Pasifik Okyanusu Haberleri

Okyanustan çıkartılan gizemli metal küreler! Yeni çalışmalar, çok farklı bir tabloyu işaret etti

Geçtiğimiz aylarda Harvard profesörü Avi Loeb, Pasifik Okyanusu'ndan çıkarılan küçük metal kürelerin güneş sistemimizin ötesinden geldiğini iddia etmişti. Ancak yeni analizler, bunların evimize çok daha yakın bir yerden gelmiş olabileceğini gösterdi.

Haber 27-11-2023 12:50

Pasifik'te 2 ay süren yaşam mücadelesi! Çiğ balık yedi, yağmur suyu içti: İnanılmaz kurtuluş!

Avustralyalı Tim Shaddock ve köpeği Fransız Polinezyası'na gitmek için Nisan ayında Meksika'daki La Paz'dan ayrıldı. Fakat başına hiç tahmin edemeyeceği şeyler geldi. Gemisinin elektronik aksamı bozuldu. Böylece 2 ay sürecek ölüm kalım savaşı başlamış oldu. İşte bütün ayrıntılar!

Haber 16-07-2023 12:00

Pasifik Okyanusu'nda 7,2 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), Büyük Okyanus'ta yer alan ada ülkesi Fiji Adaları açıklarında 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 15-06-2023 22:23

Dilek Ertek'in esrarengiz ölümünde gemi kaptanının hatasına dikkat çekti! 'İnanılır gibi değil' diyerek adeta isyan etti

Türkiye, günlerdir iş kadını Dilek Ertek'in Pasifik Okyanusu'ndaki sır ölümünü konuşurken, esrarengiz olayın cinayet mi intihar mı yoksa kaza mı olduğu henüz netleşmedi. Cinayet dedektifi Savaş Kurtbaba, söz konusu olayda eksik birçok yönün olduğunu belirtirken '20 saat' detayına dikkat çekti. Yaşananlara 'İnanılır gibi değil' diyerek tepki gösteren Kurtbaba, kaptanın da bir hatası olduğunu açıkladı. Öte yandan Ertek ailesinden de 'kayıp mücevher' açıklaması geldi.

Haber 08-11-2022 10:30

Pasifik Okyanusu

Pasifik Okyanusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pasifik Okyanusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pasifik Okyanusu nerede? Çin roketi Pasifik Okyanusu'na düştü!

Kontrolden çıktığı duyurulan Çin roketinin Pasifik Okyanusu'na düştüğü duyuruldu. Bunun ardından Pasifik Okyanusu'nun nerede olduğu araştırılmaya başlandı. Pasifik Okyanusu, Büyük Okyanus adıyla da anılır. Peki Pasifik Okyanusu nerede? İşte merak edilenler...

Haber 04-11-2022 15:38

Pasifik Savaşı İsyan filmi konusu nedir? Pasifik Savaşı İsyan oyuncuları kimdir? Pasifik Savaşı İsyan nerede çekildi?

Pasifik Savaşı İsyan filmi bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Bilim kurgu ve macera türünde olan Pasifik Savaşı İsyan sinemaseverleri bekliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile Pasifik Savaşı İsyan filmi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Trend 17-05-2022 19:15

Son dakika: Pasifik'te gergin saatler! Uçak gemisi filosunu gönderdiler

Son dakika haberi: Çin'e ait uçak gemisinden oluşan bir filo Pasifik Okyanusu'na açıldı. Japonya tarafından yakın takibe alınan filonun savaş tatbikatı yapacağı belirtildi. Öte yandan, ABD'nin Abraham Lincoln uçak gemisi filosunun Filipinler'de görevde olduğu biliniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-05-2022 19:02

Japonya tayfun alarmı! Dalgaların boyu 10 metreyi bulacak

Japonya Meteoroloji Ajansı, Malou Tayfunu'nun Pasifik Okyanusu'ndaki Ogasawara Adaları'nda etki göstereceği uyarısında bulundu. Yetkililer, hızı saatte 216 kilometreye varan rüzgarlar ve 10 metrelik dalgalar beklendiğini belirtti.

Haber 27-10-2021 09:32

14 ay boyunca Pasifik Okyanusu’nda tek başına yaşam mücadelesi veren balıkçı: Jose Salvador Alvarenga

Dizi, film ve kitaplarda mucize kurtuluş ile hayatta kalma hikayelerine denk gelmişsinizdir. Ancak anlatacağımız hikaye tamamen gerçek bir yaşam öyküsünü sunuyor. Tam 405 gün boyunca okyanusta mahsur kalan Jose Salvador Alvarenga, hayatta kalmayı başardı. Ülkesine döndüğünde ise yamyamlıkla suçlandı. İşte filmlere konu olacak Jose Salvador Alvarenga’ın hikayesi...

Trend 27-07-2021 14:21

Okyanusta nadir rastlanan ‘Cam Ahtapot’ görüntülendi

ABD’nin California eyaleti merkezli Schmidt Okyanus Enstitüsü, Pasifik Okyanusu’nun (Büyük Okyanus) derin sularında gerçekleştirdiği araştırma seferinde nadir rastlanan ‘Cam Ahtapotu’ görüntüledi.

Haber 11-07-2021 11:41

Dünyada bugüne kadarki en düşük sıcaklık nerede, ne zaman ve kaç derece ölçüldü?

Hepimiz çok sıcak bir yaz gününde fırtına bulutlarının üstümüzde toplandığına en az bir kez şahit olmuşuzdur. İşte benzer bir tropik fırtına sisteminde dünyada kaydedilmiş en düşük sıcaklık değeri elde edilmiş olabilir.

Haber 31-05-2021 05:16

Okyanusun derinlerinde cıva kirliliği seviyesi tehlikeli boyutlarda

Bilim insanları, Pasifik Okyanusu tabanında bulunan çukurlarda toplanan cıva nedeniyle oluşan kirliliğin alarm verici düzeyde olduğunu bildirdi.

Haber 27-05-2021 09:07

Korkutan araştırma: 8'den büyük deprem her an vurabilir!

Mart ayında meydana gelen 8.1 ve 7.4 büyüklüğündeki depremlerin ardından yayınlanan yeni araştırma, devasa fay hattında büyük bir kırılmanın gerçekleşebileceğini ortaya koyuyor.

Haber 21-04-2021 08:40

Okyanusun 6,5 km derinliğinde! Dünyanın en derin gemi enkazı keşfedildi

Bir denizaltı, dünyanın en derin gemi enkazını incelemek için Pasifik Okyanusu dalgalarının altında 6,5 kilometre dalış yaptı. USS Johnston olarak bilinen savaş gemisi ilk olarak iki yıl önce keşfedildi, ancak paslanan enkazının bazı kısımlarına hala ulaşılamadı. İkinci dünya savaşında hizmet veren bu gemi, şimdiye kadar bulunan en derindeki gemi enkazı olarak biliniyor.

Haber 03-04-2021 10:00

Güney Pasifik'te deprem

Güney Pasifik'te, Fiji'nin güneyinde, bugün 3 ayrı şiddetli depremin meydana geldiği bildirildi.

Haber 20-08-2002 08:25