Prezervatif Haberleri

Cinsel ilişki sırasında rızasız prezervatifi çıkartmak suç dedi! Flört gurusu Jana Hocking sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı

Sosyal medya hesabında ikili ilişkiler üzerine yaptığı paylaşımlarıyla flört gurusu Jana Hocking yaptığı açıklamayal sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Bir arkadaşının cinsel birliktelik sırasında partnerinin ondan habersiz preverzatifi çıkarttığını söylemesi üzerine kadınlara seslenen Hocking böyle bir durumun yasa dışı olduğunu belirtti.

Trend 24-11-2023 10:35

Prezervatif nedir? Prezervatif nasıl kullanılır?

Prezervatif; genellikle erkekler tarafından tercih edilen doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Ereksiyona halindeki bir penise uygulanan esnek yapıda bir kılıftır. Bu ürünler ince kauçuk maddeden üretilir. Bu ürünün amacı ise spermlerin vajina içine ulaşmasını engellemesidir. Bu sayede ilişki sonrasında istenmeyen gebelik oluşumunu önler. Ayrıca cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklara karşı tek korunma yöntemi prezervatiftir. Prezervatif nasıl kullanılır?

Haber 20-08-2023 21:19

Prezervatif kullanım rehberi nedir? Prezervatif nedir, nasıl kullanılmalıdır, ne işe yarar?

Beş yüz yıla yakın zamandır kullanılan korunma yöntemlerinden biri de prezervatif diğer adı ile kondom olmuştur. Tüm dünyada on dokuzuncu yüzyıldan bu yana kullanılan bir üründür. Yüzde yüz olmasa da yüksek oranda istenmeyen gebelik durumlarından ya da cinsel ilişki sırasında bulaşabilecek virüslerden, bakterilerden ve bazı hastalıklardan koruduğu ve en sağlıklı, en güvenilir korunma yöntemi olduğu bilinir. Peki, prezervatif yüzde kaç koruma sağlar?

Kadin 24-03-2023 17:25

Öfkesi başına iş açtı! Yediği prezervatife sarılı muz yüzünden canından oluyordu

Yenilen bazı yabancı maddeler vücut tarafından dışarı atılamayarak ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Günlerce vücutta kalan bu maddeler sağlığı tehdit ediyor. Yaşadığı bir öfke nöbeti sırasında prezervatife sarılı muz yiyen bir adam günler boyunca çeşitli sağlık problemleri yaşayınca doktora başvurdu.

Haber 29-01-2023 09:38

Prezervatif

Prezervatif Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prezervatif Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çiğ köfte siparişinin yanında istedi! Kurye şaşkına döndü: Utancımdan kendime alamadım yıllardır, sapıttınız

Ankara'da yemek siparişi veren bir kişi, siparişinin not kısmına öyle bir isteğini yazdı ki siparişi alan kurye de şaşkına döndü. Çiğ köfte siparişinin yanı sıra kuryeden gelirken 1 kutu prezervatif isteyen kişi, notuna parasını kurye gelince vereceğini de kaydetti. Kurye ise bu istek karşısındaki şaşkınlığını bir video çekerek paylaştı. "Ben yıllardır kendime alamadım utancımdan" diyen kurye, "Şimdi ben sana bunu nasıl alayım? Ne diyeyim marketçiye?" diye konuştu.

Haber 27-10-2022 10:55

Mikrofonu kasırgadan korumak için prezervatif kullanan TV muhabiri gündem oldu!

ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Ian Kasırgası bölgede büyük paniğe neden oldu. Sel ve yıkıma neden olan kasırganın, Florida'nın merkezine hareket etmesi ve daha fazla hasara sebep olacağı öngörüldüğü aktarıldı. Neredeyse kasırga kadar dikkat çeken bir başka şey ise, kasırgaya ilişkin haberleri aktaran bir TV muhabirinin mikrofonu korumak için seçtiği ilginç yöntem oldu.

Trend 29-09-2022 11:29

Kaza geliyorum demez: Çok kötü sonuçlara yol açabilir! Prezervatif yırtılırsa ne yapmak gerekiyor?

Cinsel ilişki sırasında korunmak hem hamilelik hem de hastalık hakkında oldukça koruyucu olabiliyor. Ancak bazı durumlarda prezervatiflerde yırtılma meydana gelebiliyor. Konuşulmasa da sıklıkla yaşanabilen bu durum iki taraf için de gerginliğe yol açıyor. Prezervatifin yırtılma durumunda yapılacak işlemlere dikkat etmek gerekiyor.

Haber 12-09-2022 17:27

Bu nasıl ödev? Öğrencilerinden okula içi sperm dolu prezervatif getirmelerini istedi

Bolivya'daki Juana Azurduy de Padilla okulundaki bir seks öğretmeni olan María Inés Peredow verdiği ödevle ülkenin gündemine yerleşmeyi başardı. Erkek öğrencilerinden içi meni dolu prezervatifi okula getirmelerini isteyen öğretmen soruşturmayla karşı karşıya kaldı ve görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 26-08-2022 09:40

Doğum kontrol hapı ve prezervatife zam!

Zam furyasına son takılan ürünler doğum kontrol hapları ve prezervatifler oldu. Cinsel sağlık ve üreme sağlığı alanındaki ürünlere yapılan yeni zamlar sonrası ürünlerin fiyatları el yakmaya başladı. Doğum kontrol haplarına yüzde 33, prezervatiflere yüzde 52 zam geldi. Son zamlardan son prezervatif fiyatı ikiye katlandı.

Haber 10-08-2022 08:19

Tam 4000 prezervatifle kanalizasyonu tıkadılar! O etkinliğin ardından yaşananlar şoke etti

Sporcular geçmişte büyük spor etkinliklerinde aşırı derecede rasgele cinsel ilişkiye girmeleriyle ün salmışlardır. Hindistan'daki 2010 yılında gerçekleşen İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları da bunu doğrulamıştı. Etkinlikte kullanılan 4.000 prezervatif sonunda köyün su tesisatında hasara yol açmıştı.

Trend 28-07-2022 17:03

Cinsel organından çıkınca karısının ihanetini öğrendi! Doktor gösterdiğinde kocası ne yapacağını bilemedi

İsmi açıklanmayan çift, doktor muayenesi sırasında hayatlarını değiştirecek bir bilgi edindi. Şiddetli karın ağrısı ve vajinal akıntı şikayetiyle doktora başvuran kadının cinsel organından bir prezervatif çıktı. Uzun yıllar boyunca evliliklerinde prezervatif kullanmadıklarını ifade eden koca, doktorun verdiği bilgi sonrasında aldatıldığını öğrendi.

Trend 23-07-2022 15:24

Cinsel hayatınızdaki soru işaretlerini, riskleri ortadan kaldırmanız için en güvenilir ve iyi kondom markaları

Kondom, cinsel hayatın en büyük korkularının yaşanma riskini en aza indiren ürünler arasında yer alıyor. Her ne kadar kondom yeni olmasa da çiftlerin rahat hissetmesini ve karşılıklı olarak daha çok keyif almalarını sağlayan bu ürünlere karşı şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz. Şüphelerinizi ortadan kaldırmaya yardımcı olacak güvenilir kondom markalarını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İşte karşınızda en güvenilir kondom markaları!

Haber 30-06-2022 14:43

Şaşkına çeviren olay! Sevgilisinin spermlerini çalıp hamile kaldı, gerçeği itiraf etti

Almanya’da yaşanan bir olay dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırdı. 38 yaşındaki kadın cinsel ilişki yaşadığı adamın spermlerini izinsiz bir şekilde alarak hamile kaldı. İsmi açıklanmayan ikili arasındaki olay mahkemeye taşındı.

Trend 24-05-2022 16:18

Şehir efsanesini çürüttü! Bacağına prezervatif takarak erkeklere mesaj gönderen kadının paylaşımı olay oldu

Bir yetişkin mağazasında çalışan ‘Theel_insloer’ isimli TikTok kullanıcısı, sosyal medyadan yaptığı paylaşım sayesinde kısa sürede viral oldu. Erkeklerin cinsel ilişki sırasında prezervatif takmamak için yalan söylediğini ifade eden kadın, sosyal medyada gündem yarattı. Erkeklerin bahanelerini sıralayan kadın, prezervatifi bacağına geçirerek ne kadar esnek olduğunu gösterdi.

Trend 11-05-2022 13:47

Cinsel ilişki sonrası yürümekte zorlanınca soluğu hastanede aldı

ABD’de yaşanan olayda 26 yaşındaki model Bryanna Alexis, ender görülen bir rahatsızlık sonucu cinsel ilişki yaşadıktan sonra soluğu hastanede aldı. İlişki sonrasın önce vücudunda kızarıklıkları fark eden genç kadın, sonrasında ise yürümekte zorluk çekti. Doktora koşan kasının, prezervatif içeriğinde bulunan latekse alerjisi olduğu belirlendi.

Haber 14-01-2022 08:52

Kilolarca uyuşturucuyu prezervatife doldurmuşlardı! ''Amacım İstanbul’a gidip saç ektirmekti''

Kocaeli ve Yalova'da 2019 yılında düzenlenen iki ayrı operasyonda 131 kilo 500 gram eroin ele geçirilmesi olayına ilişkin tutuklanan sanıkların yargılanmasına devam edildi. Tutuklanan şüphelilerden A.M.A.A., daha önceki duruşmada yaptığı savunmasında, "Ben araçta yolcu olarak bulunuyordum. Benim amacım Irak’tan İstanbul’a gidip saç ektirmekti'' ifadelerinde bulunmuştu. Görülen duruşmada söz alan kurye de, ''Mağdurum. 3 tane çocuğum var. Ailem yaşıyor mu? Öldü mü? Bilmiyorum'' dedi.

Haber 12-01-2022 15:44

ABD'de bir ilk! Cinsel ilişki sırasında bunu yapmak yasaklandı

Kaliforniya, partnerin rızası olmadan ya da gizlice kondom çıkartmayı yasaklayan ilk eyalet oldu. Konu 2017 yılındaki bir araştırmayla gündeme gelmişti.

Haber 08-10-2021 19:26

Hindistan'da akılalmaz olay! Prezervatif yerine yapıştırıcı kullandı hayatını kaybetti

Hintli bir adam prezervatif almayı unuttuğu için penisine güçlü bir yapıştırıcı sürmeyi denedi ancak bu çözüm yöntemi ne yazık ki sonu oldu. 25 yaşındaki genç, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 26-08-2021 07:26

Kanıtlandı! Erkekler de doğum kontrol hapı kullanacak

Yıllardır kadınlar doğum kontrolünün sorumluluğunu hap şeklinde tek başına taşıyor. Ancak artık erkekler de bu sorumluğu taşımaya başlayacak gibi görünüyor. Öyle ki bu hapların etkinliği artık kanıtlandı.

Haber 06-03-2021 08:49

Hamile olduğunu anlamadı: ''Suyum tuvalette gelene kadar hamile olduğumu bilmiyordum!''

İskoçya'nın, Perth şehrinde yaşayan 19 yaşındaki Siobhan Buchanan, doğum anına kadar hiç hamile olduğunun farkına varmadı. Her ay regl olduğunu ve karnının hiç belirginleşmediğini söyleyen kadın, ''Suyum tuvalette gelene kadar hamile olduğumu bilmiyordum'' dedi.

Haber 04-03-2021 10:40

En etkili doğum kontrol yöntemleri hangileri? Prezervatif mi, hap mı?

Doğum kontrolü, gebeliği önlemek için kullanılan herhangi bir yöntemdir. Prezervatifler, spiraller, doğum kontrol hapları, sperm öldüren jeller ve vazektomi gibi birçok farklı doğum kontrol yöntemi vardır. Peki bu doğum kontrol yöntemleri yüzde yüz koruyuculuk sağlıyor mu, en iyisi hangisi?

Kadin 17-02-2021 08:40

Korunma, cinsel ilişkiden sonra akla geliyor

Okey'in gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre, Türkiye'de kadınlar 18, erkekler 17 yaşında ilk cinsel ilişkiye giriyor. İlk kez prezervatif kullanma yaş aralığı ise; 18-20.

Haber 06-10-2004 12:38

Prezervatif reklamı yasağı kalkıyor

Çin'de, cinsellikle ilgili ürünlere uygulanan reklam yasağının, AIDS ve benzeri hastalıklarının önlenmesi ve güvenli cinsel ilişkinin özendirilmesi amacıyla yakın bir zamanda kaldırılacağı bildirildi.

Haber 02-12-2002 08:05

Deniz Akkaya, prezervatif dağıttı

Ünlü manken Deniz Akkaya, ABD eski Başkanı Bill Clinton'un, 'Kızınızı prezervatif kullanması yönünde teşvik ediyor musunuz?' sorusuna cevap verdiğini belirterek, "Bizim başbakanımıza bu sorulsa ne cevap verir merak ediyorum" dedi.

Haber 01-12-2002 14:13

ABD'den Tanzanya'ya prezervatif yardımı

ABD Uluslararası Kalkınma Teşkilatı (USAID), ülkede koruyucu malzeme kıtlığı olduğu gerekçesiyle Tanzanya'ya 337 bin dolar değerinde, 6 milyon 800 bin prezervatif gönderecek.

Haber 12-09-2002 11:13

Prezervatife hücum ettiler

İzmir'de, 71. kez kapılarını dünya ülkelerine açan İzmir Enternasyonal Fuarı'na gelen ziyaretçiler, Türkiye Aile Planlaması Derneği İzmir Şubesi'nin dağıttığı bedava prezervatiflere adeta hücum etti.

Haber 27-08-2002 01:51

RMMO, askerlerine prezervatif dağıtıyor

Kıbrıs Rum Ordusu'na mensup askerlerin zührevi hastalığa yakalanmasından korkan RMMO Komutanlığı, askerlerine bir paket prezervatif vereceğini açıkladı.

Haber 30-07-2002 10:05