Oyunculuk Haberleri

Tozluyaka'nın Cemre'si Ecem Çalhan: Kanunlarım yok

Tozluyaka dizisinde çalkantılı bir dönem geçiren oyuncu Ecem Çalhan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu. Son dönemlerde hakkında çıkan haberlerde diziden ayrılacağı konuşulan Ecem Çalhan dün katıldığı galada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ecem Çalhan oyunculuk sınırları ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

Magazin 21-10-2022 22:19

Çocuklarını oyunculuk ajansına kaydettirdi, gelen icra şokuyla sarsıldı: Hayallerim suya düştü

Kocaeli'de iddiaya göre oyuncu olmaları için çocuklarını ajansa kaydeden Aygüllü Sancak, kendisine gelen icrayla hayatının şokunu yaşadı. Hayallerinin suya düştüğünü söyleyen Aygüllü Sancak, "Olur ya, 'Belki çocuğumuz oyuncu olur' diye bir fikir sizi cezbediyor. Fakat kesinlikle kimseyi cezbetmesin. Böyle bir şey yok. Ben resmen dolandırıldım" şeklinde konuştu.

Haber 04-09-2022 15:04

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Yurthaber 23-04-2022 10:42

Bursa'da sinema ve televizyon akademisi seçmelerine binden fazla kişi katıldı

Senarist, yapımcı ve yönetmen Birol Güven'in yönetiminde gerçekleştirilecek akademi programında, elemeleri geçecek 150 kişi, 96 saat eğitime tabi tutulacak

Yurthaber 14-03-2022 11:23

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncuları tecrübelerini gençlerle paylaştı

Kerem Atabeyoğlu: - "Gençlerin hayal kurup beklenen talih kuşu omzuna konmayınca hayali yıkılıp kendine imanı zedeleneceğine, 'bu yolda beni ne bekliyor, hangi taşlara basarsam yükselirim, hangi taşlara denk gelirsem tökezlerim'i iyi analiz etmeleri gerekiyor"

Yurthaber 10-10-2021 18:25

İstanbul’daki evinde ölü bulunan Şükriye, Hatay’da toprağa verildi

İstanbul Küçükçekmece'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Şükriye Bulgurcu'nun (28) cenazesi, memleketi Hatay’da toprağa verildi.

Haber 04-04-2021 17:13

Tokat küçükbaş hayvancılık projesiyle diğer illere örnek olmayı hedefliyor

Tokat Valiliği öncülüğünde küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla başlatılan "Köyümde Yaşamak İçin Bir 'Sürü' Nedenim Var Projesi" kapsamında ildeki koyun sayısı, 5 yılda 100 bine çıkarılacak - Vali Ozan Balcı: - "Bu model, Tokat modeli oldu. Koyunculuktaki Tokat modelini inşallah diğer uygulayıcılar da uygulayacak"

Yurthaber 25-09-2020 11:10

Eski hükümlü İŞKUR desteğiyle sürü sahibi oldu

Afyonkarahisar'da eski bir hükümlü, katıldığı girişimcilik kursunun ardından İŞKUR'un "Kendi İşini Kurma Projesi"ne başvurarak aldığı 27 koyunla besicilik yapmaya başladı - Eski hükümlü, doğan ilk kuzusuna "İŞKUR" adını verdi

Haber 22-01-2020 11:19

Ünlü yetişkin film sitesi Meghan Markle'a iş teklif etti

Dünya çapında en çok takip edilen yetişkin film sitelerinden biri olan YouPorn İngiltere Kraliyeti'ndeki görevlerinden çekileceğini açıklayarak dünya basının gündemine oturan Meghan Markle'a iş teklif etti!

Haber 17-01-2020 14:45

Oyunculuk eğitimi 'Sonsuz Oda' ile dijitale taşındı

Aralarında Çağan Irmak, Mustafa Şevki Doğan, Demet Akbağ, Öykü Gürman, Derya Alabora, Harika Uygur ve Tümay Özokur'un da yer aldığı usta isimlerin yaklaşık 2 bin saatlik dersi dijital platformda - Süeda Çil: - "Sen bugün Ankara'da doğmuş bir oyuncu adayı olabilirsin ama bütün dünyanın senden bahsetmesini sağlamak da çok uzak bir ihtimal değil" - "Büyük bir coğrafyada yaşıyoruz. Türkiye büyük bir coğrafya. En ücra yerine kadar ulaşıp oyunculukla ilgili merak edilenleri, televizyon dünyasıyla ilgili her şeyi onlara aktarmayı bir yandan kendime borç bilip onların ayaklarına kadar eğitimlerin nasıl yapıldığını götürmeyi hedefledik" - "Bize ulaşan, bizim eğitimlerimizde kendini büyütmeyi hedefleyen her gencin, günün sonunda bize ulaşma şansı yüzde 100 var. Filmlerini çekip gönderebiliyorlar. Biz o filmleri izliyoruz. Cast direktörleriyle, yapımcılarla, yöneticilerle paylaşıyoruz"

Magazin 03-01-2020 11:30

'Meghan Markle saray duvarlarının ardında sıkıldı, oyunculuğa geri dönmek istiyor'

İngiltere kraliyet ailesinden Prens Harry ile nişanlandığı dönemde oyunculuk kariyerine son veren Meghan Markle’ın tekrar setlere dönmek istediği iddia edildi.

Trend 30-08-2019 15:34

Erkek Rapunzel! 'Kadınlar kıskanıyor erkekler korkuyor'

Saçının uzunluğu neredeyse 61 santim olan erkek 'Rapunzel', kadınların tatlı buklelerini kıskandığını iddia ederken, erkekler de kız arkadaşlarını çalmamdan korkuyor" açıklamalarında bulundu.

Trend 24-05-2019 13:59

Lerzan Mutlu oyunculuğa göz kırptı

Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Mutlu, oyunculuğa göz kırptı.

Magazin 05-05-2019 13:52

İşini iyi yaparsan şöhret gelir, seni bulur

Oyuncu Ali Nuri Türkoğlu: - "İnsan kendi ekolünü, kendi okulunu, fakültesini oluşturmak zorunda. Biz şanslıyız. Ben Tevfik Gelenbe'ye, Salih Kalyon'a, Gazanfer Özcan'a yetiştim. Onlar gerçek rehberlerdi" - "Oyunculuk, entelektüel bir eylemdir. Eğer bilmezseniz duramazsınız. İçini doldurmaya çalışıyoruz biz. Şöhrete endekslemeyin. İşini iyi yaparsan zaten şöhret gelir seni bulur" - "Benim öngörüme göre çok klasik ve nostaljik bir eylem olarak kalacak. İnsanların toplanarak bir şey yapma ihtiyacı, çok kadim bir ihtiyaçtır. Toplu dua, ibadet, toplu seyir gibi. Beraber yapılan şeylerdeki bereket, sinerji, enerji değişmeyecek"

Haber 23-03-2019 12:42

İdil Fırat oyuncu mu oluyor?

İdil Fırat oyuncu olacağı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

Magazin 08-02-2019 10:34

Mahalledeki çocukların çektiği filmler galaya hazırlanıyor

İzmir'de "Mahallemizde Film Çekiyoruz" etkinliği kapsamında bir araya gelen 13-24 yaş arası çocuklar ve gençler hem senaryosunu yazıp hem oynayıp hem de yönettikleri filmlerinin galası için gün sayıyor - DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Sabire Soytok: - "Amacımız mahalledeki çocuklarla film çekmek. Mahalleye sanat ve sinema getirdik. Onları sinema ve sanatla haşır neşir etmeye çalıştık. 13 Ocak'ta İzmir Sanat'ta galamız olacak" - Oyuncu Uğur Toprak: - "Sanata ilgim vardı, daha arttı. Şimdi film yazıyorum, mahallede sevilen şeyleri araştırıyorum. Tablet ve telefonla oynamayı bıraktım. Öykü okuyorum, onları özetliyorum"

Haber 26-12-2018 11:09

Türk tarihinden çok mükemmel film ve diziler yapılabilir

Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik: - "Türk ve Osmanlı tarihi çok zengin bir kültüre ve geçmişe sahip. Film ve dizilerin konusu bunun üzerine kurulursa her ülkeye satabilirsiniz. Çünkü inanılmaz güzel hikayeler var sizin kültürünüzde. Bence bu konulardan çok mükemmel film ve diziler yapılabilir" - "Diriliş Ertuğrul dizisi bambaşka bir şey. Çünkü orada tamamen gerçek Müslüman hikayesi anlatılıyor. Dünyaya mal olmuş bir konu ve en önemlisi kahramanı bir Müslüman. Çok güzel rol model olur. Çünkü kültür, din ve tarih var hikayede" - "Türkiye'den bazı dizilerden teklif aldım ancak bazı kriterlerim var. Bana teklif geldiği zaman önce onun hikayesine bakıyorum. Önemli bir konusu ve mesajı varsa oynamayı isterim. Ama eğer 'aşk, zengin kız fakir oğlan' gibi konular varsa oynamak istemem"

Haber 17-11-2018 11:11

Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem

Şarkıcı Demet Akalın, 'Şarkılar Seni Söyler' müzikalinde sahne alan yakın arkadaşı Fatih Ürek'i ön sıradan izledi. Akalın, "Keşke benim de Fatih gibi bir rol kabiliyetim olsaydı. Geçmişte rol aldığım bir dizi var, ama tiyatro ayrı emek isteyen iş. Teklif gelse kabul etmem, böyle izlemek daha güzel" dedi.

Magazin 16-11-2018 09:11

Selcan Asyalı okul bitirme tezinde kamyonda 4 kişinin tecavüzüne uğrayacak

Şarkıcı Selcan Asyalı, oyunculuk okulundan mezun olup olmayacağına karar verecek olan jürinin karşısında 4 kişinin bir kamyonda tecavüz ettiği kadını canlandıracak.

Magazin 14-09-2018 19:38

Sayın Cumhurbaşkanımız sanatı destekliyor

Seksenler dizisinde "46'lık Basri" karakterini canlandıran sinema ve tiyatro oyuncusu Mehmet Elmas: "Sayın Cumhurbaşkanımız sanatı destekliyor. Buna inanıyorum, görüyorum. Fakat benim derdim alt kademelerdekilerle" - "(Yönetmen) Birol Güven'in yanına gittiğimde rol yapmama gerek kalmadığını öğrendim. Çünkü ben zaten 46'lık Basri'nin ta kendisiydim"

Haber 16-07-2018 11:37

Bengü oyunculuk dersi alıyor

Bengü, yıllardır gelen dizi tekliflerine sonunda yeşil ışık yaktı. Şarkıcı, kendisi için yazılan romantik komedi dizisiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Magazin 15-11-2017 16:40

Hazar Ergüçlü'den hayranlarına kötü haber

Yeni yılı yurtdışında karşılamak isteyen ünlü isimler yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Bu ünlüler arasında Hazar Ergüçlü de vardı.

Magazin 31-12-2016 05:24

Dilan Çiçek Deniz ABD'ye gidiyor

Dilan Çiçek Deniz, Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra başlayan oyunculuk kariyerinde hedef büyüttü. Önceki gün alışverişte görüntülenen güzel oyuncu, dizisi bittikten sonra ABD'ye gidecek ve oyunculuk eğitimleri alacak.

Magazin 28-12-2016 23:09

Arda Turan'dan şaşırtan yorum

Bu sezon Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, önceki gün bir reklam çekimi için İstanbul'a geldi.

Magazin 22-10-2015 09:29

Engin Günaydın oyunculuğu bıraktı

Engin Günaydın, önceki gün Cihangir'deydi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, bir itirafta bulundu. Günaydın, artık oyunculuk yapmayacağını söyledi.

Magazin 03-09-2015 05:27

Pelin Karahan artık dönem dizilerinde yok

Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'deki bir balıkçı çıkışı görüntülendi.

Magazin 28-07-2015 06:17

Bir Tatlıtuğ daha geliyor

Film ve dizi sektörüne yeni bir Tatlıtuğ daha geliyor. Uçankuş'tan Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ'un geçen yaz Bodrum'da görüntülenen ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken en küçük kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ, oyuncu oluyor.

Magazin 16-06-2015 16:50

Nebahat Çehre'den hayranlarına kötü haber

Nebahat Çehre, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Magazin 05-06-2015 09:04

Miss Turkey güzeli Medcezir'de

2014 Miss Turkey 3. Güzeli Aybüke Pusat, "Medcezir" kadrosuna dahil oldu.

Magazin 31-08-2014 06:10

Arda Turan'ın kardeşi oyuncu oldu

Milli futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan, "Beyaz Karanfil" adlı yeni dizide rol alacak.

Magazin 11-08-2014 06:08

16 yıl sonra yolları tekrar kesişti

1998 yılında Cem Yılmaz imzalı 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminde hemşire rolüyle figüranlık yapan Nurgül Yeşilçay'ın yolu Yılmaz'la kesişti. Komedyenin son projesinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 17-06-2014 05:00

Ünlü şarkıcı Atiye sinemaya yeşil ışık yaktı

Ünlü sanatçı Atiye yaz konserlerinin startını Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde verdi.

Magazin 10-06-2014 22:31

Survivor Turabi klip oyuncusu çıktı

Bu seneki Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan Turabi'nin bir çok klipte dansçı olarak oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 10-04-2014 20:28

Konuşmamak için şemsiyeyle gizlendi

Ünlü model ve oyuncu Azra Akın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin 27-03-2014 04:11

Nebahat Çehre'den 'dublaj' açıklaması

Kara Para Aşk dizisinde izlediğimiz Nebahat Çehre çekimlerin yoğunluğu yüzünden hasta oldu.

Magazin 25-03-2014 20:55

Hata yapacak yaşta olduğumu biliyorum

"Medcezir" dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya, ELLE dergisi için objektif karşısına geçti; seçtiği meslekle kendini nasıl tamamladığını, oyunculuğun şizofrenik yanlarını ve hatalarını anlattı.

Magazin 27-01-2014 03:36

Karadayı'dan hayranlarını üzecek haber

Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarını üzecek bir karar aldı. Oyuncu, dizi süreleri 60 dakikaya inmediği sürece ekrana çıkmayacak.

Magazin 18-01-2014 04:38

Murat Boz oyuncu mu oluyor?

Acun Ilıcalı, önceki akşam Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özen'le Etiler'deki bir restoranda akşam yemeği yedi.

Magazin 09-01-2014 04:52

Kıvanç Tatlıtuğ 550 bin doları reddetti

Kıvanç Tatlıtuğ, Dubaili markanın 'Yüzümüz ol' teklifini reddetti. Yeni dizi çeken oyuncunun 1.1 milyon TL'yi geri çevirme sebebi ise set bütünlüğünün bozulacak olması.

Magazin 23-12-2013 06:44

Hazal Kaya'nın öyle bir tiki var ki...

A.Ş.K dizisinin başrol oyuncusu olan Hazal Kaya'nın öyle bir tiki ortaya çıktı ki kendi bile inanamadı.

Magazin 30-11-2013 05:29

'Kral Joffrey'den şok karar

'Game of Thrones' dizisiyle ünlenen Jack Gleeson, rolünün sona ermesiyle oyunculuğu bırakacağını açıkladı.

Magazin 26-11-2013 20:32

Ergene oyunculuğu bıraktı

"Doktorlar" dizisiyle yıldızı parlayan Yasemin Ergene mesleğinin zirvesinde böyle bir karar almasının nedenini anlattı.

Magazin 09-01-2010 16:19