Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Haberleri

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun A Milli Kadın Voleybol Takımı paylaşımı tepki topladı! Gelen yorumlara bu yanıtı verdi: 'Sizi gidi yalancılar...'

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarda giydikleri kıyafetler için "Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil" yorumunu yaptı. Söz konusu ifadelere sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi. Gelen yorumlara cevap veren Sofuoğlu "Bir de ne diyorlar; biz sapıkça bakıyormuşuz. Onlar baktıklarında hiç öyle görmüyorlarmış?! Sizi gidi yalancılar" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-2023 11:05

Ebubekir Sofuoğlu'nun paylaşımı tepki çekmişti! Soruşturma başlatıldı

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Aile Bakanı Derya Yanık ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'i hedef alan paylaşımı tepkilere yol açmıştı. Zengin paylaşımla ilgili olarak "Bunlar AK Partili falan da değiller. Ben AK Parti'nin Grup Başkanvekiliyim. Ne olup olmayacağımıza da bu insanlar karar vermeyecekler" demişti. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, Sofuoğlu hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

Haber 15-04-2023 09:25

Ebubekir Sofuoğlu'nun paylaşımı tepki çekti! Özlem Zengin'den açıklama: 'Bunlar AK Partili falan değiller'

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun, sosyal medya hesabından AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Aile Bakanı Derya Yanık ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in fotoğraflarını paylaşması tepki çekti. Zengin, Sofuoğlu'nun olay olan sözleriyle ilgili olarak "Bunlar AK Partili falan da değiller. Ben AK Parti'nin Grup Başkanvekiliyim. Ne olup olmayacağımıza da bu insanlar karar vermeyecekler" dedi.

Haber 11-04-2023 14:23