Oytun Erbaş Haberleri

Oytun Erbaş gece kulübüne gitti, o sözleri olay oldu: Atom fiziğinin de profesörlüğün de canı cehenneme

Covid-19 pandemisinin başlarında "Koronavirüs Türkleri teğet geçecek" açıklamasıyla uzun süre gündem olan Fizyoloji Uzmanı Doç. Dr. Oytun Erbaş, bu defa sosyal medyada paylaşılan bir videosuyla dikkat çekti. Ankara'da bir gece kulübünde sahne alan şarkıcıyı dinlemeye giden Erbaş'ın "Atom fiziğinin de profesörlüğün de canı cehenneme" sözleri olay oldu.

Magazin 10-08-2022 22:12

Koronavirüsten sonra 'dışkı' ile döndü! Oytun Erbaş sosyal medyayı salladı: Dışkısı bol olan uzun yaşar

Koronavirüsün gen farkından dolayı Türklere bulaşmadığını iddia ettiği açıklamayla gündem olan Fizyoloji Uzmanı Doç. Dr. Oytun Erbaş, bu kez 'dışkı' çıkışıyla geri döndü. Dışkı büyüklüğüyle insan sağlının doğru orantılı olduğunu savunan Erbaş, "Dışkısı bol olan uzun yaşar" ifadelerini kullandı. Erbaş'ın bu sözleri sonrası programın sunucusu, kahkahayla gülerken; söz konusu video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber 06-07-2022 14:36

Babası pazarcı değil banka müdürü çıkan Oytun Erbaş kimdir? Oytun Erbaş kaç yaşında ve mesleği nedir?

Pandeminin başından beri yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Oytun Erbaş, bugüne kadar pek çok öngörüde bulundu. Erbaş, katıldığı bir programda babasının pazarcı olduğunu söylemişti ancak Oytun Erbaş'ın babasının pazarcı değil, banka müdürü olduğu ortaya çıktı. Erbaş, hakkında kafa karıştıran açıklamalar hız kesmeden devam ediyor. İşte Oytun Erbaş hakkında merak edilenler!

Magazin 08-02-2022 11:01

Şahan Gökbakar’dan Oytun Erbaş taklidi! Röpteşambırlı komedyenler bizi...

Komedyen Şahan Gökbakar 'Akademideki vesayetin kırılmasıyla’ bulunduğu pozisyona gelebildiğini söyleyen ‘deneysel uzman’ Oytun Erbaş’ı taklit ederek tiye aldı: Röpteşambırlıkomedyenler bizi hep öteledi.

Magazin 05-02-2022 14:59

Oytun Erbaş

Oytun Erbaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oytun Erbaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oytun Erbaş ''yine gündem olmuşuz'' diyerek açıkladı: Ben gerçek bir esnafım

Koronavirüsün Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkmasının ardından, "Koronavirüs çekik gözlü insanlarda görülüyor. Bizi teğet geçecek" diyen Doç. Dr. Oytun Erbaş geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında gündeme gelmiş, o açıklamalarda pişman olmadığını söylemişti. Bununla birlikte aynı programda, halkın anlayacağı şekilde konuşmasının ropdöşambırlı doktorların işine gelmediğini, bu yüzden kıskanıldığını öne sürmüştü. Oytun Erbaş sosyal medyadan kendini eleştirenlere cevap verdi.

Haber 05-02-2022 14:30

Oytun Erbaş yine çok konuşulacak! ''Koronavirüs Türkiye'yi teğet geçecek'' demişti... ''Sözlerimin arkasındayım''

Koronavirüs salgınının başlarında "Koronavirüs Türkleri teğet geçecek" açıklamasıyla gündeme gelen Doç. Dr. Oytun Erbaş, katıldığı bir televizyon programında sözlerinin arkasında olduğunu yineledi. Erbaş, "Kesinlikle öyle oldu. Dünyada ölüm oranlarına baktığınızda dünya ortalamasının altındayız" dedi. Erbaş, ayrıca koronavirüsü deneyimlemek için arkadaşlarından yüzüne öksürmelerini istediğini kaydetti.

Haber 03-02-2022 11:16

''Tuzlu ayran otizm yapıyor'' diyen Doç. Dr. Oytun Erbaş'a Prof. Dr. Arif Verimli'den tepki: Artık lütfen sus

İlk olarak koronavirüsten korunma ile ilgili önerdiği yöntemle gündeme gelen daha sonra ise ''Ben Türkiye'nin Elon Musk'ıyım'' açıklamasında bulunan Doç. Dr. Oytun Erbaş, son açıklamasıyla yine gündemde. Erbaş, tuzlu ayranın otizm yaptığını iddia ederken, Prof. Dr. Arif Verimli kendisine tepki gösterdi. Verimli, ''Artık lütfen sus oğlum, sen bir tabipsin. Elimizden ne gelirse yapalım senin için'' dedi.

Haber 30-08-2021 10:14

Oytun Erbaş kimdir? Oytun Erbaş ne doktoru, programı hangi kanalda? Yüzleşme programı konusu nedir?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan yeni program Yüzleşme’nin moderatörlüğünü yapan Oytun Erbaş ile ilgili çok sayıda araştırma yapılıyor. Daha önce Türkiye’nin koronavirüsten çok fazla etkilenmeyeceği ile ilgili öngörüleri yanlış çıkan Erbaş ile alakalı yeni prgoramının ardından pek çok detay merak ediliyor. Peki, Oytun Erbaş kimdir? Oytun Erbaş ne doktoru, programı hangi kanalda? Yüzleşme programı konusu nedir?

Magazin 18-02-2021 11:03