Metin Gürak Haberleri

Genelkurmay Başkanı Gürak, NATO toplantısı için Brüksel'de!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı için bulunduğu Brüksel'de; Çekya Genelkurmay Başkanı Korgeneral Karel Rehka, Fransa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Thierry Burkhard ve Bulgaristan Genelkurmay Başkanı Oramiral Emil Eftımov ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-01-2024 01:10

METİN GÜRAK KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Genelkurmay Başkanı Metin Gürak hangi görevlerde bulundu?

Metin Gürak'ın kaç yaşında ve nereli olduğu Genelkurmay Başkanlığına atanmasının ardından merak ediliyor. YAŞ toplantısının bugün düzenlenmesinin ardından gözler yeni Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağına çevrilmişti. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?

Haber 03-08-2023 16:41

MSB'den Orgeneral 'Metin Gürak' açıklaması! O iddialara yalanlama geldi: Gerçeği yansıtmamaktadır

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Orgeneral Metin Gürak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına alınmadığı iddialarına yalanlama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "2'nci Ordu Komutanı, Cumhurbaşkanımızın Malatya iline 10 Şubat ve Malatya'nın Doğanşehir ilçesine 28 Şubat tarihinde yaptıkları ziyaretlerde karşılama ve uğurlamada protokole uygun şekilde hazır bulunmuştur ve bu anlara ait görüntüler mevcuttur." ifadelerine yer verildi.

Haber 10-03-2023 22:45

2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı ziyaret etti

2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı ziyaret etti

Yurthaber 17-08-2022 13:42

Metin Gürak

Metin Gürak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metin Gürak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.