Motosiklet Yagmurluk Haberleri

Çorum'da motosiklet yayaya çarptı, 3 kişi yaralandı

Çorum’da motosikletin yayaya çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-07-25 10:16:33

Sivas'ta hafif ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü öldü

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-07-24 09:40:03

Dünyayı gezen ünlü Rus YouTuber Türkiye'de hayatını kaybetti! Milyonlarca takipçisi vardı: Yardım kampanyası başlatıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü O.O. (29) ağır yaralandı. Ozolina'nın cenazesinin Rusya'ya getirilmesi için yardım kampanyası başlatıldı. Öte yandan zolina'nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 2024-07-23 21:33:14

Motosikletli iki kadın neye uğradıklarını şaşırdılar! Kendilerini bir anda yerde buldular!

Adana’da düz yolda motosikletle ilerleyen iki kadın, kaldırım taşının kalkması sonucu motosikletten düştüler. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı nasıl düştüklerini bile anlayamadı.

Haber 2024-07-23 16:45:58

Kayseri'de motosiklet çalan 2 zanlı tutuklandı

Kayseri'de motosiklet çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 22-07-24 09:13

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı ölümlü kazaya karışmıştı! Ölen gencin ailesi savcılığa başvurdu

Beykoz, Kavacık'taki motosiklet kazasında ölen 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki'nin ailesi, motosikletle çarpışan Kızılay eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın tutuklanması için savcılığa başvurdu.

Haber 16-07-24 22:32

Eski Kızılay Başkanı'nın kızı motosiklete çarptı! 16 yaşındaki Barlas'ı hayattan koparan kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, İstanbul Beykoz'da bir motosiklet ile çarpıştı. Feci kazada, 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti, motosikleti kullanan 17 yaşındaki genç ise yaralandı. Kazayla ilgili olarak gözaltına alınan Zehra Kınık, serbest bırakıldı. Kaza anı görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 12-07-24 22:01

Kars'ta kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Kars'ın Kağızman ilçesinde kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber 12-07-24 09:20

Beylikdüzü'nde makas atma kazası! O anlar kamerada

Beylikdüzü, TEM bağlantı yolunda iddiaya göre iki otomobil sürücüsü makas atarak ilerledi. Otomobillerden biri, iki aracın arasından geçmeye çalışırken kaza yaptı. Bahçelievler D-100 Karayolu'nda meydana gelen kazada ise, sağ şeritte ilerleyen bir motosiklet otomobillerin arasından geçerek, emniyet şeridine girmeye çalışan başka bir motosikletle çarpıştı. Her iki kaza da araç kameralarıyla kaydedildi.

Haber 11-07-24 09:38

Yolun ortasında dans eden kadın trafiği birbirinde kattı! Bir otomobil ve bir motosikletli çarpıştı

Ukrayna'da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir otoyolda ismi açıklanmayan kadının dans ettiği anlar yer aldı. O anlarda kadının dansını izleyen bir motosiklet sürücüsü görüş açısının bozulmasından sonra arabaya çarptı. Korkunç kazayı motosiklet sürücüsü hafif yaralarla atlattı.

Trend 10-07-24 14:10

Trafik magandası ortalığı karıştırdı! Motosiklet üzerinde dans etti! Kural tanımadı!

Bursa’da kural tanımayan bir motosiklet sürücüsü, trafikte hem dans etti hem de sollama yaparak kazaya davetiye çıkardı. O anlar ise, kameraya yansıdı.

Haber 09-07-24 10:22

Şişli'de korkunç olay! Motosikletli epilepsi nöbeti geçirip otobüsün önüne düştü

İstanbul Şişli'de bir motosikletli epilepsi nöbeti geçirip İETT otobüsünün önüne düştü. Şans eseri hayatta kalmayı başaran motosiklet sürücüsü kazada yaralandı. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 07-07-24 16:50

Yer: Bodrum! Evini ateşe verdi, ortalığı savaş alanına çevirdi, jandarmayı görünce su kuyusuna atladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptıkları herkesi şoke etti. Evini ateşe verip, başkasına ait motosiklet ve etrafa zarar veren Fahri Anıl I. (40), jandarma ve itfaiye ekiplerini görünce kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atladı. Bacağını kıran Fahri Anıl I., itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-07-24 21:07

Trafik ışıklarında para toplayan çocuğun cebinden çıkan para görenleri şaşkına çevirdi! Para isteyince harçlık verdi: ''Çocuk bana sadaka verdi...''

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde trafik ışıklarında para toplayan bir çocuk ile motosiklet sürücüsü arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisinden para isteyen çocuğa "10 lira borç ver. Çok ihtiyacım var" dedi. Bunun üzerine çocuk cebinden bir deste para çıkarttı.

Trend 04-07-24 12:05

Gaziantep’te 10 motosiklet sürücüsüne 60 bin 941 TL ceza

Gaziantep’te Jandarma ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine denetim yapıldı.

Yurthaber 03-07-24 10:46

Motosikletli metrelerce sürüklendi! Feci kaza saniye saniye kamerada

Şanlıurfa'da motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazada motosiklet üzerindeki iki kişinin metrelerce sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 26-06-24 14:49

TÜİK açıkladı: Trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı, ilk sırada motosiklet var

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Buna göre, mayısta trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 4 artarak 232 bin 401'e yükseldi.

Finans 26-06-24 12:30

Kan donduran infaz girişimi! Torunlarıyla motosiklet üzerinde ilerliyordu... Gözünü kırpmadan başına sıktı

Mersin'de 2 torunuyla motosiklet üzerinde seyahat eden 56 yaşındaki Salih Şahin, yanına yaklaşan bir başka motosikletli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şahin ve motosiklette bulunan 2 torunu da yere düşerken, başında kask bulunan saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 25-06-24 08:49

Mersin'de korkunç anlar! Torunlarının gözü önünde başından vuruldu

Mersin'de 2 torunuyla motosiklet üzerinde seyir halindeyken tabancalı saldırıya uğrayan Salih Şahin (56), başından vurularak ağır yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 25-06-24 00:55

Karşıdan karşıya geçen kadına çarptı, kendini bakın nasıl savundu

Kadıköy'de yayalara kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Kadın kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı kask kamerasına yansıdı. Etraftakiler "niye dikkat etmiyorsun, çok hızlı geliyorsun" diyerek motorcuya tepki gösterdi. Motorcu ise kendisine yeşil ışık yandığını belirtti.

Haber 13-06-24 09:45

Motosikletli vatandaşlara ayı şoku! Böyle kovaladı

Erzurum’un İspir ilçesinde motosiklet ile seyir halindeki vatandaş, ayı ailesiyle karşılaştı. Ayının bir süre kovaladığı vatandaşlar büyük bir tehlike atlattı.

Haber 12-06-24 10:18

Fatih Altaylı'ya motosiklet çarptı! 'Yere düştüm, bir de bana küfür etti'

Gazeteci Fatih Altaylı, cumartesi günü Şişli'de giderken bir motosikletlinin kendine arkadan çarptığını, yere düştüğünü 'ne yapıyorsun oğlum?' dedikten sonra da kendisine küfür edildiğini açıkladı.

Manşet 10-06-24 10:44

BİM'e aksiyon kamerası seti geliyor! 7 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 7 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da katlanabilir elektrikli bisikletler dikkat çekiyor. Yanı sıra Katalog'ta otomobil ve motosiklet sahipleri için yol sürüşünü artıracak pratik ürünler, doğa severler için kamp malzemeleri, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere pratik mutfak gereçleri yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 07-06-24 10:52

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 06-06-24 08:22

Motosiklet tutkunu Sümeyye'nin kahreden sonu! Feci kazada hayatını kaybetti, geriye fotoğrafları kaldı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde iki motosikletin karıştığı kazada sürüklenerek otomobilin altına giren ve hayatını kaybeden 20 yaşındaki Sümeyye Gençer'den geriye çok sevdiği motosikleti üzerinde çektirdiği fotoğrafları kaldı.

Haber 05-06-24 10:27

Motosiklet sürücüsü dehşeti yaşadı! Feci kaza kamerada

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

Haber 05-06-24 09:45

Motosiklet taksi uygulamasından araç çağırdı! Sürücüyü yol boyunca taciz etti... İlk vukuatı değilmiş: İtirafı şaşkına çevirdi

Taylandlı bir adam, Bangkok'ta uygulama tabanlı bir motosiklet taksi sürücüsüne cinsel saldırıda bulundu ve önceki yolculuklarında diğer sürücülere de saldırdığını şaşırtıcı bir şekilde itiraf etti. Olay kısa sürede ülke gündemine yerleşti.

Trend 24-05-24 13:33

İstanbul'da trafikte tehlikeli inatlaşma! O anlar saniye saniye kaydedildi

Esenyurt'ta inatlaşan otomobil ve motosiklet sürücüsü trafiği birbirine kattı. Araç sürücüsü birden fazla kez motosikletlinin önüne tehlikeli şekilde kırarken yaşanan o anlar motosikletlinin kamerasıyla anbean kaydedildi.

Haber 23-05-24 10:10

Denizli'de ölümlü kazaya karışıp kaçan sürücü yakalandı

Denizli'nin Çal ilçesinde, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kazaya karışıp ambulansı aradıktan olay yerinden uzaklaşan yakıt tankerinin sürücüsü yakalandı.

Yurthaber 21-05-24 15:14

Motosiklet sürücüsü küçük çocuğa çarpıp kaçtı! Dehşet anları kamerada

Sultangazi'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen motosikletli; annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Savrularak yere düşen çocuk yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. O anlar bir aracın içinde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 20-05-24 11:34

Hastanede dehşet kamerada! Sedyeden kalkıp doktora saldırdı, sebebi 'pes' dedirtti!

İstanbul’da motosiklet kazasında yaralanan genç, kendisine koridorda sedyenin üstünde müdahale etmek isteyen doktora saldırdı. Sedyenin üzerine çıkarak doktora tekme atan ve hastaneyi birbirine katan saldırgan gözaltına alındı. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 12-05-24 11:59

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

Yer: İstanbul! Doktora tekme tokat saldırdılar: O anların görüntüsü ortaya çıktı

İstanbul'da doktora şiddet! Motosiklet kazası geçirip Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan E.M.Ö. ve bir akrabası acil serviste görevli doktor O.I.'ya tekme tokat saldırdı. O anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 11-05-24 20:52

Motosiklet ile tehlikeli yolculuğa polis ekiplerinden ceza

Kastamonu’da motosikletinin üzerine uzanarak canını hiçe sayan sürücüye cezai işlem uygulandı.

Yurthaber 10-05-24 15:12

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı yaralandı.

Yurthaber 09-05-24 14:50

Küçükçekmece’de korkunç kaza, ağaca çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi

Küçükçekmece’de, iddiaya göre hızlı gittiği için virajı alamayan motosiklet kontrolden çıkarak ağaca çarptı.

Yurthaber 09-05-24 09:48

Tunceli'de ilk defa düzenlenecek motosiklet festivali için hazırlıklar sürüyor

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Tunceli'de 27-30 Haziran tarihlerinde motosiklet festivali düzenleyeceklerini bildirdi.

Yurthaber 08-05-24 14:39

Sarhoş adam ortalığı birbirine kattı! Önce üstünü başını yırttı sonrasında yoldan geçen motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan bir görüntüde Hindistan'ın Chennai'nin Royapettah bölgesinde sarhoş bir İngiliz turist ortalığı birbirine kattı. İsmi açıklanmayan adam önce üstünü başını yırttı ardından ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 08-05-24 10:53

Bursa'da dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsüne 24 bin lira ceza kesildi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsüne toplam 24 bin lira ceza uygulandı.

Yurthaber 08-05-24 07:22

18 gün önce kaybolan Fetullah Kaya’nın kullandığı motosiklet ormanlık alanda bulundu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi’nde yaşayan ve 19 Nisan tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Fetullah Kaya’yı arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:10

Bursa’da cip ile motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi’nde meydana gelen kazada cip ile motosiklet çarpıştı, 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 07-05-24 13:47

Evden çalışma sistemine yepyeni bir soluk getirdi! Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı

Hindistan'un Bangalore bölgesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının yoğun trafikte motosiklet sürerken çevrimiçi bir iş toplantısına katıldı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Trend 04-05-24 13:15

Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını ilk kez açtı! Kocaman bahçe ve evin girişindeki o detay dikkat çekti

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu Sakarya'daki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin girişinde bulunan kocaman garaj adeta bir müzeyi andırıyordu. Bahçede bulunan kocaman havuz ise dikkat çekiciydi...

Magazin 03-05-24 12:26

Trafikte akılalmaz dakikalar! Polisin 'sağa çek' anonsunu umursamadı... Ehliyetim yok, plakam da yok diyerek hızla uzaklaştı

Akan bir trafikte kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerin nerede çekildiği belirtilmezken bir motosiklet sürücüsünün sağa çekmesi için kendisine anons yapan polisi umursamadığı ve olay yerinden 'Ehliyetim yok, plakam da yok' diyerek hızla uzaklaştığı görüldü.

Trend 03-05-24 08:57

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-05-24 09:44

Bandırma’da motosiklet hırsızları tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi’nde yaşanan olayda, S.K. isimli vatandaş akşam saatlerinde park ettiği yerde motosikletini bulamayınca durumu polise bildirdi.

Yurthaber 02-05-24 07:48

Kocaeli'de iki motosiklet ile kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki motosiklet ile kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:41

Yalova’da 2 motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Yurthaber 30-04-24 12:08

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde motosikletin çarptığı yaya yaralandı.

Yurthaber 30-04-24 10:28