Red Notice Filmi Haberleri

Bütçesi dudak uçuklatmıştı! En pahalı yapım olarak tarihe geçen Red Notice filmin devamı geliyor

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olarak popülerliğini koruyan Red Notice filminden hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Seri haline getirilmesi planlanan Red Notice için iki devam filmi birden geliyor.

Trend 10-10-2022 17:57

Netflix, “Red Notice” filminin devamını geliyor! Müjdeli haberi verdiler

Netflix’in en çok izlenen filmleri arasında kabul edilen Red Notice filminin devam serilerinin çekileceği açıklandı. Serinin ikinci ve üçüncü filmleri için çalışmalar başladı.

Trend 14-01-2022 16:24

Dwayne Johnson, Red Notice’in Netflix tarihindeki en büyük film olduğunu söyledi

Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olarak kabul edilen Red Notice’in başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot paylaşıyor. İzlenme listesinde iki hafta içinde üst sıralarda yer almayı başaran Red Notice’in başrolü Dwayne Johnson iddialı açıklamalar yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Netflix tarihinin en büyük filmi” diyerek izleyenlere teşekkür etti.

Trend 01-12-2021 11:39

Netflix’in izlenme rekorları kıran Red Notice filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı! Çekim hataları seyircileri gülümsetti

Netflix’in yapım bütçesiyle merak uyandıran filmi Red Notice, seyircilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2 haftalık yayında hayatında 277 milyon 900 bin saatlik toplam izlenme süresine ulaşan filmin çekimlerinden yaşanan eğlenceli anları yansıtan bir video yayınlandı.

Trend 26-11-2021 11:35

Diğer Haber Etiketleri

Netflix’in dev bütçeli filmi Red Notice, izlenme listesinde zirveyi zorluyor

Netflix’in en pahalı yapımlarından biri olarak seyircisine tanıtılan Red Notice filmi izlenme listelerinde zirveye aday olduğunu bir kez daha gösterdi. 12 Kasım’da gösterime giren film, sadece iki hafta içinde 277 milyon 900 bin saatlik toplam izlenmeye ulaştı.

Trend 25-11-2021 16:57

Bütçesi dudak uçuklamıştı! Netflix’in en pahalı yapımı olan Red Notice rekor kırdı

Netflix’in en pahalı yapımı olan Red Notice, platform tarihinde yayınlandığı gün en çok izlenen film oldu. 12 Kasım’da izleyiciyle buluşan filmin başrollerinde Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson yer alıyor.

Trend 15-11-2021 17:58