Pişi Haberleri

Puf puf kabarıyor: Yağ çekmeyen pişi tarifi! Mayasız pişi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Özellikle kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti olan pişi tarifi günün her öğününde tüketilebiliyor. Püf noktalarına dikkat edildiğinde yumuşacık ve yağ çekmeyen pişiler hazırlamak oldukça kolay. Mayasız oluşuyla kolay hazırlanabilen ve puf puf kabaran pişi tarifi be malzemeleri haberimizde.

Yemek 18-08-2023 10:29

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! İşte 26 Şubat yemek menüsü fikirleri

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünmeye son! Bu akşam yemekte birbirinden leziz tarifler var. Ana yemekten önce ekşili çorba, sonrasında ise yoğun kıvamıyla tadına bayılacağınız kakaolu brownie tarifine yer verdik. İşte 26 Şubat yemek menüsü...

Yemek 26-02-2023 16:49

Anında hazırlanan kolay pişi tarifi! Mayasız pişi nasıl yapılır?

Pişi kahvaltıların en sevilen lezzeti olarak biliniyor. Sıcak kahvaltı seven kişilerin olmazsa olmazları arasında yer alan pişilerin kabarmasını beklemek istemiyorsanız bu kolay pişi tarifi yardımınıza koşuyor. Kahvaltıda ne yapılır diye düşünüyorsanız mayasız pişi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 26-02-2023 09:37

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere şipşak hazırlanacak tarifler! İşte 24 Ocak yemek menüsü...

Bugün akşam yemeği için ne pişireceğinizi düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Hem lezzetli hem de sağlıklı yemek tariflerini, 24 Ocak yemek menüsü içeriğimize ekledik. Bugün yemekten sonra için tatlı olarak, oldukça basit hazırlanan gelin tatlısı tarifine yer verdik. İşte 24 Ocak yemek menüsü...

Yemek 24-01-2023 16:10

Pişi

Pişi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pişi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yağ çekmeyen pişi tarifi! Yağ çekmeyen peynirli pişi nasıl yapılır?

Kahvaltılarda kendini şımartmak isteyenlerin ilk tercihi pişi tarifleri oluyor. Ancak yağ çeken pişiler hem daha sağlıksız hem de lezzetsiz oluyor. Yağ çekmeyen pişi tarifi arıyorsanız bu tarif tam size göre! Peynirli yağ çekmeyen pişi tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 23-01-2023 10:41

Yağ çekmeden puf puf kabaran pişi tarifi: Karbonatlı pişi nasıl yapılır?

Pişi kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti olarak görülüyor. Hafta sonu kahvaltılarınızda tüm yorgunluğunuzu atacak bir tarif arıyorsanız karbonatlı pişi tam size göre! Yağ çekmeden puf puf kabaran karbonatlı pişi tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor. Karbonatlı pişi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 17-12-2022 09:43

Anında hazırlanıyor: Puf puf mayasız pişi tarifi! Mayasız pişi nasıl yapılır?

Pişi en sevilen kahvaltılıklar arasında bulunuyor. Puf puf kabaran ve çıtırdayan pişiler herkesin sevdiği ortak lezzetlerden. Pişi yapımı oldukça kolay olsa da mayalı pişileri beklemek can sıkıcı olabiliyor. Anında hazırlanan mayasız pişi tarifi arıyorsanız ve mayasız pişi nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 14-11-2022 10:31

Kahvaltılarının aranan lezzeti: Çıtır çıtır pişi tarifi! Pişi nasıl yapılır?

Kızartmalar her ne kadar sağlıksız olsa da her yaştan kişinin favori yiyecekleri arasında bulunuyor. Özellikle kahvaltıda yenilen kızartmalar güne çok daha mutlu bir başlangıç yapmamızı sağlıyor. En sevilen kızartmalardan olan pişi nasıl yapılır? merak ediliyor. Kahvaltıda ne yapılır diye düşünüyorsanız bu pişi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 04-10-2022 07:47

Kahvaltıların vazgeçilmezi olacak: Leziz lalanga tarifi! Lalanga nasıl yapılır?

Kızartmalar her ne kadar sağlık için zararlı görülse de lezzetlerinden vazgeçmek çok zor oluyor. Özellikle kahvaltılarda sevilerek tüketilen kızartmalardan olan lalanga her yiyeni kendine hayran bırakıyor. Lalanga nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu lalanga tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 26-09-2022 11:18

Ekmek niyetine tüketin! İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Pişiyi, kahvaltıda ekmek niyetine tüketebilirsiniz. Bal kaymak sürebilir, domates peynirle tatlandırabilirsiniz. Bu hamur kızartmasını düzenli olarak yapmak isteyeceksiniz... İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-09-2022 18:34

Hiç yağ çekmiyor! Leziz mayasız pişi tarifi, Pişi nasıl yapılır?

Sıcak kahvaltı denilince ilk akla gelenler arasında pişi bulunuyor. Çocukluktan itibaren sevilerek yenilen pişi nefis tadıyla günün her saatinde yenilse de özellikle kahvaltılarda tercih ediliyor. Pratik yağ çekmeyen pişi tarifi arıyorsanız bu tarif tam size göre!

Yemek 15-08-2022 11:27