Mahmut Tuncer Haberleri Ve Son Dakika Mahmut Tuncer Haberleri

Mahmut Tuncer Haberleri Ve Son Dakika Mahmut Tuncer Haberleri

Şarkıcı, besteci, oyuncu ve eski futbocu kimlikleriyle öne çıkan Mahmut Tuncer, 1961 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren futbol ile ilgilenen Tucer, amatör olarak ilgilendiği müzikle tesadüf eseri tanındı. Ünlü menajer Mehmet Ali Yanıkoğlu’nun Urfa’da keşfettiği Tuncer, 1979’da TRT Radyosu'nun açmış olduğu sınavlara katıldı ve birinci oldu. İlk albümünü 1980 yılında çıkardı. "Uyandım Sabah ile" isimli albümün ardından bu güne kadar 22 albüm çıkardı. Çoğu hit olan toplamda 80 besteye imza attı. Son albümü 2018’de yayınlanan “Lo by Mahmut Tuncer” oldu. Sahne sanatçısı olmasının yanında oyunculuk da yapan Tuncer toplamda 20 filmde başrol oynadı. Uzun yıllar boyunca Flash TV’de Mahmut Tuncer Show’u hazırlayıp sundu.

Mahmut Tuncer Haberleri

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi konuşmalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in şarkıcı kızı Gizem Tuncer sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan Gizem Tuncer iddialı ve cesur tarzıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 23-10-2023 17:16

Milletvekili seçilememişti... Mahmut Tuncer’in oğlu, AK Parti MKYK üyesi oldu

Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti Aydın Milletvekili adayı olmasının ardından merak edilen Mehmet Umut Tuncer yeniden gündem oldu. Mahmut Tuncer’in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti MKYK listesinde yer aldı.

Magazin 08-10-2023 08:34

Mahmut Tuncer, Nuri Sesigüzel'in cenazesinde 20 liran var mı? sorusunu duyunca...

Usta müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 86 yaşında vefat etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip cenazesi kaldırılan sanatçıyı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazede Mahmut Tuncer usta isimden bahsederken bir kadının gelip "20 liran var mı?" demesi herkesi şoke etti.

Magazin 21-05-2023 13:45

Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer o partiden milletvekili adayı oldu

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu. Tuncer, AK Parti'nin Aydın milletvekili adayı listesinde 5'inci sırada yer aldı.

Magazin 10-04-2023 12:17

Mahmut Tuncer

Mahmut Tuncer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mahmut Tuncer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mahmut Tuncer'in kızı tanınıyordu! Gözlerden uzak duran oğlu da gündem oldu

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer babasının izinden gittiği için tanınan bir isim ama Tuncer'in bir de oğlu var. Son olarak Mahmut Tuncer'in oğlu babası ve annesiyle paylaşım yapınca dikkat çekti.

Magazin 04-02-2023 10:56

Mahmut Tuncer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mahmut Tuncer  İbo Show'da!

Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show yılbaşı özel programının konukları arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı, Star TV'de ekrana gelen programda sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki, Mahmut Tuncer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte İbo Show'un yılbaşı konuğu Mahmut Tuncer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-2023 05:11

Şarkıcı Petek Dinçöz Doğu Demirkol'un konuğu oldu! Ben son assolistim deyince Mahmut Tuncer bakın ne yorum yaptı!

Şarkıcı Petek Dinçöz, Doğu Demirkol ile Alelade Show'a konuk oldu. Yeni bir düet yapacağının müjdesini veren ünlü ismin ekranlara dönüşüne sosyal medyadan yorum yağdı. Dinçöz 'Ben son assolistim" deyince Mahmut Tuncer bakın ne yorum yaptı!

Magazin 27-11-2022 13:54

Gönül Dağı dizisi 77. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. 3 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı cumartesi akşamları seyircisiyle buluşuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında nişan törenine konuk sanatçı olarak Mahmut Tuncer'in katılması dikkat çekti. Gönül Dağı'nın 77. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Gönül Dağı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Gönül Dağı fragmanı ve merak edilenler...

Magazin 18-11-2022 23:41

Gönül Dağı'nda kafaları karıştıran diyalog! Mahmut Tuncer’i kaybettik! Öldü mü yani şimdi Mahmut Tuncer?

Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi akşamları ekrana geliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve oyuncuları arasında Berk Atan gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı’nın yeni bölüm fragmanına Mahmut Tuncer sahnesi damga vurdu. Dizide Hazal Çağlar’ın hayat verdiği Asuman karakterinin, “Mahmut Tuncer’i kaybettik!” demesi olay oldu.

Magazin 16-11-2022 16:51

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in hamam pozuna yorum yağdı! Dekoltesiyle gündem olmuştu

40 kilo vererek magazin gündemine oturan Gizem Tuncer, dekolteli pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Mahmut Tuncer'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı, bu defa hamam paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 08-11-2022 15:42

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer göğüs dekolteli pozuyla mest etti! İki ayda 40 kilo vermişti

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, verdiği kilolar sonrası bambaşka biri olmuştu. Sık sık son haliyle gündeme gelen Gizem Tuncer, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 12-10-2022 17:46

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer derin göğüs dekolteli paylaşımıyla nefes kesti!

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelen ünlü türkücünün kızı, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-09-2022 17:01

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer mini şortlu paylaşımıyla nefes kesti!

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelen ünlü türkücünün kızı, bu kez mini şortlu pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 26-08-2022 15:37

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in bikinili paylaşımı olay oldu! Tekneden paylaştı: Sanki bir bomba...

Geçtiğimiz dönemlerde "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü türkücünün kızı havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelmişti. Tuncer bu kez teknede verdiği bikini pozuyla olay oldu.

Magazin 05-07-2022 16:39

Mahmut Tuncer programına konuk olduğu Armağan Çağlayan'dan da para aldı

Yıllardır konuk olduğu her programda sunucudan aldığı paralarla adından söz ettiren Mahmut Tuncer, Armağan Çağlayan'ın programında da kural bozmadı. "Para konusunda Azrail gibiyim" diyen Tuncer, Çağlayan'dan da 20 TL aldı. Aldığı paraları ne yaptığını da anlatan Tuncer, "Bu paraları kendi paramdan ayrı tutup ihtiyaç sahiplerine veriyorum" dedi.

Magazin 21-05-2022 10:30

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in eski mesleğini öğrenenler şoke oldu! Bakın gerçek mesleği neymiş...

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer bu hafta Youtube'da Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Anlattıklarıyla ve hayat hikayesiyle herkesin merak ettiği bir isim haline gelen Mahmut Tuncer'in eski mesleği herkesi şaşkına çevirdi. Bakın Mahmut Tuncer'in eski mesleği neymiş...

Magazin 18-05-2022 10:54

Mahmut Tuncer'den şaşırtan 'para' itirafı! Para konusunda azrail gibiyim

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programının yeni bölüm konuğu bu hafta Mahmut Tuncer oldu. Ünlü türkücü, programda şöhrete nasıl kavuştuğunu anlatırken, 'para' konusunda yaptığı bir itiraf da şaşırttı.

Magazin 17-05-2022 19:44

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in paylaşımı olay oldu! Bu defa havuz başında poz verdi

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Ünlü türkücünün kızı havuz başında arkadaşlarıyla yüzerken çekildiği dekolteli fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 26-04-2022 10:41

Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer kaç yaşında ve nereli?

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer İbo Show'a konuk oluyor. Tuncer, ailesinin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Türkmen kökenli Mahmut Tuncer şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yaptı. Peki Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-03-2022 21:24

İbo Show ne zaman? İbo Show bugün var mı yok mu? İbo Show'un bu haftaki konukları kimlerdir?

İbo Show, 9 yıl aradan sonra tekrardan izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sevilen şarkıcı İbo Show, İbrahim Tatlıses'in sunumu ve birbirinden renkli konuklarının katılımı ve şarkılarıyla da izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. İbo Show bu hafta 36. bölümü ile ekranlara gelecek. İzleyiciler, fenomen program İbo Show'un bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. İşte İbo Show'a dair merak edilenler!

Magazin 23-03-2022 15:51

İbo Show konuğu Uğur Karakuş kimdir? Uğur Karakuş kaç yaşında, nereli ve şarkıları nelerdir?

Uğur Karakuş, İbo Show'un bu haftaki bölümüne konuk olarak katılacak. Sevilen program İbo Show'un 23 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk olacak. İbo Show'un bu hafta yayınlanacak olan bölümüne başarılı şarkıcı Uğur Karakuş da katılacak. İbo Show'u her hafta kaçırmadan izleyenler, şimdiden konuklar araştırılmaya başlandı. Uğur Karakuş hakkında merak edilen detaylar!

Magazin 23-03-2022 14:40

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir? Gizem Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir?

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, verdiği iddialı pozları sosyal medya hesabında paylaşan kızı Gizem Tuncer ile ilgili yaptığı açıklama nedeniyle gündem olmuştu. Mahmut Tuncer'in Şarkılar Bizi Söyler'e katılmasının ardından Gizem Tuncer ile ilgili internette araştırma yapılmaya başlandı. Peki Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir? Gizem Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? İşte Gizem Tuncer'in hayatı...

Magazin 26-02-2022 21:49

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Nasıl ünlü oldu?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer program öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler'in 26 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölüm konuklarından biri olan Mahmut Tuncer programda ses getiren şarkılarını seslendirecek. Peki Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Nasıl ünlü oldu? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 26-02-2022 18:02

Parasız adam gereksiz adam demişti! Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den bomba açıklamalar geldi!

Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, yaptığı açıklamalarla gündemi sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Parasız adam gereksiz adam" diyen Gizem Tuncer'den gene çok konuşulacak olay açıklamalar geldi. İşte Gizem Tuncer'den o sözler!

Magazin 22-02-2022 13:15

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den olay sözler! Parasız adam...

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer silikon itirafında bulundu. Ünlü türkücünün kızı "Parasız adam gereksiz adamdır yani" yorumuyla da gündeme bomba gibi düştü. Gizem Tuncer parasız bir adama bakmayacağını söyledi.

Magazin 20-02-2022 11:11

Ivana Sert paylaştı Mahmut Tuncer’i gören tanıyamadı! Küçük Mahmut

Geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de yapılan bir törenle Sezer Dermenci ile dünyaevine giren Ivana Sert, eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımla gündem olmuştu. Ünlü modacı, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan Sert, bu kez Mahmut Tuncer ile bir pozunu yayınladı. Tuncer'i görenler ise tanımakta zorlandı.

Magazin 12-01-2022 07:53

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer isyan etti! Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?

Geçtiğimiz yıl yumurta diyetiyle bir ayda 10 kilo verdiğini açıklayan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Hayatında biri olmadığından bahseden genç şarkıcı, kilolu olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafının kullanılmasına isyan etti.

Magazin 31-12-2021 14:29

Mahmut Tuncer'in salsa yaptığı anlar, görenleri şaşkına çevirdi!

60 yaşındaki ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in salsa öğrenmeye çalıştığı görüntüler, sevenlerini şaşkına çevirdi. Tuncer, gün sonunda dayanamayıp halay çekmeye başladı.

Magazin 06-11-2021 10:14

2,5 ayda 40 kilo vermişti! Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, iddialı pozlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor

Gizem Tuncer, Türk halk müziğinin en tanınan sanatçıları arasında olan Mahmut Tuncer'in kızıdır. Mahmut Tuncer ile Işıl Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer 2,5 ayda 90 kilodan 50 kiloya düşerek 40 kilo vermişti! Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gizem Tuncer iddialı pozlarını paylaşıyor. İşte detaylar...

Magazin 02-09-2021 13:07

Mahmut Tuncer ve kızı Gizem Tuncer kavgaya karıştı! Herkes Mahmut Tuncer'in kızını merak etti

Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer, Sarıyer'de evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Diren'le park kavgası yaşadı. Önce eşinin daha sonra ise kızının karıştığı tartışmayı gören ünlü türkücü, bahçe duvarından sokağa atlayarak olaya müdahil oldu. Olayın duyulmasının ardından herkes Tuncer'in kızını merak etti.

Magazin 22-08-2021 07:03

Mahmut Tuncer'den İbrahim Tatlıses'e: Neden sürekli ağlıyorsun?

'İbo Show'un son bölümünde konuk olan Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses'in yine ağlamasına isyan etti. Tuncer "Neden sürekli ağlıyorsun?" diyerek sitemde bulundu.

Magazin 07-06-2021 10:33

Mahmut Tuncer'den İbrahim Tatlıses’e: İyi ki küs kalmışız

Mahmut Tuncer, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses’in arasında geçen para muhabbeti İbo Show'a damga vurdu. Tuncer'in şakayla karışık söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 06-06-2021 09:59

Mahmut Tuncer kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Mahmut Tuncer evli mi?

Yıllardır küs olduğu İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show'a konuk olan Mahmut Tuncer, sevenlerini hem şaşırttı hem de sevindirdi. Ekrana her çıktığında hiçbir fark görülmeyen Mahmut Tuncer’in yaşı merak konusu oldu.

Magazin 05-06-2021 14:53

İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer neden küsmüştü? İşte ikili arasında yaşananlar...

5 Haziran Cumartesi günü ekranlara gelecek olan İbo Show’un bu haftaki konuklarının arasında yıllardır küs olduğu ünlü türkücü Mahmut Tuncer de bulunuyor. İşte İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer’in küsme nedeni…

Magazin 05-06-2021 14:48

Mahmut Tuncer'li İbo Show’dan ilk görüntüler! İşte final konukları

İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show’da bu hafta birbirinden ünlü konuklar yer alıyor. İbo Show’un final bölümünde Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter konuk oluyor.

Magazin 03-06-2021 14:24

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu!

İbo Show takipçilerinin merakla beklediği 29 Mayıs konukları belli oldu. Final bölümüne Mahmut Tuncer'in katılacağı programda bakın bu hafta kimler var.

Magazin 28-05-2021 16:46

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer neden küstü? İşte aralarında geçen olay...

9 yıl aradan sonra bir araya gelen Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses'in neden küstüğü merak ediliyor. Asla katılmam dediği İbo Show programına yıllar sonra konuk olan Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses ile barışıyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin 28-05-2021 01:28

İbo Show konukları belli oldu mu? İşte bu hafta katılacak ünlü isimler...

Star Tv ekranlarının fenomen programı İbo Show final bölümü ile ekranlara geliyor. Uzun yıllar sonra Star Tv'de bu sezon beğeni ile takip edilen müzik ve eğlence programı İbo Show'un final bölümü konukları belli oldu. Peki, İbo Show'un bu haftaki konukları kim olacak? İşte, ayrıntılar...

Trend 28-05-2021 01:02

Mahmut Tuncer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mahmut Tuncer, yıllardır küs olduğu İbrahim Tatlıses'in İbo Show programına konuk olması ile gündeme geliyor. Uzun süredir arası açık olan ikili Star Tv'nin fenomen programı İbo Show'da buluşuyor. Mahmut Tuncer'in yaşı ve hayatı ise programın ardından merak konusu oldu. İşte, Mahmut Tuncer hakkında merak edilenler...

Magazin 28-05-2021 00:11

Mahmut Tuncer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hayat hikâyesi

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Mahmut Tuncer, meslek hayatına profesyonel futbolcu olarak devam etmeyi planlıyordu. Ancak bir tesadüf eseri sahneye çıkan Mahmut Tuncer’in hayatı o geceden sonra değişti…

Magazin 30-04-2021 10:05

Flash TV ne zaman açılacak? İşte frekans bilgileri...

Televizyon ekranlarına 2019 yılında veda eden Flash TV'nin ekranlara geri döneceği konuşulmaya başlandı. İzleyiciler bu bağlamda bu iddianın doğru olup olmadığını merak ederek yapılan açıklamalara odaklandı. Peki, Flash TV ne zaman açılacak? İşte frekans bilgileri...

Trend 26-04-2021 12:16

Mahmut Tuncer'den İbo Show itirafı! İbrahim Tatlıses şoke olacak

Ekranlara dönen İbo Show her hafta bir polemikle gündem oluyor. Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses'e kırgınlığını dile getirdi ve İbo Show itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 28-02-2021 07:51

Mahmut Tuncer'den kötü haber! Korkuttu

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer dün gece yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Tuncer'in eşi Işıl Tuncer, ünlü türkücünün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 02-02-2021 16:27

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer 40 kilo verdi! Son hali inanılmaz...

Daha önce 'Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum' açıklamasıyla gündeme gelen Gizem Tuncer, şimdilerde verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 22-01-2021 09:25

Mahmut Tuncer koronadan dolayı halay çekecek kimseyi bulamayınca...

Koronavirüs sebebiyle önlem amaçlı kendisini evde karantinaya alan ünlü türkücü Mahmut Tuncer, papağanı ile dans ettiği anları "Halaylama" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 03-12-2020 17:14

Şanlıurfa'da en lezzetli isot yarışması yapıldı

Aralarında şarkıcı Mahmut Tuncer'in de yer aldığı jüri üyeleri, isotların acı tadı karşısında zorlandı

Yurthaber 19-10-2020 18:44

Mahmut Tuncer şiddet mağduru kadınlar için düzenlenen konserde rock söyledi

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, ROCK'n AID Yardım Konseri'nde rock müzik parçalarını seslendirdi. Mahmut Tuncer, şiddet mağduru kadınlara yönelik yardım konserinde seslendirdiği şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı. Konser hakkında ünlü türkücü kadına şiddete dikkat çekerek, "Kadına şiddet uygulayan sanatçı arkadaşlarımızın 'Kadına şiddete hayır' demesi inandırıcı gelmiyor" dedi.

Magazin 09-12-2019 02:16

Rock’çı Mahmut Tuncer

Mahmut Tuncer, kadına şiddete karşı düzenlenen Rock’n Aid yardım konserinde sahneye çıkacak. Ünlü türkücü kariyerinde bir ilke imza atacak ve sahnede rock şarkısı seslendirecek.

Magazin 04-12-2019 12:10

Test kitabına giren Mahmut Tuncer sessizliğini bozdu

"Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" cümlesiyle özel bir yayın evinin test kitabına girdiği için sosyal medyada tartışma konusu olan Mahmut Tuncer, suskunluğunu bozdu.

Magazin 18-09-2019 09:56