırıcılık! Bu sözler 100 milyon TL'ye mâl oldu: 'Çin hükümeti Türkiye'de yatırım yaptı'

İstanbul'da yaşayan Murat ve Burcu Kaftay çifti, dolandırıcıların oyununa gelerek 100 milyon TL'lerinden oldu. Satışa çıkardıkları araziyle ilgili telefon alan çifte telefondaki kişi Çin Yatırım Fonu Başkanı olduğunu söyleyerek Çin hükümetinin Türkiye'den yatırım yapmak istediğini, mafyanın arazilerini takibe aldığını ifade etti. Ancak görünenden çok farklı çıkan gerçeği öğrenen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Murat Kartay, "Biz kime güveneceğiz?" diyerek isyan etti.

Haber 23-07-2022 11:09

İsrail'in kırmızı bültenle aradığı mafya lideri İstanbul'da yakalandı

İsrail’in Interpol aracılığıyla 'kırmızı bülten' çıkartarak aradığı mafya lideri Omre Oda'nın İstanbul Şişli'de yaşadığı tespit edilince operasyon başlatıldı. Mafya lideri Oda, kız arkadaşıyla yaşadığı evde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Haber 16-03-2022 00:45

20 yıldır aranıyordu! Sade bir vatandaş gibi yaşayan mafya babası Google Maps ile yakalandı

İtalya'nın Sicilya bölgesinde tanınan, 20 yıldır aranan ve uzun süredir şüphe uyandırmamak adına Madrid'in kuzeyindeki küçük bir ilçede sade bir vatandaş gibi yaşayan mafya babası Gioacchino Gammino'nun "Google Maps" adlı harita uygulamasında çıkan bir fotoğrafı sayesinde İspanya'da yakalandı. Gammino'nun yakalandığında polise, "Beni nasıl buldunuz? 10 yıldır aileme bile telefon etmiyorum." dediği öğrenildi.

Haber 05-01-2022 23:46

İtalya'da Camorra mafyasının 'ilk kadın patronu' öldü, valilik cenaze törenini yasakladı

Napolili Camorra mafyasının "ilk kadın patronu" olarak anılan Assunta Maresca, 86 yaşında öldü. Valilik, yıldız muamelesi görmesini engellemek için Maresca'ya kamuya açık cenaze töreni yapılmasını yasakladı.

Haber 02-01-2022 14:41

Geçen yıl 101 suç örgütü operasyonu düzenlendi

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı verilerine göre, organize suçlarla mücadele kapsamında geçen yıl 46 ilde 101'i mafya tipi suç örgütlerine yönelik 176 operasyon gerçekleştirildi - Gözaltına alınan 2 bin 373 şüpheliden 891'i tutuklandı - Geçen yıl organize suç örgütlerine yönelik çalışmalarda ilk sırada 25 operasyon ile İstanbul yer aldı, Ankara'da 17, Adana'da 14 operasyon yapıldı

Yurthaber 18-11-2021 11:07

Suç örgütü lideri Nejat Daş'a makam aracı tahsis edildiği ortaya çıktı

Bataklık soruşturması davasında konuşan eski Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Yüksek'in makam şoförü polis memuru İbrahim Halil Akgün, "Sokağa çıkma yasaklarında Nejat Daş beni arayarak sokağa çıkmak için Necmettin Müdür'ün yardımcı olmasını istedi. Necmettin Müdür'ün talimatıyla makam arabasıyla Nejat Daş'ı aldım istediği yere götürdüm" dedi. Necmettin Yüksek ise Akgün'ün iddiasını reddederek, "Şahsıma iftira atılıyor, benim makamımı benden habersiz kullandılar" ifadesini kullandı.

Haber 22-10-2021 23:39

İstanbul'da yakalanmıştı! Afgan suç örgütü lideri Sergen Ahmedi ve adamları sınır dışı edilecek

Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen "Lions-Cartel" uyuşturucu ve organize suç örgütünün lideri Afganistan uyruklu Sanger Ahmadi ve 5 örgüt üyesi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çete üyelerinden biri serbest bırakılırken, Ahmadi ve 4 adamı sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildiler.

Haber 13-10-2021 09:11

Afganistan uyruklu suç örgütü lideri Sergen Ahmedi İstanbul'da yakalandı

30'dan fazla suça karıştığı belirtilen "Lions-Cartel" isimli uyuşturucu ve organize suç örgütü lideri Afganistan uyruklu Sergen Ahmedi ve 4 örgüt üyesi Bahçelievler'de bir otele düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 09-10-2021 12:43

Mafya liderinin mezarındaki kanlı hesaplaşmada yeni detay: Her saniyesini anlattı

İstabul Esenyurt'ta Lotu Quli lakaplı Azeri mafya lideri Nadir Salifov'un mezarı başında Ali Haşımov'un öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede Kenan Imanzade hakkında, 'Kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma' suçlarından müebbet hapis cezası talep edildi. Imanzade ifadesinde Ali Haşımov'un ölümünün detaylarını anlattı.

Haber 17-09-2021 16:26

'Nuriş Kardeşler' operasyonunda yakalanan Nejat Ergin serbest bırakıldı

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan örgütün hükümlü elebaşı Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 18-08-2021 20:48

Türkiye’nin ilk kadın kabadayısı Baltalı Hano’nun erkeklere kök söktüren hikayesi merak uyandırıyor

Mafya temasını işleyen kabadayı dizi ve filmleri ülkemizde bir dönem oldukça popülerdi. ‘Racon’ kitabından inciler sunulan bu yapımlar adeta bir furyaya dönüştü. Özellikle ataerkil düzen ve erkek hegemonyasının yoğun olduğu mafya dizilerinden sıkıldıysanız sizlere gerçek bir hayat hikayesinden bahsedeceğiz. Türkiye’nin ilk kadın mafyası olarak bilinen Baltalı Hano’nun yaşamı sizleri şaşkınlığa uğratacak.

Trend 26-07-2021 14:01

Ünlü mafya babası Hadi Özcan’a 75 yıl hapis cezası! Mahkeme başkanına böyle seslendi

Kocaeli’de 20 yıl önce 3 kişinin öldürülmesi olayında parmağı olduğu iddiasıyla yargılanan suç örgütü lideri Hadi Özcan’ın duruşması görüldü. Duruşmada 75 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyan Hadi Özcan mahkeme başkanına hitaben, “Yapmayın pişman olursunuz, ben bu suçu işlemedim. Vicdan azabı çekersiniz” dedi.

Haber 18-06-2021 16:51

Makedon suç örgütü lideri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı

Ülkesi Kuzey Makedonya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen organize suç örgütü lideri Boban Tomovski, dün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitmek isterken, yakalandı. Tomovski, işlemlerinin ardından Kocaeli İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Sedat Peker'in Kuzey Makedonya'da kaldığı dönemde Tomovski'nin yanında kaldığı iddia edildi.

Haber 02-06-2021 18:44

İtalya'da 'insan kasabı' lakaplı Cosa Nostra mafyası üyesinin tahliyesine tepki: Adalet bu değil

İtalya'da mafyayla mücadele savcısı Giovanni Falcone'ye suikast düzenleyen, 14 yaşındaki bir çocuğu asitle yok eden, 150 cinayette parmağı olduğunu itiraf eden mafya üyesi Giovanni Brusca 25 yıl hapis cezasının ardından tahliye edildi. Brusca'nın serbest bırakılması ülkede tepki dalgasına yol açtı.

Haber 01-06-2021 15:32

İtalya'nın en çok aranan ikinci mafya lideri ve 'Milano'nun kokain kralı' Brezilya'da yakalandı

İtalya'nın en çok aranan ikinci mafya lideri olan Rocco Morabito, yıllar süren kaçışın ardından Brezilya'da yakalandı. Calabria bölgesi merkezli 'Ndrangheta mafyasının liderlerinden olan 54 yaşındaki Morabito, Güney Amerika'dan İtalya'ya kokain kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 30 yıl hapse mahkum edilmişti.

Haber 25-05-2021 13:20

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'mafya' çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, nasıl olur da yer altı dünyasının çeteleri ile el ele kol kola gezer. Bir ekonomik çeteler bir de yer altı çeteleri var. Nereden çıktı bu yer altı çeteleri? Bir gerçek ortaya çıktı, Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağı ortaya çıktı" açıklamasında bulundu.

Haber 18-05-2021 15:26

Son Dakika! Bahçeli'den sert sözler: Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız

Son dakika haberine göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terör örgütü ile ittifak kuran partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız, mafyadan da anlamayız." açıklamasını yaptı.

Haber 18-05-2021 11:11

İtalyan mafyalarının sadece filmlere özgü olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! İşte tarihin en azılı mafya babaları

Yeraltı dünyasının gizemi pek çok filme, kitaba ve diziye konu olmuştur. 19. yy’da gasp, kaçakçılık, kundaklama ve hırsızlık gibi suçlar Sicilya halkını adeta canından bezdirmişti. Bunun sonucu olarak bazı küçük çeteler bir arya gelmiş ve kendi kurallarını koymaya başlamıştı. İtalya’da “Cosa Nostra” adı verilen bu gizli örgüt dünyanın mafya olarak tanıdığı ilk oluşumdur.

Trend 05-04-2021 10:15

14 yıldır aranan mafya lideri korona olunca yakalandı

İtalyan polisinin en tehlikeli suçlular listesinde 2007 yılından beri aradığı mafyası 'Ndrangheta lideri Portekiz'de Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede yakalandı.

Haber 30-03-2021 09:50