Pijama Haberleri

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 04-02-2024 14:22

Pijama nasıl yazılır? Pijama mı picama mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir kelime Türkçede birden fazla anlama karşılık gelebilir, birden çok eş anlamlı kelimeye sahip olabilir ya da bazı ekler alarak veya başka kelimeler ile birleşerek yeni anlamlarda ve birleşik türde olan kelimeler üretebilir. Bu özellikleri ile Türkçe dili dünyadaki en zengin kelime hazinesine sahip olan diller arasında yer alır. Yazım hataları da en sık olarak bu tür kelimelerin yazımında yapılır.

Egitim 07-09-2023 19:48

Klasik giyimden spor giyime her tarza uygun en şık parçalarda indirim

Giydiğiniz anda kendinizi çok şık hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel o parçalar tam da burada! Kendinizi şımartmak ve güzelliğinize güzellik katmak istiyorsanız şimdi indirimde olan ünlü markaların ürünlerini mutlaka keşfetmelisiniz.

Haber 08-05-2023 10:52

Gösterişli satenlerden asil ipeklere: Rahatlığına hayran kalacağınız en trend pijama takımları

Uyurken bile tarzını korumak isteyenler burada mı? Bir yandan rahat etmek bir yandan modaya uymak isteyenler, ev giyiminde de zevkinden ödün vermiyor. Pijama takımları, rahat bir uyku deneyimi yaşamamızı sağlayan tasarımları ve kumaşlarıyla gardırobunuzun en önemli parçalarından biri hâline geliyor. Trendlere uyan, rahatlık vadeden pijama takımlarını sizin için bir araya getirdik. İşte, birbirinden şık ve kaliteli pijama takımları...

Kadin 13-01-2023 15:46

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

İhmal etmeyin, hepsi gerekli! Doğum çantasına koyulacaklar

Gebelik süresince doğum düşünülüyor. Doğum anında ve ardından hastanede kalma süresinde oldukça heyecanlı olunuyor. Bu sebeple doğum çantasının önceden hazırlanması gerekiyor. Doğum çantasına ne koyacağınızı bilmiyorsanız aşağıda bulunan malzemeleri kullanabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 16:46

Çamaşırlarınızı yanlış yıkıyorsunuz! Doğrusunu duyunca şaşıracaksınız…

Sağlığımız ve hijyenimizin korunması için giydiğimiz kıyafetlerin temizliğine dikkat etmemiz gerekiyor. Çamaşırları yıkıyoruz ancak yanlış yıkama yapmak ve yıkama düzenini oluşturmamak beden sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Çamaşırlarınızı doğru şekilde yıkadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama bu konuda yanılıyor olabilirsiniz.

Kadin 24-05-2022 10:34

Evde hem rahat hem şık hissetmek isteyenlerin tercihi pijama önerileri

Yorucu iş temposunda çalışırken kurulan en büyük hayal, eve gidip pijamaları giymek ve dinlenmenin keyfini çıkarmak! Günün yorgunluğunu atmak için üzerinize giydiğiniz pijamalar aslında tarzınızı yansıtır. Moda trendlerinin değişimiyle ev giyimi ve pijamalarda da şıklık yarışları başladı. Pijama giyerken de şık görünmek mümkün elbette. Siz de birbirinden tarz pijamalarla evde şıklığınızı konuşturmak isterseniz okumaya devam edin!

Haber 08-03-2022 17:07

Evinizde şık ve rahat olmanın ilk adımı: Pijama ve eşofman kombinleri

Moda denince aklınıza ilk önce dışarıda giydiğiniz kıyafetler geliyor olabilir. Oysa evde giydiğiniz pijama altları ve eşofmanlar da modanın vazgeçilmez birer parçası! Dolayısıyla bu önemli parçaları seçerken hem şık hem rahat olmalarına dikkat etmelisiniz. Öyleyse sizin için derlediğimiz birbirinden güzel ve konforlu modellere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-02-2022 17:27

Rahatlığı yüzünden üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi pijama markaları

Ev konforunu arttıran ürünlerin başında pijamalar gelir. Uyku kalitesini doğrudan etkileyen pijamalarla iyi bir uyku çekerek yorgunluğu atmak ve dinlenmek mümkün. Tabii her pijama aynı etkiyi göstermeyebilir. Yumuşak dokulu, terletmeyen ve sıkmayan ürünleri tercih ederek daha huzurlu uyuyabilirsiniz. Eğer siz de uyku kalitenizin artmasına yardım edecek konforlu pijama markaları arayışındaysanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Haber 14-02-2022 12:54

Hediyem yılbaşı ruhunu en iyi şekilde yansıtsın diyenler için yumuşacık pijama modelleri

Yumuşacık pijama takımıyla huzurlu ve rahat bir uyku çekmeyi kim istemez ki? Uykunuzu kaçıran şeylere belki çare bulamayız ama bu pijama takımlarıyla rahatça uykuya dalabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz birbirinden yumuşak ve kaliteli pijama takımlarına tek tıkla sahip olmaya ne dersiniz?

Haber 13-12-2021 16:48

Evde de salına salına gezmek istiyorum diyenlere birbirinden rahat ve şık takım önerileri

Dışarı çıkarken yaptığımız kombinden ne kadar memnunsak o kadar mutlu oluruz. Neden bu mutluluğu evde de yaşamayalım ki? Rahat ve şık giyinmenin mutlulukla bir ilişkisi olmalı. Mutluluğa giden yol için dolabınızı birbirinden güzel pijama takımlarıyla doldurarak işe başlayın. Size kendinizi güzel ve iyi hissettirecek yumuşacık ve şık takımlar bulduk. Önerilerimiz arasından kalbinizi çalan ürünleri seçerek kendinizi şımartın.

Kadin 09-12-2021 17:33

Hiç üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz, hem yumuşacık hem de sıcacık polar kıyafet önerileri

Kış aylarının vazgeçilmez parçaları, tabii ki polar kıyafetler! Hem sıcacık hem yumuşacık olan bu ürünler, özellikle zorlu kış günlerinde favori tercihiniz olmaya aday. Siz de polar kıyafetlerle kendinizi şımartmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz ve bir kere giyince bir daha üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünlere göz atabilirsiniz!

Kadin 08-12-2021 15:12

Tüm aile fertlerine uygun, pijamadan ayakkabıya indirimli ürün önerileri

En küçüğünden en büyüğüne, ailenizdeki tüm fertlerin ihtiyaçlarını karşılamak bazen fazlasıyla külfetli olabiliyor. Bu yükü sırtınızdan alacak, giyim ve ayakkabı masraflarınızı büyük oranda azaltmanızı sağlayacak önerilere ne dersiniz? O zaman tüm aile fertlerine uygun, pijamadan ayakkabıya indirimli ürünlerin listelendiği bu yazıyı mutlaka okumalısınız!

Haber 24-11-2021 16:23

Hande Erçel'inki gibi yumuşacık pijama takımı önerileri

Yumuşacık pijama takımıyla rahat bir uyku çekmeyi kim istemez ki? Belki uykunuzu kaçıran şeylere çözüm olamayız ama giydiğinizde bebekler gibi uyuyabileceğiniz pijama çeşitlerini ayağınıza değil de parmak ucunuza getirebiliriz. Tek tıkla binlercesine ulaşabildiğimiz pijamalardan hangisinin rahat, hangisinin yumuşak olduğunu kimi zaman anlamamız mümkün olmuyor. Çeşit çeşit, desen desen olan yumuşacık pijamalara bakmaya ne dersiniz?

Kadin 18-10-2021 09:48

Yazlık pijama takımlarıyla kendinizi şımartın

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında rahat bir uyku isteyenler için tasarlanmış pijamaları sizler için inceledik.

Kadin 05-07-2021 11:37

Evden çalışanların üçte biri toplantı sırasında pijama giyiyor

Üç ulusal tecrit boyunca birçok kişi evden çalışırken, yeni bir anket evden çalışanların neredeyse üçte birinin sanal toplantılar sırasında pijama giydiğini ortaya koydu.

Haber 25-03-2021 16:39