Nekrofili Haberleri

84 yaşındaki kadını mezarından çıkartıp tecavüz ettiler...Cesedin yanına uzanmış halde yakayı ele verdiler

Filipinler’de yaşanan bir olay dünya basınında gündem yarattı. İsimleri açıklanmayan ancak henüz reşit olmadıkları belirtilen iki çocuk, 84 yaşındaki Isabel Bastatas’ın defnedilmesinin ertesi gününde kadının cansız bedenini mezarından çıkarttı. Cesetle yan yana yakalanan iki çocuğun mezarından çıkarttıkları 84 yaşındaki kadına tecavüz ettikleri belirtildi.

Trend 30-12-2022 13:58

Ölülerle cinsel ilişkiye girmeyi sevdiğini itiraf etti! Cesediyle ilişkiye girmek için kız kardeşini öldürmeye çalıştı

İsrail’de yaşayan ismi açıklanmayan 20 yaşındaki bir erkek, polise nekrofili filmlerine ilgi duyduğunu itiraf ederek kız kardeşini öldürmek istediğini söyledi. Gece kardeşinin uyuduğu sırada dürtülerine engel olamadığını ifade eden adam 18 yaşındaki kardeşini öldürerek cesediyle cinsel ilişkiye girmek için hamle yaptı. Ancak anne ve babanın durumu fark etmesi üzerine gen kız kurtarıldı.

Trend 15-11-2022 08:27

Seks için morga davet etti! Şimdi sayısız cinsel suçtan yargılanıyor

Lancs, Blackpool'dan 42 yaşındaki Nigel Robinson-Wright, bir cenaze görevlisi olarak çalışıyordu. Kimliği belirsiz bir adamı morga davet ederek bir cesetle cinsel ilişkiye girmeye teşvik edip buna yardım ve yataklık etmesinin ardından tutuklanan Robinson-Wright şimdi birden fazla cinsel suçtan yargılanıyor.

Trend 07-05-2022 12:01

Tarihin en ilginç suçlusu! Cesetlerle cinsel birliktelik yaşama ve ölüm kokusu bağımlısı bir kadın: Karen Greenlee

Tarihin bilinen modern nekrofili hastası olan Karen Greenlee bir hayli ilginç bir suç makinesiydi. Onu üne kavuşturan ve ‘Morg faresi’ lakabıyla anılmasına neden olan olay ise 1979 yılında cenaze arabasını kaçırarak içindeki cesetle cinsel birliktelik yaşamasıydı. Yakalanmadan önce ise Karen Greenlee’in 40 cesetle cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Trend 25-11-2021 15:05

Nekrofili

Nekrofili Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nekrofili Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.