Oğuz Gündoğdu Haberleri

Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu son yolculuğuna uğurlandı

Rutin sağlık kontrolünden geçerken damarlarında tıkanıklık olduğu belirlenince özel bir hastanede stent takılan 75 yaşındaki Dr. Oğuz Gündoğdu, dün hayatını kaybetti. Jeofizik ve deprem uzmanı Gündoğdu'nun cenazesinde eşi ve oğlu ayakta durmakta zorlandığı görülürken, cenaze için çok sayıda çelenk gönderildi. Cenaze, kılınan namaz ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Haber 28-05-2022 15:26

Deprem uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti

Deprem uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti

Yurthaber 27-05-2022 10:12

Oğuz Gündoğdu kimdir? Ünlü deprem Uzmanı Oğuz Gündoğdu ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Oğuz Gündoğdu basında yer alan son dakika haberlerinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü deprem uzmanının yaşamını yitirdiği aktarıldı. Birçok kişi internette; Oğuz Gündoğdu kimdir? Ünlü deprem Uzmanı Oğuz Gündoğdu ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Haber 27-05-2022 09:43

SON DAKİKA | Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti! Bu sabaha karşı hastanede fenalaşmıştı...

Son dakika haberi: Deprem uzmanı Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Daha önce kalp ameliyatı olan Dr. Gündoğdu'nun geçtiğimiz günlerde damar tıkanıklığı nedeniyle stant takılmıştı. Gündoğdu'nun bu sabaha karşı fenalaşarak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Öte yandan deprem uzmanı Gündoğdu'nun son olarak katıldığı canlı yayındaki konuşması dikkat çekmiş, sosyal medyada "Oğuz Gündoğdu hasta mı?" sorusunun yanıtı merak konusu olmuştu.

Haber 27-05-2022 08:23

Diğer Haber Etiketleri

Oğuz Gündoğdu

Oğuz Gündoğdu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oğuz Gündoğdu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.