Niyazi Gül Dörtnala Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı! Hayatımın Neşesi, Niyazi Gül Dörtnala, En Büyük Şaban, Demir Maske, MasterChef 18 Ağustos 2023 Reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 18 Ağustos Cuma gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Hayatımın Neşesi, Niyazi Gül Dörtnala, En Büyük Şaban, Demir Maske, MasterChef gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 18 Ağustos Cuma gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 19-08-2023 14:19

Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Niyazi Gül Dörtnala nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu ve oyuncuları, filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla araştırılmaya başlandı. Hakan Algül'ün yönetmenliğini üstlendiği film, bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. Peki, Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Niyazi Gül Dörtnala nerede çekildi? Star TV yayın akışı...

Magazin 18-08-2023 19:38

Niyazi Gül Dörtnala

Niyazi Gül Dörtnala Hakkındaki Haberler Mynet'te. Niyazi Gül Dörtnala Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.