Randevu Haberleri

Tiridine banmak isteyen randevu bulamıyor

Samsun'un Havza, Kavak, Asarcık ve Ladik ilçelerinde sayıları artan "kaz asma" tesislerinde yapılan yöresel yemek tiridin tadına bakabilmek için randevu almak gerekiyor.

Yurthaber 22-01-2024 15:39

Cinsel yakınlaşma için '2 bin dolar' ve '3 buluşma' şartları: Yeni flörtleşme kuralları viral oldu! Sosyal medya bu teknikleri konuşuyor

Flört alışkanlıkları günden güne değişiyor. Son olarak ortaya atılan '2 bin dolar' ve '3 buluşma' teknikleri hem sosyal medyayı kasıp kavurdu hem de dünya basınında ses getirdi. Kadınların başvurduğu belirtilen bu yöntemlerde fiziksel ve cinsel yakınlaşma ikinci plana atılıyor. Erkeğin sahiplenip sahiplenmemesi, libidosunun dayanmasıyla ölçülüyor. Gündemdeki yeni flört kurallarının detaylarını ilişki uzmanı Jana Hocking anlattı.

Trend 06-11-2023 10:25

Kimse yaşına inanamıyor! Sosyal medyadaki olumsuz yorumlara adeta kafa tuttu... Yarı yaşımdaki erkekler bana randevu soruyor

55 yaşındaki Tricia Goldsmith isimli bir kadın sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada fenomene dönüşen Goldsmith kullanıcıların gerçek yaşını öğrendiklerinde şaşkına döndüğünü dile getirdi. Fenomen isim kimi zaman olumlu yorumlar alsa da kullanıcıların yaşı nedeniyle kendisine acımasız eleştiriler yaptığını da itiraf etti.

Trend 20-10-2023 10:06

Görüntüler gündem olmuştu! 'Randevulu muskacı' gözaltına alındı

Diyarbakır'da, etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtıp muska yazan A.A., gözaltına alındı. Randevulu sistemle çalışan A.A.'nın, günde yaklaşık 300 kişiye muska yazdığı, muska için 500 TL, dua için 250 TL aldığı ortaya çıkmıştı. Aylık kazancı 1 milyon TL'nin üzerinde olan A.A.'nın ayrıca akşamları bir evde 'VIP hizmet' adı altında varlıklı kişilere muska yazdığı öğrenilmişti. Onlarca kişinin kapısında sıra beklediği görüntüler ise gündem olmuştu.

Haber 01-09-2023 17:59

Skandal görüntüler: Randevu alıp sıra bekliyorlar... Günde 300 kişi geliyor! Muska 500, dua 250 TL

Diyarbakır'da kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili evde, günde 300 kişiye muska yapıyor. Randevu sistemi ile çalışan muskacıya gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri giriyor. Muska yazdırmak isteyenler yeşil renkli fiş alıp 500 TL, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alıp 250 TL ücret ödüyor. Varlıklı kişilere de 'VIP hizmet' adı altında muska yapan A.A.'nın aylık kazancının 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtiliyor.

Haber 31-08-2023 12:20

Sağlık Bakanı Koca sosyal medyadan duyurdu! MHRS üzerinden alınan randevuların gerçekleşme oranı yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınan randevuların gerçekleşme oranının yüzde 86,2'ye çıktığını belirtti. Bakan Koca, randevularına ciddiyetle yaklaşan herkese teşekkürlerini iletti.

Haber 21-01-2023 16:05

Akıl alır gibi değil! Paket paket aşk sattılar! Tarifeler 400 TL ile 1200 TL arasında…

Dolandırıcılar her gün kendilerini daha da geliştirmeye devam ediyor. Teknolojiye de aktif şekilde kullanmaya başlayan dolandırıcılar bu kez sahte arkadaşlık siteleri üzerinden milyonlarca liralık vurgun yaptılar. Mutlu bir yuva ve akşam yemeği yalanı ile binlerce kişiyi dolandırdılar. 'Alo Randevu' dolandırıcılık şebekesine 'Saklambaç' operasyonu düzenlendi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar…

Haber 26-12-2022 08:13

Düşürdüğü hastane muayene fişi her şeyi ortaya çıkardı! Dedektifler böyle iz sürdü

Denizli'de birçok hırsızlık olayı dedektiflerin adım adım iz sürmesiyle ortaya çıkarıldı. Olayın aydınlatılmasında ise bulunan bir muayene fişi etkili oldu. Sulama kanalından çalınan malzemelerin bulunduğu aracı tespit eden JASAT, çalıntı elektrik panosundan çıkan muayene fişiyle gerçeği ortaya çıkardı. Hastaneden kimlik bilgilerine ulaşan ekipler, kamu kurumumdan yapılan hırsızlığı da aydınlatmış oldu.

Haber 24-12-2022 14:48

MHRS'de randevu sorununa karşı 2 yeni uygulama! Detaylar ortaya çıktı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) randevu sorunlarının önüne geçmek amacıyla 2 yeni uygulamayı başlattıklarını bildirdi. MHRS üzerinden randevu alıp gitmeyen ve iptal de etmeyen kişiler, 15 gün süreyle tekrar aynı branştan randevu alamayacak. Öte yandan aldığı randevunun öncesinde aynı branşta muayene olan ve bu nedenle randevusu boş geçtiği saptanan kişiler için de aynı durum geçerli olacak. İşte hastane randevuları ile ilgili yeni kararın detayları...

Haber 24-12-2022 13:30

Hastane randevuları ile ilgili yeni uygulama! MHRS sistemi değişti! Sağlık Bakanı Koca detayları anlattı…

Sağlık Bakanlığı hastane randevuları ile ilgili yeni bir uygulama başlattı. Bakanlık tarafından hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte, devlet hastanesinden randevu alan ancak randevusuna gitmeyen yurttaşlar bundan böyle 15 gün süreyle aynı branştan randevu alamayacak. İşte hastane randevuları ile ilgili başlatılan yeni uygulamanın detayları…

Haber 23-12-2022 07:45

Pasaport başvuruları için ek mesai açıklaması! Nüfus Müdürlüğü duyurdu…

Pasaport başvurularında yaşanan artışın ardından önemli bir son dakika kararı alındı. Yıl sonu yaklaşırken pasaport başvurularında artış, nüfus müdürlüklerinde yoğunluğa neden oldu. Günlük 48 bine ulaşan talepler nedeniyle ek mesai başlatıldığı duyuruldu. İşte pasaport başvuruları ile ilgili gelen son haberin detayları…

Haber 10-12-2022 14:32

Devlet hastanelerindeki randevularla ilgili şok detay! Sağlık Bakanlığı rakam açıkladı: 3 milyon…

Devlet hastanelerinde randevu bulamayan vatandaşların şikayetleri her geçen gün artarken ortaya çıkan bir bilgi adeta isyan ettirdi. Ekim ayında Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 13 milyon - 623 bin 42 doktor randevusu alındı, yaklaşık 3 milyon randevuya gidilmedi! Randevu alıp da gitmeyen hastalar yüzünden yaşanan mağduriyetler tepki çekti. Öte yandan yoğun bakımda hastası olanlarla ilgili Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama başlattı.

Haber 28-11-2022 07:46

Doktordan randevu çağrısı: Gerekirse geç çıkarız

Sinop'ta görev yapan uzman doktor hastalarına dikkat çeken çağrıda bulundu. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Özcan Yılmaz, “Sevgili dostlarım, MHRS’den göz muayene sırası bulamayan hastalarım için ameliyat günlerim hariç saat 8’den önce gelen 25 hastaya sekreterim ilave muayene sırası veriyor. Şehit, gazi aileleri ve özürlü hastalarımız için ise her zaman ilave sıram var, gerekirse geç çıkarız” İfadelerine yer verdi.

Haber 13-11-2022 15:54

Sağlık Bakanı Koca'dan MHRS randevularıyla ilgili çağrı:

"MHRS'den randevu alanların yüzde 30'u randevusuna gelmiyor. Gelmeyeceğiniz randevuyu en az iki gün önceden iptal edin"

Yurthaber 14-10-2022 16:44

Öpüştüğü için hayatını riske attı! Dikkat edin bu şekilde de etki edebiliyor

İlk çıkılan randevular oldukça heyecanlı olabiliyor. Ancak bu randevularda gözden kaçırılan ufak hatalar hem ilişkinin bitmesine hem de sağlığınızın tehlikeye girmesine neden olabiliyor. Janelle Gonzalez isimli kadın TikTok hesabı üzerinden randevuda öpüştüğü için başına gelen alerjik reaksiyonları anlattı.

Haber 06-10-2022 09:16

Aile hekimleri ile ilgili flaş gelişme! Sağlık Bakanlığı devreye aldı! Herkesi ilgilendiriyor…

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen son dakika haberine göre ‘Kanser Randevu Sistemi’ aile hekimlerinin kullanımına açıldı. Türkiye genelindeki aile hekimlerinin kullanımına sunulan sistemle ücretsiz kanser taramalarından daha fazla kişinin faydalanabilmesi amaçlanıyor.

Haber 03-10-2022 11:07

Devlet hastaneleriyle ilgili iddia sosyal medyada gündem olmuştu! Randevulara kota mı geldi? Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı

Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerin randevu sistemiyle ilgili yeni bir uygulamanın başladığı iddiası gündem oldu. İddiaya göre devlet hastanelerinde 1 ay içerisinde en fazla 3 kere randevu alınabilecekti. Sosyal medyadaki iddialara ilişkin Sağlık Bakanlığından açıklama geldi. Açıklamada "MHRS’de bir kişinin aktif olarak üç randevusu bulunabilmektedir. Bu üç randevuya, kontrol muayeneleri dahil değildir. Kişi muayene oldukça, yeni randevu almasına bir sınırlama yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Haber 13-09-2022 13:41

Yakınları haber alamayınca gerçek ortaya çıktı: 68 yaşındaki adam evinde ölü bulundu! Kahreden randevu detayı...

68 yaşındaki Turgay Bağrıyanık Antalya'daki evinde yalnız yaşıyordu. Ancak yakınları kendisinden haber alamadı. Bunun üzerine polisle birlikte Bağrıyanık'ın evine giren yakınları, yaşlı adamı hareketsiz halde buldu. Çeşitli sağlık sorunları olduğu belirtilen Bağrıyanık'ın yapılan incelemede öldüğü belirlendi. Ortaya çıkan randevu detayı ise kahretti.

Haber 15-08-2022 17:27