Nevşin Mengü Haberleri

Nevşin Mengü'nün 'Erdoğan' yorumu sosyal medyada gündem oldu! 'Yaşanan hezimeti sahiplendi, sırtlandı'

Türkiye dün sandık başındaydı. Oy verme işleminin ardından gözler sandıklardan çıkacak sonuçlara çevrilmişti. Birçok ilde sürpriz sonuçlar çıkarken liderlerin açıklamaları da dikkatle takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "31 Mart bizim için bir bitiş değil; aslında bir dönüm noktasıdır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırmıştır" dedi. Bu konuşmanın ardından gazeteci Nevşin Mengü'nün yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-04-2024 07:25

Nevşin Mengü'yü çileden çıkaran yorum! Ağzını çok fena bozdu: Ben sizin vicdanınıza...

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan gazetecilerden biri olan Nevşin Mengü yaptığı bir yorumla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir paylaşıma sinirlenen Mengü tepkisini, "Ben sizin vicdanınıza... s...yım. Utanmaz arlanmazlar." sözleriyle gösterdi.

Haber 12-03-2024 17:32

Dilan Polat'ın avukatı konuştu! 'Cezaevinde çok ağlıyor' diyerek Dilan Polat'a gönderdiği kitapları tek tek saydı

Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere 12 kişinin tutuklu olduğu dosyanın tüm detayları merak ediliyor. Polat Ailesi'nin avukatları Ahmet Gün'ün itirafçı olmasının ardından yeni avukatları Hüseyin Kaya oldu. Polat çiftinin yeni avukatı Kaya ise Nevşin Mengü'nün yayınına katıldı ve açıklamalarıyla gündem oldu. Kaya, Dilan Polat'a okuması için gönderdiği kitapları tek tek saydı.

Magazin 22-11-2023 14:15

Nevşin Mengü ve Fatih Portakal'dan sonra Özgür Demirtaş da açıkladı: Muharrem İnce bana da mesaj attı

Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile gazeteciler Nevşin Mengü ve Fatih Portakal arasındaki polemikler gündem olmuştu. Mengü, İnce'nin kendisini aradığını, Portakal ise mesaj attığını açıklayarak görüşmelerin detaylarını anlatmıştı. Son olarak ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İnce ile görüştüğünü belirtti. Demirtaş, İnce’nin kendisine mesaj atarak siyasetten anlamadığını söylediğini açıkladı.

Haber 16-03-2023 20:43

Nevşin Mengü, Muharrem İnce ile yaptığı konuşmayı açıkladı: Elinde veri yok, neye göre konuşuyorsun! Şahan Gökbakar'dan tepki geldi

Gazeteci Nevşin Mengü, Muharrem İnce'ye sosyal medya hesaplarından gelen destek mesajlarının çoğunun bot olduğunu iddia etti. Mengü, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile aralarında geçen telefon görüşmesini de anlattı. Mengü, İnce'nin kendisini aradığını söyleyerek "Elinde veri yok, neye göre konuşuyorsun" dediğini aktardı. Şahan Gökbakar da önce İnce'yi takip etmeyi bıraktığını duyurdu ve tepki gösterdi. Ünlü komedyen daha sonra ise İnce'nin kendisini aradığını da açıkladı.

Haber 13-03-2023 20:36

'Muhtemelen Ersan Şen...' Nevşin Mengü'den İYİ Parti ve cumhurbaşkanı adayı ile ilgili dikkat çeken sözler

Siyaset gündemi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa ve cumhurbaşkanı adayı çıkışının ardından karıştı. Birbiri ardına önemli gelişmelerin yaşandığı siyasette, Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin atacağı adımlar merak ediliyor. Ersan Şen ismi de gündem yaratmıştı. Son olarak Nevşin Mengü'den İYİ Parti ve cumhurbaşkanı adayı ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Mengü "Muhtemelen İYİ Parti, alternatif bir ismi CB adayı olarak ilan edecek." dedi. İşte detaylar...

Haber 06-03-2023 11:25

Paylaşımlar gündemi sarstı, kulisler hareketlendi! Nevşin Mengü'den çok konuşulacak iddia: Bazı İYİ Partililer masadan kalkma konusunda ısrarcı

Millet İttifak, bugün cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bir araya gelirken; toplantı sonra karşılıklı yapılan açıklamalar ve paylaşımlar gündem yarattı. Masada Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının öne çıktığı belirtilirken, CHP ve İYİ Parti cephesinden gelen açıklamalar kafaları karıştırdı. Gazeteci Nevşin Mengü ise İYİ Parti de "masadan kalkma" seçeneğinin iyiden iyiye konuşulduğunu iddia etti.

Haber 02-03-2023 22:25

Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi

Murat Yetkin Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa adlı programda yaptığı konuşma sonrasında gündem oldu. Yetkin'e programda Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek eşlik ediyor. Eski muhabir Murat Yetkin'in kim olduğu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi...

Haber 13-02-2023 00:09

Nevşin Mengü'den çok konuşulacak Meral Akşener iddiası: Kılıçdaroğlu'na 'bu şekilde yol yürümek istemiyoruz' diyecek

Seçimlere 7 aydan kısa bir süre kaldı. Siyaset kulislerinde her gün yeni bir gelişme yaşanırken en çok merak edilen konu ise, "Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?" sorusu olmaya devam ediyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener bu akşam CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü. Bu görüşme öncesinde gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalından verdiği kulis bilgisi çok konuşuldu. İşte detaylar...

Haber 27-12-2022 16:36

Şahan Gökbakar: Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü'nü tebrik etmek lazım

Recep İvedik 7 filmiyle gündemde olan Şahan Gökbakar, gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube programına konuk oldu. Gökbakar, "Marmaris yangınları sonrası bölgede otel inşaatı yapıldı mı?" sorusuna, "Benim gördüğüm yok öyle bir şey. Yangından sonra hızlı bir çalışma oldu" yanıtını verdi.

Magazin 22-12-2022 22:16

Nevşin Mengü, Oğuzhan Uğur'un programına neden katılmadığını açıkladı! Jahrein yanıt verdi! Sosyal medyada gündem olan tartışma

Gazeteci Nevşin Mengü ile Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç arasında yaşanan polemik sosyal medyada gündem oldu. Mengü, sosyal medya yasasının tartışılacağı Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına, konukların arasında Jahrein olduğunu görünce katılmaktan vazgeçtiğini söyledi. "Adamı ciddiye aldık, bizim hatamız. Dijital zorbalık yapıyor, aynı ortamda bulunmam" diyen Mengü'ye, sosyal medya fenomeni Jahrein'den yanıt geldi. Jahrein "Nevşin kendisi gerçek bir zorbadır asıl" dedi.

Magazin 17-10-2022 21:52

Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü kaç yaşında ve nereli?

Türk gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü'nün hayatıyla alakalı detaylar araştırılıyor. Nevşin Mengü Bilkent Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesinde eğitim aldı. Peki Nevşin Mengü kimdir? Nevşin Mengü kaç yaşında ve nereli? Nevşin Mengü politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır. İşte detaylar...

Haber 11-05-2022 00:30

Ünlü sunucu Nevşin Mengü dudak dolgusu mu yaptırdı? Estetik değişimi gözlerden kaçmadı

Gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü, ekran önü projelerinin yanı sıra kendi YouTube kanalında da gündemi değerlendirmeye devam ediyor. 40 yaşındaki sunucu Mengü'nün yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı.

Magazin 10-05-2022 23:46

Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun için 'Resmen kriz' diyerek sert çıktı! 'Onlar VIP araçlarla gezdirilirken...'

Gazeteci Nevşin Mengü, son günlerde özellikle Karadeniz gezisiyle gündemde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu. Nevşin Mengü'nün hedefinde İBB Sözcüsü Murat Ongun da vardı. İstanbul'da yaşanan kar faciasını anımsatan Mengü, İmamoğlu ve Ongun'u topa tuttu. Mengü ayrıca İmamoğlu'na İçişleri Bakan Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışma üzerinden de yüklendi. Nevşin Mengü İmamoğlu'nun Karadeniz turunda kimi gazetecilerin VIP araçla gezdirildiği iddiasına da değindi.

Haber 10-05-2022 09:49

Nevşin Mengü'den gündem olan Yıldız Tilbe yorumu

Şarkıcı Yıldız Tilbе, sosyal mеdya hеsabından yaptığı “Saldırgan köpеk gruplarına bölgе halkı zеhirli еt vеrsin, hеpsi gеbеrsin” paylaşımı nеdеniylе İstanbul Adalеt Sarayı’na gidеrеk savcılığa ifadе vеrdi. Gazеtеci Nеvşin Mеngü’nün Twittеr’da Tilbе’nin ifadеsiylе ilgili yorumu binlеrcе bеğеni aldı.

Magazin 16-04-2022 07:50

Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi!

Faruk Bildirici sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen gazeteci Faruk Bildirici hakkında internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi...

Haber 24-02-2022 00:59

Sosyal medyada Nevşin Mengü polemiği! Mengü'ye 'reklam' eleştirisi yapan Faruk Bildirici'ye Cüneyt Özdemir ve Özgür Demirtaş'tan tepki!

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, gazeteci Nevşin Mengü'yü sosyal medya hesabından reklam yaptığı gerekçesiyle eleştirerek, bunun meslek ilkelerine aykırı olduğunu söyledi. Mengü ise Bildirici'ye hem YouTube hem de Twitter'dan yanıt vererek, "Ben mecrayım, bunu Faruk Bey’lerin jenerasyonu anlayamıyor" dedi. Polemiğe Cüneyt Özdemir ile Özgür Demirtaş da dahil oldu ve Mengü'ye destek verdi. Demirtaş, "Gazeteciler nereden para kazanacak?" derken Özdemir ise çok daha sert sözler sarfetti.

Haber 23-02-2022 23:10

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası protestosuna destek var mı? Nevşin Mengü'nün yaptığı anket sosyal medyada gündem oldu

Yüksek elektrik faturaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim' açıklamasının yankıları sürüyor. CHP liderinin bu açıklamasına vatandaşların destek verip vermediğiyle ilgili gazete Nevşin Mengü'nün sosyal medyada yaptığı anket günün en çok konuşulan konularından oldu.

Haber 11-02-2022 13:54

Nevşin Mengü Ekrem İmamoğlu'na seslenen Bircan Bali'yle dalga geçti

Kar yağışı sonrası yayında Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Bircan Bali Nevşin Mengü'nün de gündemindeydi. Nevşin Mengü Bircan Bali'nin sözlerini ekrana yansıtarak Söylemezsem Olmaz sunucusuyla dalga geçti. Nevşin Mengü konuşmasında "Kadıncağız lebi-i derya diye tutturmuş" dedi.

Magazin 27-01-2022 07:22

Nevşin Mengü koronavirüse yakalandı

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 3. doz aşısını yaptırdığını belirten gazeteci, hastalığının hafif geçmediğini söyledi.

Magazin 23-11-2021 07:33

Nevşin Mengü'den canlı yayında takipçisine küfür

Nevşin Mengü, kendisine 'foncu' yorumu yapan takipçisine, canlı yayında küfür etti. Mengü hızını alamadı, takipçisinden 'hıyar' diye bahsetti.

Magazin 13-10-2021 09:56

Nevşin Mengü: Binali Yıldırım'a iş aratan hayat sana bana neler etmez

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın anasınıfı öğrencisine "İş arıyorum" dediği diyalog gündem oldu. Gazeteci Nevşin Mengü, Yıldırım'ın sözleriyle ilgili "Binali Yıldırım’a iş aratan hayat sana bana neler etmez" paylaşımını yaptı.

Haber 08-10-2021 15:54

Şahin Mengü son yolcuğuna uğurlandı

Eski CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazında Şahin Mengü'nün kızı gazeteci Nevşin Mengü'nün bitkin hali dikkat çekti.

Haber 21-09-2021 15:56

Son Dakika: Şahin Mengü hayatını kaybetti! (Nevşin Mengü'nün babası Şahin Mengü kimdir?)

Son dakika haberine göre bir dönem Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreterliği de yapan CHP eski milletvekili Şahin Mengü yüksek tansiyon şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 20-09-2021 12:31

Sedat Peker'le ilgili yaptığı yayında gelen yorum Nevşin Mengü'yü kızdırdı

Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayının "Soylu ile Yattık Peker ile Kalktık" şeklindeki başlığına gelen bir yoruma tepki gösteren gazeteci Nevşin Mengü, "Bu ülkede herkes kafayı cinsellikle bozmuş, bu ülke sevişsin de rahatlayalım" dedi.

Haber 21-05-2021 09:03

Nevşin Mengü'nün yeni adresi belli oldu

En son Olay TV’de ana haber bülteni spikerliği yapan gazeteci Nevşin Mengü’nün kanal kapandıktan sonraki yeni adresi belli oldu.

Haber 04-02-2021 07:48