Osman Nuri Kabaktepe Haberleri

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-2024 10:48

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-2024 16:44

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-2024 00:39

AK Parti elindeki son İstanbul anketini paylaştı! Bu zamana kadarki en düşük fark: Seçmenimizin bir kısmı kararını vermiş

Seçime artık sayılı günler kaldı. Siyasi yasakların önümüzdeki günlerde başlamasıyla anket paylaşımı sona erecek. Son anketlerde ise aradaki farklar oldukça dikkat çekti. Herkesin merak ettiği İstanbul'da ise nefes kesen yarış devam ediyor. Kurum mu önde, yoksa İmamoğlu mu? İşte AK Parti'nin duyurduğu son anket...

Haber 18-03-2024 10:36

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kabaktepe paylaşımında "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" dedi.

Haber 05-02-2024 17:47

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: Yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve milletvekilleri, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kabaktepe, "İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz" dedi.

Haber 23-09-2023 18:16

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den sandık çağrısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, tüm seçmenlere sandığa gitme çağrısında bulundu. 14 Mayıs’ın tam bir demokrasi şöleninde geçtiğini ve milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini bir kez daha ilan ettiğini vurgulayan Kabaktepe, “Seçmenlerimizin tamamını ayrım yapmaksızın sandığa ve demokrasiye çağırıyorum. Bütün bileşenleri ile ülkemizin her ferdini karar vermeye ve ülke yönetimine katkı sunmaya davet ediyorum.” dedi.

Haber 24-05-2023 14:47

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AK Parti'den ilk açıklama! Akşener'e geçmiş olsun dileğini iletti: Bu hain terör saldırısı hepimizi derinden üzdü

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırı sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, binayı ziyaret ederek Meral Akşener'e geçmiş olsun dileğini iletti. Kabaktepe saldırıyı kınadığını belirterek "Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hepimizi üzdü" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Akşener'in saldırı sonrası yaptığı açıklamaya tepki göstererek "Kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz" dedi.

Haber 31-03-2023 13:58

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Muharrem İnce açıklaması: Bizi olumsuz etkilemiyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Yaptığımız çalışmalarda Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda alacağımızı görüyoruz. Seçim ikinci tura kalmaz." ifadelerini kullandı. Kabaktepe ayrıca Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de konuştu.

Haber 30-03-2023 21:27

AK Partili isimle yetkililer arasında gerilim yaşanmıştı! 'Halk Ekmek' tartışması büyüyor: Neden içeri almıyorsunuz?

Dün AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı iddiasını dile getirdiği bir basın açıklaması yapmıştı. Açıklamasının sonuna doğru yanına gelen Halk Ekmek yetkilileriyle Kabaktepe arasında gerginlik çıkarken Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe'yi fabrikaya davet etmişti. AK Parti'den konuyla ilgili bugün yeni açıklama geldi.

Haber 22-10-2022 17:52

AK Partili Kabaktepe ile Halk Ekmek yetkilileri arasında gerginlik! Yanına gelip 'Baskınla olmaz' dediler: Sakin olun, ilan ederek geliyoruz

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığı yönünde AK Parti'den tepki geldi. Fabrikaya yakın bir noktadan basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, fabrikada ekmek üretilmediğini öne sürerek "Fabrikayı açtıysanız, niye çalıştırmıyorsunuz, milleti kandırmak için mi yola çıktınız?" dedi. Kabaktepe'nin konuşmasının sonunda yanına İBB Halk Ekmek A.Ş yetkilileri gelirken, ortamda gergin anlar yaşandı.

Haber 21-10-2022 13:28

AK Parti İl Başkanlığınca Beyaz Baston Farkındalık ve Güvenlik Gününde etkinlik düzenlendi

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Birtakım engellerden dolayı ekonomide de kamuda, iş hayatında da fırsat verilmeyen, önü açılmayan engelli kardeşlerimiz, fırsat verildiğinde ülkeleri, kendileri, memleketleri için ne kadar güzel işler ve projeler üretebileceklerini gösterdiler"

Yurthaber 16-10-2022 17:55

AK Parti İstanbul'un Yüz Yüze 100 Gün programı Büyükçekmece’de devam etti

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "(Ana muhalefet) Vatandaşın ve insanımızın faydasına olan projelerin gelişmesi, daha güzel bir şekilde yapılması, daha verimli bir şekilde nasıl hayat bulacağını dile getirmesinden ziyade, değersizleştirmek istiyorlar" - "Ana muhalefet ve altı artı, plus, masanın neyde ittifak ettiklerine karar vermesi lazım. Ecdada saldırı var buna mı ittifak ettiniz?"

Yurthaber 16-09-2022 14:26

Bakan Kasapoğlu, İstanbul'da Yüz Yüze 100 Gün programına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Sayın Cumhurbaşkanımızın 21 yıllık süreçteki liderliği ve gelinen nokta, Türkiye'nin her bir karışında çok güçlü bir şekilde hissediliyor" - "Her türlü engele, kumpasa ve senaryoya rağmen Allah'ın izniyle ve milletimizden aldığımız güçle durmaksızın yürüyen bir kervan var. İnşallah her şeye rağmen yürüyecek, güçlü bir şekilde yoluna devam edecek bir hareket var" - "Dün 105 yeni yurt açtık. Avrupa'daki örneklerine bakıldığında yakınına bile yaklaşılmayacak bir tabloyla karşı karşıyayız. 850 bin kapasite, 800 yurt"

Yurthaber 15-09-2022 17:26

AK Parti İstanbul'un Yüz Yüze 100 Gün programı Kartal'da devam etti

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "AK Parti'mizin temel yaklaşımı milletimize rağmen değil, milletimize göre hareket etmektir"

Yurthaber 07-09-2022 17:21

İstanbul'da AK Partili belediyelerdeki işçilere yüzde 80 zam

İstanbul'da AK Partili belediyelerdeki işçilere yüzde 80 zam

Yurthaber 10-08-2022 12:14

AK Parti'li ilçe belediye başkanlarından Küçükçekmece'de esnaf ziyaretleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Bu programda bizim temel yaklaşımımız programın adından da belli olduğu gibi yüz yüze, gönül gönüle... İstanbullu, Küçükçekmeceli kardeşlerimizin gündemi neyse bizim gündemimiz de o"

Yurthaber 30-07-2022 12:39

AK Parti harekete geçti! Bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları sahaya iniyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı ve yaz dönemi boyunca devam edecek olan 'Yüz Yüze 100 Gün' projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "39 ilçemizde bakanlarımız vatandaşlarımızla buluşacaklar. Genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, İstanbul'daki AK Partili belediye başkanlarımız, il yöneticileri buluşacaklar" dedi.

Haber 21-07-2022 13:07

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Darbecilere karşı demokrasiyle mücadele edeceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 15 Temmuz'un 6'ncı yıldönümünde Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Kabaktepe "Kötülüğe karşı biz hep ışıkla mücadele edeceğiz. Darbecilere karşı hep demokrasi ile mücadele edeceğiz. Hainlere karşı hep milletimizin iradesiyle mücadele edeceğiz. Tankın karşısına çıkıyorsunuz ve yatıyorsunuz. Bunu size sadece milletinize olan sevdanız, Türkiye'ye olan aşkınız yaptırabilir" dedi.

Haber 15-07-2022 15:47

Kabaktepe'den Esenyurt ziyaretini eleştiren CHP'lilere tepki:

"CHP İl Başkanı, sel bölgesinden bize bilgi vermeye çalışmış. Biz zaten oradaydık. Kim ne yapıyor, yerinde gördük. Emek veren herkese de teşekkür ettik" - "Bizler selde, karda, depremde milletimizle birlikte mücadele ederiz ve milletimize seri hizmet eden devletimizin yanında oluruz"

Yurthaber 12-07-2022 00:33

AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul Buluşmalarında gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti'li Kabaktepe, "İstanbul Buluşmaları"nda gazetecilerle bir araya geldi

Yurthaber 21-06-2022 22:04

AK Partili Kabaktepe'den Atatürk Havalimanı tepkisi! 'Atatürk ve doğa düşmanı görmek isteyenler aynaya baksın'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "CHP İstanbul İl Başkanı’nın Atatürk’e bakış açısı parti içinde bile büyük tartışma konusu" dedi. Kabaktepe ayrıca "Doğa düşmanlığı, Atatürk düşmanlığı gibi sıfatları başkalarının üzerine atmasınlar. Zira tüm bunlar, malum kişilerin has özelliğidir" diye konuştu.

Haber 17-05-2022 12:31

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den kar yağışı öncesi seferberlik çağrısı

"AK Partili 25 ilçe belediye başkanımızı, hiçbir ayrım ve sorumluluk taksimi yapmadan bütün yolların açık tutulması için canla başla çalışmaya ve sorumluluk almaya çağırıyorum" - "Önceden yemek sözümüz vardı, tatil planlarımız yapılmıştı gibi açıklamalarla bütün uyarılara rağmen, öngöremeyen, çözüm üretemeyen, gerekli tedbirleri almayan, görevlerini ihmal edip 16 milyon İstanbulluya soğuk kış günlerinde adeta cehennemi yaşatan İBB yetkililerini uyarıyorum; tedbirinizi alın"

Yurthaber 09-03-2022 11:57

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’ten İBB’ye eleştiri! İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayatı felç eden kar yağışında İBB’nin yetersiz kaldığını belirterek, sosyal medyadan tepki gösterdi. Kabaktepe, "İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak, bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz" dedi.

Haber 25-01-2022 10:13

AK Partililerden gazeteci Kabaş ile CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: - "Bu kirli ve seviyesiz sözleri söyleyenler ve bu sözlere sessiz kalanlar bilsinler ki bu artık hukuk ve vicdan meselesidir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz"

Yurthaber 24-01-2022 13:29

Kabaktepe'den İBB'nin kararına sert tepki: Faturalara yüzde 20 gizli zam yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin meclis kararı olmadan ‘İnsani Su Kullanım Hakkı’ uygulamasını iptal etmesine sert tepki gösterdi. Uygulamanın iptaliyle İstanbulluların su faturalarına yüzde 20 oranında gizli zam yansıdığını belirten Kabaktepe ‘İnsani Su Kullanım Hakkı’ uygulamasının devamı için bu ay yapılacak İSKİ Genel Kurulu’nda teklif vereceklerini belirtti.

Haber 07-11-2021 16:03

İstanbul'da dikkat çeken görüntü! Osman Nuri Kabaktepe ve Canan Kaftancıoğlu el sıkıştı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 10. Ordu Günleri'ne katıldı. Ordulu olan iki il başkanı el sıkışarak poz verdi.

Haber 04-11-2021 17:32

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Bozkurt'ta afetzedeleri ziyaret etti

"Biz birbirimize sarıldığımız müddetçe güçlüyüz. Birtakım rekabet alanlarımızı acılarımızın üzerine koymayalım lütfen"

Yurthaber 19-08-2021 15:14

Sağlık çalışanlarıyla ilgili veto edilen karar yeniden İBB gündemine geliyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarını ve İSPARK’ları ücretsiz kullanmasına ilişkin kararın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilmesi üzerine söz konusu teklifi yeniden meclis gündemine alacaklarını duyurdu.

Haber 27-07-2021 11:59

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Anadolu Sohbetlerinde konuştu:

"Kanal İstanbul'un kentsel dönüşümü engelleyen bir tarafı olmayacak, kentsel dönüşümü destekleyen tarafı olacak"

Yurthaber 08-07-2021 13:31

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Halk Ekmek Büfelerine ilişkin açıklama

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), komisyon kararına aykırı şekilde ilçelere Halk Ekmek Büfeleri yerleştirmeye çalıştığını belirtti.

Haber 26-04-2021 21:34

İBB neden kaybedildi? AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den dikkat çeken açıklamalar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Kabaktepe yerel seçimlerde İBB'nin CHP tarafından kazanılmasıyla ilgili, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybettik. Bunun altını çizerek söylüyorum. Biz İstanbul'u kaybetmedik. Büyükşehir belediye başkanlığı dışındaki 24 ilçe belediyesini baz aldığımızı bunların altı çok dolu." ifadelerini kullandı.

Haber 07-04-2021 03:00

Osman Nuri Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na yanıt: Algı geminiz Titanik gibi batıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "8-9 yılda bir tane bile yeni otobüs alınmadı" açıklamasına yanıt vererek, “AK Parti döneminin son 9 yılında bin 985 otobüs alındı. Ajansa söyleyin yalanlarınıza çekidüzen versin. Yoksa algı geminiz Titanik gibi batıyor” dedi.

Haber 31-03-2021 18:15

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den 'kahve daveti' açıklaması

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya gelecek misiniz?" sorusuna, "Arkadaş hem gelmek istiyorsun, 15 gün sonra telefon edip söylüyorsun, 3 gün sabretmeyip gazeteciye ‘biz telefon ettik cevap vermediler’ diyorsun. Ondan sonra inandım ki maksat bir İstanbul il başkanına yakışır bir şekilde, Türkiye’nin en büyük partisinin il başkanını ziyaret etmek değil, bir PR çalışması yapmak. Ondan sonra da cevap vermedim" dedi.

Haber 30-03-2021 15:59

Ekrem İmamoğlu'ndan Osman Nuri Kabaktepe'ye ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti.

Haber 29-03-2021 17:27

Osman Nuri Kabaktepe: 2023'e kimse şimdiden heveslenmesin, gerek yok, seçim bizim İstanbul da bizim

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe, “Hedefimiz 'İstanbul biziz, biz de İstanbul'uz'. 2023'e kimse şimdiden heveslenmesin, gerek yok, seçim bizim İstanbul da bizim" dedi.

Haber 24-02-2021 21:22

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu (Osman Nuri Kabaktepe kimdir?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. Osman Nuri Kabaktepe, 19 sandıkta kullanılan 498 delegenin oyunun tamamını aldı.

Haber 24-02-2021 20:30

Son Dakika: AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu (Osman Nuri Kabaktepe kimdir?)

Son dakika haberin göre AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu.

Haber 22-02-2021 13:49