Nefes Egzersizi Haberleri

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin 19-02-2024 12:03

Menopoz hakkında tüm bilgiler! Erken menopozdan korunmak için...

Yaş arttıkça vücutta ve sağlıkta birçok değişiklik yaşanıyor. Bu değişiklikler arasında bulunan menopoz kadınlarda belirli bir yaştan sonra yaşanıyor. Menopoz süreci kadınlar için oldukça zorlu geçebiliyor. Bazı kadınlar menopoza çok daha erken giriyor. Erken menopozu önlemek için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor.

Kadin 13-05-2022 14:10

Kanser riskini azaltır, diyabeti önler, kasları güçlendirir...

Yürümek, yüzmek, bisiklete binmek, dans etmek, ip atlamak hatta evde temizlik yapmak… Tüm bu fiziksel aktiviteler, vücudun hareket ederek enerji harcamasını sağlıyor. Ancak bu fiziksel aktivitelerin sağlığımız açısından fayda sağlayabilmesi için her gün düzenli şekilde, yeterli sürede ve tempolu yapılması gerekiyor.

Haber 10-05-2022 12:00

Instagram fenomeni formda kalmasının sırrını paylaştı, ortalık karıştı! “Her gün 2 kez cinsel ilişkiye giriyorum”

26 yaşındaki Brezilyalı model Ruth Telles, sosyal medyadan düzenli olarak sağlıklı yaşam içeriklerini paylaşıyor. Fit vücudu sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Telles, formda kalmasının tüyolarını takipçileriyle paylaştı. İnce belini korumak için her gün spor yaptığını dile getiren Telles, diğer bir püf noktasının seks diyeti olduğunu söyledi.

Trend 13-04-2022 10:45

Nefes Egzersizi

Nefes Egzersizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nefes Egzersizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu nefes egzersizleri hayatınızı değiştirecek! Sadece 10 dakika ayırmanız yeterli

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren nefes alıp veriyoruz. Fakat günlük koşuşturmalardan dolayı nefesinizin değerini fark etmediğiniz zamanlar oluyor mu? Nefes egzersizleri yaparak stresten arınıp sakinleşmek ister misiniz? Nefes egzersizlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yazımız tam size göre!

Kadin 01-03-2022 13:08

Koronavirüs geçirenlerin akciğerlerini güçlendiren nefes egzersizleri!

Koronavirüs sonrası akciğer yıpranmalarına karşı ciğerleri güçlendiren nefes egzersizleri büyük önem taşır. Covid-19 virüsü nedeniyle yıpranan akciğerleri güçlendirmek için uygulanması gereken nefes egzersizleri hakkında bilgi veren Fizyoterapist Çağıl Ertürk, akciğerleri güçlendiren nefes egzersizleri sayesinde sürecin daha kolay atlatılabileceğine dikkat çekti. Doğru nefes almanın yalnızca ciğerleri değil bağışıklık sistemini de güçlendirdiğini söyleyen Ertürk'ün açıklamaları...

Haber 06-01-2022 10:05

Çağla Şıkel'in canlı yayında ilginç anları! Ağzına yastığı kapatıp...

Çağla Şıkel canlı yayında doktor tavsiyesine uydu, ağzına yastık dayayıp çığlık attı. Şıkel'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-09-2021 17:57

Masa başında yapılacak egzersizler nelerdir? İşte 8 maddelik basit egzersizler

Hünlük hayattaki yorgunluklar, kişileri spordan uzaklaştırıyor. Ancak bu durum, vücudun tamamıyla hareketiz kalmasına bir bahane olarak görülmüyor. Gelişen teknoloji sayesinde günlük yaşamın büyük kısmını evde geçirmek durumunda kalanlar için her kesimin yapabileceği, basit, fazla zaman almayan kısa egzersizler bulunuyor.

Haber 01-09-2021 13:57

Uyku sorunu çekenler dikkat! Bu tekniklerle saniyeler içerisinde uykuya dalabilirsiniz

Uyku vücudun dinlenmesi için ihtiyacı olan en önemli zamandır. Dünya Sağlık Örgütü, sağlıklı bir bedene sahip olmak için günlük 8 saat uykuyu tavsiye ediyor. Uyumak için yatağa yatıyor ancak bir sağa bir sola dönerek saatler harcıyorsanız bu uykuya dalma teknikleri hayatınızı kurtaracak.

Trend 07-06-2021 14:23

Uzmanlar uyardı! Düzenli egzersiz, koronavirüsü ağır geçirme riskini azaltıyor

Amerika’da yapılan bir araştırma günlük hareket ve düzenli egzersizin koronavirüsü ağır geçirme riskini azalttığını ortaya çıkardı. Koronavirüs ile birlikte hareketsiz yaşamın etkili olmaya başladığını dile getiren uzmanlar, düzenli egzersiz için vatandaşlara önerilerde bulundu.

Haber 30-04-2021 11:28

Evde yapılabilecek basit ve etkili egzersiz önerileri

Uzun süre hareketsiz kalmanın fiziksel olduğu kadar ruhsal anlamda da kişiyi olumsuz etkilediğini söyleyen uzmanlar, koronavirüs pandemisi devam ederken evde etkili egzersizler yapılabileceğine dikkat çekti. İşte kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarından kalp damar hastalıklarına pek çok sorunun önüne geçmenizi sağlayacak egzersiz önerileri...

Kadin 22-03-2021 08:52

İşte diyeti bitiren mucize egzersiz!

Uzmanlar, sadece kendi ağırlığınızı kullanarak yapabileceğiniz 12 hareketten oluşan bu egzersizdeki hereketlerin her birine 30 saniye ayırmanızı ve aralarda en fazla 10 saniye dinlenmenizi öneriyor.

Haber 14-05-2013 17:05

Yüzmek kilo verdirir mi?

Yaz değildiğinde pek çok kişinin aklına deniz, kum ve güneş gelir. Yaz ayları beraberinde sıcak havaları da getirdi. Karpuz kabuğunun denize düşmesiyle beraber imkanı olan herkes plajlara üşüşmeye başladı. Kızgın kumlardan serin sulara yapılan bu dalış bedeninizin rahatlamasına yardımcı olur. Aynı zamanda yüzmek en keyifli egzersizlerden biri olarak kabul edilir. Peki yüzmek kilo kaybına yardımcı olur mu? Yüzmek kilo verdirir mi?

Kadin 22-11-2010 12:28

Hangi sporlar göğüslerin dik kalmasını sağlar?

Yaşlanma ve genetik faktörler zaman içinde göğüslerin şekillerinde deformasyonlara neden olur. Emzirme ve kilo değişimi gibi etkenler göğüs formunu bozan en önemli etkenler olarak karşımıza çıkar. Ancak göğüs sarkma probleminin sadece kadınların sorunu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ede uygulayabileceğiniz birkaç hareketle göğüslerinizi dikleştirebilirsiniz.

Kadin 25-03-2010 07:33

Sağlıklı yaşam için nasıl egzersiz yapılmalı

Olumsuz dış etkenlere sıklıkla maruz kalan şehir insanının rahatlamasını sağlayan egzersiz, düzenli yapıldığında yaşam kalitesini yükseltiyor.

Haber 01-01-2006 00:22