Otlu Peynir Haberleri

Otlu peynir ikramı sosyal medyada gündem olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Deprem bölgesindeki ekiplerin "otlu peynir" ikramına dair görüntüler sosyal medyada ilgi görmüştü. O görüntülerde Türk arama kurtarma ekiplerinin Çin arama kurtarma ekiplerine ekmek arası otlu peynir ikram ettiği görülmüştü. Şimdi ise yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde ise Çinli arama kurtarma görevlisinin peyniri sevdiğini söylediği ve Van’a selam gönderdiği görülüyor.

Haber 17-02-2023 09:42

Sosyal medyanın gündemine oturdu! Deprem bölgesindeki Türk ekipler, Çinli meslektaşlarına ikram etti: Bir bidon ister artık

Deprem bölgesindeki "otlu peynir" ikramının görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü! Bilindiği üzere pek çok ülke, deprem bölgelerine arama kurtarma ekiplerini göndermişti. Bu ülkelerden biri de Çin oldu. Paylaşılan görüntülere göre, Türk arama kurtarma ekipleri ise Çin arama kurtarma ekiplerine ekmek arası otlu peynir ikram etti. "Bir bidon ister artık" denildiği anlar kameralara yansıdı.

Haber 12-02-2023 15:54

Otlu peynir zamlandı

Van'ın otlu peyniri, son ayların zam şampiyonu oldu. Otlu peynirin büyük miktarlarda Batı illerine gönderilmesi, fiyatları son 3 ayda yüzde 150 oranında artırırken, haziran ayında 1 milyon 800 bin liraya satılan kilogramı, eylül ayında 4 milyon liraya yükseldi.

Haber 17-09-2002 15:33

Diğer Haber Etiketleri