Okan Karacan Haberleri Ve Son Dakika Okan Karacan Haberleri

Okan Karacan Haberleri Ve Son Dakika Okan Karacan Haberleri

1977 İstanbul doğumlu olan Okan Karacan şovmen, program yapımcısı, radyocu, sunucu, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. İlk ve orta öğrenimini Özel Terakki Lisesi’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü kazanandı okulu tamamlamadı. 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Müzikoloji bölümünü kazandı ve bu bölümü bitirdi. 2002 yılında Tiyatro Portakal'da Sigara Böreği isimli tiyatro oyununda rol alarak oyunculuk hayatına başladı. Daha sonra BKM ve Uygur Kardeşler’de oyunculuğa devam etti. Çeşitli dizi ve filmlerde rol almasının yanında televizyon ve radyo programlarında sunuculuk yapmıştır.

Okan Karacan Haberleri

Eski eşi şikayetçi olmuştu! 70 kilo veren Okan Karacan’ı görenler tanıyamadı! Adama ne olmuş böyle

Ünlü komedyen Okan Karacan üç ay önce ayrıldığı eşi Zeynep Kadıoğlu’nun şikayeti üzerine gözaltına alınmıştı. Kadıoğlu ile alacak verecek meselesi yüzünden karakolluk olan Okan Karacan video ile eşine seslendi. Karacan’ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 17-04-2023 14:51

Eski eşinin kapısına polislerle dayanmıştı! Okan Karacan gözaltına alındı

Ünlü komedyen Okan Karacan ani bir kararla boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek yüzünden kavga etmiş ve eski eşinin kapısına polislerle dayanmıştı. Karacan ve Zeynep Kadıoğlu arasında arbede yaşanmıştı. Okan Karacan ve eski eşi arasında yeni bir olay daha yaşandı ve ünlü komedyen gözaltına alındı.

Magazin 15-04-2023 15:34

Eski karısının kapısının önünde olay çıkarmıştı! Zeynep Kadıoğlu, Okan Karacan hakkında suç duyurusunda bulundu

Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek meselesi yüzünden karakolluk olan Okan Karacan hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Okan Karacan'ın 3 ay önce boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Zeynep Kadıoğlu, Okan Karacan'ın evli olduğu süre içerisinde kendisini defalarca aldattığını söyledi. Eski eş Okan Karacan'ın sosyal medya hesaplarından sahte isimlerle kendisine sürekli tacizde bulunduğu da iddia etti. İşte eski karı koca arasında yaşanan olaylar...

Magazin 11-04-2023 08:34

Okan Karacan eski karısının kapısına polislerle dayandı! İkili arasında arbede çıktı

Okan Karacan ani bir kararla boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek yüzünden kavga etti. Eski karısının yapım şirketine polislerle birlikte giden Karacan ve Zeynep Kadıoğlu arasında arbede çıktı. "Can güvenliğim yok" diyerek şirketteki çalışanlardan şikayetçi olan Okan Karacan, kendisini karakola yönlendiren polislerle de tartıştı.

Magazin 30-03-2023 13:20

Okan Karacan

Okan Karacan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okan Karacan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Okan Karacan kimdir? 2. Sayfa konuğu Okan Karacan nereli ve kaç yaşında, ne mezunu?

Okan Karacan, oğlu Alican ile birlikte 19 Mayıs Perşembe günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. 2. Sayfa programının ardından, Okan Karacan kimdir? 2. Sayfa konuğu Okan Karacan nereli ve kaç yaşında, ne mezunu? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 19-05-2022 10:13

Okan Karacan'ın yeni işi! Duyarsız kalamıyorum

Okan Karacan sunuculuk ve oyunculuk dışında yeni bir alanda çalışıyor. Reklam ajansı sahibi olan ünlü sunucu Okan Karacan, markaların dijitalleşme sürecinde aranan isim olmayı başardı.

Magazin 14-01-2022 11:44

Değişimi inanılmaz! Ünlü isim 105 kilo birden verdi: İşte obezite ameliyatıyla zayıflayan ünlüler!

Çağımızın büyük problemi obezite ünlülerinde başına bela oluyor. Sağlık sınırlarını aşan kilolara sahip ünlüler ise çareyi obezite ameliyatlarında buluyor. Ünlülerin değişimlerini görünce çok şaşıracaksınız.

Magazin 14-10-2021 09:35

Okan Zeki Karacan cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldı

Beşiktaş'ta köftecide garson olarak çalışan Y.K.'nin taciz şikayeti üzerine sunucu Okan Zeki Karacan gözaltına alındı. İddiaları kabul etmeyen Okan Zeki Karacan hakkında 'cinsel taciz' soruşturması başlatılarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Magazin 22-08-2021 19:07

Okan Karacan koronavirüsten sonra diyetle 10 kilo verdi

Okan Karacan, koronavirüsten sonra ilk kez görüntülendi. Karaca hastalıktan sonra özel bir diyetle 10 kilo verdiğini söyledi.

Magazin 21-03-2021 15:19

Koronavirüs olan Okan Karacan taburcu oldu! 'İnanılmaz zor bir dönem geçirdim'

Koronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'dan sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Karacan, taburcu oldu.

Magazin 21-01-2021 13:29

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden video paylaştı

Koronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'dan sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Karacan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 18-01-2021 22:05

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı! Okan Karacan kimdir?

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından video paylaşan Okan Karacan, durumumun ağırlaştığını ve koronavirüs tedavisinin hastanede devam edeceğini açıkladı.

Magazin 11-01-2021 02:11

Okan Karacan kimdir? Okan Karacan kaç yaşında, nereli? İşte Okan Karacan son hali

Bir dönemin en ünlü sunucularından olan Okan Karacan verdiği kilolarla yeniden gündemde. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ünlü isim televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Okan Karacan kimdir? Okan Karacan kaç yaşında, nereli? İşte Okan Karacan son hali ve hakkında tüm merak edilenler…

Magazin 24-11-2020 11:19

Okan Karacan'dan müjdeli haber geldi

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Okan Karacan ve eşi Zeynep Karacan ilk bebeklerini kucağına aldı.

Magazin 07-06-2015 17:26

Düğününü iptal etti

Okan Karacan, Soma'da yaşanan büyük acı nedeniyle 18 Mayıs'ta yapacağı düğünü iptal etti.

Magazin 16-05-2014 09:44

Okan Karacan nişanlandı

Komedyen Okan Karacan, iki yıl önce "Arım Balım Peteğim" programında evlenme teklif ettiği içmimar Zeynep Kadıoğlu ile geçtiğimiz günlerde nişanlandı.

Magazin 11-12-2013 06:12

Karacan'ın 6.5 yıl hapsi istendi!

Şovmen Okan Karacan'ın polise direndiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 6,5 yıl hapis istendi.

Magazin 04-03-2010 09:15

Yaptığı şovun bedeli 7 bin TL !

Şovmen Okan Karacan, "Karayolları Trafik Kanunu'na aykırı davrandığı" gerekçesiyle 6 bin 963 lira idari para cezasına çarptırıldı.

Magazin 04-02-2010 13:49

Okan Karacan'ın bileti kesildi mi?

Geçtiğimiz cuma akşamı polislerin dur ihtarına uymayıp kaçan Karacan, evinin önünde yakalanıp götürüldüğü karakolda olay çıkartmıştı.

Magazin 10-01-2010 16:59