Melek Baykal Haberleri

Heyecanla beklenen dizide bomba ayrılık! 2 oyuncu birden dizi başlamadan projeden ayrıldı

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, başrolünde yer alacağı Yan Oda dizisinin çekimleri başlamadan kadrodan ayrıldı. Aksel, geçirdiği kaza sonrası bacağını kırdığı için projeden çekilirken Bozoğlu da şartlarda anlaşamadı.

Magazin 01-02-2024 16:59

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşesi son haliyle olay oldu! 6 ayda 22 kilo verdi! Görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı 'Oynak Balina Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis şimdi de son haliyle gündem oldu. Uzun zamandır ekranda yer almayan Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-02-2024 16:34

Yalı Çapkını'nda flaş değişiklik! O isim geri geldi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizide sular hiç durulmuyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizide flaş bir gelişme yaşandı. O isim projeye geri döndü.

Magazin 28-11-2023 14:14

Melek Baykal setlere geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

Unutulmaz projelere imza atan usta sanatçı Melek Baykal setlere geri dönüyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü isim bakın hangi dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-11-2023 12:45

Melek Baykal

Melek Baykal Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Melek Baykal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Melek Baykal Civan Canova'nın vasiyetiydi diyerek paylaştı

Usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Civan Canova'nın akciğerinde kitle tespit edilmişti. 20 Ağustos 2022'de hayatını kaybeden usta isimle ilgili Melek Baykal "Vasiyetiydi" diyerek bir paylaşımda bulundu.

Magazin 26-07-2023 13:09

Cennet Mahallesi'nin dolandırıcı Rıza'sıydı! Levent Tülek son haliyle görenleri şaşırttı: Yıllar acımamış

Cennet Mahallesi dizisindeki Şipşak Rıza rolüyle hafızalara kazınan Levent Tülek, dizinin Beter Ali'si Özkan Uğur'un kaybının ardından yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncunun son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 20-07-2023 19:53

Cennet Mahallesi'nin Beter Ali'si Özkan Uğur'a rol arkadaşlarından hüzünlü veda! Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel...

Sanat dünyası bugün bir ölüm haberiyle sarsıldı. Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Özkan Uğur için Cennet Mahallesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaşımları yürek dağladı.

Magazin 09-07-2023 13:02

Melek Baykal Özkan Uğur'un acı haberini alışını gözyaşlarıyla anlattı! 'Kendime gelebilmek için...' Ünlü isimlerden peş peşe paylaşımlar

Usta sanatçı, MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un vefatı sanat camiasını ve tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Sanat camiasından pek çok isim, Uğur'un vefatından duydukları üzüntüyü yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken Uğur'un Cennet Mahallesi dizisinden rol arkadaşı ünlü sanatçı Melek Baykal da telefon bağlantısıyla katıldığı canlı yayında Özkan Uğur'u gözyaşlarıyla anlattı.

Magazin 08-07-2023 18:11

Altılı masanın adayı gündemde... Melek Baykal ve Fazıl Say cumhurbaşkanı adayını paylaştı!

Altılı masanın 'aday' açıklaması merakla beklenirken sosyal medyanın gündemi de Millet ittifakı... Usta oyuncu Melek Baykal adaylık gündemi sırasında Kılıçdaroğlu'nu paylaşarak "Evet" dedi. Fazıl Say da adayını açıkladı.

Magazin 03-03-2023 14:52

Melek Baykal sitem etti! İzin verenler utansın

Cennet Mahallesi, Ferhunde Hanımlar, Hayat Bağları gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Melek Baykal sosyal medyayı aktif kullanıyor. Baykal son olarak İstanbul'un bir halini paylaşarak sitem etti.

Magazin 02-03-2023 10:41

Oyuncu Kazım Akşar kimdir, neden öldü? Kazım Akşar kaç yaşındaydı? İşte biyografisi...

Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti. Bununla birlikte 2004 yılında yayınlanan Kadın İsterse dizisindeki Cavit rolü ile tanınan Kazım Akşar'ın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki oyuncu Kazım Akşar kimdir, neden öldü? Kazım Akşar kaç yaşındaydı? Kazım Akşar hem oyuncu hem de öğretmendi. İşte biyografisi...

Magazin 28-02-2023 10:35

Melek Baykal havaalanında taksi krizi yaşadı! Böyle rezillik görmedim 3 kadın 1,5 kilometre yol yürüyoruz

Başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu için Denizli'ye giden Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı, havaalanında taksi krizi yaşadı. Taksilerin havaalanı içinde yolcu almasının yasak olduğunu söyleyen Melek Baykal, paylaştığı videoyla duruma tepki gösterdi. 1,5 kilometre yol yürümek zorunda kaldığını söyleyen usta sanatçı "Böyle rezillik görmedim. Allah aşkına dünyanın neresinde var böyle bir durum. Var da ben mi bilmiyorum? Hastası var, yaşlısı var, engellisi var, hamilesi var" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-01-2023 10:09

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 12:16

Cennet Mahallesi'nin Fatoş'u son haliyle 'yok artık' dedirtti! İddialı pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Çağla Şikel ve Alişan gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aylin Kabasakal, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Aylin Kabasakal'ın son halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 17-01-2023 09:50

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sı son haliyle şoke etti! Gören hayrete düştü

Başrollerini Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Organizatör Rıza karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Levent Tülek yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 29-12-2022 18:58

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-2022 09:00

Melek Baykal 19 yaş fotoğrafını paylaştı! Güzelliği hayran bıraktı

Cennet Mahallesi'ndeki 'Pembe' karakteriyle Türk ekranlarının unutulmazları arasında yer alan usta oyuncu Melek Baykal, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, gönderisinde "Yaş 19 sanırım... Kardeşim Samim'le dans ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-07-2022 08:16

Görenler hayrete düştü! Sen Helga mısın? İşte Cennet Mahallesi Helga'nın son hali...

Selin Altay, bir zamanlara damga vuran dizi Cennet Mahallesi dizisinde Ethem'in kızı rolüne hayat vermişti. İmaj değiştiren Selin Altay adeta başka biri oldu. Sarı saçlarıyla akıllara kazınan Altay'ın son hali görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 13-01-2022 11:59

Melek Baykal harekete geçti! Hukuki süreç başlatıyor

Usta oyuncu Melek Baykal, hakkında ölüm dedikodusu yayan sosyal medya sayfalarıyla ilgili hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

Magazin 08-06-2021 09:14

Ayasofya Camisi imamına Melek Baykal'dan tepki!

Ayasofya Camisi imamının sözleri oyuncu Melek Baykal'ı sinirlendirdi. Baykal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak "Atatürk’e lânet okuyan, kâfir diyen çapsız, haddini bil..." dedi.

Magazin 31-05-2021 10:21

Altan Karındaş kimdir? Usta oyuncu hayatını kaybetti

10 senedir Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan ve yakın zaman önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 93 yaşındaki Altan Karındaş, hayatını kaybetti. Usta oyuncu Altan Karındaş’ın vefat haberini de oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 06-03-2021 10:50