Oto Lastik Tamircisi Haberleri

Acil durumlarda en büyük yardımcınız en iyi lastik tamir kiti çeşitleri

En olmadık zamanda hiç beklemediğiniz bir şey oldu ve diyelim ki arabanızın lastiği patladı. Bu durumda bir lastikçi çağırabilirsiniz veya en yakın lastik tamircisine gidebilirsiniz. Eğer arabanız lastikçiye gidecek durumda değilse böyle zamanlarda "Keşke yanımda bir lastik tamir kiti olsaydı." diye düşünebilirsiniz. Trafikte veya beklemediğiniz anlarda hayatınızı kurtaracak en iyi lastik tamir kiti çeşitlerini sizler için listeledik.

Haber 13-06-2022 10:38

Antalyalı lastik tamircisi kadın: Pilav yapmaktan kolay, müşterilerim bana 'Mümine Usta' der

Antalyalı lastik tamircisi kadın 25 yıldır bu işe uğraştığını söylerken, Lastik tamir etmenin evde pilav yapmaktan kolay olduğunu dile getirdi. Mümine Gökçe, "Lapa oldu, altı tuttu derdi yok. Müşterilerim bana 'Mümine Usta' der. Kadın olmam, lastik tamircisi olmama engel değil. Dakikalar içinde bir lastiği söküp, tamiratını yapıp yerine takabilirim. Kadınların zorlu mesleklerde de ne kadar başarılı olabileceğini göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum'' diyor.

Haber 31-03-2022 11:01

Gerçeğinden ayırt etmek imkansız! 'Ölümcül' sahtekarlık, internette 15 bin TL’ye satılıyor

Araç satın almadan araçta bir sıkıntı olup olmadığını, sahte yedek parça kullanılıp kullanılmadığını anlamak için önce araca ekspertiz yaptırmak gerekiyor. Fakat çok fazla unutulan bir detay var o da jant kontrolü. Çünkü sahte jantı olan araçlarda çok ciddi sıkıntılar ortaya çıkabiliyor.

Finans 18-06-2021 16:29

Kağıthane'de asma kattan düştü, telefonla konuşmaya devam etti

İstanbul Kağıthane'de asma kattan düşen lastik ustası telefondaki arkadaşıyla konuşmaya devam etti. Yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 02-06-2021 11:03

1 Aralık 2020'de başlamıştı, bugün sona erdi! Kuyruğun sonu gelmedi

Van'da zorunlu kış lastiği uygulamasının bitmesi üzerine lastikçilerde yoğunluk başladı. Erciş ilçesinde 1 Aralık'ta 2020’de başlayan zorunluluk 1 Nisan'da bitti.

Haber 01-04-2021 10:58

Askere giden oğlundan devraldı, 14 yıldır oto lastikçilik yapıyor

Ankara'da 14 yıldır oto lastikçiliği yapan 51 yaşındaki Gülseren Aydın, askere giden oğlundan devraldığı dükkanda yıllardır tek başına çalışıyor. İlk gördüğünde müşterilerin şaşırdığını, zaman geçtikçe alıştıklarını söyleyen Aydın, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınların desteklenmesini istedi.

Haber 07-03-2021 12:02

Farklı offset değerine sahip jant kullanırsak sorun olur mu?

Offset kavramı çokça kullandığımız ama aslında çok iyi bilmediğimiz bir konudur. Otomobiller için en çok konuşulan detaylardan olan Offset kavramı, aracın lastikleriyle oynayan kişiler için ekstra öne arz eder. Farklı offset değerine sahip jant kullanırsak sorun olur mu?

Haber 12-01-2021 16:54

Hangi lastik markası hangi ülkeye ait?

Lastik almaya karar verdiğimizde karşımıza birden fazla marka ve model çıkar. Piyasada olan farklı modellerden birini tercih edebilirsiniz. Peki hangi lastik markası hangi markaya sahip?

Haber 07-01-2021 11:13

Yakıt tüketimi EU lastik etiketi değerlerine göre ne kadar fark ediyor?

2012 yılının Kasım ayından itibaren Avrupa Birliği arabaların lastiklerinde etiket sistemine geçti. Bu zorunluluk ile lastiklerin bilgileri artık etiket olarak üzerinde yer alacak. Aslında bu lastik bilgileri bir çoğumuz tarafından önemsenmiyor. Peki, yakıt tüketimi EU lastik etiketi değerlerine göre ne kadar fark ediyor?

Haber 07-01-2021 08:42

Zorunlu kış lastiğinde 'zamlı' uygulama 1 Ocak 2021 itibariyle başlıyor

Zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık 2020 itibariyle başlamıştı. Bundan sonra şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar kış lastiği takmak zorunda. Ancak kış lastiği takmayanlar 1 Ocak’tan sonra zamlı tarifeden ceza yiyecek. Zorunlu kış lastiği uygulamasında ne kadar ceza ödenecek?

Haber 31-12-2020 14:10

Lastik aşınması neden olur? Kaç tip aşınma vardır?

Otomobilin en önemli noktası lastiklerdir. Bu doğrultuda lastiklere ayrı bir özen ve dikkat ile bakmak gerekiyor. Dikkat gösterilmemesi durumunda çok zor durumlarda kalınabilir. Bu durum bazen kaza yaptırmaya kadar götürebilir sürücüyü . Peki 'Lastik aşınması neden olur? Kaç tip aşınma vardır?' İşte yanıtı...

Haber 30-12-2020 10:34

Seyir halinde, yüksek hızda lastik patlarsa ne olur?

Lastikler otomobil ile yol arasında teması sağlayan tek parçadır. Bu kadar önem arz etmesine rağmen bazı kullanıcılar bu konuyu pek önemsemezler. Onları düzenli aralıklar ile kontrol etmek ve zamanı geldiyse değiştirmek gerekmektedir. Peki, seyir halinde, yüksek hızda lastik patlarsa ne olur?

Haber 29-12-2020 13:50

Lastik ölçüsü nedir? Lastik ölçüsü seçimi ve hesaplanması nasıl yapılır?

Her modelin lastik ölçüsü farklı olabilir. Lastik ölçüsü seçimi ise aracın teknik durumuna göre değişim gösterebilir. Lastik ölçüsü nedir? Lastik ölçüsü seçimi ve hesaplanması nasıl yapılır?

Haber 28-12-2020 17:36

Otomobil lastikleri üzerindeki ifadeler ne anlama gelir?

Otomobil lastikleri üzerindeki ifadeler ne anlama gelir? Belki de en çok merak edilen konulardan biri olmuştur bu yıllarca. Lastiğin üzerindeki bir çok numara ve semboller, o lastik hakkında bize bir çok bilgi verir. Peki lastik üzerindeki işaretler ne anlama gelir? İşte tüm detaylar.

Haber 28-12-2020 14:17

Kargayı evcilleştirdi

Rize'de oto lastik tamircisi Mehmet Varlı, yavruyken çam ağacından alarak beslemeye başladığı kargayı evcilleştirdi.

Yurthaber 07-03-2012 17:58