Miley Cyrus Haberleri Ve Son Dakika Miley Cyrus Haberleri

Miley Cyrus Haberleri Ve Son Dakika Miley Cyrus Haberleri

Çoğunlukla Hannah Montana gibi eğlenceli gençlik dizileriyle bilinen Miley Cyrus, 23 Kasım 1992'de Amerika'da doğmuştur. Daha çocukluk yıllarında kendisi gibi oyuncu babasının rol aldığı Doc adlı diziye katılarak kariyere adım atmıştır. 2003 yılında Büyük Balık adlı bir filmde rol almıştır. 2006 yılında asıl üne kavuşmasını sağlayan Hannah Montana dizisinde başrol oynamıştır. Disney Channel adlı çocuk ve genç kanalında yayınlanan diziyle her yaştan hayran kazanmıştır. 2010 yılında aynı kanalda Can't Be Tamed adlı albümünü çıkarmıştır. Bunun ardından hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyerinde oldukça ileri gitmiştir. Ancak çeşitli müzik klipleriyle hayran kazanmasının yanında fazlaca eleştirilmiştir. 7 stüdyo albümü bulunan isim, 15 filmde oyuncu ve seslendirmeci olarak yer almıştır.

Miley Cyrus Haberleri

İç çamaşırımı unutmuş olabilirim demişti! Miley Cyrus gündem olunca açıkladı

Miley Cyrus, 2024 Grammy Ödülleri'nde sahneye ödül almaya çıktığında yaptığı konuşmayla herkesi güldürdü. İç çamaşırı yorumuyla sahnede güldüren Miley sosyal medyada gündem olunca bakın ne dedi.

Magazin 07-02-2024 11:14

Miley Cyrus 2024 Grammy Ödülleri'nin en iddialısı... İç çamaşırımı unutmuş olabilirim

Her zaman iddialı olmayı seven Miley Cyrus 2024 Grammy Ödülleri'nin en iddialısı olmayı da başardı. Ödül alınca şaşıran Miley Cyrus, kırmızı halıda neredeyse çıplak sanıldı. Miley Cyrus'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 05-02-2024 13:38

İşte 2024 Grammy Ödülleri'nin sahipleri! Taylor Swift tören tarihine damga vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri ünlü akınına uğradı. 66'ncısı düzenlenen törenin sunuculuğunu dördüncü kez Trevor Noah üstlendi. Taylor Swift dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanarak tören tarihine damgasını vurdu. İşte Grammy Ödülleri kazananları...

Magazin 05-02-2024 08:38

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus göğüslerini gösterdi! Sansürü dikkat çekti

Şarkıcı Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını resmen gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah göğüslerini gösterdiği paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Göğüslerini açarak ormanda poz veren şarkıcı olay oldu.

Magazin 09-01-2024 11:51

Miley Cyrus

Miley Cyrus Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Miley Cyrus Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Miley Cyrus cinsel ilişki itirafıyla gündem oldu! Yasal olan her şeye varım

Bir döneme damga vuran "Hanna Montana" karakteri ile şöhreti yakalayan Miley Cyrus'ın cinsel hayatına dair yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Güzel şarkıcı "Yasal olan her şeye varım" dedi.

Magazin 12-11-2023 15:21

Miley Cyrus özel hayatına dair itirafıyla dikkat çekti!

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, Vogue için kamera karşısına geçti. Cesur pozlarıyla tanınan başarılı şarkıcı özel hayatına dair bir itirafta bulundu.

Magazin 21-05-2023 15:03

Miley Cyrus yarı çıplak fotoğrafını paylaştı! Yatak pozuna yorum yağdı

Amerikalı yıldız Miley Cyrus başarılı projeleri ve iddialı açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Cyrus üstsüz pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 15-05-2023 12:22

Aylar sonra sahnelere dönen Gülşen iddialı dekolteli elbisesiyle gündem oldu! Miley Cyrus'a benzetildi

Konserinde yaptığı imam hatip lisesi açıklamalarının ardından hakkında dava açılan Gülşen'in Türkiye'yi terk ettiği konuşuluyordu. Aylarca sahnelerden uzak kalan ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Gülşen'in tarzını görenler Miley Cyrus'a benzetti.

Magazin 22-04-2023 13:37

Dua Lipa'yla öpüşen Miley Cyrus'un derin göğüs dekoltesine beğeni yağdı

Hannah Montana dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Miley Cyrus, cesur açıklamaları ve pozlarıyla magazin gündeminin renki figürleri arasında yer alıyor. Miley Cyrus, bu defa göbeğine kadar inen dekoltesiyle adından söz ettirdi.

Magazin 02-02-2023 10:50

Seks hayatıyla ilgili itirafı olay olmuştu! Miley Cyrus yeni şarkısını duşta çıplak paylaşım yaparak duyurdu

Yeni albümü Endless Summer Vacation'ı tanıtmak için duşta çıplak şarkı söyleyen şarkıcı Miley Cyrus sosyal medyayı salladı. Cüretkar hareketleriyle müzik piyasasında öne çıkan Cyrus, yeni parçası Flowers'ın çıkış tarihini de duyurdu.

Magazin 10-01-2023 17:54

Havada korku dolu anlar! Miley Cyrus'un jetine yıldırım çarpınca...

Miley Cyrus ve ekibi havada korku dolu anlar yaşadı. Cyrus'un ekibiyle birlikte yolculuk yaptığı jetine yıldırım çarpınca acil iniş yapıldı. Miley Cyrus bu yüzden bir konserini iptal etti ve hayranlarına "İyiyiz" mesajı verdi.

Magazin 24-03-2022 15:38

Kim Kardashian sildi! Miley Cyrus genç sevgilisinin kucağına oturmak istemişti

Kim Kardashian, erkek arkadaşı Pete Davidson ile yaptığı çılgın yılbaşı özel programının ardından Instagram'da Miley Cyrus'u takip etmeyi bıraktı. Miley Cyrus Davidson'a "O arabada ben olmalıydım. O ben olmalıydım. Benim olmalıydın" demişti.

Magazin 06-01-2022 12:13

Miley Cyrus elbisesiyle dikkat çekti! Gülşen giydi bunu

Geçtiğimiz gün yılbaşı programında bluzu üstünden düşen Miley Cyrus zor anlar yaşamasıyla gündeme gelmişti. Miley Cyrus şimdi de tercih ettiği elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyı gören Türk takipçileri "Geç kaldın bunu Gülşen giydi" yorumlarında bulundu.

Magazin 02-01-2022 12:03

Miley Cyrus'un yılbaşı partisinde bluzu düştü! Göğsü açıldı

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, NBC özel yayınında yılbaşı partisinde sahnede performansını sergilerken kıyafet kazası yaşadı ve göğsü açıldı.

Magazin 01-01-2022 14:50

Miley Cyrus Kim Kardashian'ın genç aşkına zor anlar yaşattı

Müstehcen pozlarıyla tanınan Miley Cyrus Kim Kardashian'ın genç aşkına yayın sırasında zor anlar yaşattı.

Magazin 10-12-2021 17:15

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus ablasından iddialı çıktı

Her zaman iddialı tarzıyla gündeme gelmeyi başaran Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah iddialı pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 14-11-2021 10:15

Miley Cyrus yine göğüslerini açtı! Kapak kızı cesareti

Kendini ifade etmekten hiçbir zaman korkmayan Miley Cyrus, yeni bir röportaj için kapakta yine çıplak poz verdi!

Magazin 21-10-2021 09:34

Noah Cyrus çılgınlıkta ablası Miley Cyrus’u solladı

Ablası Miley Cyrus gibi şarkıcı olan Noah Cyrus, yaptığı Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda sahneye neredeyse çıplak çıkan genç isim, kovboy şapkasıyla verdiği pozlarla gündeme geldi.

Magazin 02-10-2021 00:26

Miley Cyrus, ilk cinsel deneyimini itiraf etti

ABD'li ünlü şarkıcı Miley Cyrus, itiraflarıyla yine gündeme bomba gibi düştü. İlk cinsel deneyimini iki hemcinsiyle yaşadığını söyleyen Cyrus, birlikte olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu itiraf etti.

Magazin 20-07-2021 12:08

Miley Cyrus yine üstsüz pozuyla gündemde

ABD'li şarkıcı Miley Cyrus, yine şaşırmadı. Miley Cyrus hafta sonu keyfi yaparken üstsüz bir pozunu paylaştı.

Magazin 15-03-2021 10:35

Miley Cyrus'tan 'kimlik krizi' itirafı!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, 14 yaşında hayat vermeye başladığı 'Hannah Montana' karakterinin kendisinde kimlik krizi yarattığını açıkladı.

Magazin 11-03-2021 17:41

2021 yılında Instagram’da en çok takipçiye ulaşan isimler yayınlandı

Sosyal medyanın gündelik hayatta daha geniş bir yer kaplamasıyla beraber dünyaca ünlü isimlerin takipçileri her geçen gün artmaya başladı. Sosyal medya fenomenlerinin yanında sanat dünyasının sevilen isimleri de yakından takip edildi. Sizler için 2021 yılın ilk ayında takipçisi sayısını arttıran ünlü isimleri araştırdık.

Trend 16-02-2021 10:34

Miley Cyrus sanal seks itirafından sonra bakın ne yaptı

Koronavirüs pandemisinde sanal sekse vakit ayırdığını itiraf eden Miley Cyrus son paylaşımıyla olay oldu. Cyrus çıplak pozunu paylaşarak "Beni arayın" dedi.

Magazin 01-02-2021 14:16

Miley Cyrus sütyensiz alışverişe çıktı! Herkes ona baktı

28 yaşındaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus sütyensiz haliyle dikkat çekti. Alışveriş için beyaz bir t-shirt tercih eden Cyrus göğüslerinin görünmesini sorun etmedi.

Magazin 29-01-2021 10:59

Miley Cyrus ev dekorasyonunda seks oyuncaklarını kullanıyormuş!

ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Miley Cyrus yaptığı her açıklamayla gündem oluyor. Son olarak sanal seks itirafıyla dikkat çeken Cyrus şimdi de seks oyuncaklarıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Magazin 03-01-2021 08:57

Miley Cyrus, Rolling Stone için göğüslerini açtı! Sanal seks itirafı

ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Miley Cyrus, Rolling Stone için öyle pozlar verdi ki yine olay oldu. Miley Cyrus ayrıca koronavirüs pandemisiyle mücadelede uygulanan yasakların cinsel hayatını olumsuz etkilemediğini söyledi.

Magazin 06-12-2020 07:26

Dua Lipa ve Miley Cyrus'un pozları olay oldu! 'Seks yapmadık'

Dua Lipa ve Miley Cyrus sosyal medyayı salladı. Miley Cyrus arkadaşı Dua Lipa'yı arzulayıp arzulamadığı sorusuna net yanıt verdi: Maalesef onunla seks yapmadım...

Magazin 04-12-2020 14:15

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus paylaşımlarıyla olay oldu! Ablasını geçti

Şov dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah, son paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 17-11-2020 13:40

Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

ABD'li şarkıcı Miley Cyrus, arkadaşıyla birlikte UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını iddia etti. Cyrus, uzaylıların geri dönebilme ihtimalinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını açıkladı.

Magazin 22-10-2020 09:33

Miley Cyrus'tan olay açıklama! 'UFO tarafından kovalandık'

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, son verdiği röportajda ilginç bir iddia ortaya attı. Yaptığı açıklamalarla ve hareketleriyle adını yıllardır gündemde tutmayı başaran şarkıcı, birkaç yıl önce UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını öne sürdü.

Magazin 21-10-2020 17:21

Miley Cyrus boşandığı eşini unutamadı! Liam Hemsworth'a gönderme

Geçtiğimiz yıl Liam Hemsworth ile yollarını ayıran ABD'li şarkıcı Miley Cyrus, çıkaracağı yedinci albümünde eski eşini hedef aldı. Cyrus'un, şarkılarındaki "Daha fazla rol yapamayacağım. Belki de evlilik bizi mahvetti" sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-09-2020 13:47

Miley Cyrus'ın hayatına hızla devam etmesi Liam Hemsworth'ün kalbini kırdı

Miley Cyrus'ın boşanmayı ölüme benzeterek yas tuttuğunu söylemesinin ardından, bir açıklama da Liam Hemsworth cephesinden geldi. Eski eşinin ayrılığın ardından hayatına hızla devam etmesinin Avustralyalı aktörü, hüsrana uğrattığı ortaya çıktı.

Magazin 18-08-2020 17:08

Miley Cyrus’tan bomba itiraf: İlk kez birlikte olduğum kişi…

ABD'li ünlü şarkıcı Miley Cyrus, yıllar sonra bakirelik itirafında bulundu. Cyrus, "İlk kez birlikte olduğum erkek 16 yaşındayken Liam'dı. Ama onun ilk olduğunu yıllarca gizledim" dedi.

Magazin 17-08-2020 13:56

Miley Cyrus ve Cody Simpson ayrıldı

ABD'li ünlü şarkıcı Miley Cyrus ve sevgilisi Cody Simpson, 10 aylık birlikteliklerini sonlandırma kararı aldı.

Magazin 14-08-2020 13:28

Miley Cyrus'tan yeni malikaneye 4.5 milyon dolar

Hannah Montana serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşamak için sıklıkla tercih ettiği Hidden Hills bölgesinden 4.5 milyon dolar ödeyerek bir malikane satın aldı.

Magazin 27-07-2020 17:35

Miley Cyrus evinde oturduğu yerden 1.7 milyon dolar kazandı

Yıllar önce emlak yatırımları ile ilgilenmeye başlayan şarkıcı Miley Cyrus, böylelikle karantina sürecinde bile para kazandı. Cyrus, 2016 yılında satın aldığı Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara elden çıkardı.

Magazin 19-06-2020 16:00

Miley Cyrus: Hayatım durakladı ama...

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında ünlü isimlerin ayrıcalıklı olduğunu ve herkesin onlar gibi konfora sahip olmadığını dile getirdi.

Magazin 08-05-2020 11:27

Miley Cyrus sağlık çalışanlarına yemek dağıttı

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için tedavi araştırmaları tüm hızıyla devam ederken, yardım kampanyaları da art arda geliyor. Son olarak şarkıcı çift Miley Cyrus ve Cody Simpson, sağlık çalışanlarına elleriyle yemek dağıttı.

Magazin 05-04-2020 16:44

Miley Cyrus göğüs ucunu paylaştı! 'Instagram kaldırmadan bakın!'

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, kıyafetinin azizliğine uğradı. Cyrus, göğsünün açıldığı anların görüntüsünü Instagram hesabından da paylaştı.

Magazin 13-02-2020 14:00

Miley Cyrus ve Cody Simpson'dan banyo pozu

Miley Cyrus ve sevgilisi Cody Simpson, Super Bowl gecesi paylaştıkları fotoğraf ile dikkat çekti. İkilinin banyoda çekilen fotoğraflarına binlerce yorum yüz binlerce beğeni geldi.

Magazin 04-02-2020 10:01

Miley Cyrus plajda şekilden şekle girdi! Yatarak giyindi

Yaşadığı ilişkilerle sık sık gündeme gelen Miley Cyrus şu sıralar Gigi Hadid'in eski sevgilisi Cody Simpson ile aşk yaşıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı plajda pantolonunu giymeye çalışırken şekilden şekle girmesiyle dikkat çekti.

Magazin 23-01-2020 14:09

Miley Cyrus’tan eski eşine küvette misilleme: Ne kaybettiğine dön bir bak

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, eski kocası Liam Hemsworth'un yeni sevgilisiyle görüntülenmesi sonrası banyoda çekilen bir fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 18-01-2020 16:26

Miley Cyrus yine imajını değiştirdi

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, değiştirdiği imajını Instagram takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, ayrıca yeni albüm müjdesi de verdi.

Magazin 07-01-2020 16:43

Miley Cyrus ameliyat oldu! Bir süre şarkı söyleyemeyecek

Son dönemde ilişkileriyle gündemde olan Miley Cyrus hayranlarını üzdü. Uzun bir süre hayranları Miley Cyrus'ın sesine o da şarkı söylemeye hasret kalacak.

Magazin 11-11-2019 14:58

Miley Cyrus’tan sütyensiz ıslak tişört pozu! Eleştiri yağdı

Son günlerde adından sıkça söz ettiren Miley Cyrus, Instagram paylaşımlarıyla yine gündemde. İç çamaşırsız paylaştığı fotoğraflarla Cyrus, yine takipçilerinin tepkisi topladı.

Trend 23-10-2019 10:35

Miley Cyrus yeni sevgilisiyle yatakta Joker pozu verdi

Miley Cyrus yeni sevgilisi Cody Simpson ile sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam ediyor. İlişkisini gözler önünde yaşamayı seven Cyrus şimdi de yatakta Joker pozu verdi.

Magazin 15-10-2019 09:56

Miley Cyrus yeni sevgilisi Cody Simpson ile birlikte

Liam Hemsworth’ten ayrıldıktan sonra Kaitlynn Carter ie birlikte olmaya başlayan Miley Cyrus, geçen hafta gelen ayrılık haberinin ardından aşk hayatında hız kesmeden şarkıcı Cody Simpson ile birlikteliğe başladı.

Magazin 06-10-2019 13:17

Miley Cyrus ve Kaitlynn Carter ayrıldı

Eşi Liam Hemsworth ile ayrıldıktan hemen sonra İtalya'da samimi şekilde görüntülenen ve daha sonra etkinliklere el ele katılan şarkıcı Miley Cyrus ve blog yazarı Kaitlynn Carter cephesinden ayrılık haberi geldi.

Magazin 24-09-2019 17:18

Miley Cyrus davete yeni sevgilisiyle el ele geldi

Liam Hemsworth ile Miley Cyrus’un 10 Ağustos’ta açıklanan boşanma haberinden bir gün önce 26 yaşındaki ünlü şarkıcı, İtalya’da birlikte tatil yaptığı Kaitlynn Carter ile öpüşürken görüntülenmişti. Boşanma kararının ardından Miley Cyrus yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Magazin 28-08-2019 09:50