Real Madrid Basketbol Takımı Haberleri

Real Madrid başantrenörü Pablo Laso kalp krizi geçirdi!

Real Madrid, başantrenör Pablo Laso'nun kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Madrid taraftarları bu olay sonra hüzne boğuldu. Pablo Laso'nun durumuyla ilgili açıklama yapmayan Madrid kulübü akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 05-06-2022 16:33

Fransa: Şampiyonlar Ligi finali öncesi çıkan kaosun sorumlusu 'sahte biletli' Liverpool taraftarları

Fransa Spor Bakanı Amélie Oudéa-Castéra, Cumartesi günü başkent Paris'te oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesi çıkan olaylardan, "sahte biletle" stada girmeye çalışan İngiliz taraftarları sorumlu tuttu.

Haber 30-05-2022 14:23

Anadolu Efes'te Doğuş Balbay'dan kupa töreninde müthiş hareket! Bunu yapmak yürek ister...

Anadolu Efes, Real Madrid'i EuroLeague finalinde mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu. Kupa töreninde ise çok duygusal bir an yaşandı. Takımın kaptanlarından Doğuş Balbay tam kupayı kaldıracakken sahneden çekildi ve Bryant Dunston'ın kupayı tek kaldırmasını istedi. Takımda emeğinin çok büyük olduğu için böyle bir hamle yapan Balbay, spikerler tarafından alkışlandı.

Spor 21-05-2022 22:29

Anadolu Efes, Avrupa şampiyonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik mesajı yayınladı

Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonunun final maçında Anadolu Efes, İspanyol devi Real Madrid'i yenerek şampiyon oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes'in şampiyonluğu sonrası sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.

Haber 21-05-2022 22:21

Anadolu Efes-Real Madrid maçında gerginlik! ''Yapma ya! Bu işleri bırak...''

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Olympiacos'u, Vasilije Micic’in son saniye üçlüğü ile deviren ve üst üste üçüncü kez Avrupa'nın en büyük kupasında finale yükselme başarısı gösteren Anadolu Efes, finalde Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Anadolu Efes kazanarak şampiyon oldu. Maçın 3. periyodunda yaşanan olay karşılaşmanın önüne geçti. James Anderson ile Rudy Fernandez arasında gerginlik yaşadı. Maçın spikeri o anlarda karşılaşmanın hakemine isyan etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-2022 21:26

Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? EuroLeague Final Four final heyecanı!

Anadolu Efes Real Madrid Eurolegaue final maçına saatler kala vatandaşlar karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden temsilcimiz İspanyol ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte heyecanla beklenen EuroLeague Final Four final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 21-05-2022 16:52

Son dakika: Manchester City'i eleyen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un rakibi oldu

Son dakika haberine göre, 2021-2022 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid, 4-3 kaybettiği ilk maçın ardından, sahasında tarihi geri dönüşe imza atarak Manchester City’i 3-1 yendi ve finale yükseldi. Böylece Real Madrid, finalde Liverpool'un rakibi oldu. 2022 Şampiyonlar Ligi Finali 28 Mayıs’ta Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Stade de France'te oynanacak.

Spor 05-05-2022 00:58

El Clasico'da kazanan yine aynı! Barcelona'yı uzatmalarda yenen Real Madrid, Süper Kupa'da finale kaldı

İspanya Süper Kupası'nda yarı final maçında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Uzatmalar sonucunda Real Madrid Barcelona'yı 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Spor 13-01-2022 07:23

Fenerbahçe Beko-Real Madrid maçı 8 Şubat'ta oynanacak!

THY Avrupa Ligi'nde koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen Fenerbahçe Beko-Real Madrid karşılaşması, 8 Şubat 2022'de oynanacak.

Spor 30-12-2021 19:19

Eden Hazard devre arası Süper Lig'e geliyor!

Real Madrid'in Eden Hazard'a açtığı kredi artık bitti. Mor Şimşekler, Hazard'ı 6 aylığına kiralık yollama kararı aldı. İspanyol basınında Hazard'ın yeni adresinin Türkiye olabileceği yazıldı.

Spor 19-11-2021 16:39

Kylian Mbappe'den Neymar, Messi ve Real Madrid açıklaması

Paris Saint Germain'in yıldız isimlerinden Kylian Mbappe son günlerde yaşanan olayları ve transferi hakkında geniş kapsamlı bir röportaj verdi. Yıldız isim, Neymar ve Messi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 05-10-2021 12:23